Igor Sokołowski
Moderator: Łukasz
Re: Igor Sokołowski
Oby! Bo dzień bez niego to jak dzień stracony
Ale chyba raczej nie, bo podobno Ania wróciła.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Słucham?? Wow... wielkie zaskoczenie, naprawdę? To ja poproszę o jakieś capsy., ponieważ niestety nie mam jutro możliwości oglądania poranka.
Życzę mu powodzenia, a w sumie to jestem przekonany, że sobie poradzi.
Życzę mu powodzenia, a w sumie to jestem przekonany, że sobie poradzi.
A miałem wstać o 7, a wstanę na Poranek 

Bardzo dobrze sobie w tej chwili radzi, chociaż na początku (mój początek od 6:15) było tak średnio. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to podawane przez niego godziny:rogi pisze:Życzę mu powodzenia, a w sumie to jestem przekonany, że sobie poradzi.
6:49, 7:19, 7:48 - za każdym razem mówił - "jest za kwadrans/ jest kwadrans po - czas na skrót informacji"
Na samym początku Igor wyraźnie nie mógł się doczekać aż zacznie się serwis 

I dalej się rozkręcił i opóźniał kolejne serwisy, bo tyle miał do powiedzenia.
Kurcze, no nie mogę przeżyć tego, że nie mogłem oglądać poranka. Wie ktoś może kiedy następny raz Igora?
Igor w trakcie Poranka mówił, że dziś jest wyjątkowo w ramach zastępstwa i jutro wszystko wraca do normy.
Właśnie dzisiaj rano oglądając o 5.50 TVN24 czekałam na rozpoczęcie Poranka i po starcie nie wiedziałam, czy to, że widzę tam Igora to nie przypadkiem skutek krótkiego snu
7
Miło, że sprawdził się w nowej roli.

Miło, że sprawdził się w nowej roli.

This is not the end, this is not the beginning.
Ciekawe, czemu teraz Igora nie ma na wizji. Był tylko w poniedziałek i środę (no chyba, że w inne dni w DPD, ale tego nie oglądam). W tym samym czasie go nie ma co Anny J. :mhm:
Przepraszam za post w tak krótkim odstępie czasu, ale Igor ma się dobrze i jutro poprowadzi Poranek :tanczy:
Nie ma za co przepraszać, a z tego, że jutro poprowadzi poranek bardzo się cieszę. I po raz kolejny potwierdziło się to, że Igor pnie się po szczeblach to dużej kariery. W sumie odkąd zobaczyłem go w "Miejskim Reporterze" i Debacie przedwyborczej w wyborach m.in. na prezydenta Warszawy w TVN Warszawa jak wyraźnie przebija Kuźniara to pomyślałem sobie, że prędzej czy później do TVN24 dotrze. I moje przepowiednie się sprawdziły.matik pisze:Przepraszam za post w tak krótkim odstępie czasu, ale Igor ma się dobrze i jutro poprowadzi Poranek :tanczy: