Anita Werner
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Anita Werner
Wczorajszą zapowiedź Ziemca skojarzyłem ze znanymi tu plotkami i pomyślałem, że do pierwszokwietniowego wydania "Wiadomości" TVP "wypożyczy" Beatę T, ale być może to będzie Anita.
W każdym razie tak, czy tak, o 19:30 czuwam 

-
- Bywalec
Nowa osoba się pojawi, ale będzie to Pan, a nie Pani. Mówi się, że może to być Jerzy Baczyński - redaktor naczelny Polityki, albo jakiś inny znany starszy dziennikarz - podaje portal wyborcza.pl:
http://wyborcza.pl/1,75248,11460376,Dzi ... enter.html
Dziś 50 urodziny Trójki więc być może to część obchodów tych urodzin i jednorazowa akcja. Na giełdzie nazwisk pojawili się bowiem również: Marek Niedźwiedzki, czy Wojciech Mann.
Wracając do Anity, nie zdziwiłbym się gdyby przeszła do Wiadomości. Jest ewidentnie niedoceniana w TVN.
http://wyborcza.pl/1,75248,11460376,Dzi ... enter.html
Dziś 50 urodziny Trójki więc być może to część obchodów tych urodzin i jednorazowa akcja. Na giełdzie nazwisk pojawili się bowiem również: Marek Niedźwiedzki, czy Wojciech Mann.
Wracając do Anity, nie zdziwiłbym się gdyby przeszła do Wiadomości. Jest ewidentnie niedoceniana w TVN.
a to Anita już nas na stałe opuściła i przeszła do tej kaczorowej tv czy to tylko tymczasowo a już myślałem myślałem ze kierunek jest tylko w jedna stronę a tu proszę a szkoda bo Anita jest dobra w wywiadach i zapędzaniu w kozi róg naszych nie kompetentnych polityków ale z drogiej strony liczba zer musi się zgadzać

Całe szczęście, że to Niedźwiecki i Kraśko, bo jakby to była Anita to chyba bym na zawał padł 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
a tak na poważnie ta są jakieś widoki na Anitę na antenie
-
- Fan Forum
- Kontakt:
?piotrek888 pisze:Dziś chyba wraca albo jakoś w święta.

Dzisiejsze Fakty po Faktach są reklamowane z fragmentami rozmów jak Anita zadaje gościom pytania, więc to chyba dobry znak 

Dzisiaj "Fakty po Faktach" poprowadzi Grzegorz Kajdanowicz.matik pisze:Dzisiejsze Fakty po Faktach są reklamowane z fragmentami rozmów jak Anita zadaje gościom pytania, więc to chyba dobry znak
Anita prowadzi właśnie "Fakty Po Południu" 

A więc macie swoją ulubienicę