Magda Sakowska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Maciekw
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Maciekw »

Mo¿e za bardzo lubiê siê we wszystkim doszukiwaÌ jakiœ podtekstów, czy te¿ drugiego dna, ale aktywnoœÌ M. Sakowskiej w TVP2 wdaje mi siê bardzo podejrzana. Najpierw telekamery teraz panorama, no, no, no...

Mam nadziejĂŞ, jednak, Âże Pani Magda nigdzie siĂŞ nie wybiera i zostanie w TYVN24 bo Âświetna z niej dziennikarka - jako reporter sejmowy spisuje siĂŞ znakomicie, serwisy prowadzi rĂłwnieÂż caÂłkiem, caÂłkiem. Jedynie mogÂłaby siĂŞ lepiej ubieraĂŚ, zazwyczaj Jej ubrania sÂą jakieÂś takie za duÂże, zbyt szerokie... nie wiem jak to precyzyjnie okreÂśliĂŚ...
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Nie no chyba zostaniew TVN24, staÂła siĂŞ ÂświetnÂą korenspondentkÂą sejmowÂą, zajeÂła miejsce AndÂżeja Morozwoskiego, ktĂłry po sejmie biega Âżadko. TeÂż mam nadzieje, Âże kiedyÂś usÂłyszymy " a telekamere otrzymuje....Magda Sakowska z TVN24"! KiedyÂśp rzeszÂła do RMFFM ale szybko wrĂłciÂła...bardzo dobrze:):) Robbi siĂŞ zniej nowa gwiazda:)
Wróciłem!!
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

To ze Madzia pojawila sie w TVP2 swiadczy o tym ze nareszcie telewizje chociaz konkurencyjne to nareszcie sie szanuja wzajemnie. A co do jej strojow to co w nich zlego?;> Jest elegancka Kobieta. Szkoda ze tak malo informacji na jej temat mozna znalezc w necie :(
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
A.I.W.L.I.S.
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: A.I.W.L.I.S. »

Te¿ widzia³am j¹ wczoraj w Panoramie i wogóle czêsto j¹ widze w innych dziennikach, tyle ¿e nie ze tak powiem "tak wyraŸnie". Komentarz doœÌ d³ugi i "³adny".
Kowal
Bywalec
Bywalec

Nie no Magda roÂśnie nam na gwiazde, dotego powoli chyba zajmuje miejsce Morozowskiego, wyobraÂżacie sobie jÂą w "Teraz my"?
Wróciłem!!
Sun
Początkujący
Początkujący

No,tak kazdy dostrzega jej predyspozycje na bycie "gwiazda" w tym pozytwnym znaczeniu oczywiscie...a ile ona ma w ogole lat? ma ktos informacje na ten temat?:>
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
fuksi
Początkujący
Początkujący

Post autor: fuksi »

Magdalena Sakowska - piszecie , ¿e robi siê z niej gwiazda , ¿e roœnie nam na gwiazdê , ¿e ma predyspozycje na bycie gwiazd¹ , móg³bym siê z tym zgodziÌ gdyby nie fakt , ¿e ona w pewnym sensie ju¿ jest gwiazd¹ . Magda jest bardzo profesjonaln¹ dziennikark¹ zajmuj¹c¹ siê polityk¹ . Jak chcê siê dowiedzieÌ co tam w naszej polityce s³ychaÌ , zawsze mam nadziejê ,¿e jak w³¹czê TVN24 to z Parlamentu rzeczywistoœÌ relacjonowaÌ bêdzie w³aœnie Sakowska . Reporterka z si³a , która wie czego chce to widaÌ i s³ychaÌ przy ka¿dej rozmowie z politykami . Grzeczna , sympatyczna , ale nie rozlaz³a jak pyta to na temat . Rozmowy MS s¹ poprostu ciekawe.
Sun
Początkujący
Początkujący

O ile w ogole jakikolwiek dziennikarz moze byc gwiazda to na pewno Magdy sie to tyczy. Dzis caly ranek w TVN24 na posterunku z najnowszymi informacjami :) Jeszcze sie wyrabia,miejmy nadzieje ze szykuje sie druga Justyna Pochanke
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

magda sakowska

Post autor: salladyn »

MyÂślĂŞ Âże jak narazie to wÂłaÂśnie Magda Sakowska i Beata Tadla najlepiej sobie radzÂą z tych nowicjuszek i nowicjuszy w TVN24 (mam namyÂśli debiut w roli prowdzÂących).ChociaÂż mi z tych dwĂłch paĂą bardziej podoba mi siĂŞ w roli prowadzÂącej Beata Tadla. :roll:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Magda Sakowska jest ÂświetnÂą reporterkÂą ale jako prowadzÂąca czegoÂś mi brakuje, choĂŚ wierze, Âże z czasem jej to przyjdzie:)
Wróciłem!!
Sun
Początkujący
Początkujący

No baa...na pewno tak bedzie,kazdy potrzebuje czasu,ale zdobywa niezle doswiadczenie akurat w TVN. Lepiej byc nie moglo! Nikt nie zna daty jej urodzin?;>
fuksi
Początkujący
Początkujący

Re: magda sakowska

Post autor: fuksi »

salladyn pisze:MyÂślĂŞ Âże jak narazie to wÂłaÂśnie Magda Sakowska i Beata Tadla najlepiej sobie radzÂą z tych nowicjuszek i nowicjuszy w TVN24 (mam namyÂśli debiut w roli prowdzÂących).ChociaÂż mi z tych dwĂłch paĂą bardziej podoba mi siĂŞ w roli prowadzÂącej Beata Tadla. :roll:
To Âżart prawda Tadla lepsza od Sakowskiej, chyba jak Sakowska zaczeÂłaby prowadziĂŚ coÂś w TVN Style, bo w roli PaĂąci prowadzÂącej program o koronkach czy w co ubraĂŚ pociechĂŞ zupeÂłnie nie mogĂŞ sobie jej wyobraziĂŚ i moÂże tam by nie bÂłyszczaÂła , ale tematy powaÂżne istotne to tylko Sakowska
Kowal pisze:Magda Sakowska jest ÂświetnÂą reporterkÂą ale jako prowadzÂąca czegoÂś mi brakuje, choĂŚ wierze, Âże z czasem jej to przyjdzie:)
Przepraszam ,ale nie rozumiem czego jej brakuje?Jest chyba najÂłdniejszÂą dziennikarkÂą jakÂą widziaÂłem w TV , a w gÂłowie tylko pozazdroÂściĂŚ.[/quote]
Sun pisze:O ile w ogole jakikolwiek dziennikarz moze byc gwiazda to na pewno Magdy sie to tyczy. Dzis caly ranek w TVN24 na posterunku z najnowszymi informacjami Smile Jeszcze sie wyrabia,miejmy nadzieje ze szykuje sie druga Justyna Pochanke
Zgadzam siê w 100% no mo¿e 99% bo dla mnie to Sakowska ju¿ jest wyrobiona , a teraz to ju¿ szlifowanie diamentu. Zauwa¿y³em , ¿e zapuszcza w³osy na ³¹czeniach z Sejmu tego tak nie widaÌ , a tu owszem . Super pomys³ dla jej wygl¹du, jeszcze bardziej b³yszczy. Poprostu BOSKA SAKOWSKA
Sun
Początkujący
Początkujący

BOSKA SAKOWSKA hehehe a wiec juz mamy dwoch wielbicieli Madzi na tym forum ;) cieszy mnie to! czekam az pozostala czesc Polski oszaleje na jej punkcie :D:D
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Sun pisze:BOSKA SAKOWSKA hehehe a wiec juz mamy dwoch wielbicieli Madzi na tym forum ;) cieszy mnie to! czekam az pozostala czesc Polski oszaleje na jej punkcie :D:D
oj ...
wielbicieli Madzi na tym forum jest znacznie, znacznie wiecej :wink:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Ja jestem jej wielbicielem, oczywiÂście jest na drugim miejscu:)
Wróciłem!!
ODPOWIEDZ