Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

.PaweÂł znĂłw jest a DÂżastiny nie ma :rozglada:
To aÂż niepokojÂące siĂŞ po woli staje :rozglada:

Mam nadziejĂŞ, Âże za nic ani na nas, ani na PawÂła siĂŞ nie obraziÂła :rozglada:

A PaweÂł widzĂŞ tematowi tarczy antyrakietowej nie odpuszcza? :lol2:

A wczoraj mĂłwiÂł o strzelaninie w Sieradzu? CzyÂżby oboje z AsiÂą KomolkÂą tym tematem siĂŞ zajmowali :> Ach :D Jaka szkoda, Âże nie z AgatkÂą :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Black Jack '62 pisze:
.PaweÂł znĂłw jest a DÂżastiny nie ma :rozglada:
To aÂż niepokojÂące siĂŞ po woli staje :rozglada:
..prĂłbuje na wszystkie mi moÂżliwe sposoby jÂą zwabiĂŚ do nas i nie udaje siĂŞ :rozglada:

..no nic :)

..prĂłbujĂŞ jeszcze raz :rozglada:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

obieÂżyÂświat pisze:..prĂłbuje na wszystkie mi moÂżliwe sposoby jÂą zwabiĂŚ do nas i nie udaje siĂŞ :rozglada:

..no nic :)

..prĂłbujĂŞ jeszcze raz :rozglada:
:lol2: I w koĂącu, zwabiona tymi wspaniaÂłoÂściami, ktĂłre piĂŞĂŚdziesiÂątÂą stronĂŞ PawÂłowego wÂątku rozpoczynajÂą - jestem :lol2: Ech, straszny mÂłyn w moim Âżyciu zapanowaÂł :/ Brakuje mi czasu na wszystko :uhh: ale PawÂła - w taki, czy inny sposĂłb :lol2: udaje mi siĂŞ jakoÂś wyÂłapaĂŚ :lol2:

Black Jack '62 pisze: Mam nadziejĂŞ, Âże za nic ani na nas, ani na PawÂła siĂŞ nie obraziÂła :rozglada:

A za co mia³abym siê na Was obraziÌ :* Tak dzielnie pod moj¹ nieobecnoœÌ w¹tek Paw³a rozwijacie :mhm: A na Paw³a, za co mog³abym siê obraziÌ :mhm: Mo¿e za te przyd³ugawe w³osy :rozglada: Jeœli mo¿na coœ zasugerowaÌ :rozglada: do fryzjera Panie £ukasik, do fryzjera :rozglada:
A PaweÂł widzĂŞ tematowi tarczy antyrakietowej nie odpuszcza? :lol2:
W rzeczy samej, nie odpuszcza :D Rano sta³ przed pa³acem prezydenckim i opowiada³ o tym, ¿e dziœ spotyka siê RBN aby debatowaÌ wspólnie z prezydentem o tarczy antyrakietowej w³aœnie. Pó¿niej przerzucony zosta³ do siedziby MSWiA, na wspóln¹ konferencjê ministrów - Kaczmarka i Ziobro, po której to konferencji zda³ nam piêkne i wyczerpuj¹ce relacjê :tanczy: I popo³udniu powrót do pa³acu prezydenckiego. Najpierw na konferencjê premiera, która dotyczy³a nominacji nowego ministra, Pawe³ - jak zwykle :rozglada: mia³ du¿o pytaù ;) Zaraz po konferencji premiera wynurzy³ siê minister z kancelarii prezydenta :mhm: Nie pamiêtam nazwiska :hmm: w ka¿dym razie za bezpieczeùstwo narodowe odpowiedzialny :rozglada: Do pana ministra Pawe³ równie¿ mia³ mnóstwo pytaù, o tarczê antyrakietow¹ naturalnie i o efekty spotkania z prezydent - RBN :D Rzeczniczka pana ministra powtarza³a: proszê paùstwa to ju¿ ostatnie pytanie, a Pawe³ nie móg³ przestaÌ pytaÌ :D
A wczoraj mĂłwiÂł o strzelaninie w Sieradzu? CzyÂżby oboje z AsiÂą KomolkÂą tym tematem siĂŞ zajmowali :> Ach :D Jaka szkoda, Âże nie z AgatkÂą :lol2:
Oj, szkoda, szkoda :rozglada: PaweÂł zajmowaÂł siĂŞ tym tematem, do momentu, aÂż Asia na miejsce dojechaÂła ;) Dwie relacje z tego wyszÂły ;) w tym jedna rozmowa. Pan redaktor, wspĂłlnie z paniÂą rzecznik ze sÂłuÂżby wiĂŞziennej w Warszawie :mhm: Luiza SaÂłapa, chyba pani rzecznik siĂŞ nazywaÂła :rozglada: PrĂłbowali ustaliĂŚ dlaczego doszÂło do tej tragedii i jak moÂżna w przyszÂłoÂści takim tragediÂą zapobiegaĂŚ. I tyle PawÂła wczoraj byÂło widaĂŚ :mhm: a moÂże byÂło wiĂŞcej relacji, a ja nie miaÂłam przyjemnoÂści widzieĂŚ :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :lol2: I w koĂącu, zwabiona tymi wspaniaÂłoÂściami, ktĂłre piĂŞĂŚdziesiÂątÂą stronĂŞ PawÂłowego wÂątku rozpoczynajÂą - jestem :lol2: Ech, straszny mÂłyn w moim Âżyciu zapanowaÂł :/ Brakuje mi czasu na wszystko :uhh: ale PawÂła - w taki, czy inny sposĂłb :lol2: udaje mi siĂŞ jakoÂś wyÂłapaĂŚ :lol2:
..ciekawe czy dzis teÂż ci siĂŞ udaÂło :?: :D

..ale PawÂła goniÂą ostatnio :spiewa:
..dzisiaj jest w BiaÂłymstoku :D

:arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: Sro Mar 28, 2007 8:43 am ]
..i kolejne wejÂście :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:Ech, straszny mÂłyn w moim Âżyciu zapanowaÂł :/ Brakuje mi czasu na wszystko :uhh: ale PawÂła - w taki, czy inny sposĂłb :lol2: udaje mi siĂŞ jakoÂś wyÂłapaĂŚ :lol2:
Rozumiem Ciê chyba ... chyba nawet bardziej ni¿ doskonale Ciê rozumiem ;) I wiesz ... :D Chyba zaradnoœÌ nas ³¹czy, bo tyle czasu jesteœmy w stanie wygospodarowaÌ na przyjemnoœci w tym zabieganiu :lol2:

Wiedzia³em, ¿e Pawe³ du¿o ostatnio pracowa³, ale nie przypuszcza³em, ¿e tyle tego ³¹cznie by³o :> Nie mo¿esz D¿asta narzekaÌ na tvn24 :P Tylko jest jeszcze jedna istotna kwestia :D Mianowicie ta, czy Paw³owi taki zapieprz dy¿urowy odpowiada? :x A w dodatku, z tego, czego ju¿ zd¹¿y³em siê dowiedzieÌ, równie¿ dziœ Pawe³ pracowa³ i to nie w Warszawce, tylko w Bia³ymstoku :>

..ale PawÂła goniÂą ostatnio :spiewa:
..dzisiaj jest w BiaÂłymstoku :D
WidziaÂłem go wÂłaÂśnie w raporcie :D Pracuje prawie jak reporter regionalny :D
Ale teraz juÂż raczej moÂże wracaĂŚ ;) No i niezÂła afera (?) mu siĂŞ do obsÂługi przytrafiÂła :D
W raporcie obsÂłuÂżyÂł jÂą pierwszorzĂŞdnie :brawa:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:..ciekawe czy dzis teÂż ci siĂŞ udaÂło :?: :D
OczywiÂście, Âże mi siĂŞ udaÂło :lol2: MusiaÂło siĂŞ udaĂŚ przyÂłapaĂŚ PawÂła w pracy :lol2: nie ma innej moÂżliwoÂści :lol2:
obieÂżyÂświat pisze:..ale PawÂła goniÂą ostatnio :spiewa:
:uhh: Oj, nie tylko PawÂła :hmm:
Za capsowe wspaniaÂłoÂści wielkie dziĂŞki Krzysiu :*

A teraz z panem Jackiem porozmawiam :lol2:
Black Jack '62 pisze: Nie moÂżesz DÂżasta narzekaĂŚ na tvn24 :P

No widzisz do czego to dosz³o :lol: ale jeœli nie tvn24, to inne sprawy przeszkadzaj¹ mi w pe³nym delektowaniu siê dy¿urami Paw³a :uhh: Ale, dziêki wsparciu, i dziêki temu, ¿e cierpiê na bezsennoœÌ :rozglada: wieczorami zaleg³oœci mogê nadrabiaÌ :lol2:
Black Jack '62 pisze:Tylko jest jeszcze jedna istotna kwestia :D Mianowicie ta, czy PawÂłowi taki zapieprz dyÂżurowy odpowiada? :x

:mhm: Pisa³eœ o tym, ¿e widzia³eœ relacjê w raporcie popo³udniowym, nie mog³o umkn¹Ì Twojej uwadze to, ¿e bardzo zadowolony ch³opak by³ :tanczy: A jak wiemy Pawe³ kiedy nie ma humorku :rozglada: to da to po sobie poznaÌ :rozglada:
Pracuje prawie jak reporter regionalny :D
Ale teraz juÂż raczej moÂże wracaĂŚ ;)
:mhm: A moÂże ten dobry nastrĂłj spowodowany byÂł powrotem do domu wÂłaÂśnie :mhm: No nie wiem czym to byÂło spowodowane :rozglada: ale jednego jestem pewna - relacje od rana nadawaÂł ÂżywioÂłowo i z ogromnym zaangaÂżowaniem :tanczy:
No i niezÂła afera (?) mu siĂŞ do obsÂługi przytrafiÂła :D
Taaak, z thiopentalem i usypianiem pacjentĂłw - dla narzÂądĂłw, w tle :]
W raporcie obsÂłuÂżyÂł jÂą pierwszorzĂŞdnie :brawa:
Ju¿ od pierwszej relacji by³o pierwszorzêdnie :tanczy: przedstawi³ nam ca³¹ sprawê w szczegó³ach :D mam na to dowód :arrow:
http://www.savefile.com/files/586243 Kolejne wejÂście i mini konferencja przedstawiciela prokuratury biaÂłostockiej Adama Kozuba ( Kobuza?) PaweÂł krĂłlowaÂł na tej konferencji :tanczy: rzucaÂł pytanie za pytaniem :tanczy: a wszystko po to , abyÂśmy wiedzieli jak najwiĂŞcej o tej sprawie ;) I kolejny serwis, i kolejna - rozmowa tym razem :D Przedstawiciel biaÂłostockiego Âśrodowiska lekarskiego, dr BogusÂław Poniatowski, znalazÂł siĂŞ pod gradobiciem pytaĂą dociekliwego pana redaktora ;)

Ach, zapomniaÂłabym znowu :rozglada: JakiÂś czas temu wpisaÂłam w :google: PaweÂł ÂŁukasik TVN24 :lol2: i oto co znalazÂłam :arrow:
Obrazek
:D WypowiedÂź ta pochodzi z gazetki o dziennikarstwie traktujÂącej ;) Numer jest z koĂąca ubiegÂłego roku ;)
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze:
Black Jack '62 pisze:Tylko jest jeszcze jedna istotna kwestia :D Mianowicie ta, czy PawÂłowi taki zapieprz dyÂżurowy odpowiada? :x

:mhm: Pisa³eœ o tym, ¿e widzia³eœ relacjê w raporcie popo³udniowym, nie mog³o umkn¹Ì Twojej uwadze to, ¿e bardzo zadowolony ch³opak by³ :tanczy: A jak wiemy Pawe³ kiedy nie ma humorku :rozglada: to da to po sobie poznaÌ :rozglada:
..co widaÌ czy czego nie widaÌ na za³¹czonym obrazkach :?: :D

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obie¿yœwiat pisze:..co widaÌ czy czego nie widaÌ na za³¹czonym obrazkach :?: :D
Jedno jest pewne ;) widaĂŚ bardzo przystojnego pana redaktora :lol2:
Dziœ wieczorem - po dwóch dniach przerwy - mog³am wreszcie spokojnie zasi¹œÌ przed telewizorem :) Ogl¹dam sobie M24h i kogo widzê na drugim planie? Tak, tak Paw³a £ukasika :lol2: Siedzia³ sobie przy komputerze i namiêtnie w monitor siê wpatrywa³ :lol2: Có¿ tak wci¹gnê³o mojego ulubieùca :mhm: Próbowa³am podejrzeÌ - podesz³am bli¿ej do telewizora :rozglada: niestety - obraz by³ rozmazany :rozglada: Ta Paw³a obecnoœÌ w studio wieczorow¹ por¹ mo¿e oznaczaÌ tylko jedno, a co? A to, ¿e Pawe³ podsumowanie dnia bêdzie prowadzi³ :tanczy: Jaki on kochany :* ( :rozglada: ), a dlaczego kocchany? A dlatego, ¿e poczeka³ na mnie do wieczora :rozglada: Ech, jak ja lubiê kiedy Pawe³, w nocy, przegl¹d jutrzejszej prasy robi :lol2: Z tego co zd¹¿y³am zaobserwowaÌ Pawe³ zaliczy³ wizytê u fryzjera :tanczy: wydaje mi siê, ¿e wystrzy¿ony jest :mhm: Czy moje spostrze¿enia s¹ trafne przekonamy siê ju¿ o 23:00 :mhm: mam tak¹ nadziejê :lol2:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Czy moje spostrzeÂżenia sÂą trafne przekonamy siĂŞ juÂż o 23:00
Trafne :tanczy: :arrow: Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

D¿astina pisze: Ogl¹dam sobie M24h i kogo widzê na drugim planie? Tak, tak Paw³a £ukasika :lol2: Siedzia³ sobie przy komputerze i namiêtnie w monitor siê wpatrywa³ :lol2: Có¿ tak wci¹gnê³o mojego ulubieùca :mhm: Próbowa³am podejrzeÌ - podesz³am bli¿ej do telewizora :rozglada: niestety - obraz by³ rozmazany :rozglada:
A barw bia³o-b³êkitnych nie by³o widaÌ? :lol2: Na pewno sprawdza³, czy ju¿ odnotowa³aœ na forum, ¿e siê przygotowuje do serwisu :lol2:
A PaweÂł w gazetach - no, no, no :D Szkoda, Âże taka krĂłtka to byÂła wzmianka ;)
Poczekajmy, moÂże kiedyÂś bĂŞdzie lepiej :lol2:
Czy moje spostrzeÂżenia sÂą trafne przekonamy siĂŞ juÂż o 23:00 :mhm: mam takÂą nadziejĂŞ :lol2:
No i dziĂŞki maxxx'owi mamy dowĂłd na obrazie :lol2:

Ciekawe, czy bĂŞdzie PaweÂł dziÂś w seriwsach?
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Black Jack '62 pisze:Ciekawe, czy bĂŞdzie PaweÂł dziÂś w seriwsach?
..i odpowiedÂź brzmi - jest :lol2:

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

obieÂżyÂświat pisze:
Black Jack '62 pisze:Ciekawe, czy bĂŞdzie PaweÂł dziÂś w seriwsach?
..i odpowiedÂź brzmi - jest :lol2:
Nie da siê tego ukryÌ - jest :tanczy: profesjonalny, bardzo radosny....tylko trochê nieuczesany :rozglada: Wczoraj - co widaÌ na capsie od maxxx'a ( :*) taka fajna fryzurka, a dziœ - co z kolei widaÌ na capsach od obie¿yœwiata ( :*) tak œmiesznie opadaj¹ca grzywka :nie: nie móg³ jej trochê okrzesaÌ :rozglada: pan redaktor przed wejœciem na wizjê :nie: Ale doœÌ o grzywce :rozglada: co prawda trochê mnie ona rozprasza³a, jednak nie a¿ tak bardzo, ¿ebym nie mog³a stwierdziÌ, i¿ raport wieczorny zda³ nam Pawe³ rewelacyjnie :brawa: Na pocz¹tek d³ugie ³¹czenie z koleg¹ Warsiùskim, który prosto z sejmu odpowiada³ na pytanie Paw³a dotycz¹ce dzisiejszych konwencji poszczególnych partii. Potem rozmowa na ten sam temat w studio, z politologami dr Ann¹ Matersk¹ Sosnowsk¹ i dr Rados³awem Markowskim :mhm: z moich wnikliwych obserwacji wynika, ¿e Pawe³ czêsto goœci, tych akurat politologów ;) Po tej rozmowie - na koniec pierwszej czêœci raportu - by³o jeszcze bardzo sympatyczne i radosne :D ³¹czenie z Sylwi¹ Walendowsk¹, która wita³a Adama Ma³ysza w Wiœle ;) Druga czêœÌ raportu rozpoczê³a siê rozmow¹ dotycz¹c¹ bie¿¹cej polityki na Ukrainie, a w studio goœcili dr Radzis³awa Gortat i Henryk Wujec. Aaaa, mia³am o tym ju¿ nie pisaÌ, poniewa¿ to jest oczywiste :lol2: Ale z drugiej strony co mi szkodzi :lol2: Obie rozmowy by³y bardzo interesuj¹ce, m.in. za spraw¹ dociekliwych pytaù Paw³a :lol2: Podsumowuj¹c - Pawe³, jak zwykle wykona³ du¿o dobrej roboty i cieszê siê bardzo, ¿e mog³am to widzieÌ i s³yszeÌ :lol2:
Black Jack '62 pisze: A barw bia³o-b³êkitnych nie by³o widaÌ? :lol2: Na pewno sprawdza³, czy ju¿ odnotowa³aœ na forum, ¿e siê przygotowuje do serwisu :lol2:

:rozglada: MyÂślisz, Âże on tu zaglÂąda :mhm: :xx:
maxxx

Post autor: maxxx »

DÂżastinka 4 PawÂły dla Ciebie :D No i jakby ktoÂś jeszcze chciaÂł :spiewa: :arrow:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastinka 4 PawÂły dla Ciebie :D No i jakby ktoÂś jeszcze chciaÂł :spiewa: :arrow:
Jako, Âże na Âżywo nie widziaÂłem, to nie pogardzĂŞ :lol:
profesjonalny, bardzo radosny....tylko trochĂŞ nieuczesany
Ech, no Âżartujesz? :lol2: Co do dwĂłch pierwszych wraÂżeĂą, muszĂŞ Ci wierzyĂŚ na sÂłowo ;) Co do ostatniego, to juÂż nie, bo sam widzĂŞ :lol2:
Druga czêœÌ raportu rozpoczê³a siê rozmow¹ dotycz¹c¹ bie¿¹cej polityki na Ukrainie, a w studio goœcili dr Radzis³awa Gortat i Henryk Wujec.
Ukraina, czyli znowu coœ z zakresu polityki zagranicznej, które to coœ Pawe³ odczu³ czas jakiœ temu na w³asnej skórze ;) Pewnie rozmawiali g³ównie o groŸbie roz³amu w parlamencie ukraiùskim?
MyÂślisz, Âże on tu zaglÂąda
Nie, no ;) NapisaÂłem, Âże jeÂśli miaÂł na monicie biaÂło-niebieskie barwy, to wĂłwczas na pewno sprawdzaÂł, co o nim na forum piszemy :lol2:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:DÂżastinka 4 PawÂły dla Ciebie :D
:o Twoja hojnoœÌ przerasta moje najœmielsze marzenia :lol2: Poradzê sobie i z czterema :lol2: Dziêki :* i proszê o wiêcej :rydzyk:
maxxx pisze:No i jakby ktoÂś jeszcze chciaÂł :spiewa:
:nie: :nie: :nie: Wszystkie cztery moje :lol2: Z nikim nie zamierzam siĂŞ dzieliĂŚ :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze: MyÂślisz, Âże on tu zaglÂąda
Nie, no ;) NapisaÂłem, Âże jeÂśli miaÂł na monicie biaÂło-niebieskie barwy, to wĂłwczas na pewno sprawdzaÂł, co o nim na forum piszemy :lol2:
Za nic nie mogê sobie tych kolorów przypomnieÌ :mhm: ale mo¿e i sprawdza co piszemy :rozglada: bo dziœ, w raporcie wieczornym, pojawi³ siê z piêknie zaczesan¹ grzyweczk¹ :lol2: i piêknie przygotowany do wype³nienia powierzonego mu zadania :tanczy: Na pocz¹tek tematy religijne - ingres abp Nycza, a póŸniej obchody rocznicy œmierci JPII i proces beatyfikacyjny. W studio pojawi³ siê goœÌ - Dominikanin o. Maciej Kosiec. Pawe³ pyta³ o to, czy coœ pozosta³o w Polakach, po tych rekolekcjach sprzed dwóch lat. Zaprezentowany zosta³ te¿ sonda¿, z którego wynika³o, ¿e Ponad 60% badanych nie potrafi wymieniÌ ani jednego z Dziesiêciu Przykazaù Bo¿ych :uhh: Krótko pisz¹c -Pawe³ trochê panikowa³ (ale pewnie musia³ :> tak¹ mam nadziejê), a ojczulek uspokaja³ ;) W drugiej czêœci raportu równie¿ pojawi³ siê goœÌ - konstytucjonalista dr Ryszard Piotrowski, jak mo¿na siê domyœleÌ rozmowa konstytucji dotyczy³a. Dziêki dociekliwym pytaniom Paw³a dowiedzieliœmy siê jak i kiedy konstytucja mo¿e byÌ zmieniana. Na koniec raportu Pawe³ rozemocjonowany poinformowa³ nas o z³otym medalu naszego p³ywaka:D A ju¿ tak zupe³nie na koniec bardzo rozbawiony mówi³ o tym jak to z okazji prima aprilis koniùskich policjantów zast¹pili dziœ na drogach brytyjscy :lol: Mam nadziejê, ¿e do podsumowania dnia bêdzie tryska³ mój ulubieniec tak dobrym humorem :tanczy: Pytanie tylko, czy ja wytrwam :rozglada: Œpi¹ca jestem, ale muszê wytrwaÌ, nie mam innego wyjœcia :lol2:
ODPOWIEDZ