[TVP2] The Voice of Poland. Najlepszy głos
Moderator: Łukasz
Re: The Voice of Poland. Najlepszy głos
Liczę jednak, że słowa dyr. Kapuścińskiego się nie sprawdzą i do ewentualnej wymiany pójdzie tylko Kayah. Reszta trenerów swoją pracę wykonała w 100% - szczególnie Ania Dąbrowską, która najbardziej mi się jako trenerka podobała.
Jeśli ktoś jeszcze nie miał powodu, by nie oglądać tego programu, to teraz będzie ich mnóstwo. Program ma prowadzić Kasia Zielińska... A w jury może Maciek Kurzajewski? Powodzenia...
Zielińska chce zostać chyba nazwana diwą TVP2, bo tylko tam występuje. 

KKK
Mógłbyś podać źródło tej rewelacji.SevenUP pisze:Jeśli ktoś jeszcze nie miał powodu, by nie oglądać tego programu, to teraz będzie ich mnóstwo. Program ma prowadzić Kasia Zielińska... A w jury może Maciek Kurzajewski? Powodzenia...
Źródło to najpewniej fakt, co nie zmienia faktu, że Zielińską jest okropna.
Już powierzenie jej roli prowadzącej Sylwestra w TVP2, to moim zdaniem trochę za dużo.
W UK i USA moim zdaniem The Voice jest dużo lepszy od tamtejszych edycji X Factora (w UK wg mnie od tej edycji). W Polsce jest niestety odwrotnie, a szkoda bo to świetny program. Tylko cały czas nie potrafię zrozumieć etapu Bitwa. Wg mnie jest on bez sensu zupełnie. I nielogicznym jest fakt że odpada zawodnik grupy każdego trenera, a nie poprostu najsłabsi.
bo The Voice of Poland zarządza TVP
dlaczego ten cały TVP nie może być konkurencyjny (tj. być na wyższym poziomie: TVN, Polsat), nie może być tak jak BBC?
Jak dla mnie "The Voice of Poland" był (obok "Załóż się") produkcją robioną na naprawdę wysokim europejskim poziomie realizacyjnym, czego nawet komercyjne stacje mogłyby pozazdrościć.3405t pisze:bo The Voice of Poland zarządza TVP
Skoro obecne grono konferansjerskie TVP2 zostało znacznie zmniejszone. Stąd później te kiepskie pomysły, by Zielińską brać za prowadzącą Sylwestra.Camilo pisze:Jak mając całkiem dobre grono konferansjerskie w Dwójce można stawiać na marną serialową aktoreczkę?!9 Takie rzeczy to jednak tylko w TVP.
Bo nie zarządza nią menedżer z prawdziwego zdarzenia, a takim na pewno nie jest Juliusz Braun. Chyba ostatnim takim menedżerem na stanowisku prezesa TVP był Janusz Zaorski.3405t pisze:dlaczego ten cały TVP nie może być konkurencyjny (tj. być na wyższym poziomie: TVN, Polsat), nie może być tak jak BBC?
Nie wiem znowu, czy to grono jest takie małe w porównaniu np. z TVN. Jest Urbański, Kammel, Kurzajewski, Nowicki, jest masa młodej krwi, która objawiła się w "Poziomie 2.0", w Radiowej Czwórce... Jest też ostatnio trochę nazwisk nieprzypisanych do żadnej stacji - Majewski, Gąsowski, Bałtroczyk... A to są tylko ci ludzie, którzy teraz na szybko mi przyszli do głowy. Nie trzeba już nawet być menadżerem, by widzieć, że jest w kim wybierać.Trzeciak pisze:Skoro obecne grono konferansjerskie TVP2 zostało znacznie zmniejszone.
Re:
Akurat Kurzajewski (po likwidacji "Kocham Cię Polsko" teraz będzie pracował głównie dla TVP1, a Urbański jest chyba na wylocie z TVP2 - kończy mu się umowa - i nic nie wskazuje na to, żeby miałaby być przedłużona. Plejada.pl podała, że prowadzącym show prawdopodobnie zostanie Kammel.Camilo pisze:Jest Urbański, Kammel, Kurzajewski, Nowicki, jest masa młodej krwi, która objawiła się w "Poziomie 2.0", w Radiowej Czwórce... Jest też ostatnio trochę nazwisk nieprzypisanych do żadnej stacji - Majewski, Gąsowski, Bałtroczyk... A to są tylko ci ludzie, którzy teraz na szybko mi przyszli do głowy. Nie trzeba już nawet być menadżerem, by widzieć, że jest w kim wybierać.
http://www.fakt.pl/Maciej-Musial-poprow ... 407,1.html
Według naszych informacji swój debiut w roli prowadzącego zaliczy w programie TVP 2 Maciej Musiał (18 l.). Młody gwiazdor„Rodzinki.pl” i „Ojca Mateusza” wygryzł Mateusza Szymkowiaka (24 l.) i będzie prowadził relację zza kulis show. Wcześniej informowaliśmy, że parą głównych prowadzących będą Tomasz Kammel (42 l.) i Kate Rozz (34 l.).
Proszę was, nie przywołujcie Faktu, plotków, pudelków i innych śmieci.