Monika Olejnik
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
OczywiÂście starszym teleturniejem jest Jeden z dziesiĂŞciu. NajsÂłabsze Ogniwo posiada kilka cech wspĂłlnych - min. stosunkowo trudne pytania (wsytarczy porĂłwnaĂŚ z innymi super teleturniejami TVN).
A co z WielkÂą grÂą? PrzecieÂż to najstarszy i najtrudniejszy polski teleturniej, juÂż kilkadziesiÂąt lat na antenie, po mimo, Âże nie gromadzi duÂżej widowni.

A co z WielkÂą grÂą? PrzecieÂż to najstarszy i najtrudniejszy polski teleturniej, juÂż kilkadziesiÂąt lat na antenie, po mimo, Âże nie gromadzi duÂżej widowni.

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Noe powinien ciê wynik dziwiÌ za bardzo. Sam s¹dzê, ¿e Najs³absze ogniwo jest ciekawsze od popularnego "Jeden z dziesiêciu", ale o 20:10 gdy konkurencje emituj¹ "M jak mi³oœÌ" , "Prosto w oczy" i BAR 5 program nie mo¿e liczyÌ na te 3 mln. widzów :? Gdyby by³ emitowany o jakiejœ innej porze to mo¿e wzbi³by siê trochê, ale...ArO pisze:"Jeden z dziesiêciu" od lat notuje bardzo dobre wyniki. Dlatego tyle czasu utrzymuje siê na antenie. W sumie to nie bardzo rozumiem dlaczego. Formu³a programu bardzo zbli¿ona do "Najs³abszego ogniwa". Teraz dziwi tylko, ze "Ogniwo" nie ma takiej widowni jak "Jeden z dziesieciu" bo to bedzie gdzies ok 3 mln.
Pozatym osobiÂście uwaÂżam, Âże o 17:10 teleturniej notowaÂłby jesieniÂą lepsze wyniki niÂż te wiosenne -to raz, a dwa: lepsze niÂż w samym prime -time.
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Widocznie widzowie wolÂą starszego, kulturalnego pana Tadeusza Sznuka, ktĂłrego przecieÂż znajÂą od lat - z radia i telewizji. Bynajmniej nie sÂądzĂŞ, aby teletruniej Jeden z dziesiĂŞciu byÂł nudny. SÂądzĂŞ, Âże jeszcze przez dÂługi czas bĂŞdzie ukazywaÂł siĂŞ na antenie, a NajsÂłabsze ogniwo moÂże wylecieĂŚ juÂż w kolejnym sezonie lub ktĂłrejÂś tam z zrzĂŞdu nowej ramĂłwce. Wystarczy, Âżeby program nie speÂłniaÂł oczekiwaĂą szefĂłw TVN - tj za maÂła widownia i za maÂło piĂŞniĂŞdzy z reklam. Z drugiej strony tylko pierwsza edycja BB potrafiÂła zagwarantowaĂŚ stosunkowo wysokie udziaÂły TVN po godzinie 20.00 - kolejnej juÂż "nowoÂści" zazwyczaj przegrywaÂły z TVP i Polsatem, nie potrafiÂły teÂż zbliÂżyĂŚ siĂŞ do wynikĂłw osiÂągniĂŞtych wÂłaÂśnie przez pierwszÂą edycjÂą BB.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
O ile siê nie mylê to NIE JEST temat dot. zró¿nicowania ofert programowych w Polskiej TV w prime-timie.
Na sukces programu Moniki O przypuszczam ma wpÂływ sugestywna reklama w radio i to nie tylko w Polskie Radio no i oczywiÂście Jej historia i przygoda z mediami nie wiele mniejsz niÂż od wspomnianego przez Was Pana Sznuka.
Jeœli chodzi o M jak Mi³oœÌ to mo¿e to doprowadziÌ fanów Moniki O. do rozszerzenia zakupywania telewizorów.
Na sukces programu Moniki O przypuszczam ma wpÂływ sugestywna reklama w radio i to nie tylko w Polskie Radio no i oczywiÂście Jej historia i przygoda z mediami nie wiele mniejsz niÂż od wspomnianego przez Was Pana Sznuka.
Jeœli chodzi o M jak Mi³oœÌ to mo¿e to doprowadziÌ fanów Moniki O. do rozszerzenia zakupywania telewizorów.
Ostatnio zmieniony piątek 24 wrz 2004, 12:15 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.
He he w³aœciwie to masz racjê bo przecie¿ nie da siê wygraÌ z ca³¹ rodzin¹ (i psem) która chce ogl¹daÌ "M jak Mi³oœÌ".tobi pisze: Jeœli chodzi o M jak Mi³oœÌ to mo¿e to doprowadziÌ fanów Moniki O. do rozszerzenia zakupywania telewizorów.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ostatnio nie mam czasu na sÂłuchanie radia, wiĂŞc reklam nie sÂłyszaÂłem, ale postram siĂŞ trafiĂŚ w jakiĂŞs pasmo reklamowe na PR1 lub PR3 

Nie wiem jak WY? ale Ja odnosze wraÂżenie, Âże w TVP Monika jakby spowaÂżniaÂła i przestaÂła przerywaĂŚ jak zaczaÂł ktoÂś zanudzaĂŚ czy Âżartowac jak to bywaÂło w Kropka nad i.... Pewnie dlatego, Âże to TVP. No i stroje, rzeczywiÂście wyjÂątkowo nie casualne.A le ogĂłlnie wydaje mi sie, Âże program zaczyna wychodziĂŚ. Nawet grafika powoli m siĂŞ przypasowuje.
Ostatnio zmieniony piątek 01 paź 2004, 12:20 przez tobi, łącznie zmieniany 2 razy.
Ale wczoraj, tj.w czwartek to -w rzeczywistoÂści-Monika powrĂłciÂła do Moniki z tvn.SkĂłra, przerywanie, choĂŚ i tak moim zdaniem za duÂżo pozwoliÂła i weszli w sÂłowo, z ktĂłrego przeciĂŞtny widz nic pewnie nie zrozumiaÂł. Ale widaĂŚ, Âże siĂŞ stara i zaleÂży Jej na tym co robi i jak robi. Popieram!!!!!
Ostatnio zmieniony piątek 01 paź 2004, 12:22 przez tobi, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
RuszyÂła specialna strona Moniki Olejnik http://www.tvp.pl/prostowoczy - dziaÂł w budowie, ale juz wiadomo, Âże bĂŞdzie zapowiadaÂłs iĂŞ ciekawie.
Program Moniki O. w nowej oprawie.
Nadawany ze studia WiadomoÂści.
poprzedzony jest krĂłtkÂą zapowiedziÂą na Âżywo w WiadomoÂściach i nadawny jest nieco wczeÂśniej czyli 20.05, 20.07.
Scenografia i layout komponujÂą siĂŞ doskonale.
Na uwage zasÂługuje rĂłwnieÂż
sposĂłb kamerowania 'Nowoczesny' jak na TVP
Nadawany ze studia WiadomoÂści.
poprzedzony jest krĂłtkÂą zapowiedziÂą na Âżywo w WiadomoÂściach i nadawny jest nieco wczeÂśniej czyli 20.05, 20.07.
Scenografia i layout komponujÂą siĂŞ doskonale.
Na uwage zasÂługuje rĂłwnieÂż
sposĂłb kamerowania 'Nowoczesny' jak na TVP