Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: stajlus »

Nika pisze:Ha! Ja tu narzekam, ze dzis zero relacji,a wlasnie leci teraz relacja Agaty z Argentyny o rytuale przyrzadzania Yerba Mate (swoja droga to ulubiony napoj Cejro i Anthonego Kiedisa :D ) ciekawe czy Agatka tez sie zaopatrzy w ten trunek i przywiezie go do Polski?! Wyobrazacie sobie jak w trakcie serwisow pociaga raz po raz z kubeczka ze slomki??! :szalony:
Cos tam ustrzknelam na szybko: :spiewa: Ale tam kozaczy z mikrofonem w tej czapce. :lol2:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
załamałem się jak usłyszałem, że Agata woli pracować fizycznie przyprodukcji tego specyfiku niż wymachiwaćdla nas mikrofonem :uhh:
mam nadzieję, że to był tylko dobry żart :lol2:

tak dokładnie nam opisała jak pędzi się ten napój, że chyba sam sobie przyrządzę :lol2: no i zaproszę Agatę na polską degustację, żeby mnie nauczyła poprawnej formuły :lol2:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
epsztajnek
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Jeżeli ktoś jest chętny na rozdzielczość DVD

- tango
http://www.sendspace.com/file/5gvtme

- yerba mate
http://www.sendspace.com/file/i6zgra

Natomiast zgodzę się z Niką co do wpływu wilgotnego powietrza na włosy Agaty. Rzeczywiście widać na zbliżeniach, że włosy Agaty wyglądają inaczej niż w Polsce - i nie chodzi tutaj o sam kształt fryzury.
king_kocur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: king_kocur »

Nika pisze:Hej! Jak dobrze, ze mozna zawsze u Was znalesc linki do filmikow z agatkowych relacji. :jupi: Dzis jest posucha w tej kwestii w tvn24 :uhh:
Dobrze, że epszt jesteś taki piekielnie szybki :lol2: Ponieważ na moje filmy fani i zainteresowani musieliby czekać niestety do... może nawet do jutra :/ A tak, mogą się powtórkami cieszyć już dziś :tanczy:
Watro - naprawdęwarto je obejrzeć raz jeszcze :brawa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

king_kocur pisze:
Nika pisze:Hej! Jak dobrze, ze mozna zawsze u Was znalesc linki do filmikow z agatkowych relacji. :jupi: Dzis jest posucha w tej kwestii w tvn24 :uhh:
Dobrze, że epszt jesteś taki piekielnie szybki :lol2:
..epszt - powiedz że to z myślą o mnie :?: :lol2:
..pochlastałbym się gdybym nie zobaczył tych relacji od razu po włączeniu komputera :szalony:

..Agatka tańczy tango :szalony:

..Agata pracuje przy przygotowywaniu napoju :szalony:

..muszę to natychmiast zobaczyć :szalony:
..chyba rozwalę ze szczęścia komputer :lol2: :jupi:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:
king_kocur pisze:
Dobrze, że epszt jesteś taki piekielnie szybki :lol2:
..epszt - powiedz że to z myślą o mnie :?: :lol2:
..pochlastałbym się gdybym nie zobaczył tych relacji od razu po włączeniu komputera :szalony:
obi -weź podkręć kilobity , bo naprawdę takk jak dotychczasowe relacje były niesamowite , tak te są jeszcze bardziej niesamowite :jupi: !! nie wiem , czemu , Agatka jest tak samo piękna , błyskotliwa , jak zawsze , a jednak każda nowa relacja wydaje się być wspanialszą od poprzednich :lol2: !!
..Agatka tańczy tango :szalony:
Ustaliliśmy , ze nieśmiało :lol2: !! Ale uroczo :P !! :lol2: A wcześniej prowadzi interesujące rozmowy i informuje nas o interesującej historii miejsca , w którym się znajduje :lol2: !! :tanczy:
..Agata pracuje przy przygotowywaniu napoju :szalony:
A zobaczysz jak jej idzie ścinanie gałęzi :lol2: !! Jak dogaduje się z robotnikami :lol2: !! :tanczy: Takiej jej jeszcze nie widzieliśmy nigdy :lol2: !! :nie: !! :lol2: :tanczy:
..muszę to natychmiast zobaczyć :szalony:
..chyba rozwalę ze szczęścia komputer :lol2: :jupi:
Konsumpcja napoju też ci się spodoba :lol2: !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Chyba zaczynam wczuwać się w Waszą sytuację i pragnienia :lol2:
Tak jak Wy zapewne chcielibyście być na miejscu tego Latynosa :lol2: Tak ja chciałabym być na miejscu Agaty :lol2:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Anita chyba zresztą też :lol2:
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Chyba zaczynam wczuwać się w Waszą sytuację i pragnienia :lol2:
Tak jak Wy zapewne chcielibyście być na miejscu tego Latynosa :lol2: Tak ja chciałabym być na miejscu Agaty :lol2:
Obrazek
Ejjjjh "P !! :szalony: Na Agatkę , to tylko tak patrzeć można :szalony: !!
:lol2: notka :szalony: !! Myślałem , że już wcześniej nas rozumiałaś doskonale :lol2: ?? A Ty takiego Latynosa potrzebowałaś :> ?? :lol2: :lol:
not that kind pisze:Anita chyba zresztą też :lol2:
Anita chyba byłaby od niego wyższa o całą głowę :lol2: !! :lol:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..widziałem tango :szalony:

..tak - chciałbym być na miejscu tancerza :lol2:
..ale wtedy taniec w ogóle by nam nie szedł :lol2:

..pewnie potrafiłbym tylko tak patrzeć na Agatkę i wprowadzać ją tym odważnym spojrzeniem w równe zmieszanie :szalony:

..ehhhhh :szalony:
..szkoda że znów tak krótko pokazali :/
..przecież zoni tak naprawdę dopiero się rozkręcali :lol2:
..a Agatka widać właśnie że zna kroki :lol2:
..musiała wcześniej próbować tanga :lol2:
..tylko ciekawe czy z rodowitym latynosem :?: :lol2:

..boska relacja :szalony: :tanczy:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Anita chyba zresztą też :lol2:
Anita chyba byłaby od niego wyższa o całą głowę :lol2: !! :lol:
W tańcu nie liczy się wzrost, tylko zgodność ciał i chęci serc :tanczy:

No dobraaaaa :lol: Przyznaję się :lol: Szalenie podoba mi się Agata w wersji Argentyńskiej :szalony:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

No widzisz }{ypno :lol2: !! I tak Cię przejrzeliśmy :lol2: !! A wiedziałem , że długo z powstrzymywaniem zachwytu nie wytrzymasz :lol2: !! :tanczy: Ten zachwyt trzeba wykrzyyyyyyczeć :lol: !! :lol2: :tanczy: Bo inaczej grozi uduszenie :tanczy: !!
obieżyświat pisze:..widziałem tango :szalony:

I o tango z Agatką bogatszy :lol2: !! :tanczy:
..tak - chciałbym być na miejscu tancerza :lol2:
..ale wtedy taniec w ogóle by nam nie szedł :lol2:
Coś Ty :> ?? :lol2: A mi się chwaliłeś .... a zresztą ..... :lol2: !! :cicho: :lol2:
..pewnie potrafiłbym tylko tak patrzeć na Agatkę i wprowadzać ją tym odważnym spojrzeniem w równe zmieszanie :szalony:
Spojrzenie też jest ważne -bardzo ważne :lol2: !! 8)
..ehhhhh :szalony:
..szkoda że znów tak krótko pokazali :/
..przecież zoni tak naprawdę dopiero się rozkręcali :lol2:
..a Agatka widać właśnie że zna kroki :lol2:
..musiała wcześniej próbować tanga :lol2:
..tylko ciekawe czy z rodowitym latynosem :?: :lol2:
No pewnie , że za krótko :lol2: !! Żebyśmy poczuli to tango , to musiałoby trwać z 15 minut :rydzyk: !! Nie było - co najgorsze tradycyjnego przeciągnięcia nogą po podłodze i wygięcia partnerki :/ !! No i róży w zębach :/ !! :lol2: :lol2:
..boska relacja :szalony: :tanczy:
Bosko taneczna :tanczy: !! :lol:
stajlus
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: stajlus »

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Chyba zaczynam wczuwać się w Waszą sytuację i pragnienia :lol2:
Obrazek
Ejjjjh "P !! :szalony: Na Agatkę , to tylko tak patrzeć można :szalony: !!
:lol2: notka :szalony: !! Myślałem , że już wcześniej nas rozumiałaś doskonale :lol2: ?? A Ty takiego Latynosa potrzebowałaś :> ?? :lol2: :lol:
nie broń kobiecie zachwycać się mężczyzną, tak jak my zachwycamy się kobietą o imieniu Agata :lol2:

notka :D lepiej by było jakby Agata zamieniła się na stanowiska pracy z tym tancerzem, aniżeli tym robotnikiem Juanem, prawda? :lol:
ale może po prostu zerwała umowę z robotnikiem, a propozycję złożyła tancerzowi :lol2: tylko tego nie pokazała :lol2:
tell me what you want... :D
tell me what you need :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

}{ypnosea pisze:W tańcu nie liczy się wzrost, tylko zgodność ciał i chęci serc :tanczy:
..a rzeczywiście Agatka jest ciut wyższa od latynosa :lol:
..tak się zapatrzyłem na tę relację i Agatkę zwłaszcza że mi to umknęło :lol:
..rzeczywiście w tańcu wzrost nie gra większej roli :lol:

..chyba że różnica w cm jest kolosalna :lol:
}{ypnosea pisze:No dobraaaaa :lol: Przyznaję się :lol: Szalenie podoba mi się Agata w wersji Argentyńskiej :szalony:
..tak na dobrą sprawę to te relacje nie mogą się nie podobać :lol2:
..a że Tobie się podobają to akurat tego byłem pewien w 100% :lol2: :lol:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

stajlus pisze:nie broń kobiecie zachwycać się mężczyzną, tak jak my zachwycamy się kobietą o imieniu Agata :lol2:
Ależ nie bronię , tylko myślałem ,że notka zna poziom naszego szaleństwa na punkcie Agatki :lol2: ?? :szalony: Ale też nie sądzę , że notka dojdziesz do naszego poziomu szaleństwa :szalony: !! :lol2:
notka :D lepiej by było jakby Agata zamieniła się na stanowiska pracy z tym tancerzem, aniżeli tym robotnikiem Juanem, prawda? :lol:
ale może po prostu zerwała umowę z robotnikiem, a propozycję złożyła tancerzowi :lol2: tylko tego nie pokazała :lol2:
Nie wiadomo , czy Agatka tak bez podania przyczyny i wytłumaczenia zrobiłaby przykrość tamtemu skromnemu robotnikowi :lol2: ?? Temu tancerzowi chyba dobrze się powodzi w Argentynie :lol2: !! Może obtańcowywać co atrakcyjniejsze turystki :lol2: !! :tanczy: Praca marzeń -jak każda , gdzie z wizytą pojawia się Agatka :lol2: !! :szalony:
obieżyświat pisze:
}{ypnosea pisze:W tańcu nie liczy się wzrost, tylko zgodność ciał i chęci serc :tanczy:
..a rzeczywiście Agatka jest ciut wyższa od latynosa :lol:
..tak się zapatrzyłem na tę relację i Agatkę zwłaszcza że mi to umknęło :lol:
..rzeczywiście w tańcu wzrost nie gra większej roli :lol:

..chyba że różnica w cm jest kolosalna :lol:
Kilka razy trzeba obejrzeć bardzo skrupulatnie relację -najpierw z podziałem na Agatkę , a później dopiero z podziałem na Agatkę plus całą resztę i poskładać wszystko w jedną całość :lol2: !! :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ależ nie bronię , tylko myślałem ,że notka zna poziom naszego szaleństwa na punkcie Agatki :lol2: ?? :szalony: Ale też nie sądzę , że notka dojdziesz do naszego poziomu szaleństwa :szalony: !! :lol2:
..podobno kobiety są zdolne do większego szaleństwa na punkcie mężczyzn :> :lol2:
..ale nie wiem ile jest w tym prawdy :lol2:
..może notka nam opowiesz :?: :lol2:
Nie wiadomo , czy Agatka tak bez podania przyczyny i wytłumaczenia zrobiłaby przykrość tamtemu skromnemu robotnikowi :lol2: ?? Temu tancerzowi chyba dobrze się powodzi w Argentynie :lol2: !! Może obtańcowywać co atrakcyjniejsze turystki :lol2: !! :tanczy: Praca marzeń -jak każda , gdzie z wizytą pojawia się Agatka :lol2: !! :szalony:
..w ilu to już miejscach chcieliśmy pracować :lol2:
..musielibyśmy znać wszystkie plany Agatki i w ślad za nią dzień w dzień kroczyć :tanczy: :lol2:
..ciekawe czy byłaby zadowolona z naszego towarzystwa :?: :lol2:
Kilka razy trzeba obejrzeć bardzo skrupulatnie relację -najpierw z podziałem na Agatkę , a później dopiero z podziałem na Agatkę plus całą resztę i poskładać wszystko w jedną całość :lol2: !! :lol2:
..ja po 10 razie przestaję liczyć :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..podobno kobiety są zdolne do większego szaleństwa na punkcie mężczyzn :> :lol2:
..ale nie wiem ile jest w tym prawdy :lol2:
..może notka nam opowiesz :?: :lol2:
A myślałem , że my jesteśmy mistrzami w tej dziedzinie :lol2: ?? notka -zdradzaj szczegóły :plus: !! Może się czegoś od Was kobiet nauczymy , żeby zaskarbić względy kobiet :lol2: !! nie mając wyglądu i umiejętności tanecznych Latynosów :lol2:
..musielibyśmy znać wszystkie plany Agatki i w ślad za nią dzień w dzień kroczyć :tanczy: :lol2:
..ciekawe czy byłaby zadowolona z naszego towarzystwa :?: :lol2:

Z pewnością o niczym innym nie marzy :lol2: !! :tanczy: więc dawaj .... a po co realizowałaby wszystkie niemal nasze marzenia -tylko po to , żeby pogłębić naszą fascynację swoją osobą :lol2: !!
..ja po 10 razie przestaję liczyć :lol2:
Szkoda :lol2: !! Bo jestem ciekaw , kto pobiłby absolutny rekord :lol2: ??
ODPOWIEDZ