Co powinno powrócić do TVN'u?
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Re: Co powinno powrócić do TVN'u?
Według mnie "TVN" powinien OBOWIĄZKOWO wznowić serial "Teraz Albo Nigdy" ! Moim zdaniem to był najlepszy serial "TVNu" i co najważniejsze nie robiony na licencji, jak większość programów, a oryginalny (chyba, że czegoś nie wiem???) !
W ogóle uważam, że "TAN" trochę zmarnowano, mimo, że był popularny, ale gdyby emitowano go w porze "Barw Szczęścia", czy "M Jak Miłość", zamiast w okolicach 22:00, to mógłby nawet przebić te seriale...
W ogóle uważam, że "TAN" trochę zmarnowano, mimo, że był popularny, ale gdyby emitowano go w porze "Barw Szczęścia", czy "M Jak Miłość", zamiast w okolicach 22:00, to mógłby nawet przebić te seriale...
Ja głosowałam na Kasia i Tomek ;p
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jak komuś brakuje tej pozycji, proszę sobie włączyć Central Comedy, tam leci na okrągło, od początku. Chyba pięć odcinków dziennie.pixie pisze:Ja głosowałam na Kasia i Tomek ;p
no wiem..czasami oglądam 
Ogólnie to niczego mi nie brakuje - jest OK.

Ogólnie to niczego mi nie brakuje - jest OK.
No i sie chyba doczekamy Edward Miszczak mówi że mają jakiś pomysł na jeszcze jedną edycję Agenta!
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ed ... cje-agenta

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ed ... cje-agenta
Skoro już temat odświeżony to napiszę, że brakuje mi "Mamy Cię!". Najlepiej jakby wrócił zamiast SMS.
Kryminalni!!!
Niech moc będzie z wami!
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
( I’m one with the Force. The Force is with me.) – Chirrut Îmwe
-
- Początkujący
Milionerzy wrócili, więc chciałbym też Chwilę prawdy.