Moderator: Łukasz
szkoda że musiał odejść, a Igor i tak długo nie będzie bo pewno znowu będą głosować ludzie na Bartka i wyleci IgorAdrian ;P pisze:http://youcandance.tvn.pl/wideo/1,1,mat ... 54743.html
Igor Leonik wraca do programu z powodu kontuzji Mateusza Sobecko. Wielka szkoda, bo był moim faworytem.
Dla mnie zwycięzcą musi być Igor bądź Brian (ze wskazaniem na pierwszego). Świetna jest też AniaAmy pisze:Świeżo po programie:
szkoda, że Kinga odpadła, wolałabym, żeby stało się to za tydzień, a dzisiaj byłaby to Magda, ale dziewczyna świetnie tańczy - z resztą jak wszyscy. Żal tylko Kingi, która się tak męczyła przez te żebra.
Werdykt u chłopaków niewłaściwy. Powinien odpaść Bartek - Staszek zasłużył na to, żeby tańczyć dalej. Cieszy mnie jednak to, że Igor został. Wykonał KAPITALNĄ ROBOTĘ. Taniec + t. grupowy + solówka - GENIALNE. Brawa, wielkie brawa za przygotowanie się w tak krótkim czasie (8h).
Jak dla mnie wymarzony finał to: Ania i Igor. Zwycięstwo dałabym Igorowi, choć i tu wybór ciężki.
Zgadzam się - realizacja - super! A Got to Dance nie można porównywać do YCD.mojpierwszyraz pisze:Dla mnie zwycięzcą musi być Igor bądź Brian (ze wskazaniem na pierwszego). Świetna jest też AniaAmy pisze:Świeżo po programie:
szkoda, że Kinga odpadła, wolałabym, żeby stało się to za tydzień, a dzisiaj byłaby to Magda, ale dziewczyna świetnie tańczy - z resztą jak wszyscy. Żal tylko Kingi, która się tak męczyła przez te żebra.
Werdykt u chłopaków niewłaściwy. Powinien odpaść Bartek - Staszek zasłużył na to, żeby tańczyć dalej. Cieszy mnie jednak to, że Igor został. Wykonał KAPITALNĄ ROBOTĘ. Taniec + t. grupowy + solówka - GENIALNE. Brawa, wielkie brawa za przygotowanie się w tak krótkim czasie (8h).
Jak dla mnie wymarzony finał to: Ania i Igor. Zwycięstwo dałabym Igorowi, choć i tu wybór ciężki.Choć mega brawa dla Igora, na prawdę.
Realizacyjnie - fantastycznie. Chyba najlepiej robiony program talent show w Polsce. Got to Dance się po prostu do YCD nie umywa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość