a zjechana zawodniczka nic sobie z tego nie robi³a, w sumie sie troche dziwiê, bo nie zostawi³bym takiej wypowiedzi bez komentarza, nie skuli³bym "kity", na 100%abc pisze:Nie chcê broniÌ Dody, ale biorê pod uwagê tak¹ sytuacjê: Pocz¹tkowy ostry komentarz Dody przyci¹gn¹³ widzów do ogl¹dniêcia do koùca - czy¿by polecenie wyg³oszenia takiego komentarza przez re¿ysera?Elek pisze:No rzeczywiscei wszystko pod dyktando dody.. to chyba jej szo³ troche to denerwuj¹ce "Przeproœ mnie za przedrzeŸnianie" - no sorki nie tylko ona jest tu gwiazda.. kurzajewski fajny.. tatiana sie gubi.. troche za duzo przenoszenie tych gwiazd.. po co wogole im te kanapy
moze za tydzien bedzie lepiej bo juz gwiazdy wieksze i nie bedzie tak duzo gadania
[TVP2] Gwiazdy tańczą na lodzie
Moderator: Łukasz
TVN innowacja i nowoczesność...
Mamy skandal w programie
. Wczoraj Doda chamsko oceni³a Salete: "Znalaz³am taki wpis na forum internetowym: Saleta, ci¹gnij fleta". Przemek wyraŸnie sie zdenerwowa³ (nie dziwie mu sie) i odpowiedzia³: "A ja znalaz³em taki: Doda, zrób mi loda" PóŸniej powiedzia³, ¿e d¿entelmenem jest tylko dla paù a Doda ni¹ nie jest 

Jednym sÂłowem: zgadzam siĂŞ z ''r_r16''
Mam jeszcze ich œredni¹ ogl¹dalnoœÌ:

Mam jeszcze ich œredni¹ ogl¹dalnoœÌ:
ÂźrĂłdÂło: Tele tydzieĂąNowe show DwĂłjki co piÂątek wieczĂłr oglÂąda Âśrednio 4,12 mln widzĂłw. Oznacza to, Âże taneczne widowisko na lodzie przyciÂąga niemal co trzeciego widza siedzÂącego w tym czasie przed telewizorem. DziĂŞki emisji programu TVP2 jest zdecydowanym liderem piÂątkowego pasma. Dopiero trzecie miejsce ma TVP1 i jej ''Tajemnica twierdzy szyfrĂłw''.
A ja po kilku tygodniach trwania programu postanowiÂłem go obejrzeĂŚ i oto moje spostrzeÂżenia:
1. Start programu: brakuje czo³ówki, a pocz¹tkowy uk³ad bardzo fajny choÌ taki sam (chyba?) lub podobny co tydzieù. Muzyka œwietna.
2. ProwadzÂący: Âświetni, bez zastrzeÂżeĂą.
3. Belki: tu minus - za ma³e, ledwo widaÌ numery telefonów, a co dopiero koszt po³¹czeù.
4. Jury - materiaÂł filmowy z prezentacjÂą - super. Tylko Doda - cotygodniowa reklama. A ten jej "tron". I oczywiÂście musiaÂła siĂŞ pochwaliĂŚ "najwaÂżniejszÂą w Âżyciu nagrodÂą" od MTV. Czy czegoÂś podobnego nie mĂłwiÂła o SÂłowiku PublicznoÂści?
5. Minusem jest przed³u¿anie "na si³ê" programu, ¿eby trwa³ 2.5h. Przyk³ad? D³ugie gadki prowadz¹cych i niepotrzebne uk³ady na pocz¹tku. Pierwsz¹ parê konkursow¹ zobaczy³em dopiero po 20 minutach trwania programu. No i jeszcze po zakoùczeniu taùca jest taki uk³ad: wywiad -> jury -> wywiad. Po co?
6. Studio - nie rewelacyjne, ale mogÂło byĂŚ gorzej.
7. Muzyka do taĂącĂłw - super!
8. Grafika ogĂłlnie - bardzo dobra (tylko minus za za maÂłe belki).
9. Nie moÂżna oczywiÂście nie dostrzec podobieĂąstw do JOÂŚ i TzG (niektĂłre sÂą oczywiÂście nieuniknione, ale niektĂłre moÂżna by zmieniĂŚ).
10. Jest te¿ kilka oryginalnych, a nawet fajnych pomys³ów.
11. ÂŻarty prowadzÂących - bardzo fajne:)
12. WidzĂŞ teÂż odniesienia do TVN-u (np. dzisiejsze koÂła ratunkowe), ale to nie poddajĂŞ ocenie (taka ciekawostka:)).
13. Jeszcze raz podkreœlam i uwa¿am to za wielki minus, ¿e program jest wyd³u¿any do 2.5h "na si³ê". Spokojnie móg³by trwaÌ 1.5 - lepiej by siê ogl¹da³o.
PodsumowujÂąc:
Program fajny, jego minusy to:
- sÂłaba obsada;
- Doda;
- przed³u¿anie "na si³ê";
- za maÂłe belki;
ZaÂś plusy;
- prowadzÂący (rewelacyjni);
- muzyka;
- grafika;
- materiaÂł przedstawiajÂący jury jako sĂŞdziĂłw;
- uk³ad pocz¹tkowy (choÌ móg³by siê trochê ró¿niÌ co tydzieù, jak np. w YCD gdzie uk³ad jest zawsze inny, a przedstawienie uczestników takie samo);
OgĂłlnie w skali "szkolnej" dajĂŞ 4
1. Start programu: brakuje czo³ówki, a pocz¹tkowy uk³ad bardzo fajny choÌ taki sam (chyba?) lub podobny co tydzieù. Muzyka œwietna.
2. ProwadzÂący: Âświetni, bez zastrzeÂżeĂą.
3. Belki: tu minus - za ma³e, ledwo widaÌ numery telefonów, a co dopiero koszt po³¹czeù.
4. Jury - materiaÂł filmowy z prezentacjÂą - super. Tylko Doda - cotygodniowa reklama. A ten jej "tron". I oczywiÂście musiaÂła siĂŞ pochwaliĂŚ "najwaÂżniejszÂą w Âżyciu nagrodÂą" od MTV. Czy czegoÂś podobnego nie mĂłwiÂła o SÂłowiku PublicznoÂści?
5. Minusem jest przed³u¿anie "na si³ê" programu, ¿eby trwa³ 2.5h. Przyk³ad? D³ugie gadki prowadz¹cych i niepotrzebne uk³ady na pocz¹tku. Pierwsz¹ parê konkursow¹ zobaczy³em dopiero po 20 minutach trwania programu. No i jeszcze po zakoùczeniu taùca jest taki uk³ad: wywiad -> jury -> wywiad. Po co?
6. Studio - nie rewelacyjne, ale mogÂło byĂŚ gorzej.
7. Muzyka do taĂącĂłw - super!
8. Grafika ogĂłlnie - bardzo dobra (tylko minus za za maÂłe belki).
9. Nie moÂżna oczywiÂście nie dostrzec podobieĂąstw do JOÂŚ i TzG (niektĂłre sÂą oczywiÂście nieuniknione, ale niektĂłre moÂżna by zmieniĂŚ).
10. Jest te¿ kilka oryginalnych, a nawet fajnych pomys³ów.
11. ÂŻarty prowadzÂących - bardzo fajne:)
12. WidzĂŞ teÂż odniesienia do TVN-u (np. dzisiejsze koÂła ratunkowe), ale to nie poddajĂŞ ocenie (taka ciekawostka:)).
13. Jeszcze raz podkreœlam i uwa¿am to za wielki minus, ¿e program jest wyd³u¿any do 2.5h "na si³ê". Spokojnie móg³by trwaÌ 1.5 - lepiej by siê ogl¹da³o.
PodsumowujÂąc:
Program fajny, jego minusy to:
- sÂłaba obsada;
- Doda;
- przed³u¿anie "na si³ê";
- za maÂłe belki;
ZaÂś plusy;
- prowadzÂący (rewelacyjni);
- muzyka;
- grafika;
- materiaÂł przedstawiajÂący jury jako sĂŞdziĂłw;
- uk³ad pocz¹tkowy (choÌ móg³by siê trochê ró¿niÌ co tydzieù, jak np. w YCD gdzie uk³ad jest zawsze inny, a przedstawienie uczestników takie samo);
OgĂłlnie w skali "szkolnej" dajĂŞ 4
Saleta wbiÂł Dode w ziemie.. nie wiedziaÂła co ma mu odpowiedzieĂŚ.. program Âświetny z tygodnia na tydzieĂą lubie coraz bardziej.. a Saleta dzisiaj naprawde zaszalaÂł..
Denerwuje mnie kult Mroczka, on naprawde s³abo jeŸdzi.. za to Glinka i Olga Borys.. genialne. Licze, ze to one dojd¹ do fina³u.. odpaœÌ powinien Zelt, bo jest kiepski i ogólnie wydaje mi sie strasznie sztuczny
Denerwuje mnie kult Mroczka, on naprawde s³abo jeŸdzi.. za to Glinka i Olga Borys.. genialne. Licze, ze to one dojd¹ do fina³u.. odpaœÌ powinien Zelt, bo jest kiepski i ogólnie wydaje mi sie strasznie sztuczny
Doda mówi³a, ¿e: "szkoda by by³o ¿ebyœ zosta³ w programie, bo inne pary s¹ du¿e lepsze i ¿al by³oby jakby ktoœ inny odpad³" na to Saleta: "widzisz Dodziu inni w Polsce lepiej œpiewaj¹, a to ty nagrode dosta³aœ (chodzi o t¹ z MTV). PóŸniej Doda mówi³a jeszcze "¿ebyœ sie ode mnie wkoùcu odwali³" i jak da³a notê 0 powiedzia³a, ¿e "to za te chamstwo i prostactwo" 
Nie sÂą to dokÂładne cytaty, ale wiadomo o co chodzi

Nie sÂą to dokÂładne cytaty, ale wiadomo o co chodzi