nouze pisze:Masz rację Piotr.
Biję się w piersi i pusty łeb bo to głównie moja wina. Wszystko dobrze dopóki jest jakiś umiar :stop:
Niektórzy oprócz pytania "ma ktoś?" nic więcej na forum nie potrafią napisać, koniec tego dobrego :>
To nie Twoja wina, tylko wina proszących. Ty z dobrego obyczaju po prostu nie odmawiasz ale wątek jest i się cieszę.
nouze pisze:Biję się w piersi i pusty łeb bo to głównie moja wina. Wszystko dobrze dopóki jest jakiś umiar
Ty akurat sobie nic nie zarzucaj, bo odwalasz kawał dobrej roboty. Ciężko w środku roboczego tygodnia uchwycić w Poranku najlepsze momenty, a dzięki Tobie stało się to możliwe. Teraz przed Tobą miesiąc odpoczynku, ale proszę, nie zrażaj się tą całą sytuacją.
Nie, nie zrażam się
Moja wina za bajzel w temacie Jarosława w tym sensie, że gdybym tyle nie wrzucał to by tyle nie pytali. Dlatego napisałem że dla niektórych osób koniec tego dobrego.
Ale skoro jest już odpowiedni wątek, to właściwie nie ma problemu.
Dlatego właśnie mam rangę "Przyjaciel tvnfakty.pl".
Niektórych Ci nie dałem, np. czy 7 (one są z innego stylu forum) ale też są żółte, więc chyba pasują.
Łukasz pisze:Zostały wykonane pewne prace, które powinny usunąć błąd z niepoprawnie wysłanym formularzem. Popiszcie trochę i zobaczymy
Znów się pojawił - tym razem po tym, jak po podglądzie posta chciałem go wysłać. Potem miałem problem (w tym samym temacie) wysłać zupełnie nowy post - nawet po przelogowaniu.