crystiano69 pisze:Czemu ostatnimi czasy nikt nie wrzuca capsów Ani?! Czy według was stała się brzydsza?! Ja nie umiem nagrywać capsów.
Takie proste:
Nagrywac pendrive z nagrywarki
Wlozyc pendrive do komputera
Media Player Classic Alt+I
zapisac obraz
Postimage.org
Kopiujesz na forum i wkleic tutaj i gotowe
crystiano69 pisze:Czemu ostatnimi czasy nikt nie wrzuca capsów Ani?! Czy według was stała się brzydsza?! Ja nie umiem nagrywać capsów.
Sam do wątku nic nie wnosisz... i bez przerwy oczekujesz na capsy. Nie wszyscy mają czas, aby spełniać Twoje zachcianki. Niektórzy z nas chodzą do pracy, mają rodzinę inni też studiują, chodżą do szkoły zrozum nikt nie siedzi przed tv 24/h.
Proszę Twoje capsy... noo bo przecież dwa dni zwłoki i jest wielkie haloo.. a może pani Ania faktycznie stała się brzydsza? hmm...
HURRA!!! :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
Jeżeli Ania będzie też jutro to niech ktoś też nagra i wrzuci capsy.
A na trzecim z dzisiejszych ujęć naprawdę wyszła uroczo.
I w ogóle ona ani trochę nie zbrzydła, z roku na rok coraz piękniejsza.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć w jakich godzinach może występować Ania? Bo robiłbym capsy i udostępniał, natomiast nie mam pojęcia kiedy. W poranku wszystko było jasne, a teraz w ciągu tygodnia po 10 (do której?), a w weekendy po 11 (do której?). I jak długie są to wejścia, czy tylko 15 minutowe czy jak.
Annę można spotkać w dni powszednie między 10 a 15 w serwisach o pełnej godzinie lub w pół do pełnej godziny. Każdy z serwisów trwa zazwyczaj ok. 20-22 minut.
Chyba to jest tak:
Katarzyna Zdanowicz poszła do programu ''Polska i świat''. Asia Kryńska chyba nie chciała cały tydzień być w pracy więc Ania poszła do ''Dnia na żywo'' a Asia do ''Wstajesz i weekend''
Jakiś czas temu pojawił się zalążek artykułu w Wikipedii, gdzie przypisano jej rocznik, według którego w bieżącym roku przypada jej okrągły jubileusz. Nota została usunięta.