Coś czuję, że półfinały będą wyglądały tak:
NIEMCY - TURCJA
ROSJA - WLOCHY
a finał :
TURCJA - ROSJA
Z całą świadomością to piszę bo dla mnie Rosja to obecnie faworyt. Grają po prostu NIESAMOWICIE !!
Moderator: Łukasz
Liczyłem na Holendrów, więc wygrała Rosja...Greg Haus pisze:Liczyłem na Chorwatów, więc wygrała Turcja...
Wiedziałem ,że mają kilku bardzo dobrych piłkarzy.Ale nie sądziłem ,że aż tak i aż tyluZ całą świadomością to piszę bo dla mnie Rosja to obecnie faworyt. Grają po prostu NIESAMOWICIE !!
Ci to mają fuksa,jakto Niemcy.Wszystko tylko nie Oni :nie:TVN_FAN pisze:Czytając dziś wieści z Euro chyba pozostaje zmodyfikować swoje typy i do finału z pary Turcja-Niemcy typować naszych zachodnich sąsiadów.
Ale nie ukrywam, że podoba mi się takie właśnie podejście UEFA do całej sprawy. Dla mnie to wyrażenie szacunku dla milionów przed tv(szkoda, że część z nich skazana jest na słuchanie" komentatorów" typu R.Kołtoń [Misza Balack, Poldi, Miro Klose - mam tego dość!!!])onet.pl pisze:UEFA - organizator piłkarskich mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii - przeprasza za przerwę w relacji telewizyjnej z półfinałowego meczu w Bazylei między piłkarzami Turcji i Niemiec. Zapewnia, iż taka sytuacja nie powtórzy się.
Do przerwy w relacji doszło z powodu burzy i wiatru o sile huraganu - stwierdza UEFA. Prędkość wiatru dochodziła do 140 km/godz. co spowodowało awarię urządzeń zasilających. Warunki atmosferyczne spowodowały trwające niespełna sekundę trzy przerwy w działalności naszych urządzeń. W efekcie jednak przerwy te, trwające każdorazowo przez około siedem minut, uniemożliwiły w tym czasie wyprodukowanie sygnału. Nie zadziałał także odpowiednio szybko system zabezpieczający, poinformowali organizatorzy.
Rzecznik UEFA, William Gaillard podał do wiadomości, że gdyby w Wiedniu powtórzyła się sytuacja z Bazylei, to mecz zostanie przerwany.
Zdecydowanie tak. Zasłużona wygrana, najlepszej drużyny w turnieju. Co można więcej powiedzieć. Niemcy gdyby wygrali uczyniliby to w sposób niesprawiedliwy. Hiszpania w pełni na swój sukces grą w całym turnieju zasłużyła.Greg Haus pisze:VIVA ESPANA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości