Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

TinkiWinki
Początkujący
Początkujący

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: TinkiWinki »

zoha8 pisze:Tym razem ja zapytam jako całkowiecie nie zorientowana. Skąd macie te informację ża Agatę wycieli z prowadzenia serwisów?
Czy ktoś z pracowników TVN-u oficjalnie to potwierdził?
Jeśli moderator tak mówi to ... mówi :lol2: Sam miałem o to pytać skąd takie informacje?
Marcin pisze: Do serwisów trzeba mieć werwę i osobowość, ale może Agata dostanie jeszcze jedną szansę.
Tak, Cholewiński czy Żebrowski mają za*ebistą werwę i gigantyczna osobowość :lol2: Normalnie ten ich pałer aż mi rozsadza telewizor. Żebrowskiemu to dałbym jakiś program około północy. Nazwałbym go Program nasenny - z nami skończysz dzień przed telewizorem :lol2: Nie wiem czy ma dzieci ale jeśli będzie miał to na pewno on będzie im czytał bajki by zasnęły :lol2:
Za idiotę robię tutaj JA! ... :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

TinkiWinki pisze:
zoha8 pisze:Tym razem ja zapytam jako całkowiecie nie zorientowana. Skąd macie te informację ża Agatę wycieli z prowadzenia serwisów?
Czy ktoś z pracowników TVN-u oficjalnie to potwierdził?
Jeśli moderator tak mówi to ... mówi :lol2: Sam miałem o to pytać skąd takie informacje?
Nasz moderator zawsze dużo mówi , u nas nieczęsto (dzięki Bogu :devil: !! :hyh: ) :lol: !! :lol2: A jak ktoś mówi , to my go słuchamy , ale przecież nie musimy się zgadzać . no i nawet jeśli to moderator , to w tej sprawie nigdy , przenigdy się nim nie zgodzę :nie: !! :evil: !!
TinkiWinki pisze:
Marcin pisze: Do serwisów trzeba mieć werwę i osobowość, ale może Agata dostanie jeszcze jedną szansę.
Tak, Cholewiński czy Żebrowski mają za*ebistą werwę i gigantyczna osobowość :lol2: Normalnie ten ich pałer aż mi rozsadza telewizor. Żebrowskiemu to dałbym jakiś program około północy. Nazwałbym go Program nasenny - z nami skończysz dzień przed telewizorem :lol2: Nie wiem czy ma dzieci ale jeśli będzie miał to na pewno on będzie im czytał bajki by zasnęły :lol2:
:hahaha: :hahaha: :hahaha: !! :devil: :devil: !! nie mam zwyczaju śmiać się z innych , więc powiedzmy , że śmieję się z tego co napisałeś Tinky :hahaha: !! :hahaha: !!

Pijesz piwo :lol2: ?? !! Zapraszam :lol2: !! 8)
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..żeby nie eksplodować ze złości zapytam tylko mocno zaciskając zęby.. :twisted: :twisted:

..dzis znowu nie było Agatki :?: ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..żeby nie eksplodować ze złości zapytam tylko mocno zaciskając zęby.. :twisted: :twisted:
Dokładnie , powiedz co Cię tak dusi :> ?? Wyrzuć to z siebie :) !!
..dzis znowu nie było Agatki :?: ;(
Wygląda na to , że nie było jej :uhh: !! Taki tu spokój :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze: Dokładnie , powiedz co Cię tak dusi :> ?? Wyrzuć to z siebie :) !!
..lepiej nie :nie:

..powstrzymywanie się udawało mi się przez cały weekend i teraz nie chcę niczego popsuć :nie:

Wygląda na to , że nie było jej :uhh: !! Taki tu spokój :rozglada:
..czyli dzień jak co dzień :neutral:

..pełny niezrozumienia ;(
..tęsknoty ;(
..goryczy ;(
..i żalu ;(
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..lepiej nie :nie:

..powstrzymywanie się udawało mi się przez cały weekend i teraz nie chcę niczego popsuć :nie:
AAAAAaaaaa :o !! To temu nie było Cię tyle dni :> ?? Ale po cholerę dusić złość w sobie :> ?? Forum jest od tego by tu umieszczać wszystkie swoje emocje i dawać im upust :] !! Zwłaszcza jak ktoś je prowokuje :] !!

..czyli dzień jak co dzień :neutral:

..pełny niezrozumienia ;(
..tęsknoty ;(
..goryczy ;(
..i żalu ;(
Niestety ;( !! Kolejny taki właśnie dzień :/ !! :ech:
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Pewnie nie ogladacie 'PzP',ale donosze,że Agata miała materiał.Ale widoczna oprócz tego poniżej była tylko raz :arrow:

Obrazek
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Re:

maxxx pisze:Pewnie nie ogladacie 'PzP',
Jenyyyyy :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Zapomniałem w ogóle o istnieniu tego programu :hmm: !! :hmm:
ale donosze,że Agata miała materiał.Ale widoczna oprócz tego poniżej była tylko raz :arrow:

Obrazek
Dzięki :) !!
A więc teraz Agatka wróciła do łask Prosto z Polski i znów robi reportaże :mhm: ?? :spiewa:

To był materiał z Poznania , czy gdzieś dalej robiony :rozglada: ??
not that kind
Bywalec
Bywalec

Re: Re:

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:A więc teraz Agatka wróciła do łask Prosto z Polski i znów robi reportaże :mhm: ?? :spiewa:
Wygląda na to, że teraz Agata jest bliżej ludzi i bliżej ludzkich spraw :)
To był materiał z Poznania , czy gdzieś dalej robiony :rozglada: ??
Odpowiedź na capsach :)
:arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Wygląda na to, że teraz Agata jest bliżej ludzi i bliżej ludzkich spraw :)
Ale nie bliżej naszych spraw i trosk ;( !! Od nas się oddaliła i wpadła tylko na 2 minuty -zapewne :roll: ?? :(
Odpowiedź na capsach :)
Dzięki i Tobie noteczko :* !!
A jednak jeszcze raz się pokazała :) !! Widać , że i Agatka czuje głód antenowy :ech: !! :rozglada:

Szukałem tej Dobrzycy i na dwoje babka wróżyła :lol2: !! Niewiele więcej wiem :lol: !! :lol2:
# Dobrzyca - wieś w woj. wielkopolskim, w pow. pilskim, w gminie Szydłowo
# Dobrzyca - wieś w woj. wielkopolskim, w pow. pleszewskim, w gminie Dobrzyca
Jedna i druga miejscowość dość daleko od Poznania :mhm:

A więc Agatka jeździ sobie po regionie teraz :spiewa: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:
not that kind pisze:Wygląda na to, że teraz Agata jest bliżej ludzi i bliżej ludzkich spraw :)
Ale nie bliżej naszych spraw i trosk ;( !! Od nas się oddaliła i wpadła tylko na 2 minuty -zapewne :roll: ?? :(
..ło rety :hyh:
..ja już wieki nie oglądam PZP :hmm:

..mogłem się domyślić że teraz tam Agatkę ześlą :hyh:
..skoro nie prowadzi serwisów i nie nadaje liveów :hyh:
Dzięki i Tobie noteczko :* !!
..dzięki Wam ludziska za info :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:
..ło rety :hyh:
..ja już wieki nie oglądam PZP :hmm:
Palanty z nas obi :devil: !! Jak mogliśmy czegoś takiego się nie domyślić :> ?? :hyh:

No i jak -nie wyrzucisz z siebie bolączek :lol2: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Palanty z nas obi :devil: !! Jak mogliśmy czegoś takiego się nie domyślić :> ?? :hyh:
..może materiał niedługo pojawi się na tym cholernym portalu tvn24 :> :hyh:
No i jak -nie wyrzucisz z siebie bolączek :lol2: ??
..nie :nie:
..bo musiałbym za każde negatywne pod adresem Agatki słowo wykląć moderatora :hyh:

..a moderatora - nawet jeśli jest świętokradcą trzeba uszanować :hyh:
..nawet jeśli na to nie zasługuje :hyh:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

obieżyświat pisze:..może materiał niedługo pojawi się na tym cholernym portalu tvn24 :> :hyh:
Ciekaw jestem o czym dokładnie był materiał :rozglada: ?? Tak dawno nie smakowałem wyśmienitej "reporterki" Agatki :rozglada: !!
Z jakim problemem musiała się zmierzyć , co napiętnować , komu dopomóc :rozglada: ??
..nie :nie:
..bo musiałbym za każde negatywne pod adresem Agatki słowo wykląć moderatora :hyh:

..a moderatora - nawet jeśli jest świętokradcą trzeba uszanować :hyh:
..nawet jeśli na to nie zasługuje :hyh:
Masz rację ;) !! Lepiej nie robić z wątku bagna :hyh: !!
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

marcinkowsky pisze:Ciekaw jestem o czym dokładnie był materiał :rozglada: ?? Tak dawno nie smakowałem wyśmienitej "reporterki" Agatki :rozglada: !!
Z jakim problemem musiała się zmierzyć , co napiętnować , komu dopomóc :rozglada: ??
..poczekamy :rozglada:
..może się dowiemy :rozglada:
Masz rację ;) !! Lepiej nie robić z wątku bagna :hyh: !!
..właśnie :)
..dlatego wolałem całą wściekłość zdusić w sobie :hyh:
..nawet nie wspomnę ile zdrowia mnie to kosztowało :evil:
ODPOWIEDZ