Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Nie ma co liczyć na magazyn,bo go poprostu nie będzie(z Joasią nie będzie).

Natomiast ja jeszcze mam trzy capsy,z kolegami miedzy innymi żeby było pokazane,że Joasia jest bardzo kontaktowa jak na rzeczniczke KONTAKTu24 przystało :aniol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cóż.Widać,że Joasia jest pozytywnie nakręcona,z Nią to pasmo tętni życiem jeszcze bardziej-oby pozwolono Jej jeszcze bardziej się rozpędzić to będzie z korzyscią dla Niej i dla Nas :lol2:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
areczek
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Joanna Kryńska

Post autor: areczek »

Oj chyba masz kamilo dzsiaj udany dzień :tanczy: :tanczy: :tanczy: Asi jest tyle, że można zwariowac ze szczęscia :D :D Ja co prawda oglądam dopiero od 14, ale i tak jestem szczęsliwy. Ostatnio Asi jest tyle w TV, ze brakuje jeszcze tylko jej powortu do reporterowania i pełnia szczęcia gotowa :brawa: :brawa:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Nie ma co liczyć na magazyn,bo go poprostu nie będzie(z Joasią nie będzie).
O i nawet dobrze bo w połowie magazynu muszę wyjść :lol2:
areczek pisze:Oj chyba masz kamilo dzsiaj udany dzień
Nie da się ukryć. :tanczy:
Asi jest tyle, że można zwariowac ze szczęscia
Z tym wariactwem to jeszcze nie przesadzajmy. Już teraz daję Jej wolne do przyszłego tygodnia. Poza magazynowaniem oczywiście :rozglada:
Ostatnio Asi jest tyle w TV, ze brakuje jeszcze tylko jej powortu do reporterowania i pełnia szczęcia gotowa
Reporterowanie można już chyba sobie wsadzić w między bajki niestety ;(
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

A jednak :plus: Joasia poprowadzi dziś PzP śpiewająco :devil:

Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony wtorek 25 mar 2008, 17:14 przez arczi, łącznie zmieniany 1 raz.
Camilo
Guru
Guru

A jednak :plus: No i jak mam tu za chwilę wyjść z domu :uhh:
Obrazek Obrazek

PS. Widzę, że powtarzamy się z arczim :lol2:
maxxx

maxxx się wygłupił pisze:Nie ma co liczyć na magazyn,bo go poprostu nie będzie(z Joasią nie będzie).
:red: No muszę powiedzieć,że mnie zaskoczyła-przepraszam Joasiu,że wątpiłem-głupio mi teraz :rozglada:

Ciekawe czy ktoś maczał paluszki w tych zapowiedziach,czy Joasia sobie w 45 minut ułożyła :lol2: Nie zmienia to faktu,że chyba dziś byla najbardziej zapracowaną osobą w całej redakcji-przynajmniej wsród ludu pokazujacego się na antenie ;)
Chyba chce pokazać ,że może od czasu do czasu pojawiać się w dnż bez szkody dla reputacji magazynu :brawa:
Ambitna,piękna i..bestia(bo mi zabiera czas :lol2: ) :szalony: :racja:

Obrazek

Obrazek

W radio mówili,że '....powiedział Józef Oleksy w wypowiedzi dla Tvn24'-odrazu wiedziałem czyja to sprawka :lol2: :brawa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No muszę powiedzieć,że mnie zaskoczyła-przepraszam Joasiu,że wątpiłem-głupio mi teraz
No i co teraz ma z Tobą zrobić, niedowiarku? :D
Ciekawe czy ktoś maczał paluszki w tych zapowiedziach,czy Joasia sobie w 45 minut ułożyła
Na pewno ktoś Jej pomagał. Pytanie tylko w jakim stopniu. Odpowiedzi jak zwykle brak :spiewa:
Nie zmienia to faktu,że chyba dziś byla najbardziej zapracowaną osobą w całej redakcji-przynajmniej wsród ludu pokazujacego się na antenie
Joasiu, odsapnij jutro. Będzie to z korzyścią i dla Ciebie i dla mnie :plus:
W radio mówili,że '....powiedział Józef Oleksy w wypowiedzi dla Tvn24'-odrazu wiedziałem czyja to sprawka
Szkoda tylko, że w obecnym standardach przekazywania informacji nie zawiera się informacji jakiemu dziennikarzowi. Dobra już, dobra nie narzekam :stop:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Poswiateczne podsumowanie wg. Joaniny! :lol2:
"Hanba!...
Obrazek
..nie dosc, ze musialam harowac tu w swieta i dzien po...
Obrazek
...siedziec za jakims kiczowatym stroikiem, ktory zle sie komponowal z moja marynarka..
Obrazek
...biec na leb na szyje na PzP
Obrazek
...to w dodatku moja twarz przyslonili jakims wielkim napisem...:/
Obrazek
Pan za kamera nr 1:Co ja ugryzlo dzis?!
Pan za kamera nr 2:A cholera ja wie, nawet nie zaprosila na kolejny serwis w imieniu Kacpra..
Obrazek
Trudno jakos to przezyje, pokaram Ja mylac Jej imie...
Obrazek
Po pol godzinie:...Zapraszam panstwa na Prosto z Polski w imieniu Janiny Krynskiej
Obrazek
Ostatnio zmieniony wtorek 25 mar 2008, 23:18 przez Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Się uśmiałam :hahaha: :hahaha: :hahaha: Kacperek odegrał się najlepiej jak potrafi :hahaha: :hahaha: :hahaha: Nika z komiksu na komiks coraz bardziej mnie zaskakujesz :brawa:
Wpadam tu, coby Wam donieść, że dzisiaj w trakcie trwania popołudniowego M24h Tomasz Marzec znowu kręcił się koło Joanny :rozglada:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Och Dzasta dzieki, musialam na noc przed spaniem odreagowac jakos ten upierdliwy katar i goraczke przez, ktora przespalam prawie caly DnZ :ech:
Dżastina pisze:w trakcie trwania popołudniowego M24h Tomasz Marzec znowu kręcił się koło Joanny
Tomeczek to wie do kogo uderzac! :lol2: Ja to przezyje, ale nie wiem jak chlopacy z watku?! Kto wie moze zbojkotuja Jego watek za kare?! :rozglada: :szalony:
maxxx

Nika pisze:Poswiateczne podsumowanie wg. Joaniny! :lol2:
Ale piękny prezencik poświąteczny :lol2: Mam nadzieje na kolejne cykle-spróbuje jakoś pomóc :aniol:
Dżastina pisze:Nika z komiksu na komiks coraz bardziej mnie zaskakujesz
Niedługo Nika będzie konkurować z panami : Mleczko i Sawką :D Jeszcze wczoraj u Wojewódzkiego był pewien rysownik,ale wolałbym by Joasia nie była taka bohaterka w jakich on się lubuje w swojej kontrowersyjnej twórczości :spiewa:
Wpadam tu, coby Wam donieść, że dzisiaj w trakcie trwania popołudniowego M24h Tomasz Marzec znowu kręcił się koło Joanny
Nika pisze:Tomeczek to wie do kogo uderzac! Ja to przezyje, ale nie wiem jak chlopacy z watku?! Kto wie moze zbojkotuja Jego watek za kare?!
No proszę,musimy się temu bliżej przyjrzeć :spiewa: O bojkocie nie ma mowy-zresztą za chwile to udowodnie :lol2:
Należy się tylko cieszyć,że Joasia jest lubiana w swojej pracy :tanczy: A zadowolony pracownik to dobry pracownik :aniol:
No dobra nie bede ukrywał,ten Tomasz to szczęściarz-mając taka koleżanke :lol2: :spiewa:

Dziś malusieńka seria z Asią w 'Dniu na Żywo' niestety dobiegła końca :( Ale nie ma co się smucić aż tak nadto.Są małe pozytywy,np. taki,że można pozałatwiać inne sprawy bez wyrzutów sumienia :racja:A jak się ma chociaż trochę szczęścia to można też natknąć się na panią redaktor w innej kontaktowej tym razem roli ;) Mnie to się udało nieco połowicznie,bo nie widziałem od początku aczkolwiek nie narzekam.Dobrą chwilę relacjonowała :tanczy: A o czym? :lol2: O leku Xyzal wycofanego z aptek na skutek zbyt dużej zawartości teflonu :spiewa: Dokładnie podała Nam na ekraniku podejrzane serie tego leku i nakazała uważać,gdyż nie wszystkie apteki moga się zastosować do wytycznych.Puszczała wypowiedzi z platformy KONTAKT to ilustrujące :rozglada:
Noi dla nas informacja dodatkowa,było widać jak opuszcza stanowisko i po schodkach udaje się wgłąb studia :lol2:
Na koniec poleciła by wysyłać materiały w każdej sprawie podkreślając to ślicznym firmowym uśmiechem z fabryki Joanna Kryńska :lol2: Ale niestety nie udało mi się tego uwiecznić :hyh: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Włoski la kompromis :tanczy:
Camilo
Guru
Guru

:o O widzę, że wena powróciła w wielkim stylu :tanczy:
Tak sobie teraz oglądam relację Tomka z Sejmu i cieszę się, że wywali go ze studia. Bezpieczeństwa nigdy za wiele :stop: No i tak pusto, nieswojo w tym Dnż. W dzisiejszym ''Dzienniku'' jest zdjęcia Petera V. z poniedziałkowego serwisu o 15.00. Od razu mi się skojarzyło, kto wtedy tak dzielnie o tym informował. No trudno - tak to już jest, że wszystko co dobre, się szybko kończy ;( Widzę chociaż, że dając znaki życia zaszczyciła Nas swą obecnością w roli rzeczniczki, a maxxx jak zwykle szczegółowym opisem i fotorelacją :lol2:
maxxx

kamilo pisze:Tak sobie teraz oglądam relację Tomka z Sejmu i cieszę się, że wywali go ze studia. Bezpieczeństwa nigdy za wiele
Możesz to rozwinąć-szczerze mówiąc nie zrozumiałem :lol2:
No i tak pusto, nieswojo w tym Dnż
Wczoraj Ją prosiłeś by się nie pojawiała już a teraz narzekasz :spiewa:
Widzę chociaż, że dając znaki życia zaszczyciła Nas swą obecnością w roli rzeczniczki
No tak,ja jeszcze licze ,że moze raz się pojawi :rydzyk: Chociaż chyba jeszcze Małgorzata Telmińska powinna mieć jedną wizytę pod ekranikiem-z tego co przelotem usłyszałem z ust Beaty Tadli :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Możesz to rozwinąć-szczerze mówiąc nie zrozumiałem
On przygotowuje materiał, ona - magazyn. On ją zaprasza na kawę, ona ulega :spiewa:
Wczoraj Ją prosiłeś by się nie pojawiała już a teraz narzekasz
Ja nie narzekam :nie: Czy ja kiedykolwiek narzekałem? :spiewa:
No tak,ja jeszcze licze ,że moze raz się pojawi Chociaż chyba jeszcze Małgorzata Telmińska powinna mieć jedną wizytę pod ekranikiem-z tego co przelotem usłyszałem z ust Beaty Tadli
No właśnie teraz ma :aniol: Kolejka do ekraniku się ustawia :uwaga:
maxxx

kamilo pisze:On przygotowuje materiał, ona - magazyn. On ją zaprasza na kawę, ona ulega
Zabrzmiało jak zajawka jakiejś komedii romantycznej,tak ostatnio popularnego w naszym kraju gatunku filmowego :lol2:
Mój tok myślenia zupełnie zignorował tą droge.Bardziej myslałem,że w Sejmie byłoby niebezpiecznie wsród takiego tłumu :rozglada:
Ja nie narzekam Czy ja kiedykolwiek narzekałem?
e nie :nie: Zreszta jak przytłaczająca większość Polaków :lol2: :spiewa:
No właśnie teraz ma Kolejka do ekraniku się ustawia
Ciężko będzie się przebić :rozglada: Inna sprawa to taka czy ma coś w zanadrzu nowego i ciekawego-ale pewnie coś zachomikowała :szalony:Wkońcu mowiła,że państwo;czyli My jesteśmy jak zawsze niezawodni w sensie korespondowania :D
Ale kamilo,jak Cieprosze-nie bierz tych słów za bardzo do siebie :lol2: :lol2: :lol2:
ODPOWIEDZ