Kacper Kaliszewski

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

agatka22
Początkujący
Początkujący

Post autor: agatka22 »

TyÂż Prawda :D

[ Dodano: Sob Gru 15, 2007 11:56 am ]
Ciekawe czy ten caÂły Kacper ma kogoÂś, ani pierwÂścionka, ale pewnie ma tego kogoÂś... mnie 8)

[ Dodano: Sob Gru 15, 2007 4:17 pm ]
mam nadzieje ze sie pojawi w..... poniedzialek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

Lipa i to totalna! DzisiejszÂą sobotĂŞ obstawiaÂłam jako pewnik, Âże Kacper siĂŞ pojawi. Mina mi lekko zrzedÂła jak siĂŞ okazaÂło, Âże nadal go nie ma. :? Teraz juÂż nie obstawiam Âżadnego dnia i siĂŞ nie nastawiam, zdecydowanie bardziej wolĂŞ miÂłe rozczarowania.
Miejmy tylko nadziejĂŞ, Âże Kacper jest nadal etatowym prezenterem TVN24! :mhm:
agatka22
Początkujący
Początkujący

Mnie wÂłasnie przyszÂło do gÂłowy, Âże mĂłgÂł wrĂłciĂŚ do radia.....mam nadzieje, Âże to tylko zÂłe myÂśli :lol:
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

agatka22 pisze:Pan Kaliszewski ledwo zacz¹³ pracowaÌ w TVN 24 a juz urlopuje.)
no nie ledwoÂż, bo od wrzeÂśnia w kaÂżdym tygodniu Âśrednio po5-6dni pracowite miaÂł caÂłe3 m-ce.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Nie ma powodĂłw do obaw - Kacper wrĂłciÂł i prowadzi dziÂś ''DzieĂą na Âżywo'' ;)
Wydaje mi siê, ¿e jest bardziej opalony, co by usprawiedliwia³o nieobecnoœÌ :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
agatka22
Początkujący
Początkujący

MĂłgÂł sie opalic zjeÂżdÂżajÂąc na nartach :lol:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

No i nareszcie mo¿emy powiedzieÌ :"Nareszcie"! :D Na opaleniznê szczerze mówi¹c nie zwróci³am uwagi, chyba zbytnio by³am zaaferowana tym, ¿e siê pojawi³ no i tym o czym mówi³. a zapowiada³ materia³y jak zwykle ciekawie i niesztampowo, np. jak zapowiada³ ten o sk³adaniu wniosków o dowód osobisty, to pokaza³ na wizji swój w³asny i chyba powiedzia³ coœ w stylu, ¿e do wniosku o dowód nale¿y do³¹czyÌ zdjêcia, ale lepiej wykonane ni¿eli on ma w dowodzie, czy jakoœ tak. Widzia³am jeszcze ostatni serwis jak Jacek Pa³asiùski komentowa³ politykê zagraniczn¹ i panowie bardzo ³adnie na koniec siê po¿egnali, widac ¿e bardzo siê lubi¹. No to czekamy do jutra, chocia¿ nie wiem czy znajdê choc chwilê na Dn¯, w razie czego uœmiecham siê do coniektórych o capsy! :D
Camilo
Guru
Guru

JeÂśli chodzi o opaleniznĂŞ to nie wiem w jakim stopniu brÂązowy byÂł ostatnio Kacper, chodÂź wydaje mi siĂŞ, Âże trochĂŞ ÂściemniaÂł :P
Z kolei jeÂśli chodzi o capsy z jutrzejszego ''DnÂż'' to niestety z mojej strony jest to nierealne - wyjeÂżdÂżam i wrĂłcĂŞ na pewno po zakoĂączeniu ''DnÂż''. JeÂśli dobrze wiem, to Epsztajnek jest na jakimÂś dwudniowym wyjeÂździe sÂłuÂżbowym. MoÂże ktoÂś inny postara siĂŞ wrzuciĂŚ? :rozglada:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

No to wszystko na barkach agatki22, chyba, ze mi siê uda jeszcze tuz po 11 coœ pstrykn¹Ì!
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ja mam jutro takÂą komputerowÂą robotĂŞ,wiĂŞc ewentualnie moge siĂŞ na chwile oderwaĂŚ i capsnaĂŚ Kacpra :spiewa: Ale oczywiÂście metodÂą tradycyjna-ale dobre i to :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Camilo
Guru
Guru

DziÂś Kacper w porannych serwisach :shock:
Tego to siĂŞ nie spodziewaliÂśmy :tanczy:
Nika, wybacz - uda³o mi siê zrobiÌ tylko 2 capsy - póŸniej zaci¹³ siê podgl¹d na TVN24 :/ :]
Obrazek Obrazek
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Mówi³am ju¿ Wam, ¿e uwielbiam Poranki?! :D Pewnie nie raz, ale dzisiejszy obfitowa³ w wielk¹ niespodziankê, co nie ukrywam zerwa³o mnie na równe nogi z ³ó¿ka. Na pocz¹tku myœla³am, ¿e mam deja vu z Dn¯ o œwicie, zamiast Krzysia mój drugi ulubieniec, no i nie wiem czy zauwazyliœcie, ale za³o¿y³ marynare w paski! Dok³adnie jak dawniej Krzyœ! :D
Ciekawe czy te Poranki to tak na staÂłe, czy tymczasowo ?! OczywiÂście nie mam nic przeciwko temu, byleby KrzyÂś teÂż pojawiaÂł siĂŞ w serwisach od czasu do czasu!
A swojÂą drogÂą to ciekawe jak mu siĂŞ w stawaÂło w Âśrodku nocy?! Ale pewnie jako wytrawny radiowiec, jest przyzywczajony do wczesnych pobudek!

[ Dodano: Wto Gru 18, 2007 9:45 am ]
kamilo pisze: Nika, wybacz - uda³o mi siê zrobiÌ tylko 2 capsy - póŸniej zaci¹³ siê podgl¹d na TVN24 :/ :] ]
DziĂŞki kamilo, mi teÂż siĂŞ zaciĂŞÂło, ale przynajmniej te 2 udaÂło siĂŞ Tobie zrobiĂŚ! :D
agatka22
Początkujący
Początkujący

Ludzie mnie tez zwali³o.....z ³ó¿ka, byla dziesi¹ta kiedy ³askawie spad³am z ³ó¿ka i myœla³am ze Dn¯ wróci³ do czasu dawnego czyli od 10.00 sie zaczyna, a tu slysze Porade i Poranek, no szok!i jaki mi³y!Wydaje mi sie ze to tak tymczasowo bo pewnie ktos sie rozchorowal.Ja tez zreszta w³aœnie choruje....
Camilo
Guru
Guru

Wygl¹da na to, ¿e jakiœ z prezenterów dzisiejszych serwisów informacyjnych w ostatniej chwili poinformowa³, ¿e nie mo¿e dziœ przyjœÌ do pracy, co wywróci³o ca³y grafik do góry nogami :roll:
Kacper w ''Poranku'', Piotr JacoĂą byÂł ponoĂŚ w ''DnÂż'' (ponoĂŚ, bo nie oglÂądaÂłem dziÂś ''DnÂż'') - to nie wyglÂąda mi raczej na normalny, wczeÂśniej przygotowany grafik :nie:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

agatka22 pisze:Wydaje mi sie ze to tak tymczasowo bo pewnie ktos sie rozchorowal.
KtoÂś czyli ekhm... Krzychu najprawdopodobniej, bo w zasadzie to on byÂł najbardziej prawdopodobnÂą osobÂą do dzisiejszego Poranka. Ale wiecie co nie moÂżna tego braĂŚ za pewnik, skÂąd moÂżemy wiedziec jak jest w rzecyzwistoÂści, moÂże takie roszady sa pod koniec grudnia, Âżeby mogli odpracowac ci co bĂŞda mieli wolne, albo od tak po prostu taki grafik siĂŞ trafiÂł dla sprawdzenia Kacpra dla odmiany w innym paÂśmie. Tak czy siak poszÂło mu dobrze, i szczerze mĂłwiÂąc liczĂŞ na niego teÂż jutro z rana.
ODPOWIEDZ