Funckyrella pisze:Nie bÂądÂź tego taki pewien :devil: Swoje, jak zwykle po tego typu akcjach, bĂŞdziesz musiaÂł odcierpieĂŚ

O

Nawet siĂŞ nie wÂściekaÂła :buzi:
Gdyby nie moja sympatia do Agaty nawet nie prĂłbowaÂłabym w tym miejscu polemizowaĂŚ z kimÂś, kto mnie na przetarg po raz kolejny wystawiÂł
Agata Âłagodzi obyczaje
Funcyrella pisze::> PrzysiĂŞgÂłabym, Âże niedawno mĂłwiÂłeÂś, Âże jest jak piÂąty ÂżywioÂł :mhm:
Bo tak mĂłwiÂłem

Tylko nie kaÂżcie mi nazywaĂŚ ten ÂżywioÂł, bo na razie nie jestem jeszcze na etapie, ktĂłry pozwalaÂłby mi na twĂłrcze myÂślenie :devil:
..AgatĂŞ:

podziwiam

ceniĂŞ

szanujĂŞ

lubiĂŞ oglÂądaĂŚ

lubiĂŞ sÂłuchaĂŚ
I zapomnia³eœ dodaÌ: widzieÌ ¿¹dam
..jak to 'zawsze' :uhh: ..przecieÂż to jej pierwszy czarny Âżakiet :uhh:
Marynareczka czarna, pierwsza, ale czarne topiki, t-shirty, bluzeczki czarne juÂż w przeszÂłoÂści nasiĂŞ Agatka przywdziewaÂła
..Poznaniacy mogÂą zatem szukaĂŚ gwiazdy gdzie indziej niÂż w telewizorze
..a nó¿ postanowi³a zaszaleÌ :tanczy:
A ja caÂłkiem niedawno dowiedziaÂłem siĂŞ od kolegi, w jakim klubie bawiÂła siĂŞ od czasu Agatka

OczywiÂście nie dajĂŞ wiary koledze, bo on zawsze ''znaÂł'', ''widziaÂł'', ''rozmawiaÂł z ...'' co atrakcyjniejszymi dziewczĂŞtami
Zapis naszej rozmowy (ocenzurowane :devil: ):
Kolega: widziaÂłem tĂŞ TwojÂą AgatĂŞ wczoraj w telewizji

Fajna dziewczyna

Jacek: TeÂż tak uwaÂżam

Ale jakaÂż tam ona ''moja''
Kolega: No czĂŞsto o niej opowiadasz, to jÂą kojarzĂŞ z TobÂą
Jacek: Jak miÂło
Kolega Wiesz, bardzo mocno mi siĂŞ wydaje, Âże ona sporadycznie pojawiaÂła siĂŞ w ... Clubie (tu padÂła nazwa klubu

).
Jacek Tak

ByÂła z facetem?
Kolega: Nie, z dziewczynÂą ...
Jacek: Co?!!!!!!!!!
Kolega: ... no z przyjació³k¹ ... zreszt¹ nawet z kilkoma przyjació³kami
Jacek: A juÂż myÂślaÂłem ...
Kolega: ...to raczej Âźle myÂślaÂłeÂś
Dalej nasza rozmowa potoczyÂła siĂŞ tak niecenzuralnym torem, Âże nawet nie byÂłoby czego zostawiĂŚ

OczywiÂście nie za sprawÂą Agaty zachowania - broĂą BoÂże

To z naszej wy³¹cznie winy, rozmowa nie nadaje siê do dalszego zacytowania

OczywiÂście przesadzam

Kolega widziaÂł w zeszÂłym roku AgatkĂŞ (rzekomo) na imprezie na DziedziĂącu Zamkowym m. in.

Podobno w necie sÂą gdzieÂś fotki z tych imprez, zarĂłwno klubowych jak i plenerowych

Warto by siĂŞ przekopaĂŚ przez neta i poszukaĂŚ
Rok temu?

Teraz juÂż pewnie, jako osoba publicznie znana, nie pojawia siĂŞ na takich imprezach