Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

Polecam nr4 - chyba najlepszy.
PomysÂłowe toto i z jajem zrealizowane :)
...and a Happy New Year!
zadra
Bywalec
Bywalec

Krystianizacja Polski

Post autor: zadra »

Say_No_To_Compromise pisze:Polecam nr4 - chyba najlepszy.
Tak, sÂą bombowe! :D polecam wszystkim! :D

ale ten z KaziÂą teÂż polecam, mĂłwi tam fajnie swoim gÂłosem :D
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Krystianizacja Polski

Post autor: Aleksandra »

zadra pisze:
Say_No_To_Compromise pisze:Polecam nr4 - chyba najlepszy.
Tak, sÂą bombowe! :D polecam wszystkim! :D

ale ten z KaziÂą teÂż polecam, mĂłwi tam fajnie swoim gÂłosem :D
SÂą super! Miejmy nadziejĂŞ, zĂŞ Krystian wygra w Warszawce. A w Krakowie oczywiscie Grzesiu Basiak ;) Kazia extra ;)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Kazimiera Sczuka we wczorajszych wyborach zaglosowala na Zielonych naturalnie :D Info z dzisiejeszczego faktu gdzie na 2 stronach napisane jest na kogo glosowali slawni luidzie niestety to tylko jednyna twarz z TVN-u :cry:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

OglÂądaliÂście wczoraj program Szymona Majewskiego? Ten kabaret "Rozmowy w tÂłoku" super,a babka,ktĂłra naÂśladowaÂła KaziĂŞ,to juÂż wogĂłle odjazd :D Tak siĂŞ uÂśmiaÂłam jak nigdy :jupi: :!:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
pawell

Post autor: pawell »

Tak aktorka ktora byla Kazimiera Sczuka byla super :lol: :lol: normalnie te teksty...a i sama byla troche podobna do Sczuki ale nie tylko ona byla wspaniala takze Cimoszewicz :lol: WIELKIE BARWA DLA NICH WSZYSTKICH :brawo: :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Grand
Początkujący
Początkujący

Post autor: Grand »

Ta sama aktorka udawala wczesniej Dode - jest rewelacyjna :)
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Tak ona byÂła rewelacyjna w roli Szczuki.Bardzo lubiĂŞ KaziĂŞ ale poÂśmiaĂŚ siĂŞ nie zaszkodzi.Ta osoba parodiowaÂła rĂłwnieÂż DodĂŞ jak ktoÂś juÂż tu powiedziaÂł.(o maÂło nie spadÂłem z krzesÂła).ChociaÂż muszĂŞ przyznaĂŚ siĂŞ Âże ja KaziĂŞ teÂż Âświetnie parodiujĂŞ.ParodiowaÂłem jÂą w kabarecie szkolnym.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: kazimiera szczuka

salladyn pisze:Tak ona byÂła rewelacyjna w roli Szczuki.Bardzo lubiĂŞ KaziĂŞ ale poÂśmiaĂŚ siĂŞ nie zaszkodzi.Ta osoba parodiowaÂła rĂłwnieÂż DodĂŞ jak ktoÂś juÂż tu powiedziaÂł.(o maÂło nie spadÂłem z krzesÂła).ChociaÂż muszĂŞ przyznaĂŚ siĂŞ Âże ja KaziĂŞ teÂż Âświetnie parodiujĂŞ.ParodiowaÂłem jÂą w kabarecie szkolnym.
Ty teÂż parodiowaÂłeÂś KaziĂŞ? :) My mieliÂśmy ostatnio coÂś na wzĂłr Majewskiego i siedzÂąc przy stole prowadzilismy dyskusjĂŞ parodiujÂąc sÂławne osoby. ByÂłam KaziÂą ;) Ale mieliÂśmy teÂż MandarynĂŞ, Pochanke i UrbaĂąskiego. Oraz dwĂłch profesorkĂłw :) ByÂło ciekawie. Co do babki, ktĂłra parodiowaÂła K.- bardziej podobaÂła mi sie w roli Dody. Ale tutaj teÂż jej wyszÂło ;) OprĂłcz tego fatalnego 'r', ktĂłre robiÂła- byÂło niepodobne i zanadto francuskie. Ale ogĂłlnie ok ;)
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Parodia Kazi w SMS byÂła rewelacyjna, uÂśmiaÂłem siĂŞ jesczze bardziej niz ogladajÂąc "NajsÂłabsze ogniwo" a te jej komentarze...zupeÂłnie jak w u prawidziwej:):)
Wróciłem!!
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Kowal pisze:Parodia Kazi w SMS byÂła rewelacyjna, uÂśmiaÂłem siĂŞ jesczze bardziej niz ogladajÂąc "NajsÂłabsze ogniwo" a te jej komentarze...zupeÂłnie jak w u prawidziwej:):)
E tam, Kazi i tak jest najlepsza. A co do komentarzy- niektĂłre byÂły Âżywcem zerzniete z "NO' :P
Dared00

Post autor: Dared00 »

I wÂłaÂśnie o to chodziÂło! To byÂła wspaniaÂła parodia Kazi, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich w tym wydaniu SMS.
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

Daredevil pisze:I wÂłaÂśnie o to chodziÂło! To byÂła wspaniaÂła parodia Kazi, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich w tym wydaniu SMS.
Tak,tak rewela ta parodia,ale mi siĂŞ teÂż podobaÂła parodia Jandy :D Z tego jasno wynika,Âże Kazia jest bardzo popularna :D Wiadomo i tu powtarzam poraz kolejny,Âże Kazia Wielka jest ÂświetnÂą babkÂą :!: :D :!:
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

anialek pisze:
Daredevil pisze:I wÂłaÂśnie o to chodziÂło! To byÂła wspaniaÂła parodia Kazi, zdecydowanie najlepsza ze wszystkich w tym wydaniu SMS.
Tak,tak rewela ta parodia,ale mi siĂŞ teÂż podobaÂła parodia Jandy :D Z tego jasno wynika,Âże Kazia jest bardzo popularna :D Wiadomo i tu powtarzam poraz kolejny,Âże Kazia Wielka jest ÂświetnÂą babkÂą :!: :D :!:
"Komu, czemu? ÂŻubrowi!!" To byÂło znakomite. PodobaÂł mi sie teÂż Cimoszewicz ze swoimi tikami nerwowymi i kiedyÂś Doda ;) A widzieliÂście nowe fotencje na stroni "NajsÂłabszegi ogniwa"?
zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

w nowym filmie jest spory wywiad z KaziÂą na caÂła stronĂŞ + Âświetne, choĂŚ znane zdjĂŞcie :D Kazia jest Âświetna, przeprowadzjacy wywiad beznadziejni :!: a wiĂŞc jak zwykle :wink:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
ODPOWIEDZ