[TVP1] Teleexpress
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
W dzisiejszym "Super Expressie" jest wywiad z Tomaszem Kammelem. Oto link
Kammel w SE

Wywiad nawet ciekawy, jest te¿ kilka s³ów o Mo³ek i planach Kammela na przysz³oœÌ. Znajdziemy te¿ jak¿e interesuj¹cy fragment o orientacji seksualnej Tomka.
PS. Nie wiedziaÂłem, Âże on ma 33 lata. :?

Kammel w SE

Wywiad nawet ciekawy, jest te¿ kilka s³ów o Mo³ek i planach Kammela na przysz³oœÌ. Znajdziemy te¿ jak¿e interesuj¹cy fragment o orientacji seksualnej Tomka.
PS. Nie wiedziaÂłem, Âże on ma 33 lata. :?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
W³asnie mia³em o tym pisac. Nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Teraz "Teleexpress" ma a¿ 5 prezenterów. Troche du¿o. Ja bym sie cieszy³ gdyby Hanka Smoktunowicz wróci³a i jestem przekonany, ze dosta³a by propozycje powrotu, ale teraz za póŸno. Nikt nie bêdzie juz chyba lepszy od Niej jesli chodzi o prowadzenie "Teleexpressu".
I niech nie ruszajÂą mojej Beatki Chmielowskiej-Olech
I niech nie ruszajÂą mojej Beatki Chmielowskiej-Olech

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

Smoktunowicz pamiêtam, ¿e kilka razy mia³a wielomiesiêczne przerwy, ale zawsze wraca³a. W czasie ci¹¿y to bra³a tylko dwa dyzury w miesi¹cu, a potem siê po prostu wypiê³a i zrezygnowa³a sama. Wiêc pewnie formu³a Teleexpressu ju¿ jej nie odpowiada³a.
A co do obecnych prezenterĂłw - WyszyĂąska moÂże byĂŚ caÂłkowicie zredukowana do Kawy i moÂże dostanie jakiÂś program, a beznadziejny Kammel (w drugim zdaniu dziÂś powiedziaÂł, Âże jest 30 stycznia, ale zaraz siĂŞ poprawiÂł) moÂże caÂłkowicie siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ konferansjerce.
A co do obecnych prezenterĂłw - WyszyĂąska moÂże byĂŚ caÂłkowicie zredukowana do Kawy i moÂże dostanie jakiÂś program, a beznadziejny Kammel (w drugim zdaniu dziÂś powiedziaÂł, Âże jest 30 stycznia, ale zaraz siĂŞ poprawiÂł) moÂże caÂłkowicie siĂŞ poÂświĂŞciĂŚ konferansjerce.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Hanka o ile pamiĂŞtam odeszÂła z powodu drugiej ciÂązy. Jak podkreÂśla w wywiadach nie pozwolono jej juÂż wrĂłciĂŚ na antene, a chciaÂła bo bardzo lubiÂła prace w tym programie. Jeszcze bardziej mi przez to szkoda, ze prowadzi "Wydarzenia" bo tam nie pasuje, a tak by moze dostaÂła szanse.
Te¿ tak mysla³em, ze Wyszyùska zniknie. Nie mam nic do Niej, ale Ona jakos mnie nie przekonuje. Ona tez pojawia³a sie w "Teleexpressie', potem by³a prezenterk¹ Jedynki, potem znowu Tele, a ostatnio mia³a odejœÌ do "Kawy", ale Mo³ek uciek³a do TVN i Ma³gorzata zosta³a.
Jesli chodzi o Kammela to jest mi On obojĂŞtny. Nie przeszkadza mi za bardzo, ale tez nie czuje do Niego sympatii tak jak do Chmielowskiej.
A ta informacja o Adzie pojawiÂła sie juÂż na WM
Te¿ tak mysla³em, ze Wyszyùska zniknie. Nie mam nic do Niej, ale Ona jakos mnie nie przekonuje. Ona tez pojawia³a sie w "Teleexpressie', potem by³a prezenterk¹ Jedynki, potem znowu Tele, a ostatnio mia³a odejœÌ do "Kawy", ale Mo³ek uciek³a do TVN i Ma³gorzata zosta³a.
Jesli chodzi o Kammela to jest mi On obojĂŞtny. Nie przeszkadza mi za bardzo, ale tez nie czuje do Niego sympatii tak jak do Chmielowskiej.
A ta informacja o Adzie pojawiÂła sie juÂż na WM

A oglÂądaliscie dziÂś "Teleexpress"
Jak zwykle zaskoczyli ludzi. PrzyszedÂł Nowy Roczek taki prawie pÂłaczÂący, ale jednak. Beatka wyglÂądaÂła dziÂś Âślicznie. Nawet w okularach. 
I nie powiedzieli kto bedzie jutro bo Beata byÂła zajĂŞta pokazywaniem Nowemu Roczku tego, co byÂło za nimi.

I nie powiedzieli kto bedzie jutro bo Beata byÂła zajĂŞta pokazywaniem Nowemu Roczku tego, co byÂło za nimi.

OglÂądaÂłem, ale uwaÂżam, Âże Chmielowska wyglÂądaÂła bardzo Âźle. Ten kolor na powiekach sugerowaÂł, Âże siĂŞ nie wyspaÂła. Ale ogĂłlnie ona jest taka drewniana w tym Teleexpressowym aktorstwie i dziÂś oczywiÂście teÂż tak byÂło.
RzeczywiÂście nie byÂło okazji, aby gadaĂŚ kto bĂŞdzie jutro, ale myÂślaÂłem Âże okulary zaÂłoÂżyÂła (wyglÂądaÂła w nich lepiej), poniewaÂż zbieraÂło jej siĂŞ na pÂłacz, a miaÂła zaraz zamiar siĂŞ poÂżegnaĂŚ z widzami Teleexpressem (ustÂąpiĂŚ Adzie). No ale siĂŞ myliÂłem.
RzeczywiÂście nie byÂło okazji, aby gadaĂŚ kto bĂŞdzie jutro, ale myÂślaÂłem Âże okulary zaÂłoÂżyÂła (wyglÂądaÂła w nich lepiej), poniewaÂż zbieraÂło jej siĂŞ na pÂłacz, a miaÂła zaraz zamiar siĂŞ poÂżegnaĂŚ z widzami Teleexpressem (ustÂąpiĂŚ Adzie). No ale siĂŞ myliÂłem.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!