Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

:tanczy: :jupi: :jupi: :jupi: ObrazekObrazekObrazek :jupi: :jupi: :jupi: :tanczy:

Osobom tutaj piszącym i również cztającym życze dalszych owocnych postów o najwspanialszej dziennikarce pod słońcem :!: :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

15-postowe (już 14) obchody z okazji rozpoczęcia 500 strony czas zacząć!
:tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek
Musimy się jakoś podzielić tą jedną lampką.

Nasunął mi się jeszcze stary hicior, wciąż puszczany przy podobnych okazjach. :lol2:

Zawsze mam kłopoty z tym, co powiedzieć.
Życzę po prostu kolejnych 500 stron oraz sobie, Wam-pisarzom i czytelnikom, dalszej rozkoszy z oglądania Joasi...
i - jeśli dobrze zrozumiałem maxxxa - by o Joasi mówiła cała Polska. :jupi:

Pytałem się o tego rzecznika, gdyż w Internecie jest mnóstwo jej wypowiedzi i myślałem o napisaniu mini-poradnika Joasiowego. Ale skoro pewności nie ma, to lepiej nie ryzykować.
maxxx

Jak się to wszystko fajnie ułożyło,Jej powrot i ta 500tka :arrow:

Obrazek

Fiat 500

:tanczy: :tanczy: :tanczy:

Z takich malutkich życzeń,to żeby Joasia przekazywała więcej dobrych informacji niż tych złych i smutnych.
O np jak by mi tak powiedziała po niedzieli,że wygraliśmy z Niemcami 1-0 to bym się nie obraził :lol2:
kamilo pisze:Pytałem się o tego rzecznika, gdyż w Internecie jest mnóstwo jej wypowiedzi i myślałem o napisaniu mini-poradnika Joasiowego. Ale skoro pewności nie ma, to lepiej nie ryzykować
Tak już znamy te rady jak się opalać,jakie są zarazki w wodzie niby pitnej.. :hmm: Im więcej to czytam,tym mam większe przeświadczenie,że to nie Ona.Ale z drugiej strony to są takie ludzkie sprawy w sensie stricte :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

Fiat 500
No właśnie gdy wpisałem do wyszukiwarki ''500'' to mi wyskoczyło, ale się drapałem, czy odpowiednie :spiewa:
Tak już znamy te rady jak się opalać,jakie są zarazki w wodzie niby pitnej..
Zapomniałeś o parówkach w przedszkolu, rtęci w termometrze i rakotwórczych sosach w proszku. :lol2:
A już myślałem, że mogłoby być to oryginalne. :roll:
Im więcej to czytam,tym mam większe przeświadczenie,że to nie Ona.Ale z drugiej strony to są takie ludzkie sprawy w sensie stricte
Im więcej o tym wiem, tym więcej rodzi się wątpliwości. Większość wypowiedzi pochodziła z 2004 roku, co by oznaczało, że praktycznie prosto z tej funkcji trafiła do TVN24. Wg Wikipedii po drodze do TVN24 było jeszcze TVP i TAI w... Białymstoku. A tam dwóch Joaś Kryńskich to raczej ze świecą szukać. :rozglada:
Myślę, że już nie powinniśmy tego roztrząsać. Było, minęło. Zapytałem, bo myślałem, że wiecie... :ech:

PS. Wycofuję słowa o Polsce z poprzedniego posta. Pokićkało mi się ułożenie barw. :rozglada: :rozglada: :rozglada:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

No ładnie koledzy :> Ani mru mru o PzP . Już myślałem, że znowu Kubuś, a tu takie widoki , w sam raz na 500 stronę :tanczy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Camilo
Guru
Guru

Cudne rybaczki. Buciki też niczego sobie. :lol2:
Ani mru mru o PzP
Już Nas wystarczająco ucieszyła pojawieniem się w Dniu... :tanczy:

Oczywiście obecnością w Dnż i jutro bym nie pogardził. :rozglada:
maxxx

kamilo pisze:Oczywiście obecnością w Dnż i jutro bym nie pogardził
Mówisz-masz :!: :lol2: :tanczy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W kolorystyce narzuconej przez tą moją małą graficzkę + fiat500 + te Twoje różyczki :lol2:
Camilo
Guru
Guru

Nie spodziewałem się tego. :spiewa: Wybacz Joanno, że moja widownia poszła na koszt Superstacji, ale obiecuję, że o 12.00 to się nie powtórzy. :rozglada:
maxxx

Wybacz Joanno, że moja widownia poszła na koszt Superstacji, ale obiecuję, że o 12.00 to się nie powtórzy.
Nie no nie on sobie Superstacje ogląda :hmm: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Camilo
Guru
Guru

:red: Obiecuję, że następnym razem jak będę przełączał na Superstację, to zobaczę kto króluje w Dniu. :racja:
Nie ukrywam, że wolę Łukasza Tymkowa czy Jacka Zimnika niż najnowsze ''odkrycia'' stacji. :rozglada:
Ale jeśli za 10 minut Kaczka nie skończy, to bez skrupułów przełączę. Tym razem na TVN CNBC. :grozi:
PS. Ostatnie zdanie już nieaktualne.
Camilo
Guru
Guru

Mały dowód, że oglądałem Aśkę. :spiewa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szkoda, że już wyzbyła się nawyku poprawiania włosków na wizji. Zazdroszczę tym Panom z reżyserki. :lol2:
Obrazek Obrazek

Ma kobitka odwagę, że to wszystko Jej nie straszne. :shock:
Obrazek

PS. 13.00 - Benchałer, 14.00 - Donek :hmm:
maxxx

kamilo pisze:Mały dowód, że oglądałem Aśkę.
Cóż za poswięcenie ;) :spiewa:
Szkoda, że już wyzbyła się nawyku poprawiania włosków na wizji. Zazdroszczę tym Panom z reżyserki.
A nie tak do końca,wczoraj Jej się zdarzyło :aniol: Ach ja zazdroszcze wszystkim,którzy mogą przebywać w otoczeniu Joasi :spiewa:
13.00 - Benchałer, 14.00 - Donek
Ja Ją żałuje,że się nudzi tam przy stoliku prezenterskim..a Jej tam nie ma :shock: Widziałem na podglądzie :grozi: :lol2:
Camilo
Guru
Guru

maxxx pisze:Cóż za poswięcenie
O jakim poświęceniu mówisz :?: :!:
A nie tak do końca,wczoraj Jej się zdarzyło Ach ja zazdroszcze wszystkim,którzy mogą przebywać w otoczeniu Joasi
Szkoda, że oni tego pewnie nie potrafią docenić. ;(
Ja Ją żałuje,że się nudzi tam przy stoliku prezenterskim..a Jej tam nie ma Widziałem na podglądzie
Pewnie teraz do magazynu się przygotowuje. :lol2: Dobrze, że naprawili kamerkę portalową. :aniol:
epsztajnek

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

Ja Ją żałuje,że się nudzi tam przy stoliku prezenterskim..a Jej tam nie ma
Swoim zwyczajem zabrała torebkę i poszła z "kolegą" na kawę :> :uwaga:
maxxx

Joasia publicystka moderowała rozmowę o ochronie zdrowia 8) Tych gości to średnio ciekawych miała :rozglada: Pare razy pokarała ich wywody,szczególnie tego pana w studio :spiewa:
Ach noi jak wyglądała :roll: Sympatycznie ,prawda :> :jupi: :arrow:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

P.S O 16 kolejna konferencja.
ODPOWIEDZ