Ach co to za kłopotliwe pytania :spiewa:Przyznaj się, startowała z "pole position"
Dagmara Kaczmarek-Szałkow
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
-
- Fanatyk :)
Re: Dagmara Kaczmarek
Dziś Dagmara raczej się nie przepracowała :devil:
Daga w serwisach
Wczoraj mnie cały dzień nie było, na foruma nie zaglądałem i dziś o 15:30 mało z fotela nie spadłem. Na początku aż musiałem chwile zastanowić co to za babka
No mnie również troche brakuje tego Dagmarowego powera, ale jak się wdroży, to będzie świetną prezenterką. Ale chyba nie ma szansy by pojawiała się częsciej niż gwiazdorzy Żebro i Cholewa :hmm:
No to tyle ode mnie, dobrze że wprowadzają za stół wlasnie taką persone.
Ach i jeszcze te oczeta.....

No mnie również troche brakuje tego Dagmarowego powera, ale jak się wdroży, to będzie świetną prezenterką. Ale chyba nie ma szansy by pojawiała się częsciej niż gwiazdorzy Żebro i Cholewa :hmm:
No to tyle ode mnie, dobrze że wprowadzają za stół wlasnie taką persone.
Ach i jeszcze te oczeta.....

Zaskoczyły mnie te nowe prezenterki. Ciekaw jestem, czy w najbliższy weekend objawią się ponowie, czy też znów zobaczymy jakieś świeżonki. :hyh: Rzeczą naturalną jest, że kogoś na początku przyćmi. Widać na capsach, jaka biedaczka zdenerwowana. Teraz już będzie tylko lepiej.
Epsztajnek, masz to nagrane. Prawda? :> :spiewa:

-
Prawda. :rozglada: Ale musisz poczekać do weekendu. :stop:Epsztajnek, masz to nagrane. Prawda?
-
- Czasem tu wpada
Niestety dzisiaj nieCamilo pisze:Ciekaw jestem, czy w najbliższy weekend objawią się ponowie

Epsztajnek, możesz wrzucić to nagranie, brak Dagmary trzeba jakoś zrekompensować :rozglada:epsztajnek pisze:Ale musisz poczekać do weekendu.
-
Wybrałem najdłuższy serwis z soboty 15:30
http://www.sendspace.com/file/x3ivwl
http://www.sendspace.com/file/x3ivwl
-
- Czasem tu wpada
Nie pozostaje mi nic innego, jak podziekować na film, bo jest super i w dodatku jeszcze te loty kamerowe 

Ja tylko chciałem donieść, ze Dagmara była słyszana w ' PIŚ' , widziana niestety juz nie. Ale widać z wolna powraca do świata pracujących, a to dobra informacja.
A materiał miała nt pana , który wygrał 250 tys. w Milionerach, dosyć osobliwy gość
A może Dagi nie było, bo poprostu opracowała materiał z perspektywy Warszawy a zdjęcia Jej dograł ktoś inny.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Czasem tu wpada
Też wczoraj oglądałem ten materiał, ale na pocieszenie mam jeden caps (słabo widać, ale uwierzcie, że to Onamaxxx pisze:widziana niestety juz nie

-
- Czasem tu wpada
-
-