Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:W takim razie i mnie posądzisz o złośliwość :devil:
Bo ja wiem :mhm: ?? Ty działasz pod dyktando notki - w końcu jej video wrzuciłeś :lol: !! :lol2:
..jak to jest ze notka najczęściej dyktuje wszelkie warunki :?: :lol2:
..jest po prostu najwspanialsza :P
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Dla tych, którym zależy na prędszym obejrzeniu wspaniałej argentyńskiej relacji mam dobre wieści :lol2:
Link youtubowy do tejże relacji :tanczy:
Ale za to jakość obrazu gorsza -czyli coś za coś ;) !! :lol2: Dlatego polecam zainteresowanym relacją Agatki mimo wszystko ściągnięcie... może dłużej trwające , ale jednak video z linku notki :* !! :D
..wiecie co :?: :lol2:
..czepiacie się szczegółów ;)
..no żeby o takie rzeczy się licytować ;)
..dzis przecież człowiek każdy ma prawo wyboru :tanczy:
..jedni - Ci co się spieszą - wybiorą relację w wersji kinga i Grz :lol2:
..a ci co bardziej sentymentalni i dążący do idealizmu - wersję notki :lol2:

..a my - którzy nie mieścimy się w żadnym kanonie - wybierzemy obie wersje :lol2:
marcinkowsky pisze:
king_kocur pisze:Właśnie przypomniały mi się "ignorujące turystów i ekipy telewizyjne koati" :hahaha: Rozbawił mnie ten fragment tak, jak nie powinien był :lol:
Bo był zabawny :hahaha: !! koati ignorujące ekipę telewizyjną -a dobrze ci tak Agatko :lol2: !! Widzisz jak to dobrze , kiedy ktoś zabiega o wywiad , a ty uciekasz gdzie pieprz rośnie :lol2: !! :hahaha:
..i miałem rację że przypominają się za każdorazowym obejrzeniem nowe fakty i teksty z materiału :tanczy:
..ta relacja jest prawdziwym złożem dziennikarskiego surowca :tanczy:
marcinkowsky pisze:A najgorsze w tym wszystkim jest to , że jak już Agatce udało się oczarować to zwierzątko , to oni musieli pędzić do łodzi :/ !! "i na więcej czułości nie mieli już czasu" :lol2: !!
..dlatego niech się Agatka cieszy że my tak od razu padliśmy jej w objęcia :tanczy:
.i nie stroiliśmy żadnych fochów z powodu tego że nas na dwa miesiące osierociła :lol:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ale tu dzisiaj tłoczno :mhm: Się zastanawiam dlaczzego? :lol2:
Cudowna, gorąca, pięknie i dowcipnie opowiedziana relacja :tanczy: Prawdę powiedziawszy innej, w wykonaniu Agatki, się nie spodziewałam :lol2: Mam nadzieję, że: muchas gracias kapitan, to nie wszystko co miała nam do powiedzenia w języku hiszpańskim, nasza urocza pani redakator :lol2: I już nie narzekajcie na to, że za mało Agatki widać, bo się jeszcze bardziej powściągnie i dopiero wtedy będziecie jęczeć z rozpaczy :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Dżastina pisze:Ale tu dzisiaj tłoczno :mhm: Się zastanawiam dlaczzego? :lol2:
No co święta w końcu mamy i ferie :lol2: !! To nie ma co marnować czasu na wykonywanie domowych obowiązków , tylko byczyć się cały dzień przed telewizorem i komputerem :lol2: !! :tanczy:
Dżastina pisze:Cudowna, gorąca, pięknie i dowcipnie opowiedziana relacja :tanczy: Prawdę powiedziawszy innej, w wykonaniu Agatki, się nie spodziewałam :lol2: Mam nadzieję, że: muchas gracias kapitan, to nie wszystko co miała nam do powiedzenia w języku hiszpańskim, nasza urocza pani redakator :lol2:
Wszyscy mamy taką nadzieję , ale to chyba raczej tylko takie krótkie wstaweczki jeśli już , to będzie można usłyszeć :lol2: !! Plus oczywiście wszystkie nazwy własne , typu wczorajsze : La Garganta Del Diablo albo Igazu :lol2: !!
Dżastina pisze: I już nie narzekajcie na to, że za mało Agatki widać, bo się jeszcze bardziej powściągnie i dopiero wtedy będziecie jęczeć z rozpaczy :rozglada:
Nie strasz nas :< !! Ja wiem , ze my byśmy może i za dużo chcieli , ale to jedyna okazja , by zobaczyć bardzo dużo :lol2: !! Druga taka może nieprędko się przydarzyć :uhh: !! Jeśli w ogóle ;) !!
obieżyświat pisze:..jak to jest ze notka najczęściej dyktuje wszelkie warunki :?: :lol2:
..jest po prostu najwspanialsza :P
I zawsze spisuje się na medal :lol2: !! :tanczy:
..i miałem rację że przypominają się za każdorazowym obejrzeniem nowe fakty i teksty z materiału :tanczy:
..ta relacja jest prawdziwym złożem dziennikarskiego surowca :tanczy:
A cholera dzisiaj czekam , przykleiłem się do telewizora , a Agatki relacji nie ma , tak jak wczoraj o tej porze już była :? !!
Ile jeszcze mam czekać :roll: ?? :ban:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
Dżastina pisze:Ale tu dzisiaj tłoczno :mhm: Się zastanawiam dlaczzego? :lol2:
No co święta w końcu mamy i ferie :lol2: !! To nie ma co marnować czasu na wykonywanie domowych obowiązków , tylko byczyć się cały dzień przed telewizorem i komputerem :lol2: !! :tanczy:
..a ja właśnie nie mogę tyle ile bym chciał czasu spędzać przed kompem :/
..ale robię co w mojej mocy :D
Dżastina pisze:Cudowna, gorąca, pięknie i dowcipnie opowiedziana relacja :tanczy: Prawdę powiedziawszy innej, w wykonaniu Agatki, się nie spodziewałam :lol2: Mam nadzieję, że: muchas gracias kapitan, to nie wszystko co miała nam do powiedzenia w języku hiszpańskim, nasza urocza pani redakator :lol2:
Wszyscy mamy taką nadzieję , ale to chyba raczej tylko takie krótkie wstaweczki jeśli już , to będzie można usłyszeć :lol2: !! Plus oczywiście wszystkie nazwy własne , typu wczorajsze : La Garganta Del Diablo albo Igazu :lol2: !!
..już sam jeden wyraz hiszpańsko brzmiący w ustach Agatki to jest wielka uczta dla mnie :tanczy:
..ale tak jak i wy cały czas czekam na całą salwę hiszpańszczyzny :lol2:
Dżastina pisze: I już nie narzekajcie na to, że za mało Agatki widać, bo się jeszcze bardziej powściągnie i dopiero wtedy będziecie jęczeć z rozpaczy :rozglada:
Nie strasz nas :< !! Ja wiem , ze my byśmy może i za dużo chcieli , ale to jedyna okazja , by zobaczyć bardzo dużo :lol2: !! Druga taka może nieprędko się przydarzyć :uhh: !! Jeśli w ogóle ;) !!
..marcinkowsky - muszę rację ci przyznać :lol2:
..takie jak podczas tych świąt relacje mogą się już nie powtórzyć nigdy :]
..więc musimy całą nadzieję w nich pokładać :szalony:
A cholera dzisiaj czekam , przykleiłem się do telewizora , a Agatki relacji nie ma , tak jak wczoraj o tej porze już była :? !!
..no nie wiem ile :mhm:
..ale fakt faktem że ja się chyba nie doczekam :ban:

..ps :D
..dzis mielibyśmy..mamy 50'tnicę niewidzenia Agatki na żywo :lol2:
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:A cholera dzisiaj czekam , przykleiłem się do telewizora , a Agatki relacji nie ma , tak jak wczoraj o tej porze już była :? !!
..no nie wiem ile :mhm:
..ale fakt faktem że ja się chyba nie doczekam :ban:
W dalszym ciągu nic :> Widziałem jedynie relację z Hawajów - nie Agaty niestety ;)
Jak to tak może być, że jeszcze nie było relacji, na którą tak bardzo czekamy :>
..ps :D
..dzis mielibyśmy..mamy 50'tnicę niewidzenia Agatki na żywo :lol2:
A może ta wczorajsza relacja, to było tylko piękne złudzenie? :lol:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

king_kocur pisze:A może ta wczorajsza relacja, to było tylko piękne złudzenie? :lol:
..złudzenie nie :nie:
..oj nie nie nie :lol:
..jak na złudzenie to wszystko zbyt wyraźnie się rysowało w tej relacji :lol2:
..zwłaszcza Agatka :tanczy: :lol2:

..już ja potrafię odróżnić złudzenie od rzeczywistości 8)
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

No koledzy, nie ma powodów do obaw. Wystarczy teraz jedynie wziąć do ręki pilot, włączyć na TVN24 i śledzić relację Agaty z zapartym tchem :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re:

kamilo pisze:No koledzy, nie ma powodów do obaw. Wystarczy teraz jedynie wziąć do ręki pilot, włączyć na TVN24 i śledzić relację Agaty z zapartym tchem :lol2:
..dokładnie tak :szalony:

..relacja - to zbyt słabe słowo żeby określić to co się widziało :lol2:

..to co się działo na ekranie :szalony:

..widzieliście Agatkę :?: :szalony:

..ja chyba śnię :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Re:

Było już blisko , że wyłączyłbym telewizor , po tym jak pokazali relacje z innego państwa :> !! Ale poczekałem i zapowiedzieli drugą relację i to była relacja Agatki :tanczy: !!
obieżyświat pisze:
kamilo pisze:No koledzy, nie ma powodów do obaw. Wystarczy teraz jedynie wziąć do ręki pilot, włączyć na TVN24 i śledzić relację Agaty z zapartym tchem :lol2:
..dokładnie tak :szalony:

..relacja - to zbyt słabe słowo żeby określić to co się widziało :lol2:
Macie na myśli ten film marzeń , na którym Agatka biega po jakimś pustkowiu w szałowej czarnej sukience w kwiaty i w szałowej fryzurce :lol2: ?? :szalony:

Przepraszam bardzo , ale ja bardzo mało wiem z treści tej relacji :szalony: !! Jestem zachwycony pustynnym outfitem Agatki :szalony: !! Podczas oglądania materiału też byłem :szalony: !! A skutek jest taki ,że poza obrazem nic więcej do mnie nie dotarło :szalony: !!
..to co się działo na ekranie :szalony:

..widzieliście Agatkę :?: :szalony:
Widziałem :P !! I napatrzeć się nie mogłem :lol2: !! Poczuła ojjjhh poczuła latynoskie klimaty :tanczy: !! Dosłownie i w przenośni :tanczy: !!
..ja chyba śnię :szalony:
Uszczypnij mnie :szalony: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Czy Agatka może wyglądać w ziewnej, letniej sukience piękniej i powabniej niż rok temu w Częstochowie ?
Nie może... :mhm:
A właśnie , że może.... prawda Fąfel :lol2: :plus: :brawa:
Tym razem pan operator nie miał żadnych ograniczeń :devil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

P.S. Chcecie cały filmik ?
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No pewnie , że chcemy filmik :lol2: !! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :lol2: :lol2: :lol2:

Jak już pisałem -ja nic z materiału nie wiem , poza tym co widziałem :lol2: A to , co widziałem , co zresztą widać :lol2: było przytłaczające -bardzo przytłaczające :red: !! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Czy Agatka może wyglądać w ziewnej, letniej sukience piękniej i powabniej niż rok temu w Częstochowie ?
Teraz powinienem wywalić gały :shock: !! Ale nie mam już co wywalać , bo zdarzyło mi się to podczas pierwszego oglądania materiału :lol2: !!

Ngdy więcej j uż mu Agatka nie będzie nakazywała , zeby się jakkollwiek ograniczał :lol2: !!

Rany :szalony: !! Ja jeszcze nie wierzę , że widziałem tę relację :szalony: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:No pewnie , że chcemy filmik :lol2: !! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :lol2: :lol2: :lol2:
..o takie rzeczy epszt ty pytać się nas nie musisz :lol2:
..tym bardziej że teraz chodzi o relację która nami niesamowicie wstrząsnęła :lol2: :szalony:

Teraz powinienem wywalić gały :shock: !! Ale nie mam już co wywalać , bo zdarzyło mi się to podczas pierwszego oglądania materiału :lol2: !!
..czy to co zobaczyliśmy w tych dwóch relacjach oznacza że wkraczamy w jesień naszej fascynacji Agatką :>

..w końcu zobaczyliśmy to o czym od tak dawna marzyliśmy :lol2:

..no w sumie to jeszcze nie wszystko :lol2: :spiewa: :cicho: :lol2:

Ngdy więcej j uż mu Agatka nie będzie nakazywała , zeby się jakkollwiek ograniczał :lol2: !!
..no more limits :devil:
..oooo jeah :lol2: :tanczy:
..w to mi graj :lol2:
Rany :szalony: !! Ja jeszcze nie wierzę , że widziałem tę relację :szalony: !!
..dlatego epszt nie zwlekaj tylko nam ją wrzuć na forum :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
..bo widzisz że zaczynamy wątpić że te boskie widoki objawiły się naszym oczom :lol2:
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

Uuu, chłopaki tom sę na Was zawiódł. i to bardzo. Kiedyś skrobnąłem jedno zdanie a Wy skrobnęliście ponad 4 strony. Teraz pojawiła się @ i to w całej okazałości a Wy ledwie ponad 2 strony napisaliście. Rozłąka Wam nie posłużyła.

Obrazek Obrazek
Widok ładny ale liczyłem na więcej. Mokry cienki podkoszulek, zimna woda. Myślałem że jej organizm inaczej zareaguje na koszulce :twisted: A tu nic. Chyba jej organizm też jest powściągliwy Obrazek

Tak w ogóle to w Argentynie nie ma nic ciekawego. Mogła pojechać do Peru czy Chile.

Obrazek Obrazek Obrazek
Cieszycie się jak dzieci Obrazek A przecież nie ma z czego :twisted: Ciekawe czy dotrze nad morze? :twisted:
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

TinkiWinki pisze:Uuu, chłopaki tom sę na Was zawiódł. i to bardzo. Kiedyś skrobnąłem jedno zdanie a Wy skrobnęliście ponad 4 strony. Teraz pojawiła się @ i to w całej okazałości a Wy ledwie ponad 2 strony napisaliście. Rozłąka Wam nie posłużyła.
..nie chodzi o zły wpływ rozłąki a o nadmiar świątecznych obowiązków :hyh:
..nie wpadłeś na to :>
..ledwo zdążam kompa odpalić :evil:
Widok ładny ale liczyłem na więcej. Mokry cienki podkoszulek, zimna woda. Myślałem że jej organizm inaczej zareaguje na koszulce :twisted: A tu nic. Chyba jej organizm też jest powściągliwy Obrazek
..zboczeniec :devil:
Tak w ogóle to w Argentynie nie ma nic ciekawego. Mogła pojechać do Peru czy Chile.
..może innym razem :D
..a te relacje bardzo ciekawe byly :D
Cieszycie się jak dzieci Obrazek A przecież nie ma z czego :twisted: Ciekawe czy dotrze nad morze? :twisted:
..jakby nie było z czego to bym sie nie cieszył :D
TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Post autor: TinkiWinki »

obieżyświat pisze:..zboczeniec :devil:
Od razu zboczeniec. Zdrowa reakcja zdrowego organizmu na widok innego organizmu Obrazek
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
ODPOWIEDZ