[TVP1] Teleexpress

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Bardzo czĂŞsto w Teleexpressie podpisana jest Magdalena WyszyĂąska lub po prostu M. WyszyĂąska. MoÂże to ona jest tÂą siostrÂą? I to na pewno ona robiÂła te reportaÂże. GoÂśka WyszyĂąska jest tam tylko od czytania.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

W dzisiejszym "Super Expressie" jest wywiad z Tomaszem Kammelem. Oto link :arrow: :arrow:

Kammel w SE

Obrazek

Wywiad nawet ciekawy, jest te¿ kilka s³ów o Mo³ek i planach Kammela na przysz³oœÌ. Znajdziemy te¿ jak¿e interesuj¹cy fragment o orientacji seksualnej Tomka.
PS. Nie wiedziaÂłem, Âże on ma 33 lata. :?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
michal
Bywalec
Bywalec

Na forum gazety.pl pojawiÂła siĂŞ informacja, Âże 1 stycznia Adriana Niecko wraca do Telexpressu. OczywiÂście, moÂże to byĂŚ nieprawda, ale moÂże jednak. DziÂś powienien jÂą w takim razie prezenter zapowiedzieĂŚ.

Obrazek
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

W³asnie mia³em o tym pisac. Nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Teraz "Teleexpress" ma a¿ 5 prezenterów. Troche du¿o. Ja bym sie cieszy³ gdyby Hanka Smoktunowicz wróci³a i jestem przekonany, ze dosta³a by propozycje powrotu, ale teraz za póŸno. Nikt nie bêdzie juz chyba lepszy od Niej jesli chodzi o prowadzenie "Teleexpressu".

I niech nie ruszajÂą mojej Beatki Chmielowskiej-Olech :!: :evil:
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
michal
Bywalec
Bywalec

Smoktunowicz pamiêtam, ¿e kilka razy mia³a wielomiesiêczne przerwy, ale zawsze wraca³a. W czasie ci¹¿y to bra³a tylko dwa dyzury w miesi¹cu, a potem siê po prostu wypiê³a i zrezygnowa³a sama. Wiêc pewnie formu³a Teleexpressu ju¿ jej nie odpowiada³a.

A co do obecnych prezenterĂłw - WyszyĂąska moÂże byĂŚ caÂłkowicie zredukowana do Kawy i moÂże dostanie jakiÂś program, a beznadziejny Kammel (w drugim zdaniu dziÂś powiedziaÂł, Âże jest 30 stycznia, ale zaraz siĂŞ poprawiÂł) moÂże caÂłkowicie siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ konferansjerce.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Hanka o ile pamiĂŞtam odeszÂła z powodu drugiej ciÂązy. Jak podkreÂśla w wywiadach nie pozwolono jej juÂż wrĂłciĂŚ na antene, a chciaÂła bo bardzo lubiÂła prace w tym programie. Jeszcze bardziej mi przez to szkoda, ze prowadzi "Wydarzenia" bo tam nie pasuje, a tak by moze dostaÂła szanse.

Te¿ tak mysla³em, ze Wyszyùska zniknie. Nie mam nic do Niej, ale Ona jakos mnie nie przekonuje. Ona tez pojawia³a sie w "Teleexpressie', potem by³a prezenterk¹ Jedynki, potem znowu Tele, a ostatnio mia³a odejœÌ do "Kawy", ale Mo³ek uciek³a do TVN i Ma³gorzata zosta³a.

Jesli chodzi o Kammela to jest mi On obojĂŞtny. Nie przeszkadza mi za bardzo, ale tez nie czuje do Niego sympatii tak jak do Chmielowskiej.

A ta informacja o Adzie pojawiÂła sie juÂż na WM
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

JJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTT :!: :!: :!: :!:

To moja ulubina prezenterka Teleexpresu!!!!!!!!! JuÂż siĂŞ nie mogĂŞ doczekaĂŚ!!!!

[TYLKO MAM NADZIEJÊ ¯E TO PRAWDA!]
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Michos dzieki, ale przeczytaj ostatnie zdanie mojej ostatniej wypowiedzi. :P
Przemek
Bywalec
Bywalec

Ma ktoÂś moÂże wiĂŞcej informacji o pani Annie F. RybaÂłtowskiej??
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

A oglÂądaliscie dziÂś "Teleexpress" :?: Jak zwykle zaskoczyli ludzi. PrzyszedÂł Nowy Roczek taki prawie pÂłaczÂący, ale jednak. Beatka wyglÂądaÂła dziÂś Âślicznie. Nawet w okularach. :D

I nie powiedzieli kto bedzie jutro bo Beata byÂła zajĂŞta pokazywaniem Nowemu Roczku tego, co byÂło za nimi. :D
michal
Bywalec
Bywalec

OglÂądaÂłem, ale uwaÂżam, Âże Chmielowska wyglÂądaÂła bardzo Âźle. Ten kolor na powiekach sugerowaÂł, Âże siĂŞ nie wyspaÂła. Ale ogĂłlnie ona jest taka drewniana w tym Teleexpressowym aktorstwie i dziÂś oczywiÂście teÂż tak byÂło.

RzeczywiÂście nie byÂło okazji, aby gadaĂŚ kto bĂŞdzie jutro, ale myÂślaÂłem Âże okulary zaÂłoÂżyÂła (wyglÂądaÂła w nich lepiej), poniewaÂż zbieraÂło jej siĂŞ na pÂłacz, a miaÂła zaraz zamiar siĂŞ poÂżegnaĂŚ z widzami Teleexpressem (ustÂąpiĂŚ Adzie). No ale siĂŞ myliÂłem.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Capsy z dzisiejszego programu. Mimo wszystko wole Beate bez okularĂłw. Dla mnie byÂła rewelacyjna bo ja jÂą zwyczajnie lubie. :P Gdyby jÂą wymienili na Niecko tak jak mowisz to dopiero bym sie wkurzyÂł. :evil:
Przemek
Bywalec
Bywalec

A ja wrzÂąenia po 'come back-u} Ady Niceko?? Jak dla mnie to OK, ale wygladaÂła jakby miaÂła szpare na gĂłrze w zeĂŞbach.
Przemek
Bywalec
Bywalec

A ja wrzÂąenia po "come back-u" Ady Niceko?? Jak dla mnie to OK, ale wygladaÂła jakby miaÂła szpare na gĂłrze w zeĂŞbach.

(Usuùcie ten post bo przycisn¹³em 2 razy Wyœlij)
ODPOWIEDZ