DziÂś w Radiu Zet pojawiÂły siĂŞ reklamy promujÂące Sylwester 2008 w Warszawie i informujÂące o tym, Âże transmisja bĂŞdzie w TVN. WysiadajÂąc z metra na stacji Plac Wilsona widziaÂłem takÂże kilka plakatĂłw promujÂących imprezĂŞ sylwestrowÂą "Zakochaj siĂŞ w Warszawie".
Hym... W TVP z tego co widaĂŚ sylwester zaczyna siĂŞ o 22 i pisze Âże jest to Sylwester u PaĂąstwa B... :uhh: Nie wiem co to ma byĂŚ, ale nie wyglÂąda na sylwester z muzyka itd.
TVN zaczyna ju¿ (dopiero?) promowaÌ Sylwestra na swojej antenie. Fajna reklama - g³ówni bohaterowie to prowadz¹cy, oczywiœcie informuj¹ kto wyst¹pi itd. Bardzo podoba mi siê grafika. :>
bardzo fajna grafika, szkoda ze nie bede mogl ogladac sylwestra w domu hehe nie no joke moze bedzie jakas powtĂłrka
w krakowie ogolnie dominuja plakaty polsatu i tvp2, tvn ani jednego nie widzialem
kamiiloo pisze:w krakowie ogolnie dominuja plakaty polsatu i tvp2, tvn ani jednego nie widzialem
I chyba nie ma siĂŞ czemu dziwiĂŚ. W Warszawie widaĂŚ tylko plakaty promujÂące sylwester pod PKiN'em, maÂło tego - reklamy sÂą teÂż wyÂświetlane na telebimach w mieÂście i tych mniejszych ekranach m.in. w ZÂłotych Tarasach.
Nie, niestety nie mam. Dawno mnie nie byÂło w centrum i wyglÂąda na to, Âże na sylwestra teÂż zostanĂŞ w domu. Postaram siĂŞ jeszcze poszukaĂŚ gdzieÂś zdjĂŞcia z pl. Defilad i jak znajdĂŞ to na pewno je tu wstawiĂŞ.