kamilo pisze:Maxxx się zdziwi, gdy zostanie obudzony tym przecudnym głosem
Tak bosko nie było,wstałem sobie po 6 i musiałem szybko wyjść więc nawet tv nie włączyłem

9:25 puściłem

spokojna rozmowa Kajdanowicza :spiewa: Aż nagle patrze z oddali,nie to nie może być Aneta :nie:

I nagle zachwyt zaczął mieszać się z niedosytem :hmm: Ale z przewaga tego pierwszego,bo to jest zawsze silniejsze :tanczy:
Ale Asia mi wynagrodziła wszystko swoim zejściem jakto powiedzial Kuba z podestu :tanczy: do mówniczki
Nawiązała się bardzo milutka rozmówka n/t Siemiatycz :tanczy: Zainspirował to wszystko widz z Siemiatycz ,który na kontakt 24 wysłał ośnieżone zdjęcia z Joasi miasta

Asia była bardzo zadowolona,cudownie się zachowała wychwalając uroki swoich okolic :tanczy: Tłumaczyła,że jak sie jedzie zgodnie z przepisami można z Warszawy dojechać tam w 2 godziny

Zaprosiła też Jakuba żeby Ją odwiedził

A w rewanżu On Ją zaprosił do Kielc,w których jak się okazuje Asia nigdy nie była :nie: Poza tym Asia powiedziała,że Jej w Warszawie nigdy nie jest zimno ,bo jest przyzwyczajona do niskich temperatur-goraca dziewczyna :tanczy: Poza tym na mapie lokalizowała gdzie są Siemiatycze nad Bugiem :tanczy: Mówiła,że wszyscy myslą,że blisko Białegostoku a to tak nie jest do końca(Asiu jak tak nie myśle

)
Kubie spodobała się Joasia w roli Pogodynki i postanowił zapraszać Ją częściej na co przystała ochoczo :tanczy:
Dobrze,maxxx wystarczy tych zachwytów :stop: :spiewa: Ale nie moja wina ,że Joasia jest straaaasznie sympatyczna
Ciekawe jak z jutrem :rozglada: Szkoda,że ostatnie serwisy zabrała konferencja

Jedyne capsy,takie od wstydu;żebym honor uratował

I dziękuje Wam za capsy z wcześniejszych serwisów :rydzyk:
P.S
Szkoda,że moją radość zmąciła trochę wieść o Kacprze