Dziś zdawała śpiewającą relację z konferencji ministra Grada :brawa:

Moderator: Łukasz
Nic nie robi, to się nazywa talent dziennikarskimaxxx pisze:Dagmara jak Ty to robisz, że jesteś taka dobra w tym reporterowaniu ?
Raz próbowałem zadzwonić (nie mogłem sie powstrzymać) ale nikt nie odebrałDagmara Kaczmarek pisze:Witam - nazywam sie Dagmara i jestem znajomą pani Agaty, ktora powiadomiła o zaginionej Teji. Poszukuje kontaktu do pana Michala - wlasciciela Teji. Chcialabym zrobic reportaz o tym wyjatkowym odnalezieniu po 4 latach! bede wdzieczna wszystkim za pomoc, czy maja panstwo moze kontakt telefoniczny do pana Michala?
z gory dziekuje, dagmara kaczmarek - moj numer to *
Od momentu debiutu nie było jej ani razu, w weekend był albo Cholewiński i Brygida, lub Jakub Porada :mhm: Szkoda bo mogła się "rozkręcić", kiedy ma zdobyć doświadczenie prezenterskie, lecz nie wykluczam, że się jeszcze pojawi, może jutro :rydzyk: :rydzyk:arczi pisze:Tak w ogole, co się dzieje z prezenterską częścią pracy Kaczmary? Chyba od czasu swojego debiutu nie pokazała się kolejny raz za stolem...
Nie widziałem tego wejścia, ale jak się domyślam był to problem techniczny a nie wina Dagmary :stop:epsztajnek pisze:No, pierwsze podejście było milczące
epsztajnek pisze:pytanie tylko czy robi to z przymusu , czy też nie .
No właśnie, dobrze sobie radzi w sprawach natury politycznejmaxxx pisze:Ale do Sejmu Jej nie po drodze, choc oczywiscie sie juz pojawiala tam. Dlatego tak sobie pomyslałem ..
Święte słowa, przez pewien czas miałem wrażenie, że Dagmara jest w TVN24 trochę niedoceniana, ale teraz powoli zmieniam to zdaniemaxxx pisze:Oby z czasem byla jak najmadrzej zagospodarowana z korzyscia dla widza a przede wszystkim dla Jej samej
No tak wlasnie sam siebie czytam i jestem zdziwionyDON Matteo pisze:Dobra, kończę te rozważania, bo wątek zmieni nazwę na "psychologiczne rozmyślenia na temat talentu Dagmary
Majac doswiadczenia w tej materii zalecam wstrzemięźliwość w chwaleniu decydentow tvn24 :cicho:Święte słowa, przez pewien czas miałem wrażenie, że Dagmara jest w TVN24 trochę niedoceniana, ale teraz powoli zmieniam to zdanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 21 gości