obieÂżyÂświat pisze:..ciekawe czy dzis teÂż ci siĂŞ udaÂło

OczywiÂście, Âże mi siĂŞ udaÂło

MusiaÂło siĂŞ udaĂŚ przyÂłapaĂŚ PawÂła w pracy

nie ma innej moÂżliwoÂści
obieÂżyÂświat pisze:..ale PawÂła goniÂą ostatnio :spiewa:
:uhh: Oj, nie tylko PawÂła :hmm:
Za capsowe wspaniaÂłoÂści wielkie dziĂŞki Krzysiu :*
A teraz z panem Jackiem porozmawiam
Black Jack '62 pisze:
Nie moÂżesz DÂżasta narzekaĂŚ na tvn24

No widzisz do czego to doszÂło

ale jeœli nie tvn24, to inne sprawy przeszkadzaj¹ mi w pe³nym delektowaniu siê dy¿urami Paw³a :uhh: Ale, dziêki wsparciu, i dziêki temu, ¿e cierpiê na bezsennoœÌ :rozglada: wieczorami zaleg³oœci mogê nadrabiaÌ
Black Jack '62 pisze:Tylko jest jeszcze jedna istotna kwestia

Mianowicie ta, czy PawÂłowi taki zapieprz dyÂżurowy odpowiada?

:mhm: Pisa³eœ o tym, ¿e widzia³eœ relacjê w raporcie popo³udniowym, nie mog³o umkn¹Ì Twojej uwadze to, ¿e bardzo zadowolony ch³opak by³ :tanczy: A jak wiemy Pawe³ kiedy nie ma humorku :rozglada: to da to po sobie poznaÌ :rozglada:
Pracuje prawie jak reporter regionalny
Ale teraz juÂż raczej moÂże wracaĂŚ

:mhm: A moÂże ten dobry nastrĂłj spowodowany byÂł powrotem do domu wÂłaÂśnie :mhm: No nie wiem czym to byÂło spowodowane :rozglada: ale jednego jestem pewna - relacje od rana nadawaÂł ÂżywioÂłowo i z ogromnym zaangaÂżowaniem :tanczy:
No i niezÂła afera (?) mu siĂŞ do obsÂługi przytrafiÂła

Taaak, z thiopentalem i usypianiem pacjentĂłw - dla narzÂądĂłw, w tle :]
W raporcie obsÂłuÂżyÂł jÂą pierwszorzĂŞdnie :brawa:
Ju¿ od pierwszej relacji by³o pierwszorzêdnie :tanczy: przedstawi³ nam ca³¹ sprawê w szczegó³ach

mam na to dowĂłd
http://www.savefile.com/files/586243 Kolejne wejÂście i mini konferencja przedstawiciela prokuratury biaÂłostockiej Adama Kozuba ( Kobuza?) PaweÂł krĂłlowaÂł na tej konferencji :tanczy: rzucaÂł pytanie za pytaniem :tanczy: a wszystko po to , abyÂśmy wiedzieli jak najwiĂŞcej o tej sprawie

I kolejny serwis, i kolejna - rozmowa tym razem

Przedstawiciel biaÂłostockiego Âśrodowiska lekarskiego, dr BogusÂław Poniatowski, znalazÂł siĂŞ pod gradobiciem pytaĂą dociekliwego pana redaktora
Ach, zapomniaÂłabym znowu :rozglada: JakiÂś czas temu wpisaÂłam w :google: PaweÂł ÂŁukasik TVN24

i oto co znalazÂłam

WypowiedÂź ta pochodzi z gazetki o dziennikarstwie traktujÂącej

Numer jest z koĂąca ubiegÂłego roku