Łukasz Grass

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

zadra
Bywalec
Bywalec

Post autor: zadra »

tobi pisze:z jedynego informacyjnego radia w Polsce radia TOKfm
a zawodowo jest teÂż ratownikiem
to jest typ faceta, ktĂłrego twarz trudno zapamietac. Jak prĂłbuje sobie przypomniec jak wyglada to widzĂŞ Kajdanowicza :shock:
Będę z wami szczera
Najlepsza jest Kazimiera
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

twarz skwaszonego dziecka
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Grass tak mnie dziÂś rozbawiÂł w M24h, Âże aÂż poÂświĂŞciÂłem siĂŞ i odszukaÂłem jego wÂątek :lol:
Zawsze go posÂądzaÂłem o ... aaaa, nie bĂŞdĂŞ koĂączyÂł :xx: :lol:
O co chodzi? :D Mianowicie o pytanie, jakie zadaÂł pani Kruk z KRRiT: ''czy moÂżna naÂśladowaĂŚ o. Rydzyka'' :lol:
Kobieta byÂła co najmniej zaskoczona :lol: Jak gdyby nie wiedziaÂła co ma miejsce z programie Szymona :devil:
No jak to nie moÂżna panie ÂŁukaszu? MmmmmmmmmoÂżna!!!! :lol: Takie jest moje zdanie :D

Tylko ciekawe, czy pan redaktor gromĂłw KRRiT na tvn nie sprowadziÂł :roll: :devil:

PS W tej ankiecie umieszczonej u gĂłry powinna byĂŚ jeszcze opcja ''nigdzie" :lol: ÂŻeby kaÂżdy mĂłgÂł gÂłosowaĂŚ :neutral:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
monetowy_chlopak

Post autor: monetowy_chlopak »

Ja bardzo lubiÂą GRASSA najbardziej mi siĂŞ podoba jego rozmowa dziÂś w "Dniu na zywo" podaczas pogody z Tomaszem Zubilewiczem ona byÂła ZAJEFAJNA;)
Mandi
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mandi »

We wczorajszum serwisie o 23.00 Grass gdy mĂłwiÂł o morderstwie w Belgii miaÂł takÂą minĂŞ jakby byÂł zÂły. PrzejmowaÂł siĂŞ tym jak kaÂżdy. W sumie uwaÂżam to za dobre bo prowadzÂący jest czÂłowiekiem, ktĂłry teÂż ma emocje i dobrze jak czasem uzewnĂŞtrzni swoje odczucia. To nadaje programowi "ludzkiej twarzy" bo dziennikarstwo to obserwowanie Âświata i przekazywanie tych emocji widzowi a nie tylko taÂśma produkcyjna dla codziennych sensacji. ChociaÂż, nie przepadam za wyrazem twarzy p.Grassa to wydaje mi siĂŞ, Âże to sympatyczny czÂłowiek, ktĂłremu woda sodowa nie uderzyÂła do gÂłowy. No i ma ÂładnÂą ÂżonĂŞ. :lol:
Monster
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: Monster »

Mandi pisze:No i ma ÂładnÂą ÂżonĂŞ. :lol:
A widziaÂłaÂś jÂą? :D
MoÂże masz zdjĂŞcia? :)
Mandi
Bywalec
Bywalec

ZdjĂŞĂŚ niestety nie mam a nawet jakbym miaÂła to nieumiaÂłabym ich tu umieÂściĂŚ bo nie mam odpowiedniego sprzĂŞtu i nie za bardzo siĂŞ na tym znam. KiedyÂś w TVN 24 pokazywali galĂŞ z wrĂŞczenia BykĂłw Sukcesu i Grass szedÂł pod ramiĂŞ z ÂładnÂą blondynkÂą.
khornik
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: khornik »

Brawo dla ÂŁukasza Grassa z okazji tytuÂłu Mistera TVN :brawa:
dziękuję wszystko dobrze w przeciwieństwie do niektórych na tym "forum"...
michaek
Bywalec
Bywalec

Post autor: michaek »

W TELEtygodniu(na ten tydzien obecny-do dzisiaj) jest wywiad z ÂŁukaszem.
Niestety nie mogĂŞ zrobiĂŚ scana, bo nie mam gazetki.
Wywiad taki sobie. Dowiadujemy siê w nim w jaki sposób £ukasz dosta³ siê do TVN24, o jego wczeœniejszych zajêciach, jest tez kilka s³ów o rodzinie prowadzacego Magazyn 24h.
Kończ waść wstydu oszczędź, Faktów nie niszcz...
Mandi
Bywalec
Bywalec

Coœ £ukasza niee widaÌ na wizji. Mo¿e wzi¹³ urlop. Zas³uguje na to bo ostatnio by³ doœÌ mocno eksploatowany przez swoj¹ stacjê.
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

heeey! :D
jesteÂście okrutni dla kogoÂś,kogo nie lubicie.jestem fanem Anny JĂŞdrzejowskiej i nie uwaÂżam,aby brakowaÂło jej profesjonalizmu i naturalnoÂści.Owszem,"yyy"jest zauwaÂżalne,ale to siĂŞ zdarza wszystkim prezenterom - bez wyjÂątkĂłw! :nie: Nie moÂżna porĂłwnywaĂŚ jej do Justyny Pohanke,bo obie inaczej kreujÂą postaĂŚ prezenterskÂą.to tak jakby porĂłwnaĂŚ Prusa i ToÂłstoja.zupeÂłne inne realia i bajka!Anna JĂŞdrzejowska to piĂŞkna kobieta,ktĂłra zasÂługuje na szacunek.RESPECT! :brawa:
A Grass,ostatnio siĂŞ rozkrĂŞciÂł jak Anka "dziwnie" znikÂła,zobaczymy czy na plus;)
arti
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arti »

Mandi pisze:Coœ £ukasza niee widaÌ na wizji. Mo¿e wzi¹³ urlop. Zas³uguje na to bo ostatnio by³ doœÌ mocno eksploatowany przez swoj¹ stacjê.
MiaÂł wczoraj Raport Wieczorny z AnnÂą KalczyĂąskÂą i serwis o 23:30
Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka :D
Mandi
Bywalec
Bywalec

Dziwne. :shock: KiedyÂś sporo pracowaÂł popoÂłudniami, a teraz co? PrzerzuciÂł siĂŞ na nockĂŞ. :shock: Bez sensu. :neutral:
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

£ukasz z Kalcz¹ dziœ w raporcie wieczornym, Kalcza tak siê opali³a, ¿e £ukasz wygl¹da przy niej blado jak œciana, czas upa³ów i urlopów w pe³ni, i zrobi³ siê nam ma³y wysyp mulatek w tvn24 :devil:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

duet Grass&Kalcza wypadajÂą caÂłkiem nieÂźle,przyjemnie sie oglÂąda :D
ODPOWIEDZ