Oprawa graficzna TVN
Moderator: Łukasz
Re: Oprawa graficzna TVN
To chyba Piotr Gąsowski
Może w oprawie wielkanocnej zobaczymy też innych z tvnu :mhm:

Faktycznie, dopiero teraz zauważyłem, że to on. 
Czyżby TVN powracał do świątecznych opraw z gwiazdami stacji? :>

Czyżby TVN powracał do świątecznych opraw z gwiazdami stacji? :>

nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
No muszę powiedzieć że się zdziwiłem jak włączyłem tvn i zobaczyłem, że jednak przygotowali specjalną oprawę na święta
ale i tak ich codzienna oprawa bardziej przypomina wielkanocną (te żółtka i białka
). A ta wielkanocna jakaś taka szara ale za razem zdecydowanie lepsza niż ,,jajecznicowa oprawa"
jak dla mnie nie musieli wprowadzać wielkanocnej :spiewa:

Szymon Majewski
:

Oprawa bardzo fajna. Może się czepiam, ale szkoda, że zamiast napisu "wesołych świąt" jest napis "święta z jajem".
Przed chwilą kolejna oprawa z gwiazdami TVNu
Tym razem wielkie jajo atakowało miasto, a w studio Dzień Dobry TVN był Maricn Prokop i Dorota Wellman 

Marcin Prokop
:

object pisze:No muszę powiedzieć że się zdziwiłem jak włączyłem tvn i zobaczyłem, że jednak przygotowali specjalną oprawę na świętaale i tak ich codzienna oprawa bardziej przypomina wielkanocną (te żółtka i białka
). A ta wielkanocna jakaś taka szara ale za razem zdecydowanie lepsza niż ,,jajecznicowa oprawa"
![]()
Żałosne są twoje wypowiedzi object... równie dobrze można powiedzieć że oprawa Polsatu jest inspirowana żaluzjami z ikei...
Liczą się tylko Fakty.
Pisanka w warszawskim metrze
:

Jednym słowem oprawa Wielkanocna jest beznadziejna, szara, ciemna, a według mnie powinna być w żywych, wiosennych kolorach. Jedynie co mi się podoba to belka, jest mała i gustowna, a nie taka wielka jak przy normalnej oprawie.
Tak, bożnonarodzeniowe filmiki były dużo fajniejsze. Te są mroczne, a przecież... wielkanoc, czyli "wiosna". 

zgadzam się ale i tak jest o wiele lepsza niż ich oprawa ogólna-jajecznicaednym słowem oprawa Wielkanocna jest beznadziejna, szara, ciemna, a według mnie powinna być w żywych, wiosennych kolorach.

Object robisz się powoli monotematyczny. Wyraziłeś swoją opinię na temat oprawy TVN i nie musisz tego powtarzać X razy.
Oprawa wielkanocna jest ciekawa - fajne filmiki, tylko powinny być w żywszych, "wiosennych" kolorach. Chociaż wyglądając za okno - oprawa pasuje znakomicie.
Oprawa wielkanocna jest ciekawa - fajne filmiki, tylko powinny być w żywszych, "wiosennych" kolorach. Chociaż wyglądając za okno - oprawa pasuje znakomicie.

A może z upływem czasu coś się z tych pisanek wykluje i się zrobi kolorowo 

Oprawa jest pewna mutacją oprawy świątecznej, ale jest gorsza. W zasadzie nie ma oprawy dźwiękowej przy jinglach reklamowych.
Aha, strasznie denerwujące są belki pojawiające się pod logiem stacji reklamujące inne programy. I jest to praktykowane we wszystkich dużych telewizjach.... kiedyś czegoś takiego nie było. Ale na TVN jest to tym gorsze, że belka bardzo często przesłania twarz osoby mówiącej, dzisiaj podczas Niani zauważyłem coś takiego dwa razy, Frania coś mówi, ale jej twarzy nie widać... jeśli nie da się obejść bez tego to można by przynajmniej jakoś starannie wmontować to w ten sposób, aby belka pojawiała się w takim momencie, aby nie przysłonić komuś twarzy. No wyobraźmy sobie scenę, w której bohaterowie się całują, ale facet czy kobietka nie całuje drugiej osoby, ale... białe kółeczko zamiast twarzy.
Aha, strasznie denerwujące są belki pojawiające się pod logiem stacji reklamujące inne programy. I jest to praktykowane we wszystkich dużych telewizjach.... kiedyś czegoś takiego nie było. Ale na TVN jest to tym gorsze, że belka bardzo często przesłania twarz osoby mówiącej, dzisiaj podczas Niani zauważyłem coś takiego dwa razy, Frania coś mówi, ale jej twarzy nie widać... jeśli nie da się obejść bez tego to można by przynajmniej jakoś starannie wmontować to w ten sposób, aby belka pojawiała się w takim momencie, aby nie przysłonić komuś twarzy. No wyobraźmy sobie scenę, w której bohaterowie się całują, ale facet czy kobietka nie całuje drugiej osoby, ale... białe kółeczko zamiast twarzy.
//////////