Nika pisze:Poswiateczne podsumowanie wg. Joaniny!
Ale piękny prezencik poświąteczny

Mam nadzieje na kolejne cykle-spróbuje jakoś pomóc :aniol:
Dżastina pisze:Nika z komiksu na komiks coraz bardziej mnie zaskakujesz
Niedługo Nika będzie konkurować z panami : Mleczko i Sawką

Jeszcze wczoraj u Wojewódzkiego był pewien rysownik,ale wolałbym by Joasia nie była taka bohaterka w jakich on się lubuje w swojej kontrowersyjnej twórczości :spiewa:
Wpadam tu, coby Wam donieść, że dzisiaj w trakcie trwania popołudniowego M24h Tomasz Marzec znowu kręcił się koło Joanny
Nika pisze:Tomeczek to wie do kogo uderzac! Ja to przezyje, ale nie wiem jak chlopacy z watku?! Kto wie moze zbojkotuja Jego watek za kare?!
No proszę,musimy się temu bliżej przyjrzeć :spiewa: O bojkocie nie ma mowy-zresztą za chwile to udowodnie
Należy się tylko cieszyć,że Joasia jest lubiana w swojej pracy :tanczy: A zadowolony pracownik to dobry pracownik :aniol:
No dobra nie bede ukrywał,ten Tomasz to szczęściarz-mając taka koleżanke

:spiewa:
Dziś malusieńka seria z Asią w 'Dniu na Żywo' niestety dobiegła końca

Ale nie ma co się smucić aż tak nadto.Są małe pozytywy,np. taki,że można pozałatwiać inne sprawy bez wyrzutów sumienia :racja:A jak się ma chociaż trochę szczęścia to można też natknąć się na panią redaktor w innej kontaktowej tym razem roli

Mnie to się udało nieco połowicznie,bo nie widziałem od początku aczkolwiek nie narzekam.Dobrą chwilę relacjonowała :tanczy: A o czym?

O leku Xyzal wycofanego z aptek na skutek zbyt dużej zawartości teflonu :spiewa: Dokładnie podała Nam na ekraniku podejrzane serie tego leku i nakazała uważać,gdyż nie wszystkie apteki moga się zastosować do wytycznych.Puszczała wypowiedzi z platformy KONTAKT to ilustrujące :rozglada:
Noi dla nas informacja dodatkowa,było widać jak opuszcza stanowisko i po schodkach udaje się wgłąb studia
Na koniec poleciła by wysyłać materiały w każdej sprawie podkreślając to ślicznym firmowym uśmiechem z fabryki Joanna Kryńska

Ale niestety nie udało mi się tego uwiecznić :hyh:
Włoski la kompromis :tanczy: