TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Niestety, prezydent Kwaœniewski od dawna nie st¹pa ju¿ po ziemi, ale buja w ob³okach. Uwa¿a siê za mê¿a stanu, którym nigdy nie by³ i nie bêdzie. Zachowuje siê jak wyrocznia w Delfach. Szkoda s³ów. A tak na marginesie, jak to mo¿liwe, ¿e telewizja publiczna nie zatrzyma³a jednego z najlepszych polskich dziennikarzy u siebie? Wiem, ¿e to ju¿ lekko odleg³a historia, ale nadal wzbudza to we mnie zdumienie. 

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Naciski polityczne ze strony ekipy kwiatkowskiego i brak swobody i szans rozwoju.
Wtedy nie byÂło dla nich waÂżne kto kim jest tylko waÂżne byÂło to kto naleÂżycie wypeÂłnia polecenia od prezesa. Dla tych nieposÂłusznych i niezaleÂżnych zabrakÂło tam miejsca.
S¹dze te¿, ze dopiero tvn pomóg³ kolendzie rozwin¹Ì skrzyd³a.
Wtedy nie byÂło dla nich waÂżne kto kim jest tylko waÂżne byÂło to kto naleÂżycie wypeÂłnia polecenia od prezesa. Dla tych nieposÂłusznych i niezaleÂżnych zabrakÂło tam miejsca.
S¹dze te¿, ze dopiero tvn pomóg³ kolendzie rozwin¹Ì skrzyd³a.
Nowy newsroom w Warszawie- w terenie ÂŻENADA!!!
Warszawki newsroom wyglÂąda naprawdĂŞ okazale- to najlepsza wizytĂłwka dla stacji informacyjnej jakÂą jest TVN24. Ale im dalej w pole tym bardziej swojsko
Dlaczego studia terenowe s¹ tak zaniedbane. Pó³ biedy miasta tj. Poznaù, Wroc³aw czy Katowice, gdzie jest widoczek z okna- mo¿na prze¿yÌ choÌ i tak wygl¹da bardzo przaœnie.
Natomiast dramat- moim skromnym zdaniem to studio w Krakowie!!!!
Czy wy to widzieliÂście
JakaÂś niebieska zastawka i Âścianka z plexi z monitorkami w tle- poprostu tragedia. Rozumiem, ze taki zabieg moznaby zastosowac w jakimÂś prowincjonalnym mieÂście, ale nie w Krakowie gdzie jest duÂży oddziaÂł tvnu. Nieostry kadr, ziekony obrazek--- Âżenada
Co Wy na to
Czy Brygida Grysiak nie zasÂłuÂżyÂła na lepsze studio do livĂłw?

Natomiast dramat- moim skromnym zdaniem to studio w Krakowie!!!!

Czy wy to widzieliÂście

Co Wy na to

przyznam siĂŞ, Âże nie widziaÂłem na Âżywo studia tvn'u w Âżadnym mieÂście
ale z tego co widzĂŞ na zdjĂŞciach to w Krakowie jest nawet caÂłkiem caÂłkiem spoko to studio
nie wiem dlaczego ty uwaÂżasz inaczej
ale z tego co widzĂŞ na zdjĂŞciach to w Krakowie jest nawet caÂłkiem caÂłkiem spoko to studio
nie wiem dlaczego ty uwaÂżasz inaczej

Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
TVN24 ujawnia

Zawsze mnie zastanawiaÂło czy takie informacje zdobywajÂą za pieniÂądze czy ktoÂś ujawnia je ot tak sobie.
MyÂśle Âże ÂźrĂłdÂłem tych informacji byÂła komisja ds.Orlenu. MyÂśle Âże byÂła to "zemasta" na Kulczyku za odmowe zeznaĂą (przed komisjÂą i w prokuraturze).

Prezio o jak uroczo. Kierownik zakÂładu to brzmi jak z poprzedniej epoki. Ciekawe jak duÂże sÂą zyski z tego przedsiĂŞbiorstwa, jak siĂŞ nimi dzielÂą i kim sÂą pozostali udziaÂłowcy.
/EDIT moderator:
Temat przesniesiony do kategorii "Kana³y tematyczne", bo sama jego nazwa wskasuje, ¿e powinien tu siê znaleŸÌ. Mam nadziejê, ¿e nie nikt nie obrazi =]

Prezio o jak uroczo. Kierownik zakÂładu to brzmi jak z poprzedniej epoki. Ciekawe jak duÂże sÂą zyski z tego przedsiĂŞbiorstwa, jak siĂŞ nimi dzielÂą i kim sÂą pozostali udziaÂłowcy.
/EDIT moderator:
Temat przesniesiony do kategorii "Kana³y tematyczne", bo sama jego nazwa wskasuje, ¿e powinien tu siê znaleŸÌ. Mam nadziejê, ¿e nie nikt nie obrazi =]
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Nie tylko oni dotarli - widaĂŚ z komisji "przecieka" wszystko....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....