Katarzyna Werner

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anakin
Początkujący
Początkujący

Re: Katarzyna Werner

Post autor: anakin »

epsztajnek pisze:"Czy mówiłem ci już, że wyglądasz dziś bosko ?" - Kuźniar do Katarzyny
U mnie filmik działa fantastycznie...pan Kuźniar jest bezbłędny , a Kasia faktycznie bosko się uśmiecha...prowadzący naprawdę potrafi zdekoncentrowac. :tanczy: :xx: Dobrze, że powiedział jej to po serwisie...zresztą ostatnio przeszkadzał jej podczas serwisu, a i tak nie udało mu się wybic Kasi z rytmu :lol2: To się nazywa profesjonalizm 8)
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

maxxx

Post autor: maxxx »

Dawno nie miałem okazji oglądnąć "Poranka" więcej niż chwilkę przy śniadaniu. Ale dziś udało się dłużej zatrzymać przy telewizorze. I co widze: Kaśki wszędzie pełno. Prawie pół na pół prowadzi program z Kuźniarem- a to chyba duża sztuka przy jego gadulstwie- o czym dziś wspomniał pan Więckiewicz :lol2: .Nawet za zadawanie pytań się zabrała gościom.
Mogli by kiedyś zrobić eksperyment z Kasią jako prowadzaca- na pewno by dała rade 8) Komunikatywna, dowcipna! ;)
Pewno nie powiem nic odkrywczego, ale w nowej fryzurce wygląda znakomicie :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

To była chyba pierwsza taka "wystrzałowa" fryzurka Kasi w TVN24. Owszem nigdy bym po Kasi się nie spodziewał, że jest taka wygadana. Bardzo mi się to podoba :lol2:
Herman
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Herman »

:ech:

Jakis caps moze ktos ma ??... u mnie stopklatka :hmm:

A czy Kasia podobnie sie zachowuje kiedy program prowadzi Jakub Porada ??
skorupa2006
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: skorupa2006 »

Podobnie :D
Ale z Kuźniarem bardziej to widać 8)
Jak już ktoś wspomniał wszystkie Werner w TVN są wspaniałe :tanczy:
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
JacanTVN24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: JacanTVN24 »

Poproszę o jakiś filmik z Kasią i Jarkiem w Poranku, najlepiej z czołówką serwisu jeśli ktoś ma ;)
anakin
Początkujący
Początkujący

Bardzo pięknie wygląda,Bardzo wiosennie...tylko gdzie się podział ten piękny pierścień...spadł? Klaps nr 4 :lol2:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

JacanTVN24 pisze:Poproszę o jakiś filmik z Kasią i Jarkiem w Poranku, najlepiej z czołówką serwisu jeśli ktoś ma ;)
filmik będzie, ale później....
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Dziś poseł Kalisz złożył Kasi życzenia z okazji Dnia Kobiet. Jak zaznaczył, tak piękna kobieta powinna wstawać przynajmniej po 9. i dostawać śniadanie do łóżka. :lol2:
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Kasia zamieniła sie Jarkiem na rolę ;)
http://rapidshare.com/files/206773685/V ... TVN24_.avi
anakin
Początkujący
Początkujący

Re:

Camilo pisze:Dziś poseł Kalisz złożył Kasi życzenia z okazji Dnia Kobiet. Jak zaznaczył, tak piękna kobieta powinna wstawać przynajmniej po 9. i dostawać śniadanie do łóżka. :lol2:
Lizus i dżentelmen z tego posła...a gdy Kasia powiedziała,że Jaro wstaje wcześniej,poseł: "A on to niech wstaje". Zabawnie to wyglądało. :D W sumie otrzymała dziś 3 tulipany. Pierwszy tulipan chyba nieoficjalnie poza anteną...miał złamaną łodygę, ale Jarek się poprawił i wręczył jej kolejny przed 10.00 + soczysty całus.
Ale to co zrobił poseł powaliło mnie...potok życzeń i komplementów pod adresem Kasi i w dodatku 3 cmoki :tanczy: Tu Jaro poległ :lol2: :shock:
anakin
Początkujący
Początkujący

anakin pisze:
epsztajnek pisze:...prowadzący naprawdę potrafi zdekoncentrowac. :tanczy: :xx: ...zresztą ostatnio przeszkadzał jej podczas serwisu, a i tak nie udało mu się wybic Kasi z rytmu :lol2: To się nazywa profesjonalizm8)
Podobno dzisiaj ta sztuka mu się udała, a ja jak zwykle w tak kluczowym momencie programu,gdzie? :rozglada: w łazience :roll: Proszę o filmik jeśli ktoś ma :D
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Pani Kasia musi czytać swój wątek na forum. Ma capsy z forum na profilu na portalu nasza-klasa.pl :D
ODPOWIEDZ