Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Dagmara jak Ty to robisz, że jesteś taka dobra w tym reporterowaniu ? :lol2: (50 strona, więc trzeba było pochwalić ;) )
Dziś zdawała śpiewającą relację z konferencji ministra Grada :brawa: :arrow:

Obrazek

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Dagmara Kaczmarek

Post autor: Don Matteo »

maxxx pisze:Dagmara jak Ty to robisz, że jesteś taka dobra w tym reporterowaniu ?
Nic nie robi, to się nazywa talent dziennikarski :lol2: takich "przypadków" jak Dagmara jest coraz mniej.

Z okazji 50 strony:
Z cyklu "znalezione w sieci" - odcinek 569 :arrow:
Dagmara Kaczmarek pisze:Witam - nazywam sie Dagmara i jestem znajomą pani Agaty, ktora powiadomiła o zaginionej Teji. Poszukuje kontaktu do pana Michala - wlasciciela Teji. Chcialabym zrobic reportaz o tym wyjatkowym odnalezieniu po 4 latach! bede wdzieczna wszystkim za pomoc, czy maja panstwo moze kontakt telefoniczny do pana Michala?
z gory dziekuje, dagmara kaczmarek - moj numer to *
Raz próbowałem zadzwonić (nie mogłem sie powstrzymać) ale nikt nie odebrał :evil:
Ten tekst pasowałby do Dagmary, bo pochodzi ze strony http://www.setery-adopcje.pl czyli poświęconej tej samej rasie psów co Calvados :D
Szkoda, ale Daga chyba nie zrealizowała tego materiału, przynajmniej ja nie miałem okazji go zobaczyć w PiŚ :ech:

* Edit od moderatora:
Jeżeli to jest rzeczywiście numer pani Dagmary, to przykro mi, ale nie sądzę, by był to dobry pomysł, aby go upubliczniać tu na forum.
Tam gdzie ona sama go podała, to co innego, zresztą chyba Tobie samemu też powinno zależeć, aby nikt niepożądany nie gnębił pani redaktor niepotrzebnymi telefonami.
Pozdrawiam.
Nika.
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

No z talentem trzeba sie po prostu urodzić :D Teraz chyba czołową reporterką jest, ale zapracowałą sobie na to od pierwszych dni na wizji.

Tak w ogole, co się dzieje z prezenterską częścią pracy Kaczmary? Chyba od czasu swojego debiutu nie pokazała się kolejny raz za stolem...
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

arczi pisze:Tak w ogole, co się dzieje z prezenterską częścią pracy Kaczmary? Chyba od czasu swojego debiutu nie pokazała się kolejny raz za stolem...
Od momentu debiutu nie było jej ani razu, w weekend był albo Cholewiński i Brygida, lub Jakub Porada :mhm: Szkoda bo mogła się "rozkręcić", kiedy ma zdobyć doświadczenie prezenterskie, lecz nie wykluczam, że się jeszcze pojawi, może jutro :rydzyk: :rydzyk:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Dziś zdawała śpiewającą relację z konferencji ministra Grada
No, pierwsze podejście było milczące :rozglada: :xx:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
epsztajnek

Szykuje się wieczór z Dagmarą :)
Obrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No nareszcie :tanczy: :tanczy:
Swoją drogą Dagmara miała bardzo pracowity tydzień: 3 materiały w PiŚie w piątek cały dzień lajfów i na dodatek dziś wieczór za stołem prezenterskim :brawa: :brawa:
Żeby się tylko nie przepracowała :xx:
epsztajnek pisze:No, pierwsze podejście było milczące
Nie widziałem tego wejścia, ale jak się domyślam był to problem techniczny a nie wina Dagmary :stop:
epsztajnek

Powrócili do skrótu o 20:00 na stojąco. :tanczy:
Mam tylko jedną uwagę, ale zachowam ją dla siebie , bo nie chcę wyjść na upierdliwego erotomana :devil:
Obrazek Obrazek
maxxx

Dagmara wszystko fajnie. :aniol: Nie ma się co rozwijać, pełen komfort przekazywania informacji. Rozmów w studio nie ma co komentować, bo skoro świetnie sobie radzi poza studio to w nim tymbardziej w komfortowszych warunkach :D

Obrazek

Obrazek

Czasami robi wielkie oczy ;)

Obrazek

No brawo, da się :> :brawa:

Obrazek

Dagmara tylko potwierdziła swoją klase. Zastanawia mnie jedna rzecz ; mianowicie czy Ona interesuje się jakoś szczególnie polityką, bo nie mogę Jej rozgryzc w tym aspekcie. :)
epsztajnek

Jako reporterka stacji informacyjnej musi mieć rozeznanie w bieżącej polityce - pytanie tylko czy robi to z przymusu , czy też nie .
maxxx

No więc własnie. Bo wezmy taka Agate A. widać, ze sie tym interesuje (polityką) czy taki Skórzyński. Ale to juz pewnie pozostanie Jej tajemnica .. ;)Wazne, ze tak o polityce opowiada, ze mozemy sie zastanawiac. :lol2:
Ale do Sejmu Jej nie po drodze, choc oczywiscie sie juz pojawiala tam. Dlatego tak sobie pomyslałem ..
Pewne jest tylko to, ze stacja moze na Nia liczyc niemal w kazdym temacie. Jak dla mnie to Dagmara sie najbardziej wybila z tego ostatniego zaciągu reporterskiego. Oby z czasem byla jak najmadrzej zagospodarowana z korzyscia dla widza a przede wszystkim dla Jej samej :D
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:pytanie tylko czy robi to z przymusu , czy też nie .
maxxx pisze:Ale do Sejmu Jej nie po drodze, choc oczywiscie sie juz pojawiala tam. Dlatego tak sobie pomyslałem ..
No właśnie, dobrze sobie radzi w sprawach natury politycznej :) , ale moim zdaniem bardziej lubi zajmować się problemami społecznymi (jeżeli to od Niej w ogóle zależy :mhm: ) bądź motoryzacyjnymi :devil:
Wydaje mi się, że perfekcyjne podejście Dagi do dziennikarstwa bierze się też z tego (przynajmnie ja tak to odbieram), że Dagmara nie sprawia negatywnego wrażenia reporterki, która jest w pracy "za karę" lub z przymusu, mówiąc krótko robi to co lubi.
Dobra, kończę te rozważania, bo wątek zmieni nazwę na "psychologiczne rozmyślenia na temat talentu Dagmary" :spiewa:
maxxx pisze:Oby z czasem byla jak najmadrzej zagospodarowana z korzyscia dla widza a przede wszystkim dla Jej samej
Święte słowa, przez pewien czas miałem wrażenie, że Dagmara jest w TVN24 trochę niedoceniana, ale teraz powoli zmieniam to zdanie :xx:
maxxx

DON Matteo pisze:Dobra, kończę te rozważania, bo wątek zmieni nazwę na "psychologiczne rozmyślenia na temat talentu Dagmary
No tak wlasnie sam siebie czytam i jestem zdziwiony :lol2: Wkońcu robi robote jak trza i tylko przyklasnac :D
Święte słowa, przez pewien czas miałem wrażenie, że Dagmara jest w TVN24 trochę niedoceniana, ale teraz powoli zmieniam to zdanie
Majac doswiadczenia w tej materii zalecam wstrzemięźliwość w chwaleniu decydentow tvn24 :cicho:

Dzis to moze zalapie sie na PD. :rozglada:
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Dzis to moze zalapie sie na PD.
No i załapała się na wieczorne serwisy...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Don Matteo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dzisiejszy PiŚ nt. przemocy wobec dzieci :arrow:
Kilka ciekawych ujęć było, sorry za jakość.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ