..nie każ mi udowadniać najwyższej jakości i szczerości moich pocałunków wdzięcznościmarcinkowsky pisze:obi -nie chcę Cię załamywać , ale przecież wiesz , że liczy się jakość , a nie ilość!! Chociaż bywa często tak , że i duża ilość bywa najlepszej jakości -daleko szukać nie trzeba
! Patrz : drugi post na tej stronie :tanczy: !!!
![]()

..bo mógłbym notkę wypłoszyć

..a i epszt później mógłby czuć większą presję

.. bo cały obowiązek dostarczania nam pięknych widoków spoczął by na jego barkach

..a ja nie ukrywam że nie sądziłem że możliwe jest zwariowanie na punkcie w gruncie rzeczy obcej osobymarcinkowsky pisze:Ale to jest oczywiście tylko jeden z punktów naszej dyskusjiepsztajnek pisze:Drogi Fool !Fool pisze:ale maniacy z was ;p.
temat brzmi ogolnie wiec chcialem tylko powiedziec ze jestem zauroczony uroda Agaty Tomaszewskiej
Gdybyś napisał podoba mi się Agata Tomaszewska wówczas, rzeczywiście miałbyś prawo się trochę przestraszyć.
Ale sam napisałeś jestem zauroczony urodą A.T. , dlaczego więc nazywasz nas maniakami![]()
My też jesteśmy zauroczeni urodą A.T :rozglada:!! Jeden z punktów ,które rozbieramy na czynniki pierwsze
!! Chociaż nie ukrywam , że bardzo często bierze górę
!!

..no ale skoro osoba ta jest tak piękna..czarująca..błyskotliwa i inteligenta to co nam się dziwić

..i uzależniła nas od siebiemarcinkowsky pisze:Ale też podobnie jak i Ty Fool ( witaj , witaj wśród nas).....
....... łakniemy wiadomości , które nam Agatka przekazuje jak chleba powszedniego :rydzyk: !! Ona ma niesamowity i smakowity dar karmienia ludzi słowem newsowym :rydzyk: !! :aniol:wlasnie widzialem te ostatnia relacje z argentyny. fajna ;p, tak przyjemnie oglada sie z nia wiadomosci, az łaknę wiedzy ;p

..i trudno nam jest sobie teraz życie bez niej - pokarmu naszego wyobrazić :szalony:
..pościliśmy prawie 50 dni a teraz spotkała nas zasłużona myślę nagroda :tanczy:
..Dżastina - ja syty jestem

..i nie sądziłem że zaczną mnie już karmić w piątek

..też mi jest się nad czym zastanawiaćmarcinkowsky pisze:A czy będzie prowadziła jeszcze serwisy :mhm: ?? Nie ma innej możliwości :tanczy: !! Z Agatką owszem jest problem , bo za by się nie zabrała , to wszystko zamienia w złoto , ale jest czas na reporterkę , to musi też być czas na prezenterkę ( mam tu na myśli czynności) !!

..nie ma takiej możliwości żeby Agatka nie prowadziła serwisów :tanczy:
..myślę - mam taką nadzieję że już w tę sobotę będzie wieczorkiem :tanczy:
bo moje najskrytsze marzenia przez ostatnie 5 dni się spełniały jak szalone :szalony: !! :szalony:
..oby to 'potem' nastąpiło jak najszybciej :rydzyk:marcinkowsky pisze:No -właściwie to epszt masz rację!! To jedno jedyne się nie spełniło -plaża
!!
Ale tak na dobrą sprawę , to o czym byśmy mieli marzyć , gdyby Agatka zatańczyła nam w bikini na plaży ..... :szalony: ??
Musiała zostawić nam coś .... oby na potem ....
!! :rydzyk:
..ale coś mi się wydaje że najbliższy i prawdopodobny termin to święta Bożego Narodzenia 2010

..tym razem..np. w Brazylii :tanczy:
..jechała w długą podróż to po co miała się obciążać zbędnymi bagażamimarcinkowsky pisze:A neseserek to chyba Agatka zabrała ze sobą malutki!! Te ciuszki , które miała ze sobą chyba nie zajęły jej dużo miejsca
??
Może poczuje wygodę i w drogę z Pzn do Wawy też będzie zabierała oszczędne ubranka
?? :tanczy: :rydzyk:

..zabrała tylko to co najpotrzebniejsze

..i wyszło na jaw jak mało potrzebuje zabierać ze sobą garderoby

..i najbliższe spełnieniu :tanczy:marcinkowsky pisze::> Nasze najaktualniejsze marzenie ....stajlus pisze: ona musi wrócić i nam zdać jeszcze krajową relację z pobytu w Argentynie :tanczy:??
..wszystko w rękach Pana Jarosława i.. naszych :>