Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

maxxx pisze:Zabrzmiało jak zajawka jakiejś komedii romantycznej,tak ostatnio popularnego w naszym kraju gatunku filmowego Mój tok myślenia zupełnie zignorował tą droge.Bardziej myslałem,że w Sejmie byłoby niebezpiecznie wsród takiego tłumu
A bo Ty zawsze myślisz zupełnie inaczej niż ja :rozglada:
e nie Zreszta jak przytłaczająca większość Polaków
No właśnie :ech: U mnie, jako Polaka z krwi i kości marudzenie jest niezgodne z naturą :nie:
Ciężko będzie się przebić
Już widzę jak Joasia staje na podeście i uspokaja wszystkich szukając alternatywnego wyjścia :cicho:
Inna sprawa to taka czy ma coś w zanadrzu nowego i ciekawego-ale pewnie coś zachomikowała
Podobno tyle dostają na ten Kontakt, więc nie powinno być żadnego problemu :nie:
Wkońcu mowiła,że państwo;czyli My jesteśmy jak zawsze niezawodni w sensie korespondowania
Ale kamilo,jak Cie prosze-nie bierz tych słów za bardzo do siebie
A szkoda. Pasują jak ulał :rozglada:
Camilo
Guru
Guru

Widzieliśmy zejście :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:A bo Ty zawsze myślisz zupełnie inaczej niż ja
Mam nadzieję,że chociaż Joanna to nasz punkt zbieżny :szalony:

No właśnie wywołany punkt zbieżny dziś był zachwycający mimo ponurych tematów :aniol: Bo mielismy kolejno mobbing,emeryta bez dopłat na zakup skrzyni biegów,niewidoma kobiete adoptujaca chore dziecko,walke z nadleśnictwem-normalnie żyć nie umierać :spiewa: Dopiero strażaczki wzbudziły wesołość na Asiowej buzi :lol2: Wiadomo mundur-niezależnie od płci :tanczy: Wiemy,że kobiety potrafią,ale niech lepiej Joasia zostanie przy swoim :aniol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A na końcu przeciągły uśmiech zakończony zejściem ze sceny-urocze :P :arrow:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Kryńska dziś w Poranku :shock: Jak zobaczyłęm, to mnie wmurowało :shock:
Sądziłem, że po dwóch dyżurach w DnŻ w tym tygodniu nie spotka nas już żadna niespodzianka, a tu prosze :tanczy:
Ale dlaczego dziś :o Po serwisie o 7:30 muszę iść :( Jak będziecie mieli możliwość, to ocapsujcie i skomentujcie :lol2:
Może jest możliwość by pojaiwła się jutro :> Bo weekend to już chyba zbt piękne :nie:
Camilo
Guru
Guru

Co? :shock: A jak był serwis o 7.00 to włączyłem na moment TVP Info, o 7.15 była rozmowa z Janem Tomaszewskim ;(
Maxxx się zdziwi, gdy zostanie obudzony tym przecudnym głosem, a nagrywarka od 8.30 w ruch :lol2:
Szkoda, że nie ma Jarka, bo nawet gdyby nie było rozmówek to moglibyśmy zobaczyć przygotowanie serwisu w czasie przeglądu prasy :( Jednak nie będę narzekał - robi wszystko, żebym tylko Ją oglądnął :tanczy:
Capsy :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Najlepszy budzik pod słońcem :jupi:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

O Matko :shock: :shock: :shock:
I jak tu wyjść do pracy ? ;(
Camilo
Guru
Guru

Skrót o 7.45 :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i z oddali przygotowania :lol2:
Obrazek Obrazek

A już myślałem, że ten Porada dziś nie przegląda prasy :ech:
Camilo
Guru
Guru

Serwis o 8.00 zaczął się od kadrowania z profilu jak zwykle oraz delikatnego odchrząknięcia :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jak ładnie zakończyła serwis. To tyle o sporcie, a teraz o pogodzie... :spiewa:
Obrazek

Mogłaby się częściej uśmiechać, choć dziś porankowe tematy raczej do tego nie zachęcają :nie:
maxxx

kamilo pisze:Maxxx się zdziwi, gdy zostanie obudzony tym przecudnym głosem
Tak bosko nie było,wstałem sobie po 6 i musiałem szybko wyjść więc nawet tv nie włączyłem ;( 9:25 puściłem :arrow: spokojna rozmowa Kajdanowicza :spiewa: Aż nagle patrze z oddali,nie to nie może być Aneta :nie: :lol2: I nagle zachwyt zaczął mieszać się z niedosytem :hmm: Ale z przewaga tego pierwszego,bo to jest zawsze silniejsze :tanczy:

Ale Asia mi wynagrodziła wszystko swoim zejściem jakto powiedzial Kuba z podestu :tanczy: do mówniczki :lol2:
Nawiązała się bardzo milutka rozmówka n/t Siemiatycz :tanczy: Zainspirował to wszystko widz z Siemiatycz ,który na kontakt 24 wysłał ośnieżone zdjęcia z Joasi miasta :lol2: Asia była bardzo zadowolona,cudownie się zachowała wychwalając uroki swoich okolic :tanczy: Tłumaczyła,że jak sie jedzie zgodnie z przepisami można z Warszawy dojechać tam w 2 godziny :lol2: Zaprosiła też Jakuba żeby Ją odwiedził :D A w rewanżu On Ją zaprosił do Kielc,w których jak się okazuje Asia nigdy nie była :nie: Poza tym Asia powiedziała,że Jej w Warszawie nigdy nie jest zimno ,bo jest przyzwyczajona do niskich temperatur-goraca dziewczyna :tanczy: Poza tym na mapie lokalizowała gdzie są Siemiatycze nad Bugiem :tanczy: Mówiła,że wszyscy myslą,że blisko Białegostoku a to tak nie jest do końca(Asiu jak tak nie myśle 8) )
Kubie spodobała się Joasia w roli Pogodynki i postanowił zapraszać Ją częściej na co przystała ochoczo :tanczy:
Dobrze,maxxx wystarczy tych zachwytów :stop: :spiewa: Ale nie moja wina ,że Joasia jest straaaasznie sympatyczna :lol2:

Ciekawe jak z jutrem :rozglada: Szkoda,że ostatnie serwisy zabrała konferencja :( Jedyne capsy,takie od wstydu;żebym honor uratował :red: I dziękuje Wam za capsy z wcześniejszych serwisów :rydzyk: :arrow:

Obrazek

Obrazek

P.S Szkoda,że moją radość zmąciła trochę wieść o Kacprze :(
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Nika »

Mialam tu tyle dzis do napisania, bo Asia pieknie nas dzis wybudzila i wprowadzila w rzeczywistosc nowego dnia, gdy dobila mnie wiadomosc o Kapcrze. :stop: Powiem tylko, ze podpisuje sie pod wszystkim co maxxx powyzej napisal, rozmowa z Porada swietna, Asia przesympatyczna i prosze ja czesciej zamiast Anety, na zmiane z Krzysiem. Zeby tylko Asia i Krzysiu nie wpadli na pomysl otwierania jakiejs firmy... :stop: :( :( :(
Dobra juz sobie ide , bo "zalobe" wprowadzam jak tu cieszyc sie powinnam. Ale, zeby nie bylo Asia w Poranku to wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu. Jej glos ma mocne pobudzajace brzmienie!
Camilo
Guru
Guru

Oj, współczuję dziś Nice. To cios nie mniejszy niż bym usłyszał o odejściu Joasi. Nie ma jednak co krakać. Cieszę się, że włączyłem tą nieszczęsną nagrywarkę, bo nic mi nie umknęło. Ciekawe czy Joasia będzie dziś w magazynie. Myślę, że nie będzie przeżywać takiego kryzysu jak ja, gdy wstanę po 3.00. Dosięga on przeważnie o tej porze :ech:
maxxx

kamilo pisze:Cieszę się, że włączyłem tą nieszczęsną nagrywarkę, bo nic mi nie umknęło.
A umiesz wyczarować capsy z tej nagrywarki :rydzyk: Szczególnie interesujące by były te z tej rozmowy z Kuba po 10:15,bo tam się tak fajnie naturalnie usmiechała :rydzyk: Jak masz taka mozliwość i Ci się chce to fajnie by było :aniol:
Ciekawe czy Joasia będzie dziś w magazynie
Też mnie to ciekawi,ale juz nie odważe się typować.Nobo jakto Joasia by była 13 h w pracy :shock: No ale co ja tam mały żuczek wiem. :spiewa:
Myślę, że nie będzie przeżywać takiego kryzysu jak ja, gdy wstanę po 3.00. Dosięga on przeważnie o tej porze
Na śpiąca Królewne nie wyglada sądzac po capsie-ale o tym poniżej :lol2: Musi sobie odpocząć-dlatego na KONTAKT24 nawet nie licze dziś :nie:

Znalazłem Ją przypadkiem-słaba jakość ale musicie mi uwierzyć ,że to Asia :lol2: :arrow:

Obrazek

Schowała się w samym kącie :grozi: :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:A umiesz wyczarować capsy z tej nagrywarki Szczególnie interesujące by były te z tej rozmowy z Kuba po 10:15,bo tam się tak fajnie naturalnie usmiechała Jak masz taka mozliwość i Ci się chce to fajnie by było
Sorry Winnetou, ale już całe nagranie skasowałem jakieś 10 minut po obejrzeniu ;(
Też mnie to ciekawi,ale juz nie odważe się typować.Nobo jakto Joasia by była 13 h w pracy No ale co ja tam mały żuczek wiem.
Czasami miała noce, w których chyba nie spała :rozglada:
Na śpiąca Królewne nie wyglada sądzac po capsie-ale o tym poniżej Musi sobie odpocząć-dlatego na KONTAKT24 nawet nie licze dziś
By ją zwolnili do domu na 2-3 godzinki i dalej pospać :spiewa:
Znalazłem Ją przypadkiem-słaba jakość ale musicie mi uwierzyć ,że to Asia
Sokole oczy :brawa:
Schowała się w samym kącie
Widocznie nie chce, by ktoś Jej głowę zawracał :ech:
maxxx

kamilo pisze:Sorry Winnetou, ale już całe nagranie skasowałem jakieś 10 minut po obejrzeniu
Jaki nadgorliwy :spiewa: A poza tym jak można,jak można Joasie tak poprostu skasować ;(
Czasami miała noce, w których chyba nie spała
A ja się obawiam,że dłuższy urlopik się zbliża.Zawsze przed jest niebywale aktywna na antenie :spiewa:
By ją zwolnili do domu na 2-3 godzinki i dalej pospać
Powinni szanowac pracowników,może maja jakas odpoczywalnie :lol2:
Sokole oczy
Nie tak trudno Ja zlokalizować :D
Widocznie nie chce, by ktoś Jej głowę zawracał
No teraz wykonuje mrówczą prace,ale przynajmniej My Ja docenimy :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Jaki nadgorliwy A poza tym jak można,jak można Joasie tak poprostu skasować
A jak można tak żonie przez to podpadać? :spiewa:
A ja się obawiam,że dłuższy urlopik się zbliża.Zawsze przed jest niebywale aktywna na antenie
Ty to wypluj w tej chwili! Już wystarczy tych odejść, rozłąk i urlopów :ech:
Powinni szanowac pracowników,może maja jakas odpoczywalnie
Tu się pracuje, a nie leni. :uwaga: Woli siedzieć przy monitorze i tyle. Pszczółeczka - jak Ją niegdyś nazywaliście :lol2:
Nie tak trudno Ja zlokalizować
Zależy jak dla kogo :rozglada:
No teraz wykonuje mrówczą prace,ale przynajmniej My Ja docenimy
Nie wiem czy te 2-3 sztuki Jej wystarczą. Oj nie wiem :nie:
ODPOWIEDZ