Ja miaÂłem to szczĂŞÂście bycia w Sopocie, kiedy nagrywany byÂł program "DzieĂą Dobry TVN". OczywiÂście postaraÂłem siĂŞ o fotkĂŞ z cudownÂą KingÂą zdjĂŞcie
Kinga jest ÂświetnÂą prowadzÂącÂą, no i cudownie taĂączy, szczegĂłlnie zmysÂłowe taĂące (mĂłwie oczywiÂście o odcinku 2 TaĂąca z gwiazdami) - kobieta z klasÂą i urodÂą !
Kamil_16 pisze:Ja miaÂłem to szczĂŞÂście bycia w Sopocie, kiedy nagrywany byÂł program "DzieĂą Dobry TVN". OczywiÂście postaraÂłem siĂŞ o fotkĂŞ z cudownÂą KingÂą zdjĂŞcie
Chcia³aœ mi coœ powiedzieÌ, czy to raczej zazdroœÌ po obejrzeniu zdjêcia? :devil:
£ukasz, a mo¿e byœ tak wreszcie zacz¹³ zwracaÌ uwagê na bardziej przyzwoite rzeczy?
Na blogu Ciebie nie widzĂŞ a tam niedawno zaczĂŞli po Kingdze ostro jezdziĂŚ
Wszystko zalezy od widzĂłw - raz ma Kinga znaczacÂą przewage raz poMROCZnoÂśc jasna Jezlie maÂło punktĂłw dostaÂła Kinga to Kinga ma zwykle mnĂłstwo sms'Ăłw i na odwrĂłt ...
si³¹ Kingi s¹ g³ówie smsy, wiêc kto wie nie pamiêtam czy w finale licz¹ siê g³osy jury? bo jeœli tak, to zadanie jest utrudnione. o ile fenomen mroczków mo¿na zrozumieÌ, to nie wiem czemu sadowski jest faworytem, mo¿e i dobrze taùczy, ale to nie wszystko...
katie pisze:nie pamiĂŞtam czy w finale liczÂą siĂŞ gÂłosy jury?
Teoretycznie tak, praktycznie nie.
Od jury para:
x dostanie 2 pkt
y 1 pkt
Od telewidzow para:
x dostanie 1 pkt
y 2 pkt
Tak wiĂŞc para
-x ma 2 + 1=3
-y ma 1 + 2=3 *pogrubienie to gÂłosy od widzĂłw
Niby tyle samo, ale jak wiadomo gÂłosy widzĂłw sa waÂżniejsze i w takich przypadkach decydujÂące, wiĂŞc nawet gdyby jedna para dostaÂła od sĂŞdziĂłw 16(czego oczywiÂście Kindze nie ÂżyczĂŞ:D ), a druga 120 to i tak nie przekreÂśla jej szans na zwyciĂŞstwo.
mam nadzieje michaek ze lepszy jestes w matmie niz w odroznianiu strony lewej od prawej
tak bardziej na serio to przy 10 parach szansa na zajecie ostatniego miejsca to 10%, natomiast przy 4 juz 25%