Program w większości odcinków nie będzie nadawany na żywo a - z tego co wiem - co najwyżej finałowy odcinek. Zresztą to nie jest problem skoro nawet w finałach "MBTM", który trwał niekiedy nawet do 23:00 występowali młodsi uczestnicy. Druga sprawa - raczej nie ma mowy, by program leciał poza prime-time'em. Co prawda najdroższy format to może nie jest, ale i tak koszty produkcji które i tak są dość wysoko wygenerowane oraz jego specyfika nie pozwalają, by program nie był emitowany w najważniejszym paśmie dnia.prze_kw pisze:21:00 to za późna pora na program na żywo z udziałem małych dzieci (bo takowe na pewno się pojawią, na tvn.pl już była zajawka z castingu gdzie śpiewała sześcioletnia Ania z "Małych Gigantów", oczywiście z mamusią, która nie odpuszcza), a Masterchef o 20:00 jest w mojej opinii nie do ruszenia. Jedyna dobra pora na ten nowy szoł to 17:30 w niedziele.
Jesień 2015 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Jesień 2015 w TVN
Maryla Rodowicz jako powód odrzucenia propozycji aby być w jury programu powiedziała, że nie może poświęcić każdego weekendu dla telewizji więc czy nie będzie na żywo to nie byłbym taki pewien.
Sześciolatkowie też?Trzeciak pisze:. Zresztą to nie jest problem skoro nawet w finałach "MBTM", który trwał niekiedy nawet do 23:00 występowali młodsi uczestnicy.
Gdyby ten program (już czuję, że będzie moim "ulubieńcem", jak "Mali Giganci" wiosną) miałby pojawić się w prime time, to wiązałoby się to z przebudowaniem ramówki wieczornej, która na ten moment, bez dużych zmian, wyglądałaby całkiem nieźle - za Agatę serial z Olszówką , środa - fundament ramówki, największe szoł na świecie z genialną prowadzącą - Kto poślubi mojego syna? (chociaż ten program powinien nazywać się "Syn czy nie syn?" biorąc pod uwagę plotki o tym, że był ustawiony); w niedziele - Masterchef, kolejny serial? i "Na językach". Późniejsza, jak wiosną, pora emisji programu Szulim byłaby niesprzyjająca, do tego szoł kulinarne - program ze śpiewającą dzieciarnią - program o plotkach - to się nie klei.
Liczą się tylko Fakty.
Ale w niedziele są ugotowani o 18, więc za tem to pasmo już jest zajęte, myślę że takie show tvn bedzie chcial umieścić w głownym primetime
I też jestem takie samego zdania co użytkownik trzeciak ten program to show, skoro Mali giganci mieli bardzo dobry czas antenowy prime time, to niby czemu ten program miałby nie mieć dobregop czasu antenowego?
Bo nie jest w sobotę o 20.po31 pisze:I też jestem takie samego zdania co użytkownik trzeciak ten program to show, skoro Mali giganci mieli bardzo dobry czas antenowy prime time, to niby czemu ten program miałby nie mieć dobregop czasu antenowego?
Ugotowani lecą od poniedziałku do czwartku o 20.55. W niedziele całość jest o 17.po31 pisze:Ale w niedziele są ugotowani o 18, więc za tem to pasmo już jest zajęte, myślę że takie show tvn bedzie chcial umieścić w głownym primetime
To, że być może większość zdjęć do programu będzie realizowana w weekendy - tak jak "Mali Giganci" jeszcze nie oznacza, że program realizowany na żywo, szczególnie, za granicą program też większości leciał z puszki. Zresztą nie ma chyba takiej potrzeby, by format był emitowany na żywo, skoro nie ma jakiegoś głosowania interaktywnego szczególnie w pierwszych odcinkach programu.matik pisze:Maryla Rodowicz jako powód odrzucenia propozycji aby być w jury programu powiedziała, że nie może poświęcić każdego weekendu dla telewizji więc czy nie będzie na żywo to nie byłbym taki pewien.
Tylko do tej pory kolejny serial jeszcze nie został potwierdzony. Rok temu o tyle było komfortowo, że byli jeszcze "Lekarze". A w tym roku - szczególnie po nieudanej wiośnie - pojawiła się pewna luka w niedzielnym paśmie po "MasterChefie", który rzecz jasna pasma nie powinien zmienić.prze_kw pisze: Gdyby ten program (już czuję, że będzie moim "ulubieńcem", jak "Mali Giganci" wiosną) miałby pojawić się w prime time, to wiązałoby się to z przebudowaniem ramówki wieczornej, która na ten moment, bez dużych zmian, wyglądałaby całkiem nieźle - za Agatę serial z Olszówką , środa - fundament ramówki, największe szoł na świecie z genialną prowadzącą - Kto poślubi mojego syna? (chociaż ten program powinien nazywać się "Syn czy nie syn?" biorąc pod uwagę plotki o tym, że był ustawiony); w niedziele - Masterchef, kolejny serial? i "Na językach". Późniejsza, jak wiosną, pora emisji programu Szulim byłaby niesprzyjająca, do tego szoł kulinarne - program ze śpiewającą dzieciarnią - program o plotkach - to się nie klei.
Mam nadzieje ze w kwestii mam talent nic sie nie zmieni, że bedzie w sobote o 20, tak jak było dotychczas
A może zrobią tak, że w soboty na przemian będzie "Mam talent" i "Aplauz, Aplauz".po31 pisze:Mam nadzieje ze w kwestii mam talent nic sie nie zmieni, że bedzie w sobote o 20, tak jak było dotychczas
Czyli:
05.09 - Mam talent
12.09 - Aplauz, Aplauz
19.09 - Mam talent
26.09 - Aplauz, Aplauz
I tak dalej.
Oba programy będą nadawane w swoich pasmach i to co tydzień. Inaczej skończyłyby się dopiero w lutym. To nie ma sensu.
No ale żes wymyślił taka opcja nie wchodzi w ogóle w gre
Jeśli program trwa 2 godziny to dałbym go na niedziele na godzinę 20.00 (MasterChef w tygodniu o 21.30) lub na 21.00 (po MasterChefie).
Chyba, że zrezygnują z filmowego piątku i dadzą "Aplauz, Aplauz" w piątek o 20.
Nie zrezygnują
Piątkowe Super Kino ma bardzo dobre wyniki oglądalności i jest zdecydowanym liderem w 16-49