Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Re:

Post autor: Dżastina »

maxxx pisze:Pewnie nie ogladacie 'PzP',ale donosze,że Agata miała materiał.Ale widoczna oprócz tego poniżej była tylko raz
Zanim się pokazała można było ją usłyszeć :lol2: Mhm, słuchając swojego rozmówcy powiedziała :lol2:
marcinkowsky pisze: Jenyyyyy :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Zapomniałem w ogóle o istnieniu tego programu :hmm: !! :hmm:
Ale ja pamiętam, coby w razie czego zapominalskim donieść :D
marcinkowsky pisze:
Dzięki i Tobie noteczko :* !!
Noteczko, noteczko :> Gdyby nie Dżastina noteczka o żadnym materiale by nie wiedziała :> :rozglada:
obieżyświat pisze:
marcinkowsky pisze:Palanty z nas obi :devil: !! Jak mogliśmy czegoś takiego się nie domyślić :> ?? :hyh:
..może materiał niedługo pojawi się na tym cholernym portalu tvn24 :> :hyh:
I się pojawił :D specjalnie dla niedomyślnych palantów :lol2:
obieżyświat pisze:
No i jak -nie wyrzucisz z siebie bolączek :lol2: ??
..nie :nie:
..bo musiałbym za każde negatywne pod adresem Agatki słowo wykląć moderatora :hyh:

..a moderatora - nawet jeśli jest świętokradcą trzeba uszanować :hyh:
..nawet jeśli na to nie zasługuje :hyh:
Nasz moderator to w gruncie rzeczy dobry człowiek :rozglada: ma tylko inne niż my pojęcie o charyźmie :rozglada:
obieżyświat pisze:
Masz rację ;) !! Lepiej nie robić z wątku bagna :hyh: !!
..właśnie :)
..dlatego wolałem całą wściekłość zdusić w sobie :hyh:
..nawet nie wspomnę ile zdrowia mnie to kosztowało :evil:
Nie musisz wspominać potrafię to sobie wyobrazić :uhh: Właściwie nawet nie muszę sobie wyobrażać :uhh:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

Dżastina pisze:Zanim się pokazała można było ją usłyszeć :lol2: Mhm, słuchając swojego rozmówcy powiedziała :lol2:
Najrozkoszniejsze mhm na świecie :szalony: !! :P :lol2:
Ale ja pamiętam, coby w razie czego zapominalskim donieść :D
(...)
Noteczko, noteczko :> Gdyby nie Dżastina noteczka o żadnym materiale by nie wiedziała :> :rozglada:
Ahhhjj więc to w pierwszej ... absolutnie pierwszej kolejności podziękowania należą się Tobie :lol2: ?? Wobec tego naprawiam błąd i rekompensuję i dziękuję Ci , dziękuję Ci bardzo Dżastinko za pamięć i informację :* !! :lol2: !! :*
No już teraz mam pewność ,że byle czym Agatka zajmować się nie mogła :) !! :brawa: !! Pożyteczną sprawą , oby tylko deklaracja urzędnicza złożona prosto w najpiękniejsze na świecie oczy Agatki , w obecności kamer nie utkwiła w próżni :rozglada: !! :rydzyk:
Nasz moderator to w gruncie rzeczy dobry człowiek :rozglada: ma tylko inne niż my pojęcie o charyźmie :rozglada:
I czasami mam wrażenie o profesjonalizmie i osobowości :devil: !! :hyh:
Nie musisz wspominać potrafię to sobie wyobrazić :uhh: Właściwie nawet nie muszę sobie wyobrażać :uhh:
Wolałbym z Tobą Dżastinko dzielić radości , ale los chciał , że dzielimy niemal same troski ;( !!
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

marcinkowsky pisze:
Dżastina pisze:ZAle ja pamiętam, coby w razie czego zapominalskim donieść :D
(...)
Ahhhjj więc to w pierwszej ... absolutnie pierwszej kolejności podziękowania należą się Tobie :lol2: ?? Wobec tego naprawiam błąd i rekompensuję i dziękuję Ci , dziękuję Ci bardzo Dżastinko za pamięć i informację :* !! :lol2: !! :*
Ech :D Każdemu zdarzy się zapomnieć o czymś wspomnieć :D
:D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Ech :D Każdemu zdarzy się zapomnieć o czymś wspomnieć :D
Pewnie , że się zdarza :lol: !! Nawet najlepszym :D

Miło, że wpadasz :D ! Nawett z pustymi rękami :lol2: !! Czyli , że w Prosto z Polski dzisiaj nic nie było , co mogłoby nas zainteresować :mhm: ??
Bo ja dopiero teraz w domu :rozglada:
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
not that kind
Bywalec
Bywalec

marcinkowsky pisze:Pewnie , że się zdarza :lol: !! Nawet najlepszym :D
Miło mi :D
Miło, że wpadasz :D ! Nawett z pustymi rękami :lol2: !! Czyli , że w Prosto z Polski dzisiaj nic nie było , co mogłoby nas zainteresować :mhm: ??
Bo ja dopiero teraz w domu :rozglada:
Podobno nic nie było, co by przypominało o Agacie :D
Nawett
Tak apropos tych dwóch "tt" :D Pan od Agatty to już tu się nie ma zamiaru pojawić :> :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Miło mi :D
Cała przyjemność po mojej stronie :lol2: !!
Podobno nic nie było, co by przypominało o Agacie :D
Tak niestety myślałem , kiedy zobaczyłem .... a właściwie nie zobaczyłem capsów od Ciebie :roll: !! :ech:
Nawett
Tak apropos tych dwóch "tt" :D Pan od Agatty to już tu się nie ma zamiaru pojawić :> :D
Al -norrrmalnie druga Agatka :? !! Schował się :/ !! Ale może przy długim weekendzie do nas zajrzy :rozglada: ?? W końcu , ile można pracować :> ??
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

marcinkowsky pisze: Ahhhjj więc to w pierwszej ... absolutnie pierwszej kolejności podziękowania należą się Tobie :lol2: ?? Wobec tego naprawiam błąd i rekompensuję i dziękuję Ci , dziękuję Ci bardzo Dżastinko za pamięć i informację :* !! :lol2: !! :*
No, teraz wszystko jest tak, jak być powinno :lol2:
not that kind pisze: Ech :D Każdemu zdarzy się zapomnieć o czymś wspomnieć :D
Taaaak? :> Zapomniałaś jeszcze wspomnieć o tym, jak ironicznie pytasz mi się, kiedy oglądam PzP, po co go w ogóle tracę czas na ten program :uhh: Jak widać czasami warto się poświęcić :tanczy:
marcinkowsky pisze:
Nawett
Al -norrrmalnie druga Agatka :? !! Schował się :/ !! Ale może przy długim weekendzie do nas zajrzy :rozglada: ?? W końcu , ile można pracować :> ??
Jedni się przepracowują, inni wprost przeciwnie :> Obi też dzisiaj nas nie zaszczycił ani jednym zdaniem :mhm: czyżby znowu coś w sobie tłumił? :rozglada:
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Dżastina pisze:No, teraz wszystko jest tak, jak być powinno :lol2:
Trzeba było naprawić kolejność podziękować , coby porządek był :lol2: !! :*
Taaaak? :> Zapomniałaś jeszcze wspomnieć o tym, jak ironicznie pytasz mi się, kiedy oglądam PzP, po co go w ogóle tracę czas na ten program :uhh: Jak widać czasami warto się poświęcić :tanczy:
Jak widać warto -teraz i ja to wiem :lol2: !! Tylko dziękować Bogu , że tak wiernych widzów jak Ty Dżasti , tvn24 mimo wszystko posiada :rydzyk: !! :*
Jedni się przepracowują, inni wprost przeciwnie :> Obi też dzisiaj nas nie zaszczycił ani jednym zdaniem :mhm: czyżby znowu coś w sobie tłumił? :rozglada:
On chyba cały czas tłumi to samo :rozglada: ?? I po części z mojej winy , bo go przecież rozjątrzałem , kiedy się pojawił już trochę uspokojony :rozglada: Ale skoro on woli dusić w sobie złe emocje , to jego sprawa :rozglada: !! :spiewa:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Re: Agata Tomaszewska

Post autor: obieżyświat »

..najbardziej to ja teraz tłamszę w sobie tęsknotę i niezrozumienie :uhh:

..i coraz mniej mi to wychodzi :/
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Zapomniałam Wam o czymś donieść :rozglada: Koleżanka Agaty poinformowała nas wczoraj, że jeszcze dziś sę z nami spotka, a od jutra ma wolne :rozglada: Olo pracował w miniony weekend, więc kto powinien się pojawić jutro w relacjach z Wielkiej Polski? :cicho: A może juź dziś w wieczornych serwisach się pojawi? :rozglada: Albo z materiałem w PzP? :rozglada:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Nie no, dzisiaj jest zdecydowanie Asia na majówce, ale kto wie, może jutro Agata będzie znów wyczynowo coś robić tak, jak np. w Argentynie :D
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze:Nie no, dzisiaj jest zdecydowanie Asia na majówce, ale kto wie, może jutro Agata będzie znów wyczynowo coś robić tak, jak np. w Argentynie :D
A jak tak się stanie , to liczymy na mnóstwo capsów :tanczy: !! :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
obieżyświat pisze:..najbardziej to ja teraz tłamszę w sobie tęsknotę i niezrozumienie :uhh:

..i coraz mniej mi to wychodzi :/
Nie wychodzi co -to tłamszenie , czy coś innego :> ?? :mhm: Bo jakoś tak nie bardzo rozumiem :roll: ?? Chociaż czuję się podobnie i tego samego doświadczam :uhh: !!
Dżastina pisze: A może juź dziś w wieczornych serwisach się pojawi? :rozglada: Albo z materiałem w PzP? :rozglada:
Znów mam mieć nadzieję :roll: ??
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..mnóstwo nadziei :)

..niestety nie popartej czynami ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

obieżyświat pisze:..mnóstwo nadziei :)

..niestety nie popartej czynami ;(
A już tym bardziej wydarzeniami w tvn24 :ech: :roll:
Drugi dzień majówki, a Agaty jak nie było tak nadal nie ma :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

not that kind pisze:Drugi dzień majówki, a Agaty jak nie było tak nadal nie ma
Nigdy nie mów nigdy. :spiewa:
Agata pod Poznaniem odwiedza Indian i przez cały dzień będzie poznawać ich kulturę - właśnie trwa jej relacja :tanczy:
Przez chwilę jej głosem mówił Sidorkiewicz. :lol2:
ODPOWIEDZ