Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze: Ja też już nie widzę sensu ciągnąć tę "przygodę" :twisted: !! :twisted:
..to ona nas wodzi za nos :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Ale co ma zrobić w takich sytuacjach , przed podjęciem ostatecznej decyzji prawdziwy mężczyzna -pójdę się upić...... -o :lol2: !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
..na zdrowie :spiewa: :evil: :evil: :evil:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

:shock: Nie żartujcie nawet!!! :twisted: Agata nie jest już prezenterką? :shock:
Jedyna taka wyjątkowa i już jej nie ma? :shock:

TVN mocno się chyba zagubił :?

Szkoda Agaty :ech:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

obieżyświat pisze:..na zdrowie :spiewa: :evil: :evil: :evil:
Na zdrowie :> ?? :twisted: :twisted: Ujjjhhhh -nie wyszło na zdrowie :hmm: :hmm: !! :twisted: :twisted:
}{ypnosea pisze::shock: Nie żartujcie nawet!!! :twisted: Agata nie jest już prezenterką? :shock:
Jeszcze w to nie wierzę , ale wszystkie znaki na ziemi na to wskazują :hyh: !! Koniec świata :hyh: !! :twisted: :twisted:
Inteligentna , piękna , świetnie zapowiadająca się na przyszłość i...... przepadła :twisted: :twisted: !! :twisted: :twisted:
TVN mocno się chyba zagubił :?
Postradali zmysły - wpadli w jakąś czarną dziurę :hyh: !!
Ja jestem zdruzgotany , a ona :uhh: ?? Nawet nie potrafię sobie wyobrazić , co ona mogła przejść , co czuje teraz -bidulka ;( !! :uhh:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

marcinkowsky pisze:
obieżyświat pisze:..na zdrowie :spiewa: :evil: :evil: :evil:
Na zdrowie :> ?? :twisted: :twisted: Ujjjhhhh -nie wyszło na zdrowie :hmm: :hmm: !! :twisted: :twisted:
..wiedziałem że się nie opamiętamy i pochorujemy :hmm:
..ale co nam innego pozostało :uhh: :(
..co :?:
..kiedy widzi się przed sobą czarną beznadziejną dziurę :uhh:
}{ypnosea pisze::shock: Nie żartujcie nawet!!! :twisted: Agata nie jest już prezenterką? :shock:
Jeszcze w to nie wierzę , ale wszystkie znaki na ziemi na to wskazują :hyh: !! Koniec świata :hyh: !! :twisted: :twisted:
..a jeszcze 3 miesiące temu było tak pięknie że aż trudno było w to uwierzyć że to prawda :)
..raz na wozie a raz pod wozem :uhh:
..ale dlaczego :?: :uhh: ;(
Inteligentna , piękna , świetnie zapowiadająca się na przyszłość i...... przepadła :twisted: :twisted: !! :twisted: :twisted:
..zapowiadająca się :> :uhh:
..przecież Agatka już czuła się w serwisach jak ryba w wodzie :)
..i dlaczego już ich nie prowadzi :?: :uhh:
Ja jestem zdruzgotany , a ona :uhh: ?? Nawet nie potrafię sobie wyobrazić , co ona mogła przejść , co czuje teraz -bidulka ;( !! :uhh:
..ja staram się nawet nie myśleć co może czuć Agatka ;(
..nawet nie mogę do niej napisać bo wiem że mógłbym ją tym zranić ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

..ja staram się nawet nie myśleć co może czuć Agatka ;(
A jeżeli był to świadomy wybór ? :mhm:
Długi urlop za rezygnację z serwisów ?
Może Agata jest właśnie szczęśliwa szczęściem minionych miesięcy ?
Nic nie wiemy... :mhm:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..wiedziałem że się nie opamiętamy i pochorujemy :hmm:
..ale co nam innego pozostało :uhh: :(
..co :?:
..kiedy widzi się przed sobą czarną beznadziejną dziurę :uhh:
Eeejjjhh tam ;) !! Ja już jestem na tyle zdrowy ,że mogę kontynuować weekndowe zalewanie robaka :hyh: !! :x
..raz na wozie a raz pod wozem :uhh:
..ale dlaczego :?: :uhh: ;(
Myślałem , że jesteśmy takimi farciarzami, że non stop będziemy na wozie :uhh: !! Dlatego teraz tak ciężko jest mi się pogodzić z porażką ;( !! :uhh:
A na pewno rozdrapać jeszcze nie zagojoną ranę ;( !!
epsztajnek pisze:A jeżeli był to świadomy wybór ? :mhm:
epszt :> ?? Nikt przy zdrowych zmysłach nie rezygnuje z pracy na rzecz długiego urlopu :> ?? :lol: Poza tym mówi się , że jest praca i praca :D !! No i Agatka miała tę jej lepszą odmianę :P !! Prestiż przede wszystkim :) !! miałaby z tego dobrowolnie ,na własne żądanie zrezygnować :> ??

Nie :nie: !! No chyba , że miała osobiste powody :mhm: ??
I to jest najgorsze :/ !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
epsztajnek

epszt :> ?? Nikt przy zdrowych zmysłach nie rezygnuje z pracy na rzecz długiego urlopu :> ?? :lol: Poza tym mówi się , że jest praca i praca :D !! No i Agatka miała tę jej lepszą odmianę :P !! Prestiż przede wszystkim :) !! miałaby z tego dobrowolnie ,na własne żądanie zrezygnować :> ??

Nie :nie: !! No chyba , że miała osobiste powody :mhm:
Chętnie bym rozwinął swój pogląd ( a może hipotezę ) , ale sami zarządziliście, że o prywatnych sprawach @ :xx: :!:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

marcinkowsky pisze:
I to jest najgorsze :/ !!
Ta niewiedza wywołuje skrajne emocje :uhh: Domyślam się co teraz czujecie :uhh: Rozumiem Was lepiej niż ktokolwiek inny :uhh: Chciałabym Was pocieszyć i napisać, że: czas leczy rany, ale wiem, że nie leczy :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
epsztajnek

Kochani, tak na otarcie łez, mała perełka z grudnia, którą odkryłem wczoraj w moich nie przetworzonych jeszcze archiwach
http://www.sendspace.com/file/2j5yt7
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Kochani, tak na otarcie łez, mała perełka z grudnia, którą odkryłem wczoraj w moich nie przetworzonych jeszcze archiwach
http://www.sendspace.com/file/2j5yt7
epszt -podziękuję ci za filmik , jak tylko będę mógł go ściągnąć i obejrzeć :lol2: ! Na razie jestem ci bardzo wdzięczny za troskę i pamięć :) !!
epsztajnek pisze:Chętnie bym rozwinął swój pogląd ( a może hipotezę ) , ale sami zarządziliście, że o prywatnych sprawach @ :xx: :!:
Byłoby pięknie , jeśli o tym samym myślimy i to byłby cudowny powód aktualnej nieobecności Agatki , ale nawet jeśli jest prawdziwy , albo nie jest prawdziwy , to my jesteśmy zobowiązani nie tykać tej sfery :) !! :D
Dżastina pisze:Ta niewiedza wywołuje skrajne emocje :uhh: Domyślam się co teraz czujecie :uhh: Rozumiem Was lepiej niż ktokolwiek inny :uhh: Chciałabym Was pocieszyć i napisać, że: czas leczy rany, ale wiem, że nie leczy :uhh:
Wiem Dżastinko :( !! :* Wiem , że są pewne sprawy , których czas na pewno nie uleczy ;( !! Wiem , że ty to wiesz i , że nas rozumiesz jak nikt inny na świecie -jedziemy na tym samym wózku ;( !!
}{ypnosea
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: }{ypnosea »

Nie chcę ujść za niewdzięcznicę, ale myślałam, że ten film, to chociaż będzie przedstawiał jak Agata prowadzi serwis :roll:

A tu plama na Wiśle :roll:
epsztajnek

No wiesz, Agatę jako prezenterkę, to mam w osobnych materiałach, z wyraźną etykietą ATOM , a ten materiał był pod etykietą AJED i dopiero w trakcie obróbki okazało się , że jest w nim Agatka :hahaha:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:No wiesz, Agatę jako prezenterkę, to mam w osobnych materiałach, z wyraźną etykietą ATOM , a ten materiał był pod etykietą AJED i dopiero w trakcie obróbki okazało się , że jest w nim Agatka :hahaha:
:o Co za nazwa :lol2: !! :devil: Jedna i druga :devil: !!
}{ypnosea pisze:Nie chcę ujść za niewdzięcznicę, ale myślałam, że ten film, to chociaż będzie przedstawiał jak Agata prowadzi serwis :roll:

A tu plama na Wiśle :roll:
Nie no wyszłaś }{ypno na straszą niewdzięcznicę :? !! A epszt chciał dobrze dla nas :) !! Myślę ,że gdybym teraz zobaczył Agatkę za biurkiem z przeszłość , wiedząc , że nie mogę liczyć na taką teraźniejszość , poryczałbym się jak dzieciak ;( !!

Dlatego jestem wdzięczny za Agatkę z terenu :* !! Może to i lepiej , że Agatka jest teraz..... będzie teraz tyl o z terenu :roll: Przecież ona rewelacyjnie potrafi zająć się każdym tematem :) !!

No ,ale jako prezenterka też była super ...... ;( ;( ;(
epsztajnek

:o Co za nazwa :lol2: !! :devil: Jedna i druga :devil: !!
Stosuję metodę - pierwsza litera imienia i trzy pierwsze litery nazwiska "głównej bohaterki" clipu i dzięki temu mam krótkie i jednoznaczne etykiety, łatwe do odnalezienia.
!! Myślę ,że gdybym teraz zobaczył Agatkę za biurkiem z przeszłość , wiedząc , że nie mogę liczyć na taką teraźniejszość , poryczałbym się jak dzieciak ;( !!
Tak jest ! Akurat przy okazji puściłem sobie wczoraj przedwigilijny raport wieczorny, jak Agata wchodzi na podest przed ekranem i .... i.... no i tak smutno się zrobiło ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Stosuję metodę - pierwsza litera imienia i trzy pierwsze litery nazwiska "głównej bohaterki" clipu i dzięki temu mam krótkie i jednoznaczne etykiety, łatwe do odnalezienia.
Kumam, kumam :lol2: !! Ale nazwa ATOM mnie ...... rozbroiła :lol2: !! :lol:
Tak jest ! Akurat przy okazji puściłem sobie wczoraj przedwigilijny raport wieczorny, jak Agata wchodzi na podest przed ekranem i .... i.... no i tak smutno się zrobiło ;(
Ja też nawet w pamięci cofnąć się nie mogę , bo zaczyna mnie dusić w gardle , a co dopiero tu mówić o oglądaniu tych wspaniałych nagrań :uhh: ??

Ejjjhhh broda zaczyna mi się trząść i oczy piec , muszę już chyba stąd zniknąć ;( !! ;(
ODPOWIEDZ