[TVN] Dwururka

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

wierna fanka... pisze:Nie, nie, absolutnie, w programie sÂą w Âświetnych stosunkach :lol:
A w realu te¿ staraj¹ siê polubiÌ:) Ale nie da siê zaprzeczyÌ, ¿e na pocz¹tku wspó³pracy (jeszcze przy nagrywaniu pilota¿owych odcinków) nieŸle iskrzy³o:P
Czyli mamy jasnoœÌ i jak ju¿ ktoœ gdzieœ napisa³ ,, Kazia jest ¿ywym srebrem" :D
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

Post autor: wierna fanka... »

anialek pisze:Czyli mamy jasnoœÌ i jak ju¿ ktoœ gdzieœ napisa³ ,, Kazia jest ¿ywym srebrem" :D
Wiesz, coÂś rzeczywiÂście sobie przypominam, Âże chyba cos takiego czytalam:) Nie wiem tylko, czyje to byÂło, kiedy i gdzie :) Jest Âżywym srebrem - i prawdziwÂą duszÂą towarzystwa, o ile pamiĂŞtam :D
No temu komuÂś nie moÂżna zarzuciĂŚ, Âże bredziÂł :lol: :lol:
...::Whatever happens, I should be grateful...always::...
anialek
Bywalec
Bywalec

wierna fanka... pisze:
anialek pisze:Czyli mamy jasnoœÌ i jak ju¿ ktoœ gdzieœ napisa³ ,, Kazia jest ¿ywym srebrem" :D
Wiesz, coÂś rzeczywiÂście sobie przypominam, Âże chyba cos takiego czytalam:) Nie wiem tylko, czyje to byÂło, kiedy i gdzie :) Jest Âżywym srebrem - i prawdziwÂą duszÂą towarzystwa, o ile pamiĂŞtam :D
No temu komuÂś nie moÂżna zarzuciĂŚ, Âże bredziÂł :lol: :lol:
Bardzo ciepÂło o Kazi wypowiadaÂł siĂŞ Zbigniew HoÂłdys, juÂż nie wspomnĂŞ o Owsiaku :D :D
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

A rzeczywiÂście, moÂżliwe :P Teraz sobie przypominam. WyleciaÂło mi z gÂłowy.
No w koĂącu to zupeÂłnie oczywiste. Jak moÂżna mĂłwiĂŚ o Kazi inaczej? :? :D
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

co to znaczy - byĂŚ Âżywym srebrem? :hmm:
wierna fanka.. pisze: Ale nie da siê zaprzeczyÌ, ¿e na pocz¹tku wspó³pracy (jeszcze przy nagrywaniu pilota¿owych odcinków) nieŸle iskrzy³o:P
zrozumiaÂłem to w ten sposĂłb,Âże skoro iskrzyÂło to mieli romans,ale Jagiel ma ÂżonĂŞ.czyli chodzi o to,Âże darli koty,skakali sobie do gardeÂł,mieli spiĂŞcia,wiĂłry leciaÂły? ;)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

co to znaczy - byĂŚ Âżywym srebrem? :hmm:
dawniej nazywano tak rtĂŞĂŚ, zatem mamy na myÂśli okreÂślenia charakteru wybuchowego, bardzo zmiennego i generalnie dynamicznego.
zrozumiaÂłem to w ten sposĂłb,Âże skoro iskrzyÂło to mieli romans,ale Jagiel ma ÂżonĂŞ.czyli chodzi o to,Âże darli koty,skakali sobie do gardeÂł,mieli spiĂŞcia,wiĂłry leciaÂły? ;)
... oraz byÂły niesnaski miĂŞdzy nimi, sprzeczki, nieporozumienia, batalie toczyli i obrzucali siĂŞ nawzajem bÂłotem :)
...and a Happy New Year!
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

Tak, ta druga podana przez Ciebie moÂżliwa interpretacja mej wypowiedzi jest prawdziwa :lol:
Zupelnie nie mogli siê dogadaÌ. Ba, porozumieÌ:) Skakali sobie do garde³, gdy¿ ka¿de z nich mia³o w³asn¹ wizjê programu, ka¿de z nich jest oryginalne, aczkolwiek nie w ten sam sposób :P Ale, jak ju¿ powiedzia³am, wszystko zmierza ku dobremu. A co do romansu - któ¿ to wie? Niezbadane s¹ koleje ludzkiego losu. Nawet w przypadku Kazi. Powiem tyle - na razie osi¹gnêli chyba porozumienie dostateczne do wspólnego prowadzenia programu. Jak ta wspó³praca bêdzie siê dalej uk³ada³a - tylko od nich zale¿y :lol:
WeeBastard
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: WeeBastard »

no a co mogÂłaby pomyÂśleĂŚ pani Jagielska czytajÂąc takie posty?
:mhm: :nie:
...and a Happy New Year!
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

To samo. Niezbadane sÂą koleje ludzkiego losu. :lol: :lol: :lol:
¯artujê przecie¿ :D :P ¯adnego romansu pewnie nie bêdzie, co to, ma³o jest ludzi, z którymi Kazia wspó³racowa³a i/lub wspólpracuje? Dobrze, ¿e siê rozumiej¹ i ewentualnie lubi¹ :)
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

wierna fanka... pisze:A co do romansu - któ¿ to wie? Niezbadane s¹ koleje ludzkiego losu. Nawet w przypadku Kazi
nawet powiadasz :>

No wiadomo,¿e normalnie nie romansuje siê ze wspó³pracownikami,którzy maj¹ ¿ony :D Ale je¿eli prof.K³osiùski jest wolny,to kto wie ;) :devil:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

:lol: :lol:
Jeœ³i chodzi o prof. K³osiùskiego, to Kazia nawet nie musi siê wysilaÌ, ¿eby osi¹gn¹Ì porozumienie :) S¹ w œwietnych stosunkach i wspó³praca z nim Kazi udaje siê du¿o lepiej ni¿ z £ubieùskim i Beresiem, jak s¹dzê. Ale czy on jest wolny, czy nie, to ja ju¿ nie mam zielonego pojêcia. :lol:
m_nadzieja89
Początkujący
Początkujący

Post autor: m_nadzieja89 »

Mam pytanie bardzo zasadnicze - czy ktoÂś nagraÂł bÂądÂź zamierza nagrywaĂŚ DwururkĂŞ?
A jak tak to wrzucacie to gdzieÂś do netu?
Bo jak narazie moje poszukiwania pierwszego odcinka nic nie daÂły...

pozdr.
"Nolite te bastardes carborundorum."
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

Na razie w necie chyba nic nie ma, teÂż bezskutecznie szukaÂłam. Chyba, Âże nie umiem szukaĂŚ :D Na oficjalnej i nieoficjalnej stronie Dwururki sÂą tylko capsy z nagrania...
anialek
Bywalec
Bywalec

wierna fanka... pisze::lol: :lol:
Jeœ³i chodzi o prof. K³osiùskiego, to Kazia nawet nie musi siê wysilaÌ, ¿eby osi¹gn¹Ì porozumienie :) S¹ w œwietnych stosunkach i wspó³praca z nim Kazi udaje siê du¿o lepiej ni¿ z £ubieùskim i Beresiem, jak s¹dzê. Ale czy on jest wolny, czy nie, to ja ju¿ nie mam zielonego pojêcia. :lol:
Guciu ma rodzinĂŞ niestety heh :devil: Tworzyliby z Kazia fajnÂą parĂŞ :devil:
wierna fanka...
Początkujący
Początkujący

Wspaniale by sie dobrali na zasadzie przyciagania siĂŞ przeciwieĂąstw. On grzeczny, milutki i potulny, usÂługiwaÂłby Kazi na kaÂżdym kroku. :lol: MoÂże siĂŞ mylĂŞ co do jego charakteru? :D
Wzajemnie by siĂŞ uzupeÂłniali.
Ale có¿....opcja Gucia nie dzia³a:(
Ale o czym my mĂłwimy? Chcemy KaziĂŞ swataĂŚ? :lol: Fajna zabawa swojÂą drogÂą... :lol: :lol:
ODPOWIEDZ