Joasia spełniła moja prośbe-fantastyczna jest

:tanczy: Mówiła na temat,który zaproponowałem oraz o porze,która sugerowałem-czy można czegoś chcieć więcej na linii widzfan-pani redaktor :szalony:
Na skrzynke kontaktową pewna pani poinformowała,że firma CENTRALWINGS dopuściła się zaniedbań tym razem trzy dni temu na krakowskim lotnisku Balice :rozglada: Otóż jak to Joasia powiedziała rozhermetyzowały się drzwi i było słychać niepokojące odgłosy

Po czym wylądowano by to sprawdzić nie informując załogi pasażerskiej co się dzieje i zostawiając na pastwe losu na lotnisku

Wsród pasażerów byli włosi,którzy juz kompletnie nie wiedzieli o co chodzi :nie: Więc Joasia wywołała do tablicy pana rzecznika z W-wy,którego puntowała niczym wytrawny bokser

Oczywiście argumentami.Pan Kamil jakto pan Kamil mówił swoje po sznurku,a Joasia i tak swoje wiedziała i uznała te postepowania za karygodne i stosunkowo zbyt czeste :grozi: Jaka Ona dbająca o ludzi i walczy jak lwica :brawa:

:tanczy: Tak więc Joasia była moderatorką rozmowy na linii ofiara-sprawca stając po stronie prawdy :tanczy: Ponad 10 minut ładnie opowiadała o wszystkim i dodała ,że w filmikach nie najważniejsza jest jakość ich ale to co na nich się znajduje :grozi:
P.S Widzę,że
arczi już się pokusił o opisywanie,ale już nie bede kasował-a co tam