Kazimiera Sczuka we wczorajszych wyborach zaglosowala na Zielonych naturalnie Info z dzisiejeszczego faktu gdzie na 2 stronach napisane jest na kogo glosowali slawni luidzie niestety to tylko jednyna twarz z TVN-u
OglÂądaliÂście wczoraj program Szymona Majewskiego? Ten kabaret "Rozmowy w tÂłoku" super,a babka,ktĂłra naÂśladowaÂła KaziĂŞ,to juÂż wogĂłle odjazd Tak siĂŞ uÂśmiaÂłam jak nigdy :jupi:
Tak aktorka ktora byla Kazimiera Sczuka byla super normalnie te teksty...a i sama byla troche podobna do Sczuki ale nie tylko ona byla wspaniala takze Cimoszewicz WIELKIE BARWA DLA NICH WSZYSTKICH :brawo:
Tak ona byÂła rewelacyjna w roli Szczuki.Bardzo lubiĂŞ KaziĂŞ ale poÂśmiaĂŚ siĂŞ nie zaszkodzi.Ta osoba parodiowaÂła rĂłwnieÂż DodĂŞ jak ktoÂś juÂż tu powiedziaÂł.(o maÂło nie spadÂłem z krzesÂła).ChociaÂż muszĂŞ przyznaĂŚ siĂŞ Âże ja KaziĂŞ teÂż Âświetnie parodiujĂŞ.ParodiowaÂłem jÂą w kabarecie szkolnym.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
salladyn pisze:Tak ona byÂła rewelacyjna w roli Szczuki.Bardzo lubiĂŞ KaziĂŞ ale poÂśmiaĂŚ siĂŞ nie zaszkodzi.Ta osoba parodiowaÂła rĂłwnieÂż DodĂŞ jak ktoÂś juÂż tu powiedziaÂł.(o maÂło nie spadÂłem z krzesÂła).ChociaÂż muszĂŞ przyznaĂŚ siĂŞ Âże ja KaziĂŞ teÂż Âświetnie parodiujĂŞ.ParodiowaÂłem jÂą w kabarecie szkolnym.
Ty teÂż parodiowaÂłeÂś KaziĂŞ? My mieliÂśmy ostatnio coÂś na wzĂłr Majewskiego i siedzÂąc przy stole prowadzilismy dyskusjĂŞ parodiujÂąc sÂławne osoby. ByÂłam KaziÂą Ale mieliÂśmy teÂż MandarynĂŞ, Pochanke i UrbaĂąskiego. Oraz dwĂłch profesorkĂłw ByÂło ciekawie. Co do babki, ktĂłra parodiowaÂła K.- bardziej podobaÂła mi sie w roli Dody. Ale tutaj teÂż jej wyszÂło OprĂłcz tego fatalnego 'r', ktĂłre robiÂła- byÂło niepodobne i zanadto francuskie. Ale ogĂłlnie ok
Parodia Kazi w SMS byÂła rewelacyjna, uÂśmiaÂłem siĂŞ jesczze bardziej niz ogladajÂąc "NajsÂłabsze ogniwo" a te jej komentarze...zupeÂłnie jak w u prawidziwej:):)
Kowal pisze:Parodia Kazi w SMS byÂła rewelacyjna, uÂśmiaÂłem siĂŞ jesczze bardziej niz ogladajÂąc "NajsÂłabsze ogniwo" a te jej komentarze...zupeÂłnie jak w u prawidziwej:):)
E tam, Kazi i tak jest najlepsza. A co do komentarzy- niektĂłre byÂły Âżywcem zerzniete z "NO'
Daredevil pisze:I wÂłaÂśnie o to chodziÂło! To byÂła wspaniaÂła parodia Kazi, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich w tym wydaniu SMS.
Tak,tak rewela ta parodia,ale mi siĂŞ teÂż podobaÂła parodia Jandy Z tego jasno wynika,Âże Kazia jest bardzo popularna Wiadomo i tu powtarzam poraz kolejny,Âże Kazia Wielka jest ÂświetnÂą babkÂą
Daredevil pisze:I wÂłaÂśnie o to chodziÂło! To byÂła wspaniaÂła parodia Kazi, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich w tym wydaniu SMS.
Tak,tak rewela ta parodia,ale mi siĂŞ teÂż podobaÂła parodia Jandy Z tego jasno wynika,Âże Kazia jest bardzo popularna Wiadomo i tu powtarzam poraz kolejny,Âże Kazia Wielka jest ÂświetnÂą babkÂą
"Komu, czemu? ÂŻubrowi!!" To byÂło znakomite. PodobaÂł mi sie teÂż Cimoszewicz ze swoimi tikami nerwowymi i kiedyÂś Doda A widzieliÂście nowe fotencje na stroni "NajsÂłabszegi ogniwa"?
w nowym filmie jest spory wywiad z KaziÂą na caÂła stronĂŞ + Âświetne, choĂŚ znane zdjĂŞcie Kazia jest Âświetna, przeprowadzjacy wywiad beznadziejni a wiĂŞc jak zwykle