Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

arczi pisze:pewnie Joasia się z nim ładnie przywitała, co by pan zaplatał Joasi dzisiejszego pieknego kucyka
Wszystko pięknie, tylko Joasia miała już kucyka :lol2:

PS. Jeszcze się okaże, że to rzeczywiście chodziło o kucyka, a ja po Niej tak pojechałem i teraz Joasi jest przykro. A tak chciała dla mnie dobrze ;(
Dialog:
- O (imię domyślne). Słuchaj dało by się kuca ukręcić na magazyn?
- Kuca powiadasz Kochana. Nie ma sprawy.
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Ostatnio zmieniony piątek 18 kwie 2008, 18:54 przez Camilo, łącznie zmieniany 1 raz.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

kamilo pisze:Bardzo skromnie to ująłeś maxxx`ie
No sam się dziwie :lol2: Ale co mam byc jakoś irracjonalnie zazdrosny :rozglada: Pamiętaj maxxx jednak oddziela real od wirtual 8) Aczkolwiek nie powiem,szczęściarz z tego kolegi,nawet gdyby tylko herbatke tvnowską z Joasią pił :aniol:
Nika pisze:A poza tym powiedzcie mi szczerze, wydawalo sie Wam , ze Asia prywatnie zyje jak zakonnica i z nikim sie nie spotyka?! No chyba nie mysleliscie ze dla Asi istnieje tylko praca, kontakt, praca, praca, kontakt?! Ach i bezgraniczne oddanie wobec fanow.
Wiedziałem,że zaraz o to zapytasz :racja:Otóż uważam,że byłoby to nienormalne gdyby Joasia żyła jak zakonnica :lol2:
Ale kontaktowa jest-mówie to zupelnie bez ironii :aniol: Także Panie i Panowie runął mit wyalienowanej Joasi-ale dobrze,przecież nie ma co Jej zamykać w pudełku :lol2:

I tak na koniec ,ten incydent nie zmienia mojego stosunku do Joasi-dalej jestem Jej bezgranicznym fanem :aniol:
A poza tym jakby to czytała,to poczułaby sie jak jakaś celebrytka :hmm: Jutro do Faktu trafi jeszcze :shock:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:No sam się dziwie Ale co mam byc jakoś irracjonalnie zazdrosny Pamiętaj maxxx jednak oddziela real od wirtual Aczkolwiek nie powiem,szczęściarz z tego kolegi,nawet gdyby tylko herbatke tvnowską z Joasią pił
Redix, a nie widac tam przypadkiem o której wróciła? :uhh:
Byśmy wiedzieli czy to tylko spacerek z pogawędką nt. dzisiejszego wyglądu czy to jakaś herbatka :rozglada:
Wiedziałem,że zaraz o to zapytasz Otóż uważam,że byłoby to nienormalne gdyby Joasia żyła jak zakonnica
Ale kontaktowa jest-mówie to zupelnie bez ironii Także Panie i Panowie runął mit wyalienowanej Joasi-ale dobrze,przecież nie ma co Jej zamykać w pudełku
Myślałem, że piszesz, iż nie ma co Jej zamykać w samym Pudelku :ech:
I tak na koniec ,ten incydent nie zmienia mojego stosunku do Joasi-dalej jestem Jej bezgranicznym fanem
A poza tym jakby to czytała,to poczułaby sie jak jakaś celebrytka
Ja też jestem takim samym fanem tylko, że w kropce, czy to przypadkiem rzeczywiście o kucyku nie było :mhm:
Jutro do Faktu trafi jeszcze
Osobiście wyślę :spiewa:
maxxx

Kamilo-a tak narzekałeś,że nic się nie dzieje :D Nie pamietam juz kiedy tu ostatnio był taki nawał postów w tak krótkim czasie :tanczy: Zrobiliśmy burze mózgów-trochę poznali charaktery oraz zachowanie w ekstremalnych sytuacjach 8)
My musimy byc dla Joasi trochę jak matka :hmm: No tak jest :lol2: Akceptować Jej wybory,z kim chodzi na przysłowiową kawe z kim nie i trzymac kciuki :uhh: I tak Joasia daje nam wiele więcej,możliwośc podziwiania Jej chociaż w tym szklanym pudełku (pozostając w w/w słownictwie)juz tyle czasu :aniol: I za to Jej dziekuje :aniol: Ach wzruszyłem się ;( Dobra dośc tego kazania maxxx.Amen :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Kamilo-a tak narzekałeś,że nic się nie dzieje Nie pamietam juz kiedy tu ostatnio był taki nawał postów w tak krótkim czasie Zrobiliśmy burze mózgów-trochę poznali charaktery oraz zachowanie w ekstremalnych sytuacjach
Wolałbym jednak by taka burza mózgów powtarzała się w odrobinę mniej ekstremalnych sytuacjach :rozglada:
My musimy byc dla Joasi trochę jak matka No tak jest Akceptować Jej wybory,z kim chodzi na przysłowiową kawe z kim nie i trzymac kciuki
Wolałbym być jak tatuś :spiewa: Jak się kawaler nie spodoba to za fraki go i przyprowadzić następnego :spiewa:
I tak Joasia daje nam wiele więcej,możliwośc podziwiania Jej chociaż w tym szklanym pudełku (pozostając w w/w słownictwie)juz tyle czasu I za to Jej dziekuje Ach wzruszyłem się Dobra dośc tego kazania maxxx.Amen
Zabrzmiało to co najmniej tak, jakbyś się z Nami i co gorsza z Joasią żegnał przynajmniej na kilka miesięcy :xx:
maxxx

kamilo pisze:Wolałbym jednak by taka burza mózgów powtarzała się w odrobinę mniej ekstremalnych sytuacjach
Kto by nie wolał :spiewa: Ale musimy być zawsze przygotowani na wszelkie scenariusze :rozglada:
Wolałbym być jak tatuś Jak się kawaler nie spodoba to za fraki go i przyprowadzić następnego
Po głębszym zastanowieniu ja też tą opcje wybieram :spiewa: Skoro opcja kawalera nie wchodzi w rachube ;( :spiewa:
Zabrzmiało to co najmniej tak, jakbyś się z Nami i co gorsza z Joasią żegnał przynajmniej na kilka miesięcy
Wtedy cos we mnie pękło,ale teraz wracam na wlaściwe tory :lol2: Zaczyna się nowy dzień,tamten juz przeszłość :jupi: :spiewa:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Brakujące ujęcia z dzisiejszego wydania :rozglada:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Kto by nie wolał Ale musimy być zawsze przygotowani na wszelkie scenariusze
Czasami one same Nas zaskakują i człowiek przestaje logicznie myśleć :rozglada:
Po głębszym zastanowieniu ja też tą opcje wybieram Skoro opcja kawalera nie wchodzi w rachube
Kawalerowi to może chociaż na e-maila odpisze :devil:
Wtedy cos we mnie pękło,ale teraz wracam na wlaściwe tory Zaczyna się nowy dzień,tamten juz przeszłość
3 i 5 caps epsztajnka mi coś przypominają, ale jak nowy dzień to nowy dzień. Nie wywlekamy syfów :stop:
maxxx

kamilo pisze:Czasami one same Nas zaskakują i człowiek przestaje logicznie myśleć
Czasami zbiera się na burze,czasami juz nie mozna dłużej :rozglada:
Kawalerowi to może chociaż na e-maila odpisze
Tego to nie zrozumiałem :rozglada: To chyba przez ciśnienie atmosferyczne :spiewa:
3 i 5 caps epsztajnka mi coś przypominają, ale jak nowy dzień to nowy dzień. Nie wywlekamy syfów
Jakto w znanym hicie 'nowy dzień daje nowe zycie..' :spiewa: A tak poza tym każdy caps jest wspaniały :szalony:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Czasami zbiera się na burze,czasami juz nie mozna dłużej
A po każdej burzy wstaje słońce :aniol:
Tego to nie zrozumiałem To chyba przez ciśnienie atmosferyczne
Adam by zrozumiał :spiewa:
Jakto w znanym hicie 'nowy dzień daje nowe zycie..' A tak poza tym każdy caps jest wspaniały
Każdy caps jest wspaniały, bo na każdym z nich jest Joasia :tanczy:
maxxx

kamilo pisze:A po każdej burzy wstaje słońce
Sprowokowałem Cie do takich pozytywnych wniosków :lol2:
Adam by zrozumiał
Chyba też juz rozumiem,ale dobra nie brnijmy w to :nie: :o:
Każdy caps jest wspaniały, bo na każdym z nich jest Joasia
No wreszcie gadasz jak człowiek,przeszedłes katharsis i teraz już wszystko będzie wspaniałe :jupi:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Sprowokowałem Cie do takich pozytywnych wniosków
Ano innych się wyciągnąć chyba nie dało :lol2: Żeby wszyscy byli tak prowokowani :rydzyk:
Chyba też juz rozumiem,ale dobra nie brnijmy w to
Nie idźmy tą drogą - jakby to powiedział pewien polityk :grozi:
No wreszcie gadasz jak człowiek,przeszedłes katharsis i teraz już wszystko będzie wspaniałe
Bo mnie sprowokowałeś :lol2: Gorzej jak ciśnienie atmosferyczne zacznie znowu robić swoje :spiewa:
maxxx

kamilo pisze:Ano innych się wyciągnąć chyba nie dało
Wnioski wnioskami,a u mnie leje jak z cebra :nie: Ale z tym słońcem to chyba tak bardziej metaforycznie-o to tak :tanczy: Jest lepiej jak wczoraj :lol2:
Bo mnie sprowokowałeś Gorzej jak ciśnienie atmosferyczne zacznie znowu robić swoje
To juz się nie prowokujmy nawzajem,bo zaraz to pojdzie w złym kierunku :ech: A wystarczy juz tych emocji :stop:

Joasia zrobiłaby jakas majówke też.Ale jak zawsze pobożne życzenia :ech:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Wnioski wnioskami,a u mnie leje jak z cebra Ale z tym słońcem to chyba tak bardziej metaforycznie-o to tak Jest lepiej jak wczoraj
Ja chociaż wiem co piszę, bo u mnie świeci słońce :jupi: Lało przez cały tydzień :rozglada:
To juz się nie prowokujmy nawzajem,bo zaraz to pojdzie w złym kierunku A wystarczy juz tych emocji
Ja dopiero zaczynam dzień, a Ty już mówisz dość :spiewa:
Joasia zrobiłaby jakas majówke też.Ale jak zawsze pobożne życzenia
Oczywiście, że zrobi sobie majówkę tylko, że bez Nas ;(
Camilo
Guru
Guru

JOASIA W DNIU NA ŻYWO :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Cóż za wspaniały weekend przed Nami :jupi:
''Joasiu, ja Ci wszystko wybaczam'' :spiewa:

PS1. Róbcie capsy, nagrywajcie filmiki - wszystko co popadnie :lol2:
PS2. Panie Ziobro, Panu już dziękujemy :ban: