[TVN] Mam talent

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Re: Mam talent

Post autor: Trzeciak »

To w tym roku będą pod koniec czerwca. Przecież do września się wyrobią.
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Post autor: lukaszbialas »

Kto zastąpi Hołownię w Mam Talent?
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

lukaszbialas pisze:Kto zastąpi Hołownię w Mam Talent?
Mam nadzieję, że Szymon Hołownia. :D Inaczej to już nie będzie to samo...
alik79
Początkujący
Początkujący

Post autor: alik79 »

W nadchodzącej edycji powinni odświeżyć format wprowadzając scenografie i grafikę zarówno odcinków castingowych jak i live na taką która zostanie zastosowana w zbliżającej się edycji w UK.
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Post autor: voyagerck »

alik79 pisze:W nadchodzącej edycji powinni odświeżyć format wprowadzając scenografie i grafikę zarówno odcinków castingowych jak i live na taką która zostanie zastosowana w zbliżającej się edycji w UK.
Też jestem za tym, nowa scenografia w brytyjskim Mam Talent! jest bardzo nowoczesna i elegancka.
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: sb »

voyagerck pisze:
alik79 pisze:W nadchodzącej edycji powinni odświeżyć format wprowadzając scenografie i grafikę zarówno odcinków castingowych jak i live na taką która zostanie zastosowana w zbliżającej się edycji w UK.
Też jestem za tym, nowa scenografia w brytyjskim Mam Talent! jest bardzo nowoczesna i elegancka.
Jezeli juz o brytyjskiej edycji, ktora z kilka tygodni rusza (z czteroma jurorami tym razem), to ciekawy zwiastun sie dzisiaj pojawil w Anglii (juz to umiescilem w watku o X Factorze, ale tu tez pasuje) - taka historyjka o jurorach i krolowej brytyjskiej:

http://www.youtube.com/watch?v=yhfOnmxhZow
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

Zwiastun zarąbisty w naszym kraju ze względu na budżet możemy tylko pomarzyć...
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

tomalapt pisze:Zwiastun zarąbisty w naszym kraju ze względu na budżet możemy tylko pomarzyć...
A tu kolejny zwiastun, a raczej, wprowadzenie do 1go odcinka brytyjskiego jutro... ludzi na Trafalgar Square zgromadzono m.in. przez Facebook:

http://www.youtube.com/watch?v=6K_PiNJJgfQ&hd=1
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Post autor: voyagerck »

Tu nie budżet jest przeszkodą, a kreatywność produkcji i reżysera. Gdzie można oglądać brytyjską edycję?
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

voyagerck pisze:Tu nie budżet jest przeszkodą, a kreatywność produkcji i reżysera. Gdzie można oglądać brytyjską edycję?
Niestety trudno w polsce, ale jeżeli uda się znaleść proxy serwer brytyjski to można na talent.itv.com gdzie jest ITV Player.
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

sb pisze:
voyagerck pisze:Tu nie budżet jest przeszkodą, a kreatywność produkcji i reżysera. Gdzie można oglądać brytyjską edycję?
Niestety trudno w polsce, ale jeżeli uda się znaleść proxy serwer brytyjski to można na talent.itv.com gdzie jest ITV Player.
Wcale nie tak trudno. http://www.filmon.tv :D
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

bartek09 pisze:
sb pisze:
Wcale nie tak trudno. http://www.filmon.tv :D
No to zapraszam, dzisiaj wieczorem ITV1. Mam Talent w UK w nowej odslonie. Rownież na BBC1 pierwszy The Voice UK... :tanczy:
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

Kolejny po Niemczech i Polsce pojedynek "The Voice" vs "Mam Talent!"? :D
sb
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Trzeciak pisze:Kolejny po Niemczech i Polsce pojedynek "The Voice" vs "Mam Talent!"? :D

Owszem, tyle, ze w Wielkiej Brytanni stacje sie czesto dogaduja, i nie emituja o tej samej porze.. chociaz w tym przypadku troche sie koliduja. The Voice UK wczesniej a Britain's Got Talent pozniej… i kazdemu to wychodzi na lepiej, bo mozna obejrzec to i to! Rowniez zauwazcie, ze w UK (i tez w USA) stacje tak ustawily ramowki i sezony, ze The Voice, Idol, czy The X Factor nigdy nie ida w pojedynek… bo to glupota dwa czy trzy show muzczne na raz… a jednak w Polsce tak, tylko konkurencja sie liczy, ponad wszystko…. :? ale przepraszam, to juz nie na temat….
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Największa perełka dzisiejszego Britain's got talent:
http://www.youtube.com/watch?v=ZsNlcr4frs4
ODPOWIEDZ