Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

Stwierdzenie ponad 3mln widzów przy wyniku 3,9mln jest doœÌ nietrafne. Ja bym powiedzia³ raczej nieca³e 4mln widzów.
Ju¿ tak na si³ê nie zani¿aj tych wyników...
:)
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Dzisiaj w Fakcie wyczytaÂłem, Âże za czasĂłw Lisa rekord FaktĂłw wyniĂłsÂł ponad 7mln :!: co jest takÂą bzdurÂą Âże aÂż mnie wmurowaÂło jak to przeczytaÂłem. Nie wiem jak moÂżna pisaĂŚ takie bzdury :!: :?: :twisted:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

szymcio9 pisze:Stwierdzenie ponad 3mln widzów przy wyniku 3,9mln jest doœÌ nietrafne. Ja bym powiedzia³ raczej nieca³e 4mln widzów.
Ale to nie zmieni faktu, ze tam jest ponad 3 miliony, a nie 4. :D
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

dziwne te wyniki sÂą :x
raz Fakty w nynikiem ponad 4 mln stojÂą gdzieÂś na 8,9 lub 10 miejscu
a tutaj wynik 3,90 mln i najwyÂżej od kilku tygodni - 5 miejsce :roll:
w zwykÂły dzieĂą powszedni...
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

WidaĂŚ inne programy miaÂły rĂłwnie sÂłabe wyniki. Co w tym dziwnego???? :? :? Jak zwykle naginacie fakty - najpierw OBOP jest stronniczy, teraz pojawiajÂą siĂŞ prtensje do jeszcze kilka tygodni temu chwalonego AGB.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Aro, w miarĂŞ moÂżliwoÂści prosimy o skany :!: :D
Wed³ug danych zaprezentowanych przez brief.pl Gumisie znowu pokona³y Fakty. G³ówny program informacyjny TVN nie znalaz³ siê nawet w pierwszej dziesi¹tce.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

WedÂług danych zaprezentowanych przez brief.pl w niedziele Gumisie znowu pokonaÂły Fakty, natomiast wczoraj widzowie wybrali przygody maÂłego smoka Tabalugi.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Ciekawie przedstawiajÂą siĂŞ nowe dane: udziaÂły tvn w minionym tygodniu urosÂły o 0,5% i wyniosÂły 15,4%, TVNsiedem spadÂły do 1,9%.
Pad³o te¿ kilka rekordów w minionym tygodniu :D Szczegó³y poni¿ej.
Pod napieciem ogl±da³o blisko 4,5 mln widzów, FAKTY 4,1 mln; nastepnie plasuje siê Superkino i "Kod Merkury" (ogl±dalno¶æ ponad 3,8 mln widzów), nastêpnie jest "Wyprawa Robinson z ogl±dalno¶ci± blisk± 3,6 mln widzów. (REKORD!) Pi±te miejsce zaj±³ program "Uwaga" (3,45 mln), szóste "Superwizjer" (3,27 mln), potem by³y Rozmowy w toku Ewy Drzyzgi (3,23 mln -ogl±dalno¶æ odcinku z poniedzia³ku, 7.12). Ósme miejsce nale¿a³o do NAJSZTUBA (Lepper go¶ciem i mamy rekord : 3,05 mln), dziewi±te do DETEKTYWA (ponad 3 miliony), ostatnie miejsce zajmuje "Na Wspólnej" (3 mln widzów)!

Dobr¹ ogl¹dalnoœÌ mia³o te¿ "Ciao Darwin" (2,9), Kryminalni (2,8), Flinsotnowie (2,3 mln), AI" Sztuczna Inteligencja zgromadzi³ niewiele ponad 2,1 mln widzów. CAMERA CAFE ma wiern¹ widowniê: wynik 1,4 mln widzów 8)
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

ArO pisze:Obrazek

Ojej, ale "Faktom" spadÂło. "Teleeexpress" rzÂądzi :!: :D
I jednak miaÂłem racje. Fakt dobrze napisaÂł tylko pozycje pomyliÂł. Fakty nie przekroczyÂły w ubiegÂłym tygodniu 4 mln 200 tysiecy widzĂłw . Najlepszy wynik 4 149 004 z wtorku 7 grudnia.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

No to miaÂłeÂś racjĂŞ 8)
A masz moÂże wyniki z poniedziaÂłku?? :)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek

Prosze :) Ucieszy Was pewnie wynik Robinsona.
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

O to mi wÂłasnie chodziÂło :D
DziĂŞki :)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Robinson pobiÂł Fakty :D OÂł jee... :D Super :) I tak ma wÂłaÂśnie byĂŚ :wink: ChoĂŚ to byÂł finaÂł i to byÂło do przewidzenia :D
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Super! Wspaniale! Ale siĂŞ cieszĂŞ! :D :D :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ