epsztajnek pisze:"Czy mówiłem ci już, że wyglądasz dziś bosko ?" - Kuźniar do Katarzyny
U mnie filmik działa fantastycznie...pan Kuźniar jest bezbłędny , a Kasia faktycznie bosko się uśmiecha...prowadzący naprawdę potrafi zdekoncentrowac. :tanczy: x: Dobrze, że powiedział jej to po serwisie...zresztą ostatnio przeszkadzał jej podczas serwisu, a i tak nie udało mu się wybic Kasi z rytmu To się nazywa profesjonalizm
Dawno nie miałem okazji oglądnąć "Poranka" więcej niż chwilkę przy śniadaniu. Ale dziś udało się dłużej zatrzymać przy telewizorze. I co widze: Kaśki wszędzie pełno. Prawie pół na pół prowadzi program z Kuźniarem- a to chyba duża sztuka przy jego gadulstwie- o czym dziś wspomniał pan Więckiewicz .Nawet za zadawanie pytań się zabrała gościom.
Mogli by kiedyś zrobić eksperyment z Kasią jako prowadzaca- na pewno by dała rade Komunikatywna, dowcipna!
Pewno nie powiem nic odkrywczego, ale w nowej fryzurce wygląda znakomicie :aniol:
To była chyba pierwsza taka "wystrzałowa" fryzurka Kasi w TVN24. Owszem nigdy bym po Kasi się nie spodziewał, że jest taka wygadana. Bardzo mi się to podoba
Dziś poseł Kalisz złożył Kasi życzenia z okazji Dnia Kobiet. Jak zaznaczył, tak piękna kobieta powinna wstawać przynajmniej po 9. i dostawać śniadanie do łóżka.
Camilo pisze:Dziś poseł Kalisz złożył Kasi życzenia z okazji Dnia Kobiet. Jak zaznaczył, tak piękna kobieta powinna wstawać przynajmniej po 9. i dostawać śniadanie do łóżka.
Lizus i dżentelmen z tego posła...a gdy Kasia powiedziała,że Jaro wstaje wcześniej,poseł: "A on to niech wstaje". Zabawnie to wyglądało. W sumie otrzymała dziś 3 tulipany. Pierwszy tulipan chyba nieoficjalnie poza anteną...miał złamaną łodygę, ale Jarek się poprawił i wręczył jej kolejny przed 10.00 + soczysty całus.
Ale to co zrobił poseł powaliło mnie...potok życzeń i komplementów pod adresem Kasi i w dodatku 3 cmoki :tanczy: Tu Jaro poległ
epsztajnek pisze:...prowadzący naprawdę potrafi zdekoncentrowac. :tanczy: x: ...zresztą ostatnio przeszkadzał jej podczas serwisu, a i tak nie udało mu się wybic Kasi z rytmu To się nazywa profesjonalizm
Podobno dzisiaj ta sztuka mu się udała, a ja jak zwykle w tak kluczowym momencie programu,gdzie? :rozglada: w łazience Proszę o filmik jeśli ktoś ma