O BoÂże

Ten ostatni caps
NASZE PRACE :o Ta Âścienna szkolna gazetka

Te drzewa ... przypomniaÂło mi siĂŞ, ile dni pani od plastyki prĂłbowaÂła mi wyperswadowaĂŚ, Âże nie maluje siĂŞ w ten sposĂłb drzew

¯e korona musi wspó³graÌ z pniem, a nie wygl¹daÌ tak, jakby wyrasta³a ze skrzyni :hahaha:
Ale, co widzĂŞ jeszcze, na obrazku pod spodem, inne dziecko Âświetnie wybrnĂŞÂło z sytuacji

WykadrowaÂło malunek tak, Âże widaĂŚ na obrazku sam pieĂą bez korony

Szkoda, Âże ja taki pomysÂłowy w pierwszej klasie podstawĂłwki nie byÂłem :devil: Ale malowaÂłem za to prawie tak samo Âładne pieski – z krĂłtkimi nogami i ogromnym tuÂłowiem
To byÂła bodaj dziewiÂąta godzina doby, serwis informacyjny Poranka TVN24

Czyli Ania KalczyĂąska rozmawiaÂła z AgatÂą - nie widziaÂłem
Ja to tak jakby jestem, a wÂłaÂściwie byÂłem na ÂścieÂżce wojennej z AgatÂą

Posz³o o jedno s³owo ... a w³aœciwie to kilka s³ów ... sprzed kilku dni, ale nie bêdê tego rozpamiêtywa³ tutaj na forum

Nie mogĂŞ juÂż dÂłuÂżej pozostawaĂŚ w opozycji do takiego profesjonalizmu i piĂŞkna

Strasznie mnie mĂŞczy to milczenie, muszĂŞ to z siebie wyrzuciĂŚ. MuszĂŞ wyrzuciĂŚ z siebie mĂłj zachwyt nad AgatÂą :szalony:
Jak tak zliczam, to relacje widziaÂłem trzy i ... tu nie wiem, ilu nie widziaÂłem, bo jakoÂś tak niejasno siĂŞ wyraÂżacie :devil:
RelacjĂŞ w poÂłudnie poÂłowicznie widziaÂłem

Materialistka Agata – jak mogÂła uÂświadamiaĂŚ paniÂą dyrektor, Âże jest prawdopodobieĂąstwo, iÂż nie dostanie za wykonywanÂą pracĂŞ wynagrodzenia

ToÂż to nasza reporterka ulubiona nie wie, Âże zawĂłd nauczyciela to zawĂłd dla ludzi z pasjÂą, ktĂłrzy dla samej satysfakcji sÂą gotowi nauczaĂŚ
Agatka zarobi³a u mnie jeszcze parê plusów po dzisiejszym raporcie, kiedy ju¿ w pierwszej odpowiedzi udzieli³a informacji, o które Grass mia³ j¹ póŸniej zapytaÌ

A ten oczywiÂście zrobiÂł z siebie durnia i majÂąc wczeÂśniej przygotowane pytanie zadaÂł je, roztrzÂąsajÂąc jeszcze, Âże bezcelowym juÂż tak na dobrÂą sprawĂŞ siĂŞ staÂło

Ale nic to, nie wiem kto byÂł wiĂŞkszym winowajcom caÂłej (no praktycznie niezauwaÂżalnej) sytuacji, ale Agatko :buzi: za to, Âże dziĂŞki Tobie wyszÂło, Âże prezenter, a nie tylko reporter, teÂż jest zobligowany do twĂłrczego myÂślenia
Ten gadÂżet wyglÂąda mi na opaskĂŞ, kto wie czy sobie jej nie zaÂłozyÂła, by podtrzymaĂŚ wÂłosy po tym jak we wczesno porannych relacjach na dworze wiatr je rozwiewaÂł na wszystkie strony Âświata
MyÂślĂŞ, Âże przed wiatrem to Agata schroniÂła siĂŞ w budynku szkoÂły, a ten gadÂżet to tak dla szpanu wÂłoÂżyÂła

GadÂżet skÂądinÂąd zniewalajÂący i zniewalajÂąco dodajÂący jej zniewalajÂącego uroku
Poza tym jeœli widzia³eœ relacjê w piêtnastej z 30 minutami godzinie doby, to mo¿esz czuÌ siê zheablilitowanym t¹ wspania³¹, sensacyjn¹ i bezb³êdn¹ relacj¹
Tak, to by³a sensacyjna wiadomoœÌ, ¿e w szkole pojawi³a siê policja

No, póŸniej okaza³o siê, ¿e to tylko wójt przyjecha³ do szko³y z obstaw¹ i oby³o siê bez rozlewu krwi

Ten wĂłjt to jakiÂś niepowaÂżny facet :? Nie chciaÂł z AgatkÂą rozmawiaĂŚ
Szkoda, Âże ja nie jestem Âżadnym samorzÂądowcem albo urzĂŞdnikiem wyÂższej rangi

Podejmowa³bym tylko i wy³¹cznie kontrowersyjne decyzje, tylko po to, ¿eby móc sobie pogadaÌ z Agat¹ przed kamerami i bez ich udzia³u