Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Fakty bêd¹ mia³y siln¹ konkurencjê: dobranocka i dwa znana seriale ale zobaczysz, ¿e Wiadomoœci w tym dniu mog¹ uzyskaÌ mniejszy wynik ni¿ Fakty. Mimo wszystko to inni widzowie, a pod uwagê trzeba braÌ takze tych na wsiach (g³ówni widzowie Wiadomoœci, którzy nie maj¹ do dyspozycji TVN, a ogl¹daj¹ "M jak mi³oœÌ" - wiadomo, ¿e w po³owie serialu nie prze³¹cz¹ na Wiadomoœci, bo i tak ich to nie obchodzi, chyba, ¿e Lepper w tym dniu zacznie blokowaÌ drogi).
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Dwa znane seriale czyli co jeszcze :?: To jest sobota. W tym czasie ma byc chyba finaÂł beznadziejnej "Muzycznej windy" na Polsacie.

SprawdziÂłem i faktycznie
19:00 Muzyczna winda - program rozrywkowy
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Post autor: Anonymus »

ArO pisze: [...]
A i w Œwiêta, a dok³adnie 25 grudnia "Fakty" konkurowaÌ bêd¹ z "M jak mi³oœÌ" bo TVP 2 wymituje je o godzinie 19:05. Ciekawe jaka bêdzie faktowa widownia. :D
No ja chciaÂłbym oglÂądaĂŚ i to i to
ale chyba wybiorê Fakty... chocia nie wiem, bo w sumie wiadomoœci ca³y czas sa na TVN24 i móg³bym je póŸniej ogl¹dn¹Ì
No ale ciekaw jestem wynikĂłw oglÂądalnoÂści :)
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja myœlê, ¿e wiekszoœÌ jest ciekawa bo po pierwsze to Œwiêta i zawsze wtedy programy maj¹ inn¹ ni¿ zwykle widownie, po drugie jest sporo programów, filmów których normalnie nie ma w tv, a po trzecie czêsto zmieniaj¹ pore tych najpopularniejszych pozycji jakimi s¹ np. seriale. Ta godzina 19:05 mnie troche zdziwi³a przyzanam. ale to nic z³osliwego bo przecie¿ serial zacznie sie ok. 19:10 bo reklamy go opóŸni¹ wiêc najwiêcej chyba jednak mog¹ straciÌ "Wiadomoœci". W "Faktach" to, co najwazniejsze przez 10 minut bêdzie mozna zobaczyÌ. :evil: :evil: :evil:

Zobaczymy po ÂŚwiĂŞtach. "Fakt" niestety wydrukuje niedzielne wyniki oglÂądalnosci. :(
Anonymus
Bywalec
Bywalec

ostatnio na TVN reklamuje pozostaÂłe swoje kanaÂły. DziÂś widziaÂłem reklamĂŞ TVN Siedem, wczeÂśniej na TVn leciaÂła reklama programu Wydanie Drugie Poprawione, ktĂłry prowadzi Kazimiera Szczuka w TVN24, swojego czasu 1. raz widziaÂłem tylko reklamĂŞ iTVN no i oczywiÂście leci teÂż reklama TVN Style
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Tak... :shock: W³aœnie w³¹czam na TVN (chcia³em na TVN24, ale mi siê Ÿle guzik wcisn¹³ :wink: ), patrzê a tu reklama iTVNu :shock: . Mówi¹ co to jest iTVN i przy okazji mówi¹ o mo¿liwoœci z³o¿enia ¿yczeù œwi¹tecznych za poœrednictwem iTVNu... :shock:
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Polacy juz na³ogowo ogl¹daj¹ "M jak mi³oœÌ" :) nied³ugo to sta³a ogl¹dalnoœc bêdzie ponad 12 mln pewnie... :wink:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

£ukaszu, uwa¿aj, bo mo¿esz siê przejechaÌ na swoich domys³ach dotycz¹cych ogl¹dalnoœci Wiadomoœci i Faktów 25 grudnia. Je¿eli mnie pamiêc nie myli, to ju¿ w wakacjie serial M jak mi³oœÌ odebra³ widzów Faktom TVN. Nota bene by³y to wy³acznie powtórki. Wiadomoœci równiez straci³y, jednak w tym przypadku spadek by³ niewielki - program gormadzi³ oko³o 4 miionów widzów. Natomiast Fakty zaledwie 2 miliony, M jak mi³oœÌ ponad 3 miliony. Z drugiej strony 25 grudnia TVN nie zaoferowa³ swoim widzom ¿adnych ciekawych propozycji programowych. Podobnie Polsat. Chyba milony "na¿artych widzów" nie w³acz¹ na program Ciao Darwin, zw³aszcza w miastach. Skoro nie ogl¹dali tego badziewia w zyk³e soboty tym bardziej nie w³acz¹ w Bo¿e narodzenie. To chyba oczywiste, ale nie dla Miszczaka. CzêœÌ pozwoli obejrzeÌ dzieciom Wieczorynkê, potem samemu obejrzy Wiadomoœci i zostanie przy Anio³kach Charliego - tak¿e Jedynka. CzêœÌ wybierze TVP2 i M jak mi³oœÌ. Zreszt¹ zawsze w wolne dni Wiadomoœci maj¹ du¿¹ widownie. Oczywiœcie to dziwne - w polityce nic siê nie dzieje etc, a program gromadzi ponad 6 milionów widzów - np w ka¿d¹ niedzielê. Chyba po ca³ym dniu lenistwa ludzie wybieraj¹ informacje.
PodsumowujÂąc - strcÂą oba programy, ale znacznie wiecej TVN, ktĂłry w te ÂświetÂą oszczĂŞdza na licencjach programowych etc. Starty bĂŞda takÂże w Faktach.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

doktorfaustus1 pisze:OczywiÂście to dziwne - w polityce nic siĂŞ nie dzieje etc, a program gromadzi ponad 6 milionĂłw widzĂłw - np w kaÂżdÂą niedzielĂŞ. Chyba po caÂłym dniu lenistwa ludzie wybierajÂą informacje.
A ja wci¹¿ bêdê z³oœliwy i napiszê, ¿e w niedzielê rolnicy nie robi¹ w polu, nie pij¹ piwa pod sklepem, bo sklep zamkniêty itd. Wiêc po powrocie do domu z koœcio³a, jedz¹ obiad i ogl¹daj¹ telewizjê maj¹c do wyboru dwa kana³y. Oczywiscie o 19:30 wybior¹ ten pierwszy, bo drugi w tym czasie niczego nie pokazuje. Tymczasem widzowie Faktów w niedzilê zazwyczaj spotykaj¹ siê z przyjació³mi, wychodz¹ na imprezy, w lecie robi¹ grilla i telewizji nie ogl¹daj¹.

OczywiÂście moje sÂłowa potwierdzajÂą wyniki badaĂą OBOP-u (przychylnego TVP), ktĂłry stwierdziÂł, Âże WiadomoÂści najchĂŞtniej wybierajÂą ludzie mieszkajÂący na wsi, a Fakty ludzie z duÂżych miast i studenci.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

£ukaszu wiem, ¿e jeszcze nie jesteœ studentem i ju¿ z tego powodu nie orientujesz siê w sprawie wyposa¿enia akademickich pokoii i stancji, ale raczej w ka¿dym jest komputer po³¹czony z internetem, natomiast tylko w nielicznych stoi telewizor. Karta telewizyjna to te¿ rzadkoœÌ...
Inne badania AGB mówi¹ i¿ blisko po³owa widzów Wiadomoœci posiada wy¿sze wykszta³cenie. Natomiast to, ¿e ktoœ mieszka w wielkim mieœcie jeszcze nie robi z niego nie wiadomo czego. To zaledwie informacja przydatna dla reklamodawców, jednak w ¿adnej mierze nie mo¿e byÌ wyznacznikiem poziomu programu telewizyjnego. Z OBOP jak zwykle przesadzasz - mo¿na Ci mówiÌ kto ma w tej firmie wiêkszoœÌ ale przypominasz sobie o tym tylko wówczas kiedy wyniki jakiœ badaù s¹ po Twojej myœli. Inaczej pojawia siê stara œpiewka.
Niestety obecnie wychodzĂŞ na zakupy, ale jak wrĂłce to dopiszĂŞ jeszcze kilka zdaĂą wiĂŞc cierpliwie czekaj
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek

Ogl¹dalnoœÌ "M jak mi³oœÌ" spada. To jest odcinek œrodowy czyli ten który zawsze mia³ mniejsz¹ widownie bo w œrody serial nie leci regularnie tylko od czasu do czasu. Jest to jednak spadek w porównaniu z wczeœniejsz¹ œrod¹. Ciekawe jak wygl¹da³ wtorek. W zesz³ym roku najwiêksza ogl¹dalnoœÌ by³a dopiero w lutym.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Aro wielkie dziĂŞki za te wyniki. CieszĂŞ siĂŞ z niskich wynikĂłw FaktĂłw 9ciekawe jakie teraz ÂŁukasz nzajdzie uzasadnienie? MoÂże w AGB mamy tajny desant agentĂłw OBOP?). CĂłz maÂła myszka z Dobranocki moÂże zgromadziĂŚ rĂłwnie imponujÂącÂą widownie. DuÂżym zaskoczeniem jest dobry wynik programu Razem na biegun. przypominam, Âże to nie pierwszy taki przypadek.
Anonymus
Bywalec
Bywalec

ArO pisze: [...]w Âśrody serial nie leci regularnie tylko od czasu do czasu
No w³asnie - w œrody co tydzieù muszê sprawdzaÌ w programie telewizyjnym czy jest M jak mi³oœÌ, za ka¿dym razem albo mecz albo coœ innego albo leci serial
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Z wielkim utêsknieniem czekam na wyniki ogl¹dalnoœÌ z 24, 25 i 26 grudnia. Mam nadziejê, ze OBOP zamieœci coœ ciekawego ju¿ jutro, a na Wirtualnych mediach dadz¹ wyniki z AGB w œrodê.
ODPOWIEDZ