Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze: A czyÂż Agata nie kojarzy Ci siĂŞ z luksusem? :D
Z luksusem Agata mi siĂŞ nie kojarzy.nie mam nic zÂłego na myÂśli!Chodzi o to,Âże nadaÂłbym lodĂłwce inne okreÂślenie - LodĂłwka ZmysÂłowa :spiewa: a luksusem jest napewno to,kiedy ona pojawia siĂŞ na wizji...
Black Jack'62 pisze: JeÂśli nie jest wolna, to szczĂŞÂściarzem ten, ktĂłry jÂą ''zniewoliÂł'' :lol2:
E tam,a nawet jakby kogoÂś miaÂła...Grunt,Âże nie jest mĂŞÂżatkÂą!!
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:O obietnicĂŞ jakÂą zÂłoÂżyÂła w mailu obieÂżyÂświatowi: ''uÂśmiechaĂŚ obiecujĂŞ siĂŞ bardziej'' :] I na obietnicach siĂŞ skoĂączyÂło :/
To ona odpowiada na maile? :shock: MoÂże nawet przeglÂąda tĂŞ stronĂŞ? :D
Black Jack'62 pisze:A kto te plotki, niemajÂąc pewnoÂści, rozsiewa? :evil: JeÂśli nie jest wolna, to szczĂŞÂściarzem ten, ktĂłry jÂą ''zniewoliÂł'' :lol2:
WyczytaÂłam o tym w wÂątku poÂświeconym Joasi.

[quote="Black Jack'62"Z tego co mi wiadomo, to jeszcze nie ma :lol2:
No, no. WidzĂŞ, Âże Agata coraz bardziej otwiera siĂŞ na fanĂłw. :D To dobry znak. Tylko, Âżeby potem woda sodowa nie uderzyÂła jej do gÂłowy. :roll:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Tylko, Âżeby potem woda sodowa nie uderzyÂła jej do gÂłowy.
BÂądÂź spokojna ;) Nie uderzy :D
MoÂże nawet przeglÂąda tĂŞ stronĂŞ?
Nawet jeÂśli kiedyÂś tu zajrzaÂła, po tym jak ktoÂś jÂą uprzejmie poinformowaÂł, to myÂślĂŞ, Âże juÂż nie zaglÂąda :lol:
Z reguÂły w podobnych sytuacjach wyskakujesz ze skĂłry wrzeszczÂąc: ,,co?!!! kto to?!!! gdzie on jest?!!! zaraz sie z nim rozprawiĂŞ!!!''
WĂŞdrowcem przez Âżycie jestem ... ewolucjĂŞ przeszedÂłem, minĂŞÂło mi to :lol2: A poza tym, czy warto tak siĂŞ tÂłuc dla pÂłci piĂŞknej? PĂŞdziĂŚ na Âłeb na szyjĂŞ nie wiadomo dokÂąd? :lol2: Nie moÂżna ciÂągle tak pĂŞdziĂŚ! ChcĂŞ czasami uporzÂądkowaĂŚ swoje myÂśli :szalony:
Jestem inny ... To znaczy kiedyÂś byÂłem inny niÂż jestem teraz ;)
Ponadto w wirtualnym Âświecie nie bĂŞdĂŞ walczyÂł z wiatrakami :/ A na co mi taka donkiszoteria? ;)
E tam,a nawet jakby kogoÂś miaÂła...Grunt,Âże nie jest mĂŞÂżatkÂą!!
No nie wiem, czy to jest dla kobiety powĂłd do wielkiej radoÂści ;) Nie bĂŞdĂŞ kontynuowaÂł dyskusji w tym temacie (choĂŚ bardzo lubiĂŞ na te tematy dyskutowaĂŚ :D ), poniewaÂż juÂż wÂłazimy w sferĂŞ prywatnoÂści, w ktĂłrÂą przez szacunek dla Agaty nie powinniÂśmy i nie mamy prawa wchodziĂŚ :]
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..Black no co ty :> ..Agata lodĂłwka :> ..w Âżyciu mi takie skojarzenie do gÂłowy nie przyszÂło choĂŚ to ja mĂłgÂłbym mieĂŚ do niej najwiĂŞkszy Âżal bo to mi obiecaÂła uÂśmiech i ja siĂŞ tego uÂśmiechu nie doczekaÂłem :?
..luksusowa :> ..tego to juÂż kompletnie nie pojmujĂŞ :roll:
..ja bym juÂż raczej sÂłowa komfort uÂżyÂł :D ..skojarzenie z wygodÂą ..osÂłodÂą ..posilaniem, ..pokrzepieniem i peÂłnÂą estetykÂą :)
..jeÂśli komuÂś do gÂłowy przyszÂło nazwaĂŚ AgatĂŞ luksusowÂą lodĂłwkÂą to w takim razie dla Anity juÂż tylko luksusowa zamraÂżarka z nowym systemem chÂłodzenia zostaje :lol2:
..a Agatka ma po prostu ciepÂły lecz stonowany styl..
Black Jack '62 pisze:
Tylko, Âżeby potem woda sodowa nie uderzyÂła jej do gÂłowy.
BÂądÂź spokojna ;) Nie uderzy :D
..skoro jeszcze nie uderzy³a (wzi¹Ì chocia¿ te krótk¹ stonowan¹ odpowiedŸ na mój mail) to ju¿ nie uderzy :D
juÂż wÂłazimy w sferĂŞ prywatnoÂści, w ktĂłrÂą przez szacunek dla Agaty nie powinniÂśmy i nie mamy prawa wchodziĂŚ :]
..ale Agatka jest osobÂą publicznÂą ktĂłra dodatkowo wzbudza swojÂą osobÂą sporÂą sensacjĂŞ :D ..ja chciaÂłbym o niej wiedzieĂŚ wiĂŞcej niÂż widaĂŚ to w tvn24 :rozglada:
..widaĂŚ :roll: ..nawet tu juÂż nic nie widaĂŚ :/
..tvn24 znĂłw ze stacji naszych marzeĂą staÂła siĂŞ zwyczajnÂą stacjÂą ..bez Agaty :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

..ja bym juÂż raczej sÂłowa komfort uÂżyÂł
TeÂż Âładnie :D ÂŁadnie z luksusem siĂŞ komponuje :lol2:
..jeÂśli komuÂś do gÂłowy przyszÂło nazwaĂŚ AgatĂŞ luksusowÂą lodĂłwkÂą to w takim razie dla Anity juÂż tylko luksusowa zamraÂżarka z nowym systemem chÂłodzenia zostaje
Krzysztofie, nie poznajê Ciê ostatnio :> Zaczê³o siê od tego, ¿e za moimi plecami, bez mojej wiedzy, zacz¹³eœ drog¹ mailow¹ Agatê podrywaÌ, a teraz jeszcze naigrywasz siê ze stopnia lodowatoœci Anity :twisted: Nie³adnie, oj nie³adnie :grozi:
..ale Agatka jest osobÂą publicznÂą ktĂłra dodatkowo wzbudza swojÂą osobÂą sporÂą sensacjĂŞ
Agata nale¿y chyba jednak (co mogliœmy ju¿ niejednokrotnie zaobserwowaÌ) do tych osób publicznych, które wol¹ pewne sprawy zachowaÌ tylko i wy³¹cznie dla siebie, czyni¹c wyj¹tki jedynie zaufanym i dobrze znanym :] Nie rozumiem jakim prawem my - zupe³nie jej obcy ludzie mamy wystosowyaÌ wobec niej jakieœ roszczenia o uchylenie r¹bka tajemnicy z ¿ycia prywatnego? :?
Ona wie, ile nam mo¿e ''ods³oniÌ'' (¿e siê tak niefortunnie wyra¿ê :lol2: ) faktów ze swojego ¿ycia prywatnego :D I najwyraŸniej (czego te¿ ju¿ niejeden/ niejedna z nas doœwiadczy³/ doœwiadczy³a :D ) data urodzenia do tych faktów nie nale¿y :lol: Zupe³nie nie pojmujê dlaczego? :D Czy¿by nie lubi³a dostawaÌ tony ¿yczeù z okazji kolejnych rocznic ...? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Krzysztofie, nie poznajê Ciê ostatnio :> Zaczê³o siê od tego, ¿e za moimi plecami, bez mojej wiedzy, zacz¹³eœ drog¹ mailow¹ Agatê podrywaÌ, a teraz jeszcze naigrywasz siê ze stopnia lodowatoœci Anity :twisted: Nie³adnie, oj nie³adnie :grozi:
..no chyba nie chcesz mi wydawaĂŚ pozwoleĂą na korespondowanie z AgatkÂą? :lol:
..a porĂłwnanie Anity do zamraÂżarki.. tylko jeÂśli ty nazwaÂłeÂś AgatĂŞ lodĂłwkÂą :D

..Agatka dziÂś w pracy :tanczy:

Obrazek

Agatka zdaÂła relacjĂŞ telefonicznÂą pewnie z trasy..
..mam nadziejĂŞ Âże to nie ona kierowaÂła pojazdem :>
..ciekawe jak daleko ta miejscowoœÌ od Poznania :mhm:
..zapewnienie zasÂłyszane z ust Beatki T.:
DziĂŞkujĂŞ Agato. Agata za chwilĂŞ bĂŞdzie w Rostarzewie. Do tego tematu jeszcze wrĂłcimy, a tymczasem przenosimy siĂŞ do SÂądu Lustracyjnego...
..i mam nadziejĂŞ Âże zabrali ze sobÂą kamerĂŞ :lol:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:..no chyba nie chcesz mi wydawaĂŚ pozwoleĂą na korespondowanie z AgatkÂą? :lol:
Tak, tak wÂłaÂśnie chcĂŞ mieĂŚ nad wszystkim, co z AgatÂą zwiÂązane, kontrolĂŞ :devil:
..Agatka dziÂś w pracy :tanczy:
Cudownie :) Ale dlaczego jeszcze fotki Agaty nie majÂą :> CzyÂżby nie wyraÂżaÂła zgody na upublicznienie swojego zdjĂŞcia z podania o pracĂŞ? :lol2:
..ciekawe jak daleko ta miejscowoœÌ od Poznania :mhm:
No doœÌ daleko :] A w dodatku droga jest zablokowana i policja zorganizowa³a objazdy - kierowca mo¿e dodatkowo pob³¹dziÌ :devil:
..i mam nadziejĂŞ Âże zabrali ze sobÂą kamerĂŞ :lol:
W kaÂżdym bÂądÂź razie mogÂłaby byĂŚ jeszcze jakaÂś relacja, nawet telefoniczna - tak miÂło byÂło gÂłos Agaty w sÂłuchawce telefonu usÂłyszeĂŚ :P
Achhh :P Praca na stanowisku reportera w ca³odobowej stacji, musi byÌ niesamowicie podnosz¹cym poziom adrenaliny, zajêciem :P Wejœcia niezaplanowane, koniecznoœÌ bycia w ci¹g³ej gotowoœci bojowej ... czuje siê ten dreszyk emocji :P
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Wejœcia niezaplanowane, koniecznoœÌ bycia w ci¹g³ej gotowoœci bojowej ... czuje siê ten dreszyk emocji
..no faktycznie piĂŞkne Âżycie :?
..zwÂłaszcza Âże w serwisach puszczajÂą tylko materiaÂły ktĂłre zdobyÂła Agata - a gdzie relacja z miejsca zdarzenia :?:
..i do tego te ciÂągÂłe transmisje :uhh:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

A moÂżna wiedzieĂŚ co robiÂłeÂś o 13.43 :>
Intuicja mi podpowiada, ¿e nie mia³eœ wtedy w³¹czonego ani telewizora, ani komputera :/ By³a relacja, co prawda nie z miejsca zdarzenia, tylko ju¿ ze studia, ale by³a :]
Jak widaÌ doœÌ szybko wrócili i jak widaÌ nie pob³¹dzili na objazdach ;)
Relacji towarzyszy³ doœÌ czêsto goszcz¹cy akurat w red. poznaùskiej wietrzyk, który pomimo i¿ Agata nie mówi³a w warunkach plenerowych, rozwiewa³ jej w³osy :P

Przy okazji wspomnĂŞ jeszcze o jednym wydarzeniu, mianowicie relacja Agaty nastÂąpiÂła po relacji Knapika, ktĂłrego Anna JĂŞdrzejowska przechrzciÂła na Tomasza. PoprawiÂła siĂŞ dopiero po relacji Agaty, przy okazji zapowiedzi prognozy pogody, ktĂłrÂą prezentowaÂł Zubilewicz, Tomasz wÂłaÂśnie i to w tym wÂłaÂśnie Anna upatrywaÂła przyczynĂŞ pomyÂłki :lol2: A ja myÂślĂŞ, Âże mogÂło jeszcze chodziĂŚ o pannĂŞ TomaszewskÂą, ktĂłrej relacjĂŞ Anna miaÂła za kilka sekund zapowiedzieĂŚ :lol2:
SwojÂą drogÂą, ciekawe, jakÂą ksywkÂą znajomi AgatĂŞ opatrujÂą. Znam kilka osĂłb o takim wÂłaÂśnie jak Agata nazwisku (nawet AgatĂŞ o takim nazwisku :lol2: ) i zwykle mĂłwi siĂŞ do nich: Tomasz :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

A moÂżna wiedzieĂŚ co robiÂłeÂś o 14.43 :>
..nie robiÂłem tego co powinienem byÂł robiĂŚ :( :cry:
.. :hmm: a ja tak psioczyÂłem na stacjĂŞ Âże nie ma Agatki :red:
.uf! ..na szczêœcie raport ju¿ mnie nie omin¹³ :)
..wspaniaÂła relacja :) ..Agatka bardzo obrazowo przedstawiÂła przebieg zdarzeĂą – najbardziej podobaÂło mi siĂŞ jak mĂłwiÂła Âże z ulicy moÂżna byÂło zajrzeĂŚ do Âśrodka budynku ;)
..aaa i jeszcze co! :D ..na jej Âślicznej buzi zarĂłwno na poczÂątku jak i na koĂącu pojawiÂło siĂŞ coÂś co przypominaÂło uÂśmiech :)
..mog³a bardziej siê uœmiechn¹Ì bo ca³y wypadek mia³ doœÌ ma³o tragiczny w skutkach przebieg co zreszt¹ w relacji zauwa¿y³a :D
..bida – capsĂłw brak :/
Relacji towarzyszy³ doœÌ czêsto goszcz¹cy akurat w red. poznaùskiej wietrzyk, który pomimo i¿ Agata nie mówi³a w warunkach plenerowych, rozwiewa³ jej w³osy :P
..wietrzyk.. :> A myÂślaÂłem Âże Wietrzyk.. Anna to w Katowicach :lol:
Znam kilka osĂłb o takim wÂłaÂśnie jak Agata nazwisku (nawet AgatĂŞ o takim nazwisku :lol2: )
..znasz innÂą AgatĂŞ TomaszewskÂą :shock: ..a moÂże to ta tylko odmieniona :lol2:
zwykle mĂłwi siĂŞ do nich: Tomasz :lol:
.. :x tak niesubtelnie nie!!! ..nie ma mowy!!!
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

obieÂżyÂświat pisze:
A moÂżna wiedzieĂŚ co robiÂłeÂś o 14.43 :>
..nie robiÂłem tego co powinienem byÂł robiĂŚ :( :cry:
Przykro mi, tak mi przykro :( ÂŁÂączĂŞ siĂŞ z TobÂą w smutku :(
.uf! ..na szczêœcie raport ju¿ mnie nie omin¹³ :)
No i masz jednak powody do radoœci, bo relacja by³a d³u¿sza i, odwa¿ê siê to napisaÌ, lepsza :D
..aaa i jeszcze co! :D ..na jej Âślicznej buzi zarĂłwno na poczÂątku jak i na koĂącu pojawiÂło siĂŞ coÂś co przypominaÂło uÂśmiech :)
MiaÂłem wraÂżenie, Âże to specjalnie dla Ciebie :devil: Ale szczodra w uÂśmiechaniu siĂŞ nie byÂła :lol: Co wiĂŞcej miaÂłem wraÂżenie, Âże to byÂł uÂśmiech wymuszony :uhh:
..bida – capsĂłw brak :/
Szkoda :(
..znasz innÂą AgatĂŞ TomaszewskÂą :shock: ..a moÂże to ta tylko odmieniona :lol2:
ZnaÂłem kiedyÂś – gwoli ÂścisÂłoÂści :D Zapewniam CiĂŞ, Âże ta Agata ró¿ni siĂŞ znaczÂąco od tej Agaty, ktĂłrÂą znaÂłem kiedyÂś :lol2: Ale jak juÂż chyba gdzieÂś kiedyÂś pisaÂłem, gdym tĂŞ AgatĂŞ znaÂł, poczyniÂłbym wszelkie starania, aÂżeby poznaĂŚ jÂą znacznie, znacznie bliÂżej :szalony:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..a dlaczego taki spokĂłj i martwota tutaj? :(
..wszyscy wziĂŞli przykÂład z tytuÂłowej bohaterki wÂątku i dali nura w miedialno-wizualny niebyt? :(
Black Jack '62 pisze: MiaÂłem wraÂżenie, Âże to specjalnie dla Ciebie :devil: Ale szczodra w uÂśmiechaniu siĂŞ nie byÂła :lol: Co wiĂŞcej miaÂłem wraÂżenie, Âże to byÂł uÂśmiech wymuszony :uhh:
..szukaÂłem najbardziej uÂśmiechniĂŞtego oblicza Agatki poÂśrĂłd moich capsĂłw i doszedÂłem do wniosku, Âże to jest najradoÂśniejsze
:arrow: Obrazek
..inne sÂą takie.. :roll: neutralne :neutral: ..albo powaÂżne..
gdym tĂŞ AgatĂŞ znaÂł, poczyniÂłbym wszelkie starania, aÂżeby poznaĂŚ jÂą znacznie, znacznie bliÂżej :szalony:
..no ja raczej teÂż robiÂłbym w tym kierunku wszystko co w mojej mocy :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:..a dlaczego taki spokĂłj i martwota tutaj? :(
..wszyscy wziĂŞli przykÂład z tytuÂłowej bohaterki wÂątku i dali nura w miedialno-wizualny niebyt? :(
Jak zwykle wszystkiemu winna Agata ;) Znika, chowa siĂŞ przed nami, to i nie mamy o czym dyskutowaĂŚ ;) A jak siĂŞ pojawi, to znĂłw klawiatury pĂłjdÂą w ruch ;)
..szukaÂłem najbardziej uÂśmiechniĂŞtego oblicza Agatki poÂśrĂłd moich capsĂłw i doszedÂłem do wniosku, Âże to jest najradoÂśniejsze

..inne sÂą takie.. :roll: neutralne :neutral: ..albo powaÂżne..
Faktycznie sÂłodka minka :) No, ale chÂłopcy :> Nie wymagajcie od Agatki, Âżeby szczerzyÂła siĂŞ mĂłwiÂąc o wypadku samochodowym ;)
gdym tĂŞ AgatĂŞ znaÂł, poczyniÂłbym wszelkie starania, aÂżeby poznaĂŚ jÂą znacznie, znacznie bliÂżej :szalony:
..no ja raczej teÂż robiÂłbym w tym kierunku wszystko co w mojej mocy :D
Ciekawam, co by przyszÂło wam z tych staraĂą ;)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

doszedÂłem do wniosku, Âże to jest najradoÂśniejsze
Przecudne oblicze wspaniaÂłostki TVN24 :P Ale myÂślĂŞ, Âże staĂŚ jÂą jeszcze na bardziej cudne ;)
Jakie to morze spokojne - archiwalne zdjĂŞcie.
Co innego dzisiaj, kiedy Agatta obserwuje protestuj¹cych w... w Siedlimowie (poprawiÌ mnie jeœli plotê bzdury) rodziców przeciwko zamkniêciu szko³y :D To ''co innego'' do wiatru w³aœnie odnosi siê - có¿ on zrobi³ na g³owie Agaty :lol:

[ Dodano: Wto Wrz 05, 2006 10:20 am ]
Siedlimowo, jednak dobrze napisa³em miejscowoœÌ :D Dodam, ¿e w kujawsko-pomorskiem :D Znowu by³a relacja :tanczy: Trochê nie³adnie Agatê ''zrobili'', poniewa¿ najpierw puœcili materia³ filmowy ze szko³y, a póŸniej jeszcze kazali jej mówiÌ. Ale Agatta mia³a o czym jeszcze mówiÌ :)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..to znaczy Âże byÂła jeszcze jakaÂś relacja poza tymi dwiema ktĂłre poniÂżej zobrazowaÂłem

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

..wnikliwa sÂłuchaczka :arrow:
ObrazekObrazek
Obrazek

..widzicie tan gadÂżet jaki wpiĂŞÂła sobie (czy jak tam to siĂŞ mĂłwi) we wÂłosy :lol2:
..she looks so sweet & so cute :P
ODPOWIEDZ