Nie mam takiego zamiaru. Ja po prostu trzeźwo patrzę na jej poczynania.epsztajnek pisze:Twinky, szkoda twojej energi . Jeżeli myślisz, że nam obrzydzisz Agatę, to daremny twój trud :devil:
Agata Wolna
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Agata Tomaszewska
Za idiotę robię tutaj JA! ... 

Mokrego Dyngusa
Tak przy okazji wszedlem na forum i
Agatka w Argentynie :brawa:
Czy mozecie sie podzielic filmikami w lepszej jakosci ?? Od kilku dni nie mam tvn24 (stop klatka)
Nawet nie wiedzialem ze takie relacje Agatki beda :hmm:
Dzieki za te na YT :hyh:
Pomozecie :?

Tak przy okazji wszedlem na forum i

Czy mozecie sie podzielic filmikami w lepszej jakosci ?? Od kilku dni nie mam tvn24 (stop klatka)

Nawet nie wiedzialem ze takie relacje Agatki beda :hmm:
Dzieki za te na YT :hyh:
Pomozecie :?
-
- Stały bywalec
Poprzednie trzy są -musisz tylko przejrzeć wątek i strony z ostatnich trzech dni
!! :tanczy: Patrz zwłaszcza na posty notki i epsztajnek'a
!! To w ramach ułatwienia poszukiwań
!!
A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy
!!
!! Czyste prawo fizyki -dział "wahadło"
!! No a pocieszanie , to już samo życie
!!
!! Relacje tylko są ograniczone czasowo -zapewne odgórnie i dlatego można czuć niedosyt :] !! Tylko z tego powodu :] !!
??
!! A swoją drogą to nie wiedziałem ,że te relacje są też na oficjalnym portalu tvn24
!! Dzięki za cynk
!!
!!
!! Boję się , że wlepiono by mi mandat
!! Albo punkty karne
!! Nie chciałbym tym bardziej pisać będąc pod wpływem .....
!!
?? :tanczy:

A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy

Chciał ją bardziej wprawić w ruch , żeby mogła wylądować na tym "pasie startowym"TinkiWinki pisze:Ratować? Tak na moje oko to on jej nie ratował a popychałO mały włos i dziewczyna poleciałaby na twarz. Spryciarz, najpierw podkłada nogę a później będzie ratował i pocieszał
![]()

Nie są na odwal się , ja widzę ile starań i trudu włożyła w nie Agatka, a że Ty tego nie widzisz , lub nie chcesz widziećto Twój problem

I jak lepiej się teraz czujeszKiedyś dużo czytałem, odświeżałem umysłi wszyscy podróżnicy zalecali nie spożywać dzieł rąk tubylców. Takie miejscowe specjały mogą skutecznie przeczyścić europejski organizm
![]()
Od patrzenia na panią kucharkę i jej kuchnię zaczęło mi coś bulgotać w żołądku![]()

A to w Buenos nie ma fryzjerów albo w damskiej kosmetyczne ni zmieszczą się wałki albo papiloty :> ??Przypuszczam że materiał robiony w tej zakręconej fryzurce był robiony pierwszego dnia po przylocie
Chyba że gdzieś w dżungli sobie je tak pokręciła?![]()
No widzisz -sam nie jesteś pewnie , a krytykujeszPo przeprowadzeniu wnikliwego śledztwa, muszę stwierdzić że ludzie z portalu tvn24.pl to nieuki![]()
czy jakoś tak

Ja wolę zdecydowanie bardziej relacje AgatkiNaprawdę dobre relacje z Ameryki Południowej powinny wyglądać takTe panie Indianki z wykałaczkami w twarzy wyglądają bardzo ciekawie

On patrzy trzeźwo , a my jak :> ?? Ja , kiedy siedzę przed komputerem nie pijęepsztajnek pisze:Twinky, szkoda twojej energii . Jeżeli myślisz, że nam obrzydzisz Agatę, to daremny twój trud :devil:

Czyli , że widziałeś relację najpiękniejszej polskiej dziennikarki w Argentynie z najszerszej ulicy w Buenosepsztajnek pisze:Ha... czekałem i ... doczekałem .... Panna z mokrą głową w Buenos.... :tanczy: :tanczy: :tanczy:

I coś na tych dłoniach jest , ale kto wie , co to jest :> ??epsztajnek pisze:od dawna :>Chłopaki (i dziewczynki) czy patrzycie @ na ręce?

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..oj :szalony:marcinkowsky pisze:Poprzednie trzy są -musisz tylko przejrzeć wątek i strony z ostatnich trzech dni!! :tanczy: Patrz zwłaszcza na posty notki i epsztajnek'a
!! To w ramach ułatwienia poszukiwań
!!
A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy!!
..a ja to chyba najbardziej - bo jej nie widziałem

..jedynie na capsach

..a ja też twierdzę że chciał Agatkę złapaćmarcinkowsky pisze:Chciał ją bardziej wprawić w ruch , żeby mogła wylądować na tym "pasie startowym"TinkiWinki pisze:Ratować? Tak na moje oko to on jej nie ratował a popychałO mały włos i dziewczyna poleciałaby na twarz. Spryciarz, najpierw podkłada nogę a później będzie ratował i pocieszał
![]()
!! Czyste prawo fizyki -dział "wahadło"
!! No a pocieszanie , to już samo życie
!!

..tylko nie zdążył i mu się wysmyknęła

..mało skuteczny łapacz

..a jeśli miał nieczyste intencje to wszystko jest udokumentowane

..mój Boże na odwal sięNie są na odwal się , ja widzę ile starań i trudu włożyła w nie Agatka, a że Ty tego nie widzisz , lub nie chcesz widziećto Twój problem!! Relacje tylko są ograniczone czasowo -zapewne odgórnie i dlatego można czuć niedosyt :] !! Tylko z tego powodu :] !!

..człowieku - zatem jedź tam i spróbuj nas zaciekawić swoją wizją relacji

..powodzenia

..a może z ekipą mają stylistówmarcinkowsky pisze:A to w Buenos nie ma fryzjerów albo w damskiej kosmetyczne ni zmieszczą się wałki albo papiloty :> ??TinkiWinki pisze:Przypuszczam że materiał robiony w tej zakręconej fryzurce był robiony pierwszego dnia po przylocie
Chyba że gdzieś w dżungli sobie je tak pokręciła?![]()

..nikt przecież nie powiedział że relacje mają niski wkład budżetowy

..a po ci ten portal terazNo widzisz -sam nie jesteś pewnie , a krytykujesz!! A swoją drogą to nie wiedziałem ,że te relacje są też na oficjalnym portalu tvn24
!! Dzięki za cynk
!!

..kiedy relacje są dostarczane ze wszech stron

..ale zaraz :>
..muszę sprawdzić czy jest ta kapeluszowa

..jeżeli ja jestem w stanie upojenia AgatkąOn patrzy trzeźwo , a my jak :> ?? Ja , kiedy siedzę przed komputerem nie pijęepsztajnek pisze:Twinky, szkoda twojej energii . Jeżeli myślisz, że nam obrzydzisz Agatę, to daremny twój trud :devil:!! Boję się , że wlepiono by mi mandat
!! Albo punkty karne
!! Nie chciałbym tym bardziej pisać będąc pod wpływem .....
!!

..i nietrzeźwo patrzę na jej relacje :szalony:
..to chciałbym aby ten stan trwał wiecznie

..bo jeszcze nigdy nie czułem się taki uszczęśliwiony medialnym przekazem :szalony: :brawa: :brawa:
..warto było wczoraj oglądać tvn24 do późnych godzin :tanczy:Czyli , że widziałeś relację najpiękniejszej polskiej dziennikarki w Argentynie z najszerszej ulicy w Buenosepsztajnek pisze:Ha... czekałem i ... doczekałem .... Panna z mokrą głową w Buenos.... :tanczy: :tanczy: :tanczy:?? :tanczy:
..to coś jest od dawnaI coś na tych dłoniach jest , ale kto wie , co to jest :> ??epsztajnek pisze:od dawna :>Chłopaki (i dziewczynki) czy patrzycie @ na ręce?

..to jest bliżej niezidentyfikowany przedmiot - coś między pierścionkiem a obrączką

..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
-
- Stały bywalec
I właśnie chyba muszę sobie jeszcze raz dokładnie ten moment oglądnąćobieżyświat pisze:..a ja też twierdzę że chciał Agatkę złapać![]()
..tylko nie zdążył i mu się wysmyknęła![]()
..mało skuteczny łapacz![]()
..a jeśli miał nieczyste intencje to wszystko jest udokumentowane![]()

okay -obejrzałem i wnioskuję , że on Agatkę początkowo chciał złapać , no ale jak zobaczył ,że się nie to nie uda to ją odepchnął

Zawsze przeżywam chwile grozy , kiedy widzę to ścięte do połowy drzewo , o które mogła zahaczyć nogą Agatka

Co za szybka zmiana zdania..a po ci ten portal teraz![]()
..kiedy relacje są dostarczane ze wszech stron![]()
..ale zaraz :>
..muszę sprawdzić czy jest ta kapeluszowa![]()

Moglibyśmy być jeszcze bardziej szczęśliwi..jeżeli ja jestem w stanie upojenia Agatką![]()
..i nietrzeźwo patrzę na jej relacje :szalony:
..to chciałbym aby ten stan trwał wiecznie![]()
..bo jeszcze nigdy nie czułem się taki uszczęśliwiony medialnym przekazem :szalony: :brawa: :brawa:

Dla mnie to jest bez różnicy , co to jest -najważniejsze , że bardzo ładnie się prezentuje i komponuje z dłońmi Agatki..to coś jest od dawna![]()
..to jest bliżej niezidentyfikowany przedmiot - coś między pierścionkiem a obrączką

Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma
!!

-
- Fan Forum
..hm :>marcinkowsky pisze:I właśnie chyba muszę sobie jeszcze raz dokładnie ten moment oglądnąć!! Boście mi zamętu w głowie narobili
!!
okay -obejrzałem i wnioskuję , że on Agatkę początkowo chciał złapać , no ale jak zobaczył ,że się nie to nie uda to ją odepchnął!! Czyli mamy remis
!!
..może i masz rację

..zatem nie ma afery i związek Agatki z jej narzeczonym się nie rozpadnie

..mało brakowało a Agatka mogłaby uderzyć w to drzewo :hmm:Zawsze przeżywam chwile grozy , kiedy widzę to ścięte do połowy drzewo , o które mogła zahaczyć nogą Agatka!! :o Mogła sobie krzywdę zrobić albo nabić porządnego siniaka :uhh: !! Nasze niebezpieczne place zabaw są niczym w porównaniu z tamtym z wioski
!!
..na szczęście obyło się bez zadrapań :rydzyk:
..a mnie tam bawi mocno jedno zdanie - że mężczyźni w tygodniu są poza wioską - zarabiają w mieście

..to mieli pecha

..taka piękność w ich wiosce nie często się pojawia

..nic nie mogę znaleźć :?Co za szybka zmiana zdania!! I co -znalazłeś relację , której szukałeś :> ??
![]()
..kwadrans :>Moglibyśmy być jeszcze bardziej szczęśliwi!! Bylibyśmy jeszcze bardziej szczęśliwi , gdyby każda relacja argentyńska Agatki trwała o kwadrans dłużej
!! :tanczy:
..tylko kwadrans :>
..ja mógłbym oglądać te relacje jak dobry film w kinie :tanczy:
..czyli przynajmneij 3 godziny

..3 godziny na jedną relację

..no właśnieDla mnie to jest bez różnicy , co to jest -najważniejsze , że bardzo ładnie się prezentuje i komponuje z dłońmi Agatki!!

..a dla nas to i tak nie robi różnicy co to jest

-
- Stały bywalec
A co :> ??obieżyświat pisze:..może i masz rację![]()
..zatem nie ma afery i związek Agatki z jej narzeczonym się nie rozpadnie:aniol:

..mało brakowało a Agatka mogłaby uderzyć w to drzewo :hmm:
..na szczęście obyło się bez zadrapań :rydzyk:

Ale naprawdę ktoś pomysłowo ściął to drzewo :devil: !! Ja nie jestem drwalem , ani synem drwala , a wiem , że drzewo ścina się przy ziemi

No cóż -ich strata..a mnie tam bawi mocno jedno zdanie - że mężczyźni w tygodniu są poza wioską - zarabiają w mieście![]()
..to mieli pecha![]()
..taka piękność w ich wiosce nie często się pojawia![]()

A dla Agatki to nawet lepiej , że tylko ten staruszek był we wsi

To by dopiero był seans :szalony: !! Wyobrażacie sobie ile wtedy pokazałaby Agatka :szalony: ?? Ile pokazałaby ciekawych i pięknych widoków..kwadrans :>
..tylko kwadrans :>
..ja mógłbym oglądać te relacje jak dobry film w kinie :tanczy:
..czyli przynajmneij 3 godziny![]()
..3 godziny na jedną relację![]()

!!

tylko nie zaczynajcie znowu dyskusji na temat: czy Agata wyszła a mąż, czy nie
bo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi
o :o a teraz na chwilę na ekranie pojawiła się Agata, a wyemitowali materiał innego reportera :spiewa:

o :o a teraz na chwilę na ekranie pojawiła się Agata, a wyemitowali materiał innego reportera :spiewa:
tell me what you want... 
tell me what you need

tell me what you need

-
- Fanatyk :)
No to sciągajcie :plus:A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy![]()
http://www.sendspace.com/file/xk7eer
-
- Stały bywalec
O :o !! To tę też już powtórzyli :tanczy: !! Fantastycznie :tanczy: !! Dzięki epszt :tanczy: !!epsztajnek pisze:No to sciągajcie :plus:A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy![]()

No to Herman masz już na forum wszystkie relacje w lepszej niż yt'owa wersji :tanczy: !!

Dopóki Agatka nie utnie spekulacji albo ich nie potwierdzi .....stajlus pisze:tylko nie zaczynajcie znowu dyskusji na temat: czy Agata wyszła a mąż, czy niebo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi
![]()

Może na koniec wszystkich świątecznych relacji przedstawi nam oficjalnie męża

To już nie pierwszy razo :o a teraz na chwilę na ekranie pojawiła się Agata, a wyemitowali materiał innego reportera :spiewa:

!!

superancko - dziękuję Ci bardzo :tanczy:epsztajnek pisze:No to sciągajcie :plus:A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy![]()
znowu wielki plik i pewnie jakość super :tanczy:
tell me what you want... 
tell me what you need

tell me what you need

-
- Fan Forum
..i obi jest najwdzięczniejszym aktualnie Twoim kolegą epsztmarcinkowsky pisze:O :o !! To tę też już powtórzyli :tanczy: !! Fantastycznie :tanczy: !! Dzięki epszt :tanczy: !!epsztajnek pisze:No to sciągajcie :plus:A na tę relację z kapeluszem wciąż czekamy![]()
http://www.sendspace.com/file/xk7eer![]()
No to Herman masz już na forum wszystkie relacje w lepszej niż yt'owa wersji :tanczy: !!![]()
A jakbyś jakieś nie mógł znaleźć to daj znać -poszukamy z Tobą
!!

..już się zabieram za rozpakowywanie prezentu :tanczy:
..ale mi się dziś internet ślimaczy :hyh: :hmm:
..może przedstawi całą ekipę realizacyjną i swojego ochroniarzaDopóki Agatka nie utnie spekulacji albo ich nie potwierdzi .....stajlus pisze:tylko nie zaczynajcie znowu dyskusji na temat: czy Agata wyszła a mąż, czy niebo ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi
![]()
!!
Może na koniec wszystkich świątecznych relacji przedstawi nam oficjalnie męża!! :tanczy:

..jak my możemy i mogliśmy patrzeć jak Ci dwoje się kochają

..jak miłość ich kwitnie w argentyńskim klimacie

..po 10. musi już być jakaś relacja Agatki :ban:To już nie pierwszy razo :o a teraz na chwilę na ekranie pojawiła się Agata, a wyemitowali materiał innego reportera :spiewa:!! Dałem się im nabrać , że będzie Agatka
!!
..i bez żadnych pomyłek w zapowiedziach

-
- Czasem tu wpada
Panna...
Mężatka...
Ja nie potrafię myśleć o Agacie jako o czarownej dziewczynie, u której w samym kwiecie jej uroda :tanczy: Reszta nie ma dla mnie żadnego znaczenia
Film "kapeluszowy" (znak rozpoznawczy
) epsztajnek już zapodałeś, ja mam link You Tubowy
http://pl.youtube.com/watch?v=EqNJdG3jqqQ
Miłego i prędszego oglądania :tanczy:

Film "kapeluszowy" (znak rozpoznawczy

Agata Tomaszewska - Galerie zdjęć mojego autorstwa 

-
- Stały bywalec
A widzisz -zapomniałem o Tobie biedakuobieżyświat pisze:..już się zabieram za rozpakowywanie prezentu :tanczy:
..ale mi się dziś internet ślimaczy :hyh: :hmm:

Sielanka :szalony: !! I my jesteśmy jej świadkami..może przedstawi całą ekipę realizacyjną i swojego ochroniarza![]()
..jak my możemy i mogliśmy patrzeć jak Ci dwoje się kochają
..jak miłość ich kwitnie w argentyńskim klimacie![]()

Już prawie wpół do 11. i nic..po 10. musi już być jakaś relacja Agatki :ban:
..i bez żadnych pomyłek w zapowiedziach

Nie mamy żadnych psychicznych blokad podczas zachwycania się zjawiskową kobietą , spowodowanych widokiem ew. obrączki na palcu pięknej dziennikarkiking_kocur pisze:Panna...Mężatka...
Ja nie potrafię myśleć o Agacie jako o czarownej dziewczynie, u której w samym kwiecie jej uroda :tanczy: Reszta nie ma dla mnie żadnego znaczenia
![]()

DziękiFilm "kapeluszowy" (znak rozpoznawczy :lol2; ) epsztajnek już zapodałeś, ja mam link You Tubowy![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=EqNJdG3jqqQ

!!

-
- Fan Forum
..wow :omarcinkowsky pisze:A widzisz -zapomniałem o Tobie biedaku!! No i jak podobał się filmik
??
Zrobiłem i zjadłem sobie śniadanko i już mogę oglądać relację w dwóch wersjach :tanczy: !!
![]()
..ale powalająca muzyka w tej relacji :tanczy:
..treść super w nią wkomponowana i te widoki :o
..księżyc na koniec zrobił na mnie największe wrażenie :tanczy:
..no może Agatka otoczona bandą dzieciaków jeszcze większe

..naprawdę - narobiły takiego krzyku że my mielibyśmy ciężko ich pobić

..Agatka z misją w biednej części Argentyny nas uświadamia historycznie

..prawdziwy sens odnalazłem teraz tak dobitnie w tych relacjach

..żeby nam serca popękały z rozpaczySielanka :szalony: !! I my jesteśmy jej świadkami!! Szkoda , że nie wszystkie epizody nam pokazują
!! :devil:

..wolę żyć w nieświadomości tego co się dzieje poza kamerą

..czekamy :?Już prawie wpół do 11. i nic?? :ban: !!
..ale mi zostało już mało czasu :spiewa:
..facetów bez skrupułów :spiewa:Nie mamy żadnych psychicznych blokad podczas zachwycania się zjawiskową kobietą , spowodowanych widokiem ew. obrączki na palcu pięknej dziennikarkiking_kocur pisze:Panna...Mężatka...
![]()
!! Nie wiem w jakim świetle nas to przedstawia
??