Moim zdaniem Dagmara z serwisu na serwis radzi sobie lepiej

mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej.
Ostatni serwis był dosyć długi :tanczy:
Moderator: Łukasz
Nie będę z tego powodu płakał, wręcz przeciwniejezarekd pisze:Czyżby braki w załodze prezenterskiej :mhm: :mhm:
Ale patrząc na ostatnich debiutantów (na kilku miałem okazję) jest naprawde bardzo dobrze.Ale Dagmare stać na przyszłośc jeszcze na coś extra , gdy tylko minie pierwszy stres.Pomyłeczek jest praktycznie jak na lekarstwo , pełen spokój - na początek to najważniejsze .Jestem pewien , że to będzie świetna decyzja władzTrochę za bardzo patrzy się pod kamerę.
Oczywiście, zgodnie z tradycją TVN24 prawie cała rozmowa odbyła się w zmniejszonym okienkupiotrek888 pisze:Bardzo mi się podobała rozmowa z dziennikarzem "Przeglądu sportowego"
Już miałem scapsować "rozgadaną Dagmarę" (rozmowa długa i bardzo udana :brawa: ) a tu pomniejszyli ten obrazepsztajnek pisze:Oczywiście, zgodnie z tradycją TVN24 prawie cała rozmowa odbyła się w zmniejszonym okienku
Trzeba dać Jej troche czasu, to napewno pokaże swój profesjonalizm :stop:piotrek888 pisze:Myślę,że stać ją na więcej mam nadzieję, że to pokaże
Przyznaj się, startowała z "pole position" :devil: :devil: :devil:maxxx pisze:Z miejsca Dagmara trafiła bardzo wysoko w moim subiektywnym rankingu prezenterek .Takie to mają dobrze nieAle trzeba mieć ten potencjał , nie ma nic za friko. :spiewa:
hahahaepsztajnek pisze:Przyznaj się, startowała z "pole position"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Kozasox i 33 gości