Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Thomas pisze: PrzestaĂą sie czepiaĂŚ :twisted:
..jeÂśli o mnie chodzi moÂże sobie pisaĂŚ Âże Agatka jest Âśliczna :P
..a jak Blackowi to w jakiÂś sposĂłb przeszkadza to zostawmy go z tym problemem :devil:
Ciekawe czemu teraz Artur miaÂł live'y :roll:
..myÂślaÂłem Âże moÂże Agatka pojechaÂła znĂłw do tego Siedlimowa do szkoÂły..
..ale siê tego nie dowiemy bo tvn24 postanowi³a ca³y czas debatowaÌ o wyimaginowanej burzy sejmowej spychaj¹c inne tematy w przepaœÌ :evil:
..nawet w Faktach g³ównych w piêtnastej minucie programu mówili o tej szkole :?
nika pisze:WÂłaÂśnie, a gdzie Funcky ?? :D
..wÂłaÂśnie tĂŞsknimy za niÂą :(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Black Jack '62 pisze:NIE! NIE! NIE! :nie:
Chyba nie ma gorszego sÂłowa jakie z ust kobiety moÂżna usÂłyszeĂŚ :lol2: :lol:
Jest. : - "Ale ja nie mam na imiĂŞ Ania!!" :red: :red:

cz³owiek siê uczy na b³êdach ;) a Agatka w tej futurystycznej,modnej jak da siê zauwa¿yÌ,wœród prezenterek bieli :D wygl¹da kwitn¹co.ona jest...³adniutka :roll: aczkolwiek do waszego fisia ni¹ mi jeszcze daleko.... ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

aveo pisze:
Black Jack '62 pisze:NIE! NIE! NIE! :nie:
Chyba nie ma gorszego sÂłowa jakie z ust kobiety moÂżna usÂłyszeĂŚ :lol2: :lol:
Jest. : - "Ale ja nie mam na imiĂŞ Ania!!" :red: :red:

Patowa sytuacja :lol: :devil: Przy zaistnieniu takiej w najlpeszym przypadku dostaje siĂŞ w pysk :devil:
Ale ja nadal uparcie twierdzê, ¿e najgorzej jest us³yszeÌ: NIE! :D Bo nawet jeœli us³yszy siê to, o czym Ty pisa³eœ, oznacza to, ¿e wczeœniej us³ysza³eœ: TAK i otrzyma³eœ ca³¹ resztê bonusów :lol2:
aczkolwiek do waszego fisia niÂą mi jeszcze daleko.... ;)
Nigdy tak nie uwaÂżaÂłem - ja mam bardzo zrĂłwowaÂżony stosunek do Agaty :D

P.S. Funcky wrĂłci :D Jak znajdzie chwilĂŞ wolnego czasu :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

sÂłusznie prawisz Black :D

Niektóre dziennikarki s¹ z ognia,wody-¿ywio³ów,niektóre z koœci s³oniowej,a nawet waty cukrowej,ale Agata jest taka wykuta z porcelany.przynajmniej mi siê tak kojarzy na tych capsach...
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

ale Agata jest taka wykuta z porcelany.przynajmniej mi siĂŞ tak kojarzy na tych capsach...
Kobieta z porcelany :mhm: Znowu muszê siê z Tob¹ nie zgodziÌ :D Nie pasuje mi do Agaty kruchoœÌ :D Co innego porcelana jako "bia³e z³oto'' jako królewski podarunek :D
Ale Agata dla mnie ... postrzegam j¹ - "kobietê z naprzeciwka" [z racji naszych relacji widz kontra osoba publiczna, znana mi tylko z ekranu ( :( )] jako uosobienie czterech ¿ywio³ów :D Ziemia, Woda, Ogieù, Powietrze w jednej osóbce - zapewnia mi zmys³owe doœwiadczenia pierwotnych ¿ywio³ów fascynuj¹cych wyobraŸniê :D A co najwa¿niejsze wkracza na obszar estetyki bez granic w otaczaj¹cej rzeczywistoœci :D WydawaÌ by siê mog³o, ¿e to sprzecznoœÌ: z jednej strony wyobraŸnia, z drugiej rzeczywistoœÌ :D A ja dziêki Agatce wszystko to jestem w stanie po³¹czyÌ w jedn¹ ca³oœÌ :P
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

O cholerka :D JuÂż piĂŞĂŚdziesiÂąt stronic, aleÂście zaszaleli :lol2:
Sierotki moje drogie jak ja was zaniedbaÂłam :lol2: Szczerze tĂŞskniliÂście :> JeÂśli tak, to obiecujĂŞ, Âże juÂż na tak dÂługo was nie opuszczĂŞ nigdy :D
obieÂżyÂświat pisze:
azbest-chÂłop pisze:
Pó³ mojego maj¹tku i Funcky za ¿onê
MajÂątek :D ÂŻonĂŞ, psa i kota juÂż mam :lol: ChoĂŚ nigdy nie zaszkodzi mieĂŚ po wiĂŞcej egzemplarzy :lol:
..biedna Funcky :( ..nawet nie wie o tym Âże wystawiono jÂą na licytacjĂŞ :neutral:
Black Jack pisze:Jak siĂŞ dowie, to trochĂŞ siĂŞ powÂścieka, ale koniec koĂącĂłw jej przejdzie
Nie bÂądÂź tego taki pewien :devil: Swoje, jak zwykle po tego typu akcjach, bĂŞdziesz musiaÂł odcierpieĂŚ :D Gdyby nie moja sympatia do Agaty nawet nie prĂłbowaÂłabym w tym miejscu polemizowaĂŚ z kimÂś, kto mnie na przetarg po raz kolejny wystawiÂł :evil:
Black Jack pisze:Ale Agata dla mnie ... postrzegam j¹ (...)uosobienie czterech ¿ywio³ów Ziemia, Woda, Ogieù, Powietrze w jednej osóbce (...)
:> PrzysiĂŞgÂłabym, Âże niedawno mĂłwiÂłeÂś, Âże jest jak piÂąty ÂżywioÂł :mhm:
ps. dopiero dzis zauwaÂżyÂłem Âże Agatka ma nowÂą marynareczkĂŞ
..a jednak tamta ktĂłrÂą kiedyÂś nazwaÂłem czarnÂą to mogÂła byĂŚ ta wÂłaÂśnie tylko do nastĂŞpnego wejÂścia Agatka wÂłoÂżyÂła brÂązowÂą
Nie, tamta byÂła brÂązowa. TĂŞ czarnÂą musiaÂła sobie niedawno zakupiĂŚ. MoÂże dostaÂła premiĂŞ za ten nawaÂł pracy, zwlaszcza w tĂŞ pamiĂŞtnÂą ÂśrodĂŞ (OstrĂłw, ÂŁawica) :D Znowu bardzo Âładny, stylowy ciuch :D Agatce zawsze byÂło do twarzy w czerni :D ZresztÂą w kaÂżdym kolorze, ale czarny to jest wyjÂątkowy kolor, sama uwielbiam :D
Z tego co siê orientujê po przestudiowaniu w¹tku, Agata mia³a doœÌ intensywny tydzieù klasycznie przepracowany, czyli pon.-pt., wiêc weekend pewnie wolny :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..jesteÂś Funcky :jupi: :jupi:
aczkolwiek do waszego fisia niÂą mi jeszcze daleko....
..fisia :hyh: ..w Âżyciu tak bym tego nie nazwaÂł :?

..AgatĂŞ:
:arrow: podziwiam
:arrow: ceniĂŞ
:arrow: szanujĂŞ
:arrow: lubiĂŞ oglÂądaĂŚ
:arrow: lubiĂŞ sÂłuchaĂŚ

..przykuwa uwagĂŞ mÂą bardzo mocno kiedy siĂŞ pojawia i strasznie cierpiĂŞ kiedy przegapiĂŞ jej relacjĂŞ bÂądÂź materiaÂł ktĂłre sÂą dla mnie zawsze najlepszym ÂźrĂłdÂłem informacji :neutral:
Agatce zawsze byÂło do twarzy w czerni
..jak to 'zawsze' :uhh: ..przecieÂż to jej pierwszy czarny Âżakiet :uhh:
PrzysiĂŞgÂłabym, Âże niedawno mĂłwiÂłeÂś, Âże jest jak piÂąty ÂżywioÂł
..a prĂłbowaliÂście jakoÂś nazwaĂŚ ten ÂżywioÂł? :D

..nasz piÂąty ÂżywioÂł ma chyba wolny weekend :D
..dzis Artur miaÂł live'a :]
..Poznaniacy mogÂą zatem szukaĂŚ gwiazdy gdzie indziej niÂż w telewizorze :D
..a nó¿ postanowi³a zaszaleÌ :tanczy:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Funckyrella pisze:Nie bÂądÂź tego taki pewien :devil: Swoje, jak zwykle po tego typu akcjach, bĂŞdziesz musiaÂł odcierpieĂŚ :D
O :D Nawet siĂŞ nie wÂściekaÂła :buzi:
Gdyby nie moja sympatia do Agaty nawet nie prĂłbowaÂłabym w tym miejscu polemizowaĂŚ z kimÂś, kto mnie na przetarg po raz kolejny wystawiÂł :evil:
Agata Âłagodzi obyczaje 8)
Funcyrella pisze::> PrzysiĂŞgÂłabym, Âże niedawno mĂłwiÂłeÂś, Âże jest jak piÂąty ÂżywioÂł :mhm:
Bo tak mĂłwiÂłem :D Tylko nie kaÂżcie mi nazywaĂŚ ten ÂżywioÂł, bo na razie nie jestem jeszcze na etapie, ktĂłry pozwalaÂłby mi na twĂłrcze myÂślenie :devil:
..AgatĂŞ:
:arrow: podziwiam
:arrow: ceniĂŞ
:arrow: szanujĂŞ
:arrow: lubiĂŞ oglÂądaĂŚ
:arrow: lubiĂŞ sÂłuchaĂŚ
I zapomnia³eœ dodaÌ: widzieÌ ¿¹dam :lol2:
..jak to 'zawsze' :uhh: ..przecieÂż to jej pierwszy czarny Âżakiet :uhh:
Marynareczka czarna, pierwsza, ale czarne topiki, t-shirty, bluzeczki czarne juÂż w przeszÂłoÂści nasiĂŞ Agatka przywdziewaÂła 8)
..Poznaniacy mogÂą zatem szukaĂŚ gwiazdy gdzie indziej niÂż w telewizorze
..a nó¿ postanowi³a zaszaleÌ :tanczy:
A ja caÂłkiem niedawno dowiedziaÂłem siĂŞ od kolegi, w jakim klubie bawiÂła siĂŞ od czasu Agatka :D OczywiÂście nie dajĂŞ wiary koledze, bo on zawsze ''znaÂł'', ''widziaÂł'', ''rozmawiaÂł z ...'' co atrakcyjniejszymi dziewczĂŞtami :lol2:
Zapis naszej rozmowy (ocenzurowane :devil: ):
Kolega: widziaÂłem tĂŞ TwojÂą AgatĂŞ wczoraj w telewizji :D Fajna dziewczyna :D
Jacek: TeÂż tak uwaÂżam :D Ale jakaÂż tam ona ''moja'' :D
Kolega: No czĂŞsto o niej opowiadasz, to jÂą kojarzĂŞ z TobÂą :D
Jacek: Jak miÂło :D
Kolega Wiesz, bardzo mocno mi siĂŞ wydaje, Âże ona sporadycznie pojawiaÂła siĂŞ w ... Clubie (tu padÂła nazwa klubu :D ).
Jacek Tak :D ByÂła z facetem? :D
Kolega: Nie, z dziewczynÂą ...
Jacek: Co?!!!!!!!!! :shock:
Kolega: ... no z przyjació³k¹ ... zreszt¹ nawet z kilkoma przyjació³kami :neutral:
Jacek: A juÂż myÂślaÂłem ... :lol:
Kolega: ...to raczej Âźle myÂślaÂłeÂś ;)

Dalej nasza rozmowa potoczy³a siê tak niecenzuralnym torem, ¿e nawet nie by³oby czego zostawiÌ :D Oczywiœcie nie za spraw¹ Agaty zachowania - broù Bo¿e :D To z naszej wy³¹cznie winy, rozmowa nie nadaje siê do dalszego zacytowania :lol: Oczywiœcie przesadzam ;)
Kolega widziaÂł w zeszÂłym roku AgatkĂŞ (rzekomo) na imprezie na DziedziĂącu Zamkowym m. in. :D Podobno w necie sÂą gdzieÂś fotki z tych imprez, zarĂłwno klubowych jak i plenerowych :D Warto by siĂŞ przekopaĂŚ przez neta i poszukaĂŚ :D
Rok temu? :D Teraz juÂż pewnie, jako osoba publicznie znana, nie pojawia siĂŞ na takich imprezach :D
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

..jesteÂś Funcky :jupi: :jupi:
CieszĂŞ siĂŞ, Âże siĂŞ cieszysz :D Krzysiu, powiedz ty mi, kiedyÂśmy siĂŞ ze sobÂą tak zÂżyli? :D To staÂło siĂŞ chyba tak nagle? :D
..a prĂłbowaliÂście jakoÂś nazwaĂŚ ten ÂżywioÂł?
Black nie k³am, ¿e nie próbowa³eœ :D To na pewno tylko fantazyjnoœÌ pomys³u, w kooperacji z brakiem pohamowanej wyobraŸni, nie pozwala ci na jego upublicznienie :D
A ja caÂłkiem niedawno dowiedziaÂłem siĂŞ od kolegi, w jakim klubie bawiÂła siĂŞ od czasu Agatka OczywiÂście nie dajĂŞ wiary koledze, bo on zawsze ''znaÂł'', ''widziaÂł'', ''rozmawiaÂł z ...'' co atrakcyjniejszymi dziewczĂŞtami
Chyba wiem, o ktĂłrego kolegĂŞ chodzi :D Czyli na 100% blefowaÂł mĂłwiÂąc, iÂż widziaÂł naszÂą AgatĂŞ :D
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

coœ takiego jak 'fiœ' nie brzmi powa¿nie i powa¿ne nie jest.a tutaj rzeczy stawiaj¹ siê na powa¿nie,a sprawê dotkn¹³em z ironi¹ :>
obieÂżyÂświat pisze:..fisia :hyh: ..w Âżyciu tak bym tego nie nazwaÂł :?

No ok,ale jak w takim razie nazwiesz to nie okreÂślajÂąc tego czasownikami,a rzeczownikiem?
..a prĂłbowaliÂście jakoÂś nazwaĂŚ ten ÂżywioÂł? :D
Ten ÂżywioÂł nazywa siĂŞ Agata :P
Black Jack '62 pisze:teraz juÂż pewnie, jako osoba publicznie znana, nie pojawia siĂŞ na takich imprezach
Pewnie teraz chodzi na jakieœ VIPoo-owskie imprezy...Ciekawe czy TVN24 organizuje od czasu do czasu bankiety,party dla swojej za³ogi,a wtedy schodzi siê ta ca³a œmietanka ze swoimi pó³ówkami,robi¹ karaoke,w kreacjach na salony Wersalu TVN :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

aveo pisze: Pewnie teraz chodzi na jakieœ VIPoo-owskie imprezy...Ciekawe czy TVN24 organizuje od czasu do czasu bankiety,party dla swojej za³ogi,a wtedy schodzi siê ta ca³a œmietanka ze swoimi pó³ówkami,robi¹ karaoke,w kreacjach na salony Wersalu TVN :mhm:
Takie spotkania integruj¹ce zespó³? :D Ciekawe, mo¿e nie ograniczaj¹ siê do spotkaù czysto zawodowych w gmachu TVN-u i zdarza siê, ¿e do bia³ego rana bawi¹ siê np. w hotelu Victoria? :devil: Tylko ciekawe, kto za to p³aci? :devil:
Chêtnie pozna³abym drugie po³ówki wszystkich pracowników TVN24 :tanczy: No, mo¿na napisaÌ, ¿e kilka znam :devil:
A Agatka moÂże pojawiÂłaby siĂŞ w czarnej wieczorowej kreacji, w towarzystwie przystojnego, wysokiego bruneta, ew. blondyna :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

aveo pisze: Pewnie teraz chodzi na jakieœ VIPoo-owskie imprezy...Ciekawe czy TVN24 organizuje od czasu do czasu bankiety,party dla swojej za³ogi,a wtedy schodzi siê ta ca³a œmietanka ze swoimi pó³ówkami,robi¹ karaoke,w kreacjach na salony Wersalu TVN :mhm:
Najbardziej zaintrygowaÂło mnie, z punktĂłw proramu, karaoke :D ChciaÂłbym usÂłyszeĂŚ jak Agatka Âśpiewa np. ''Love hurt's'' :P :lol:
A Agatka moÂże pojawiÂłaby siĂŞ w czarnej wieczorowej kreacji, w towarzystwie przystojnego, wysokiego bruneta, ew. blondyna :lol2:
Nie, no Funcky, przestaĂą :D PrzecieÂż wiesz, Âże ja nie lubiĂŞ tego typu imprez :devil: :lol:
aveo pisze:
obieÂżyÂświat pisze:..fisia :hyh: ..w Âżyciu tak bym tego nie nazwaÂł :?

No ok,ale jak w takim razie nazwiesz to nie okreÂślajÂąc tego czasownikami,a rzeczownikiem?
obieÂżyÂświat coÂś dÂługo siĂŞ zastanawia :> To moÂże podpowiem :D FASCYNACJA :lol2:

Teraz jednak gĂłrĂŞ bierze tĂŞskonota :( Gdzie siĂŞ podziewa nasza Agatka? :(
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

aveo pisze:Pewnie teraz chodzi na jakieœ VIPoo-owskie imprezy...Ciekawe czy TVN24 organizuje od czasu do czasu bankiety,party dla swojej za³ogi,a wtedy schodzi siê ta ca³a œmietanka ze swoimi pó³ówkami,robi¹ karaoke,w kreacjach na salony Wersalu TVN :mhm:
Z tego co wiem to pracownicy TVN wspĂłlnie ÂświĂŞtujÂą narodziny pociech, wiĂŞc wiadomo kiedy najpewniej Agata pojawi siĂŞ na imprezie.;)
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Mandi pisze:Z tego co wiem to pracownicy TVN wspĂłlnie ÂświĂŞtujÂą narodziny pociech, wiĂŞc wiadomo kiedy najpewniej Agata pojawi siĂŞ na imprezie.;)
:o Serio? :lol2:
Mam nadziejĂŞ, Âże Agatka to przeczyta :lol: I jeÂśli spieszy jej siĂŞ na tvn-owskÂą imprezĂŞ, weÂźmie sobie te sÂłowa do serca :lol:
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

Black Jack '62 pisze:Serio? :lol2:
O "imprezach" przeczytaÂłam kiedyÂś w necie w artykule o nowopowstaÂłej stacji TVN 24. ZresztÂą Krzysztof Ziemiec wspominaÂł w jednym z wywiadĂłw jak to koledzy zgotowali mu niespodziankĂŞ z okazji narodzin jednej z jego cĂłrek.
ODPOWIEDZ