Kanały informacyjne na świecie
Moderator: Łukasz
Stwierzam, ¿e CNN jedna z najpowazniejszych stacji telewizyjnych na swiecie...wrêcz historia...tak spaœÌ na dno...naparwde powinni siê tym zaj¹c, maj¹ chyba fundusze i warunki. a oprawa powtarzam MASAKRA!! Ja niewiem mam andziej, ¿ eniezap³acili du¿o, ja moge zrobiÌ poodbn¹ za 10 z³otych. A tego kto jest odpowiedzialny za studio i oprawe powinni zamn¹Ì w G³antamo na Kubie!!
Wróciłem!!
kanaÂły informacyjne na Âświecie
Pozostaje mieĂŚ nadziejĂŞ Âże te zdjĂŞcia to tylko projekt ,szkic czy zarys wÂłaÂściwej oprawy graficznej.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
no tak tylko wszystko mo¿na przedstawiÌ czytelnie w ciekawy sposub, bo chybga przyznasz, ¿ eta oprawa niezachêca do ogl¹dania i s³uchania informacji. Grafika powinna byÌ dynamiczna i ciekawa, która zachêca na tym polega magia telewizji. Ale s¹ gusta i guœciki, ja naprzyk¹³t wole jak grafika jest "wartwowa" najlepiej jak by sie jescze rusza³a. Ale mój kolega z Gdaùska mo¿e miec inne zdanie.
P.S.:
JeÂżeli jakas stacja chce prostÂą grafike, taka jak nowa grafikla CNN to zapraszam do mnie proponuje tani:):)
P.S.:
JeÂżeli jakas stacja chce prostÂą grafike, taka jak nowa grafikla CNN to zapraszam do mnie proponuje tani:):)
Wróciłem!!
No kurde czekaÌ do pó³nocy:(:( Chyba wytrzymam bo msuze to zobaczyÌ
A jak jednak zasne, w co wÂątpie to jutro od rana bĂŞde miaÂł dobry humor bo zobacze jak najleprza stacja informacyjna Âświata CNN pognĂŞbia siĂŞ uÂżywajÂąc painta do oprawy graficznej programu. ChociaÂż caÂły czas mam nadzieje, Âże to byÂły jakieÂś zarysy albo przesuneli premiere oprawy by szybka jÂą zmieniĂŚ bo ktoÂś siĂŞ obudziÂł, Âże takie coÂś robia dzieci 3 klasy podstawĂłwki na informatyce, oczywiÂście jak majÂą wogĂłle komputery w szkole

Wróciłem!!
No widze, ¿e mamy fana F1:)Ja niechodze spaÌ wogóle...teraz bo mam ferie i ca³¹ noc siedze przy kompie i ogl¹dam powtórki programów TVN24 bo za dnia niemoge, jestem u kumli i korzystam z wolnego, niestety od poniediza³ku wracam do szko³y:( A co do CNN to kupie sobie zaraz du¿o chusteczek bo bêde p³aka³ z œmiechu jak to zobacze:):)
Wróciłem!!