Źródło?arrow2 pisze:Prawdopodobnie od poniedziałku kolejne zmiany w Poranku. Kolejne ale nie ostatnie.
Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
I były te zmiany?arrow2 pisze:Prawdopodobnie od poniedziałku kolejne zmiany w Poranku. Kolejne ale nie ostatnie.
Tak. Z tego co widziałem(dosłownie przez sekundy XD) były to głównie zmiany w grafice. Można prosić o zapy z tymi zmianami?rogi pisze:I były te zmiany?arrow2 pisze:Prawdopodobnie od poniedziałku kolejne zmiany w Poranku. Kolejne ale nie ostatnie.

Poza tym serwisy są dłuższe i część materiałów czyta lektor (wsparcie dla często zacinającej się z promptera Anny S.?

Z tego co widziałem zmieniono również grafikę przy zapowiedziach serwisu, na taką jak przy skrócie informacji.
Dziś WiW do 10:15, a potem niespodzianka...
-
- Czasem tu wpada
O 10:15 Konrad Piasecki będzie miał swój autorski przegląd prasy...
btw. Ma ktoś jakieś informacje kiedy TVN24 będzie z wirtuala na kilka miesięcy? Może zrezygnowali z tego pomysłu po dwóch dniach (niezbyt udanych) testów?
btw. Ma ktoś jakieś informacje kiedy TVN24 będzie z wirtuala na kilka miesięcy? Może zrezygnowali z tego pomysłu po dwóch dniach (niezbyt udanych) testów?
-
- Bywalec
Dobrze że Piasecki, a nie Łaszcz.
Ma ktoś zapy? 

Trzeba ich dzisiaj pochwalić za loty z użyciem tej podwieszanej kamery. :brawa:
Witam. Wie może ktoś dlaczego nie odbierają maili [email protected]? kiedyś przychodziło potwierdzenie, że odebrali, a teraz nic.
Witam, to mój pierwszy post więc przepraszam za błędy
.
Potrzebuje nagrania poranka z 21.04.2012.
Jak dla mnie odnalezienie jakiegokolwiek materiału na stronach tvnu to istna katorga. Dlatego zwracam się do Was o pomoc.
Z góry dziękuję.

Potrzebuje nagrania poranka z 21.04.2012.
Jak dla mnie odnalezienie jakiegokolwiek materiału na stronach tvnu to istna katorga. Dlatego zwracam się do Was o pomoc.
Z góry dziękuję.