Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: Anita Werner - wątek największych fanek i fanów
Beata i Anita nie prowadzą Faktów same i prowadzić ich same nie będą - zostały zatrudnione do duetów. W okresie wakacyjnym również żadna z nich nie pojawi się sama - jak to miało miejsce w zeszłym roku. Teraz na urlopie Tadla-Marciniak potem Werner-Kajdanowicz. Tak to sobie Kamilek wykombinował.
Zgadzam się z skorupą2006 że Anita jak i Beata są nie doceniane przez swoich szefów. Nie rozumiem dlaczego szef "Faktów" Kamil D. nie pozwala prowadzić samodzielnie "Faktów". Kamil D. zapomniał chyba o jednym, że Anita jak i Beata są związane z TVN o wiele dłużej niż on. Za nim Kamil został szefem "Faktów" Anita od dawna prowadziła samodzielnie "Fakty". Wówczas się nadawała na ich prowadzenie, a teraz nie nadaję się, jest to dość ciekawe. Jeżeli panowie z "weekendowych" duetów czyli Piotr M. i Grzegorz K. mogą prowadzić samodzielnie "Fakty" więc dlazego Anita i Beata nie mogą. Duety istnieją już prawie dwa lata. Czas chyba żeby Panie z tych duzetów dostały szansę na samodzielne prowadzenie. Być może Kamil ma pewne obawy, że Panie okazą się za dobre. Zatrudnienie Anity i Beaty tylko do duetów godzi w nich profesjonalizm.
Ale to nie kwestia tego czy są dobre czy nie. Taka tendencja prowadzenia wiadomości parami panuje teraz w mediach zagranicznych. Fakty czerpią stamtąd wzór, więc to nie jest widzimisię Kamila. :grozi:
Doskonale wiem, że w mediach zagranicznych jest tendencja to prowadzenia przez duety. Miałem to na myśli, że jeżeli Piotr M. i Grzegorz K. prowadzą samodzielne "Fakty" to dlaczego Beata i Anita nie prowadzą samodzielne. Jeżeli Grzegorz I Piotr prowadzą w duecie i samodzielnie, tak samo mogłoby być z Beatą i Anitą. Nie ma to nic wspólnego z widzimisiem Kamila i tendencjami w mediach zagranicznych.anakin pisze:Ale to nie kwestia tego czy są dobre czy nie. Taka tendencja prowadzenia wiadomości parami panuje teraz w mediach zagranicznych. Fakty czerpią stamtąd wzór, więc to nie jest widzimisię Kamila. :grozi:
-
- Czasem tu wpada
... tylko z kolejnymi planami i marzeniami Robert026. 

Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
-
- Czasem tu wpada
Zgodzę się że Beata też jest niedoceniana.
Natomiast Anita została odsunięta od ważnych programów.
Fakty i Poranek - wielka szkoda, szczególnie poranka ;/
Może to ma związek ze zmianą Sojki na Pieczyńskiego? Tak odchodząc od tematu Sojka wg mnie sprawiał lepsze wrażenie jako prezes.
Natomiast Anita została odsunięta od ważnych programów.
Fakty i Poranek - wielka szkoda, szczególnie poranka ;/
Może to ma związek ze zmianą Sojki na Pieczyńskiego? Tak odchodząc od tematu Sojka wg mnie sprawiał lepsze wrażenie jako prezes.
A co to Durczok jest podejrzany w jakiejś sprawie, że nagle jego nazwisko jest utajnione? :>Robert026 pisze:Kamil D.
Poza tym przestańcie wiecznie narzekać, że Beata i Anita są poszkodowane. Bo to właśnie dzieki Durczokowi możemy je w ogóle oglądać w Faktach. A tak to by nadal jedynym pierwiastkiem żeńskim byłaby tam Justyna Pochanke.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
Anita dziś w Gościu Porannym 

-
- Czasem tu wpada
O tak, popieram ten pomysł 
Ja chcę Anitę w Porankach!
Kiedy szefostwo zrozumie to że nie docenia najlepszej prezenterki?

Ja chcę Anitę w Porankach!
Kiedy szefostwo zrozumie to że nie docenia najlepszej prezenterki?

i ja się przyłączam do petycji

ps. która Anitka najbardziej się wam podoba?
-
- Fanatyk :)
Czy Anita i Kasia naprawdę są siostrami czy to tylko zdierznośc nazwisk? Bardzo mi się podobało to, że Anitka była ostatnio w "magazynie 24 godziny". Moim zdaniem ona ten program prowadzi o wiele lepiej niż Bogdan i Anna. Teraz Gość Poranny :]. Miła odmiana.