Osobom tutaj piszącym i również cztającym życze dalszych owocnych postów o najwspanialszej dziennikarce pod słońcem

Moderator: Łukasz
Tak już znamy te rady jak się opalać,jakie są zarazki w wodzie niby pitnej.. :hmm: Im więcej to czytam,tym mam większe przeświadczenie,że to nie Ona.Ale z drugiej strony to są takie ludzkie sprawy w sensie stricte :spiewa:kamilo pisze:Pytałem się o tego rzecznika, gdyż w Internecie jest mnóstwo jej wypowiedzi i myślałem o napisaniu mini-poradnika Joasiowego. Ale skoro pewności nie ma, to lepiej nie ryzykować
No właśnie gdy wpisałem do wyszukiwarki ''500'' to mi wyskoczyło, ale się drapałem, czy odpowiednie :spiewa:Fiat 500
Zapomniałeś o parówkach w przedszkolu, rtęci w termometrze i rakotwórczych sosach w proszku.Tak już znamy te rady jak się opalać,jakie są zarazki w wodzie niby pitnej..
Im więcej o tym wiem, tym więcej rodzi się wątpliwości. Większość wypowiedzi pochodziła z 2004 roku, co by oznaczało, że praktycznie prosto z tej funkcji trafiła do TVN24. Wg Wikipedii po drodze do TVN24 było jeszcze TVP i TAI w... Białymstoku. A tam dwóch Joaś Kryńskich to raczej ze świecą szukać. :rozglada:Im więcej to czytam,tym mam większe przeświadczenie,że to nie Ona.Ale z drugiej strony to są takie ludzkie sprawy w sensie stricte
Cóż za poswięceniekamilo pisze:Mały dowód, że oglądałem Aśkę.
A nie tak do końca,wczoraj Jej się zdarzyło :aniol: Ach ja zazdroszcze wszystkim,którzy mogą przebywać w otoczeniu Joasi :spiewa:Szkoda, że już wyzbyła się nawyku poprawiania włosków na wizji. Zazdroszczę tym Panom z reżyserki.
Ja Ją żałuje,że się nudzi tam przy stoliku prezenterskim..a Jej tam nie ma13.00 - Benchałer, 14.00 - Donek
O jakim poświęceniu mówiszmaxxx pisze:Cóż za poswięcenie
Szkoda, że oni tego pewnie nie potrafią docenić.A nie tak do końca,wczoraj Jej się zdarzyło Ach ja zazdroszcze wszystkim,którzy mogą przebywać w otoczeniu Joasi
Pewnie teraz do magazynu się przygotowuje.Ja Ją żałuje,że się nudzi tam przy stoliku prezenterskim..a Jej tam nie ma Widziałem na podglądzie
Swoim zwyczajem zabrała torebkę i poszła z "kolegą" na kawę :> :uwaga:Ja Ją żałuje,że się nudzi tam przy stoliku prezenterskim..a Jej tam nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: beznicku i 22 gości