Noooo, bez przesady! Zdarzalo sie nie raz, ze obrona wnosila np. o lagodny wyrok albo o wyrok w zawieszeniu i taki wyrok zapadal.annak pisze:Oooo, nieczêsto siê zdarza, ¿eby wyrok by³ taki, jak chcia³a obrona, oczywiœcie oprócz procesów, gdzie niewinnoœÌ oskar¿onego jest oczywistaMadzia trafi³a
![]()
[TVN/TTV] Sędzia Anna Maria Wesołowska
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Fajny odcinek - ciekawa sprawa. Ale jak siĂŞ dowiedziaÂłam, Âże oskarÂżony w schronisku dla zwierzÂąt pracuje, to siĂŞ baÂłam, Âże bĂŞdzie oskarÂżony o znĂŞcanie siĂŞ nad zwierÂżetami albo coÂś takiego.
Ufff, ulÂżyÂło mi jak zobaczyÂłam, Âże to o zabĂłjstwo chodzi, bo jakby ze zwierzĂŞtami byÂło, to bym chyba nie obejrzaÂła.
Kto wie jaki by³ wyrok, bo prze³¹czy³am na inny kana³ i siê spóŸni³am!!!

Kto wie jaki by³ wyrok, bo prze³¹czy³am na inny kana³ i siê spóŸni³am!!!
-
- Nowicjusz
W ty o odcinku a ja mam maÂłe newsy o naszych ulubieĂącach z serialu.
Dziœ (wiem, ¿e to póŸno ale teraz siê dowiedzia³em) w Auli Politechniki w Warszawie bêdzie impreza 10 lecie TVN i tam ma byÌ Pani Sêdzia, Mega i Artur, mo¿e ktoœ zd¹¿y podjechaÌ, i cykn¹c jak¹œ fotkê? Wszystko zaczyna siê o 20.00
Aha i jeszcze 8 czy 9 listopda caÂła ekipa SMW ma imprezĂŞ gdzieÂś w knajpie w Warszawie, dowiem siĂŞ gdzie to dam znaĂŚ.
A dzisiejszy odcinke spoko, a co myÂśliciew o mowach ?
Dziœ (wiem, ¿e to póŸno ale teraz siê dowiedzia³em) w Auli Politechniki w Warszawie bêdzie impreza 10 lecie TVN i tam ma byÌ Pani Sêdzia, Mega i Artur, mo¿e ktoœ zd¹¿y podjechaÌ, i cykn¹c jak¹œ fotkê? Wszystko zaczyna siê o 20.00
Aha i jeszcze 8 czy 9 listopda caÂła ekipa SMW ma imprezĂŞ gdzieÂś w knajpie w Warszawie, dowiem siĂŞ gdzie to dam znaĂŚ.
A dzisiejszy odcinke spoko, a co myÂśliciew o mowach ?
Michal - fan
-
- Początkujący
-
- Początkujący
-
- Nowicjusz
-
- Początkujący
-
- Nowicjusz
na co najbardziej zwracacie uwagĂŞ Wy- fani progr.SAMW?jak dotÂąd zaobserwowaÂłem,Âże na mowy koĂącowe,prawnikĂłw,szczegĂłlnie ÂŁatĂŞ i MadziĂŞ Wilk
i niektĂłrych statystĂłw.
ja siê skupiam g³ównie jak sêdzina ka¿e zachowywaÌ siê w s¹dzie,na co mog¹ pozwalaÌ sobie œwiadkowie,na adekwatnoœÌ wyroku do sprawy.na coœ jeszcze warto zwróciÌ uwagê?

ja siê skupiam g³ównie jak sêdzina ka¿e zachowywaÌ siê w s¹dzie,na co mog¹ pozwalaÌ sobie œwiadkowie,na adekwatnoœÌ wyroku do sprawy.na coœ jeszcze warto zwróciÌ uwagê?

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...