..to ona nas wodzi za nosmarcinkowsky pisze: Ja też już nie widzę sensu ciągnąć tę "przygodę"!!
![]()

..na zdrowie :spiewa:Ale co ma zrobić w takich sytuacjach , przed podjęciem ostatecznej decyzji prawdziwy mężczyzna -pójdę się upić...... -o!!
![]()
![]()
![]()

Moderator: Łukasz
..to ona nas wodzi za nosmarcinkowsky pisze: Ja też już nie widzę sensu ciągnąć tę "przygodę"!!
![]()
..na zdrowie :spiewa:Ale co ma zrobić w takich sytuacjach , przed podjęciem ostatecznej decyzji prawdziwy mężczyzna -pójdę się upić...... -o!!
![]()
![]()
![]()
Na zdrowie :> ??obieżyświat pisze:..na zdrowie :spiewa:![]()
![]()
Jeszcze w to nie wierzę , ale wszystkie znaki na ziemi na to wskazują :hyh: !! Koniec świata :hyh: !!}{ypnosea pisze:Nie żartujcie nawet!!!
Agata nie jest już prezenterką?
![]()
Inteligentna , piękna , świetnie zapowiadająca się na przyszłość i...... przepadłaJedyna taka wyjątkowa i już jej nie ma?![]()
Postradali zmysły - wpadli w jakąś czarną dziurę :hyh: !!TVN mocno się chyba zagubił :?
Ja jestem zdruzgotany , a ona :uhh: ?? Nawet nie potrafię sobie wyobrazić , co ona mogła przejść , co czuje teraz -bidulkaSzkoda Agaty :ech:
..wiedziałem że się nie opamiętamy i pochorujemy :hmm:marcinkowsky pisze:Na zdrowie :> ??obieżyświat pisze:..na zdrowie :spiewa:![]()
![]()
![]()
Ujjjhhhh -nie wyszło na zdrowie :hmm: :hmm: !!
![]()
![]()
..a jeszcze 3 miesiące temu było tak pięknie że aż trudno było w to uwierzyć że to prawdaJeszcze w to nie wierzę , ale wszystkie znaki na ziemi na to wskazują :hyh: !! Koniec świata :hyh: !!}{ypnosea pisze:Nie żartujcie nawet!!!
Agata nie jest już prezenterką?
![]()
![]()
![]()
..zapowiadająca się :> :uhh:Inteligentna , piękna , świetnie zapowiadająca się na przyszłość i...... przepadłaJedyna taka wyjątkowa i już jej nie ma?![]()
![]()
!!
![]()
..ja staram się nawet nie myśleć co może czuć AgatkaJa jestem zdruzgotany , a ona :uhh: ?? Nawet nie potrafię sobie wyobrazić , co ona mogła przejść , co czuje teraz -bidulkaSzkoda Agaty :ech:!! :uhh:
A jeżeli był to świadomy wybór ? :mhm:..ja staram się nawet nie myśleć co może czuć Agatka
..nawet nie mogę do niej napisać bo wiem że mógłbym ją tym zranić![]()
Eeejjjhh tamobieżyświat pisze:..wiedziałem że się nie opamiętamy i pochorujemy :hmm:
..ale co nam innego pozostało :uhh:![]()
..co![]()
..kiedy widzi się przed sobą czarną beznadziejną dziurę :uhh:
Myślałem , że jesteśmy takimi farciarzami, że non stop będziemy na wozie :uhh: !! Dlatego teraz tak ciężko jest mi się pogodzić z porażką..raz na wozie a raz pod wozem :uhh:
..ale dlaczego:uhh:
![]()
A na pewno rozdrapać jeszcze nie zagojoną ranę..nawet nie mogę do niej napisać bo wiem że mógłbym ją tym zranić
epszt :> ?? Nikt przy zdrowych zmysłach nie rezygnuje z pracy na rzecz długiego urlopu :> ??epsztajnek pisze:A jeżeli był to świadomy wybór ? :mhm:
I to jest najgorsze :/ !!Nic nie wiemy... :mhm:
Chętnie bym rozwinął swój pogląd ( a może hipotezę ) , ale sami zarządziliście, że o prywatnych sprawach @epszt :> ?? Nikt przy zdrowych zmysłach nie rezygnuje z pracy na rzecz długiego urlopu :> ??Poza tym mówi się , że jest praca i praca
!! No i Agatka miała tę jej lepszą odmianę
!! Prestiż przede wszystkim
!! miałaby z tego dobrowolnie ,na własne żądanie zrezygnować :> ??
Nie :nie: !! No chyba , że miała osobiste powody :mhm:
Ta niewiedza wywołuje skrajne emocje :uhh: Domyślam się co teraz czujecie :uhh: Rozumiem Was lepiej niż ktokolwiek inny :uhh: Chciałabym Was pocieszyć i napisać, że: czas leczy rany, ale wiem, że nie leczy :uhh:marcinkowsky pisze:I to jest najgorsze :/ !!Nic nie wiemy... :mhm:
epszt -podziękuję ci za filmik , jak tylko będę mógł go ściągnąć i obejrzećepsztajnek pisze:Kochani, tak na otarcie łez, mała perełka z grudnia, którą odkryłem wczoraj w moich nie przetworzonych jeszcze archiwach
http://www.sendspace.com/file/2j5yt7
Byłoby pięknie , jeśli o tym samym myślimy i to byłby cudowny powód aktualnej nieobecności Agatki , ale nawet jeśli jest prawdziwy , albo nie jest prawdziwy , to my jesteśmy zobowiązani nie tykać tej sferyepsztajnek pisze:Chętnie bym rozwinął swój pogląd ( a może hipotezę ) , ale sami zarządziliście, że o prywatnych sprawach @x:
Wiem DżastinkoDżastina pisze:Ta niewiedza wywołuje skrajne emocje :uhh: Domyślam się co teraz czujecie :uhh: Rozumiem Was lepiej niż ktokolwiek inny :uhh: Chciałabym Was pocieszyć i napisać, że: czas leczy rany, ale wiem, że nie leczy :uhh:
:o Co za nazwaepsztajnek pisze:No wiesz, Agatę jako prezenterkę, to mam w osobnych materiałach, z wyraźną etykietą ATOM , a ten materiał był pod etykietą AJED i dopiero w trakcie obróbki okazało się , że jest w nim Agatka :hahaha:
Nie no wyszłaś }{ypno na straszą niewdzięcznicę :? !! A epszt chciał dobrze dla nas}{ypnosea pisze:Nie chcę ujść za niewdzięcznicę, ale myślałam, że ten film, to chociaż będzie przedstawiał jak Agata prowadzi serwis![]()
A tu plama na Wiśle
Stosuję metodę - pierwsza litera imienia i trzy pierwsze litery nazwiska "głównej bohaterki" clipu i dzięki temu mam krótkie i jednoznaczne etykiety, łatwe do odnalezienia.:o Co za nazwa!! :devil: Jedna i druga :devil: !!
Tak jest ! Akurat przy okazji puściłem sobie wczoraj przedwigilijny raport wieczorny, jak Agata wchodzi na podest przed ekranem i .... i.... no i tak smutno się zrobiło!! Myślę ,że gdybym teraz zobaczył Agatkę za biurkiem z przeszłość , wiedząc , że nie mogę liczyć na taką teraźniejszość , poryczałbym się jak dzieciak!!
Kumam, kumamepsztajnek pisze:Stosuję metodę - pierwsza litera imienia i trzy pierwsze litery nazwiska "głównej bohaterki" clipu i dzięki temu mam krótkie i jednoznaczne etykiety, łatwe do odnalezienia.
Ja też nawet w pamięci cofnąć się nie mogę , bo zaczyna mnie dusić w gardle , a co dopiero tu mówić o oglądaniu tych wspaniałych nagrań :uhh: ??Tak jest ! Akurat przy okazji puściłem sobie wczoraj przedwigilijny raport wieczorny, jak Agata wchodzi na podest przed ekranem i .... i.... no i tak smutno się zrobiło
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 6 gości