[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Kuba
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Kuba »

PodobaÂło mi siĂŞ. Zachwiali tymi dwiema czĂŞÂściami kompletnie - nie wiem jak pierwsza, ale druga ani trochĂŞ nie byÂła poradnikowa. TrochĂŞ tego, trochĂŞ tamtego. ProwadzÂący - bardzo mili, ale czekam na czwartek i piÂątek (w piÂątek chyba bĂŞdĂŞ mĂłgÂł obejrzeĂŚ) gdzie bĂŞdzie juÂż Wellman i Prokop. Na razie mogĂŞ daĂŚ wam capsy z dzisiejszego programu, spakowane, bo za duÂżo jest tego Âżeby wrzucaĂŚ.
Capsy "DzieĂą Dobry TVN" - 3.09.2007
- dla fanĂłw Anity Werner rĂłwnieÂż coÂś siĂŞ znajdzie :wink: Umieszczone na SpeedyShare. Oprawa - nie podoba mi siĂŞ zupeÂłnie, no ale... bĂŞdÂą jÂą z pewnoÂściÂą dopracowywaĂŚ. Pozdrawiam, Kuba
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Nie mia³em okazji zobaczyÌ ale czo³ówka mi siê nie podoba :neutral:
Ptr15
Bywalec
Bywalec

Post autor: Ptr15 »

Ja zawsze lubiÂłem Wojtka Jagielskiego i dlatego bardzo podoba mi siĂŞ, Âże jest w DDTVN. Dzisiaj obejrzaÂłem tylko pierwsze 30 min. programu, a w tygodniu to raczej ciĂŞÂżko bĂŞdzie coÂś obejrzeĂŚ. Czekam teraz na wyniki oglÂądalnoÂści :D
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Program by³ bardzo fajny. Odœwie¿ona grafika jest ³adna, przejrzysta i estetyczna. Serwisów rzeczywiœcie brakuje, ale za to by³o ³¹czenie z Kajdanowiczem i œwietny przegl¹d prasy Jacka ¯akowskiego.
Kuba, szkoda, Âże masz capsy tylko Anity - na poczÂątku o pierwszym dniu w szkole mĂłwiÂła rĂłwnieÂż Justyna Pochanke. ;)
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Widzia³am dziesiejsze DDTVN przez pó³ godziny od samego pocz¹tku czyli po 8 i potem ostatnie 15 minut. DosyÌ pozytywne wra¿enie jak na pocz¹tek, chocia¿ wydaje mi siê, ¿e para Pieùkowska- Jagielski potrzebuje jeszcze troche czasu, ¿eby siê wzajemnie poznaÌ i dotrzeÌ, wtedy coœ czujê ¿e dopiero nam poka¿¹ na co ich naprawdê staÌ. :D Wojtek ma taki zadziorny charakterek co nadaje troche pazura ca³emu prorgramowi. Rzeczywiœcie brakuje co pó³godzinnych serwisów, wydawa³o mi siê, ¿e TVN24 poszerzy³o za³ogê prezenterów, miêdzy innymi te¿ ze wzglêdu na to, ¿eby ktoœ prowadzi³ osobno serwis dla DDTVN. Ale spokojnie to dopiero pocz¹tek, wiêc kto wie mo¿e jeszcze tych serwisów siê doczekamy :D
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

oprawa graficzna - te kwadraty sÂą okropne! Studio super. Mam nadzieje ze w weekendy bedzie stara oprawa. ogladalem do ok 9:15 i byÂło dosyc fajnie tylko doskwiera mi brak serwisĂłw inf. ale te przerywniki poradnikowe byly dosyc fajne, tylko powinny byc dopiero w drugiej godzinie. OgĂłlnie fajnie tylko ta oprawa graficzna - jest dla mnie ogromnie waÂżna. Czasami jesli oprawa mi siĂŞ nie podoba jesli nawet program jest ciekawy - nie moge go oglÂądac....
Martin
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Martin »

Ja sÂądzĂŞ, Âże serwisy nie wrĂłcÂą. UsunĂŞli popoÂłudniowe "Fakty", wiĂŞc serwisy DDTVN widocznie teÂż... "PrzecieÂż jest tvn24 :twisted: ".
Anna Kalczyńska, Anita Werner - Damy Pik Europy i świata
Kork
Początkujący
Początkujący

Post autor: Kork »

ByÂło caÂłkiem dobrze, ale dwie zmiany: program trwa do rownej 10, nie koĂączy siĂŞ jak w weekendy 10 minut wczesniej niÂż w programie, ale zato ostatnia reklama jest w godzinach 9:45-9:50. Szkoda, powinni juÂż sobie darowaĂŚ tÂą reklamĂŞ na 10 minut przed koĂącem.

moim zdaniem powinny byĂŚ dwa serwisy: 8:30 i 9:30, ale powinny byĂŚ dÂłuÂższe, nie takie 3 minutowe jak w weekendy, tylko tak juÂż z 5-6 minut skoro to jest w tygodniu, Âże dzieje siĂŞ wiele
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Martin pisze:Ja sÂądzĂŞ, Âże serwisy nie wrĂłcÂą. UsunĂŞli popoÂłudniowe "Fakty", wiĂŞc serwisy DDTVN widocznie teÂż... "PrzecieÂż jest tvn24 :twisted: ".
Tak, ale TVN24 jest takÂże w weekend, a i tak sÂą serwisy. :) I powinny byĂŚ teÂż w dni powszednie. :roll: Niestety widziaÂłem tylko pierwsze 5 minut i nie mogĂŞ siĂŞ wiĂŞcej wypowiedzieĂŚ, ale na capsach wyglÂąda to fajnie. Moim zdaniem lepiej niÂż wczeÂśniej.
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Po d³u¿szym namyœle stwierdzi³em, ¿e jednak nie ma sensu nadawania serwisów w DDTVN. Od pocz¹tku mówiono, ¿e w programie bêdzie ma³o polityki - dlatego sam przegl¹d prasy i ³¹czenie z dziennikarzem Faktów wystarczy. Poza ten kto chce ogl¹daÌ serwisy mo¿e w³¹czyÌ TVN 24.

PS. Nie mam pojêcia dlaczego wiêkszoœÌ z was krytykuje E.Miszczaka za usuniêcie popo³udniowych Faktów - zgadzam siê z nim, poniewa¿ ka¿dy ma dostêp do TVN 24, a sam zawsze wybiera³em Bilans o 16.
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

POpieram pisze:Po d³u¿szym namyœle stwierdzi³em, ¿e jednak nie ma sensu nadawania serwisów w DDTVN. Od pocz¹tku mówiono, ¿e w programie bêdzie ma³o polityki - dlatego sam przegl¹d prasy i ³¹czenie z dziennikarzem Faktów wystarczy. Poza ten kto chce ogl¹daÌ serwisy mo¿e w³¹czyÌ TVN 24.

PS. Nie mam pojêcia dlaczego wiêkszoœÌ z was krytykuje E.Miszczaka za usuniêcie popo³udniowych Faktów - zgadzam siê z nim, poniewa¿ ka¿dy ma dostêp do TVN 24, a sam zawsze wybiera³em Bilans o 16.
wyobraÂż sobie, Âże nie kaÂżdy. DostĂŞp do tego kanaÂłu ma bodajÂże 13 mln polakĂłw. Czy to wszyscy???
kamiiloo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: kamiiloo »

no wÂłasnie nie wszyscy i fakty o 16 byÂły dobre!!!!!!
TVN innowacja i nowoczesność...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Nie podobajÂą mi siĂŞ jak narazie codzienne wydania DDTVN. Do tej pory program byÂł dla mnie jakiÂś wyjÂątkowy, na ktĂłry czekaÂło siĂŞ caly tydzien. Teraz obawiam siĂŞ, Âże program spowszednieje i szczerze mĂłwiÂąc nie wiem czy w dÂłuÂższej perspektywie nie przegra rywalizacji z "Porankiem".
ZIMA
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Wystarczy³ zaledwie jeden dzieù, ¿eby Wojtek Jagielski z Jolanta Pieùkowsk¹ o niebo lepiej siê dotarli ni¿eli we wczorajszym ich debiutanckim duecie w DDTVN. Od samego pocz¹tku programu tryskali dobrym humorem i wzajemnie potrafili siê doskonale uzupe³niaÌ. Bardzo mi sie podoba³a pierwsza rozmowa z panem profesorem z wydzia³u amerykanistyki z warszawskiego uniwerku, przekaza³ du¿o ciekawostek dotycz¹cych amerykaùskich prezydentów i zainteresowania wokó³ ich zdrowia osobistego w Stanach Zjednoczonych.
Na pewno rzecz¹ do poprawienia jest to, ¿eby prezenterzy szybciej zaczêli ³apaÌ do której kamery powinni w danej chwili mówiÌ, bo dziœ czêsto (szczególnie J.P.) nie nad¹¿ali za zmian¹ kamery. Odnios³am tez wra¿enie, ¿e Piotr Zaremba niezbyt dobrze radzi sobie z obs³ug¹ "d³ugopisokamery" któr¹ wskazywa³ poszczególne fragmenty w gazecie, do któych siê odnosi³. Po³owê wizji przys³ania³ swoim palcem 8)
Tymczasem nie moge doczekaĂŚ siĂŞ jutrzejszego dnia z wiadomych wzglĂŞdĂłw: ulubieĂący "Pytania na Âśniadanie" z TVP2, znajdÂą siĂŞ pod konkurencyjnym logo, czyli w naszej ulubionej stacji!
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Ale DDTVN nie mam zamiaru rywalizowaĂŚ z Porankiem. Jak TVN moÂże rywalizowaĂŚ ze swoim wÂłasnym dzieÂłem. Poranek to program gÂłownie informacyjny. A DDTVN informuje o wydarzeniach "lekkich". Ci ktĂłrzy zaraz z rana chcÂą posÂłuchaĂŚ o kolejnych aferach w polityce wybiorÂą poranek jak dotychczas a ci ktorzy chca siĂŞ fajnie obudzic - DDTVN. Gdy ponad rok temu podczas probnej codziennej emisji DDTVN sprawdzono to i widaĂŚ bylo ze DDTVN nie odebralo widzĂłw porankowi - co bylo w zamierzeniu tvn aby poranek nie stracil widzow.
ODPOWIEDZ