Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Ja cos niestety nie mogĂŞ odtworzyĂŚ tego filmiku-nie wiem w czym problem .ÂŚciÂągnoÂłem ten program ale nie chce mi odtorzyĂŚ
Hmm dziwne mi bez problemu,przez Real Player np :lol: okoÂło 9 minut trwa :spiewa:
AbyÂśmy z tym nie przesadziÂłi -bo rozbestwi sie nam Joasia
Masz racje-wiĂŞc mnie pilnuj :xx:
ÂŻyjemy dla tego usmiechu
..i dziĂŞki niemu :spiewa:
Ja napewno przed JoasiÂą nie mam zamiaru biegaĂŚ na golasa aby tylko zobaczyĂŚ uÂśmiech na jej twarzy
Hehe sÂą jakieÂś mniej drastyczne sposoby :spiewa: Joasia ma naturalny uÂśmiech -tylko problem Âżeby chciaÂła siĂŞ nim czĂŞsciej dzieliĂŚ :rozglada: Dlatego tak jak mĂłwie musimy JÂą w miare moÂżliwoÂści czĂŞÂściej capsowaĂŚ :spiewa:

ByÂła dziÂś czy nie-bo nie mam pojĂŞcia :hmm: A lubie wiedzieĂŚ co siĂŞ z NiÂą dzieje na polu zawodowym :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

Jej uœmiech jest si³¹ fataln¹! ;( nie mogê d³ugo na niego patrzeÌ,¿eby siê nie wkrêciÌ za bardzo,a w³aœciwie - bardziej.jestem dla Niej surowy i nie pozwolê!!ostatnio 3mam j¹ nawet na dystans,ha!ale chyba nie robi na Niej ¿adnego wra¿enia,kiedy wychodzê podczas jej relacji.a póŸniej ¿a³ujê...bo te¿ lubiê wiedzieÌ o co kaaman.chcia³bym wiedzieÌ coœ nie tylko o polu zawodowym,ale na to nie ma wiêkszych szans.mo¿e Krynia pojawi siê na jakimœ charytatywnym balu dziennikarzy :rydzyk: :rydzyk: a wtedy oka¿e siê to,nad czym siê zastanawiamy......
a mo¿e znaleŸÌ jej zdjêcia w internetowej galerii warszawskiej dyskoteki... :D -ig³a w stogu siana,my siê siana nie boimy,bo mamy zapa³ki :hmm: ale zab³ys³em tymi zapa³kami :rozglada:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Masz racje-wiĂŞc mnie pilnuj :xx:
Pilnujmy siĂŞ nawzajem :mhm:
ByÂła dziÂś czy nie-bo nie mam pojĂŞcia :hmm: A lubie wiedzieĂŚ co siĂŞ z NiÂą dzieje na polu zawodowym :spiewa:
Dzisiaj jestem beznadziejnym fanem Joasi ,gdzy¿ nawet nie sprawdza³em czy ma dy¿ur :spiewa: no có¿ nikt nie jest doskona³y :rozglada:
Krynia pojawi siĂŞ na jakimÂś charytatywnym balu dziennikarzy :rydzyk: :rydzyk:
Pod warunkiem jeÂśli jÂą ktoÂś zaprosi :spiewa:
maxxx

Jej uœmiech jest si³¹ fataln¹! nie mogê d³ugo na niego patrzeÌ,¿eby siê nie wkrêciÌ za bardzo,a w³aœciwie - bardziej.
rzeczywiÂście moÂżna siĂŞ w nim zakochaĂŚ :spiewa: trzeba uwaÂżaĂŚ na takie rzeczy :xx: Im dalej w las tym.. :D
Pilnujmy siĂŞ nawzajem
Ok pilnujemy sie ale teÂż nie do przesady :aniol: DziÂś nie pochwale-bo nie mam za co :spiewa: A za wczoraj juz nie wypada :devil:
Dzisiaj jestem beznadziejnym fanem Joasi ,gdzy¿ nawet nie sprawdza³em czy ma dy¿ur no có¿ nikt nie jest doskona³y
Ale siĂŞ do tego przyznajesz-wiĂŞc Joasia nie bedzie miaÂła Ci zazÂłe :spiewa:
Pod warunkiem jeÂśli jÂą ktoÂś zaprosi
:devil: dobre to byÂło :spiewa: Pewnie siĂŞ bojÂą Âżeby nie byÂła krĂłlowÂą balu :D
WiĂŞc dziÂś nie uchwycimy jakis piĂŞknych capsĂłw bo Asi nie bedzie :nie:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Cytat:
Jej uœmiech jest si³¹ fataln¹! nie mogê d³ugo na niego patrzeÌ,¿eby siê nie wkrêciÌ za bardzo,a w³aœciwie - bardziej.

rzeczywiÂście moÂżna siĂŞ w nim zakochaĂŚ :spiewa: trzeba uwaÂżaĂŚ na takie rzeczy :xx: Im dalej w las tym.. :D
chodzi o to aby nie wpdziĂŚ sie w maliny :xx:
Cytat:
Dzisiaj jestem beznadziejnym fanem Joasi ,gdzy¿ nawet nie sprawdza³em czy ma dy¿ur no có¿ nikt nie jest doskona³y

Ale siĂŞ do tego przyznajesz-wiĂŞc Joasia nie bedzie miaÂła Ci zazÂłe :spiewa:
W raporcie wieczornym i w M24 miaÂła relacjĂŞ z pod paÂłacu prezydenckiego-troszeczkĂŞ Joasia byÂła przemarzniĂŞta. :hmm:
Pewnie musiaÂła szukaĂŚ ciepÂła w objĂŞciach operatora kamery :spiewa:
chyba Âże moÂże ktos z tÂłumu protesyujÂących oderwaÂł siĂŞ na chwilĂŞ od obrony Doliny rospudy i poratowaÂł JoasiĂŞ-moÂże trafiÂł siĂŞ taki dobry Samarytanin :spiewa:
dobre to byÂło :spiewa: Pewnie siĂŞ bojÂą Âżeby nie byÂła krĂłlowÂą balu :D
Ma wielkie szanse aby zostaĂŚ KrĂłlowa Balu pod warunkiem Âże nie wypije o jednÂą lampkĂŞ szampana za duÂżo :spiewa:
No wiecie :mhm: ten stres Âżycia codziennego :spiewa:
maxxx

DziÂś Joasia promienieje :aniol: :arrow:
Obrazek
Obrazek
:spiewa: :spiewa: :spiewa:
Obrazek

[ Dodano: PiÂą Lut 23, 2007 1:10 am ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
sÂłodko wyszÂła :roll:
Obrazek

Adam nie udaÂło mi siĂŞ koĂącowego uÂśmiechu uchwyciĂŚ ;( ZagapiÂłem siĂŞ w "ekran" :cicho: :xx: BĂŞdziemy prĂłbowaĂŚ innym razem :spiewa:

Dzisiejsze podsumowanie dnia w mi³ym towarzystwie Joasiowym przebieg³o raz dwa :spiewa: Joasia staje siê poma³u g³ówn¹ postaci¹ podsumowaù-z tego co wiem najczêœciej siê pojawia :aniol: Z jednej strony dobrze jest mieÌ pewnoœÌ,¿e bêdzie bo w czasie dnia ró¿nie z czasem..ale z drugiej trochê poŸno :lol: Ale ju¿ nie narzekam-inni fani maj¹ gorzej :spiewa:
W raporcie wieczornym i w M24 miaÂła relacjĂŞ z pod paÂłacu prezydenckiego-troszeczkĂŞ Joasia byÂła przemarzniĂŞta.
DziÂś troszkĂŞ miaÂła problem z gardeÂłkiem :rozglada: TrochĂŞ siĂŞ zakrztusiÂła-ale grzecznie przeprosiÂła jak na kulturalnÂą paniÂą redaktor przystaÂło :aniol: Oby to nie byÂło coÂś powaÂżniejszego-musi na siebie uwaÂżaĂŚ aby wiĂŞcej nie przemarzaĂŚ :hmm:
Acha-Âładnie jej w czerwonym :spiewa: Chyba siĂŞ powtarzam :stop: :aniol:
adam
Fan Forum
Fan Forum

Wczoraj staÂło siĂŞ coÂś niewybaczalnego-nie wiem jak mam z tym ÂżyĂŚ. :rydzyk:
ZasnoÂłem i nie doczekaÂłem do Podsumowania Dnia :hmm:
Nie mam pojĂŞcia jak to siĂŞ staÂło :devil:
MoÂże juÂż nie lubie Joasi tak bardzo :shock: aby wytrzymaĂŚ do 23.00 :shock:

UdaÂło mi sie odtworzyĂŚ ten film :tanczy:
To co mnie niemile zaskoczyÂło to sympatja Joasi do Disco Polo :spiewa:
Zna przynajmiej jeden tekst szlagieru :spiewa: p.t.Bara bara ,bara :spiewa:
MyslaÂłem Âże Joasia lubi muzykĂŞ JazzowÂą czy moze bluesowÂą ,moze pop albo rock ,klasykĂŞ wielkich kompozytorĂłw ale disco polo.............. :nie:
Joasia caÂły czas patrzyÂła w kierunku ulicy -ciekawe czego tam szukaÂła :mhm:
maxxx

Wczoraj staÂło siĂŞ coÂś niewybaczalnego-nie wiem jak mam z tym ÂżyĂŚ.
ZasnoÂłem i nie doczekaÂłem do Podsumowania Dnia
siÂła wyÂższa-moÂżesz tylko ÂżaÂłowaĂŚ :spiewa:
MoÂże juÂż nie lubie Joasi tak bardzo aby wytrzymaĂŚ do 23.00
A ja przez to,Âże JÂą lubie tak bardzo nie mogÂłem wytrzymaĂŚ o 5 rano :xx:
MyslaÂłem Âże Joasia lubi muzykĂŞ JazzowÂą czy moze bluesowÂą ,moze pop albo rock ,klasykĂŞ wielkich kompozytorĂłw ale disco polo..............
:devil: Badania pokazujÂą,Âże 90% lubi disco polo a przyznaje siĂŞ 10 :spiewa:
Ale ja tam ine do konca wierze w te badania-no Joasia znaÂła tekst tego "hitu" wrĂŞcz jak pacieÂż :tanczy:
Joasia caÂły czas patrzyÂła w kierunku ulicy -ciekawe czego tam szukaÂła
Nas :spiewa:
CaÂły czas poprawiaÂła te swoje wÂłosy :spiewa:

DziÂś coÂś robiÂła w tvn24 bo nie widziaÂłem ni sekundy :hmm: ?
adam
Fan Forum
Fan Forum

Badania pokazujÂą,Âże 90% lubi disco polo a przyznaje siĂŞ 10 :spiewa:
Ale ja tam ine do konca wierze w te badania-no Joasia znaÂła tekst tego "hitu" wrĂŞcz jak pacieÂż
MiÂłoÂśc Joasi do disco polo to jak dotÂąd jedyny dowĂłd Âże nie jest doskonaÂła :spiewa:
-Predzej bym jÂą posÂądziÂł o dÂłubanie w nosie :spiewa:

Przynajmiej teraz rozumiem powĂłd jej zamiÂłowania do polityki :cicho:
Od najmÂłodszych lat odwiedzaÂła wieiskie zabawy i obserwowaÂła jak sztacheciarze nasuwajÂą siĂŞ po Âłbach :spiewa: zobaczyÂła Âże w polityce jest podobnie wiĂŞc szybko odkryÂła co jÂą w dorosÂłym Âżyciu bĂŞdzie interesowaÂło :spiewa:
-wniosek z tego taki ze wszyscy dziennikarze lubiÂą disco polo :mhm:
Cytat:
Joasia caÂły czas patrzyÂła w kierunku ulicy -ciekawe czego tam szukaÂła

Nas :spiewa:
CaÂły czas poprawiaÂła te swoje wÂłosy :spiewa:
moÂże dziewczyna siĂŞ boi Âże ktĂłregoÂś razu wysiÂądĂŞ z autobusu i nawkÂładam jej za niezÂłoÂżone Âżyczenia ÂświÂąteczne :devil:
ale jak siĂŞ narozrabiaÂło to teraz trzeba siĂŞ baĂŚ :devil:

Joasiu nic siĂŞ nie bĂłj -jestem trochĂŞ nieÂśmiaÂły i takiego planu nie mam w gÂłowie :nie:
Spokojnie sobie pracuj z mojej strony nic ci nie grozi :nie:
DziÂś coÂś robiÂła w tvn24 bo nie widziaÂłem ni sekundy :hmm:
maÂło dzis oglÂądam telewizjĂŞ-nic nie widziaÂłem
maxxx

Przynajmiej teraz rozumiem powĂłd jej zamiÂłowania do polityki
caÂły sejm to takie disco polo,dlategomoÂże Joasia tak siĂŞ tam dobrze miewa :D
Joasiu nic siĂŞ nie bĂłj -jestem trochĂŞ nieÂśmiaÂły i takiego planu nie mam w gÂłowie
Spokojnie sobie pracuj z mojej strony nic ci nie grozi
dobrze ,Âże JÂą uspokoiÂłeÂś :roll: My jako fani musimy JoasiĂŞ wspieraĂŚ i dodawaĂŚ otuchy :spiewa:
maÂło dzis oglÂądam telewizjĂŞ-nic nie widziaÂłem
MoÂże znĂłw pojawi sie w sobotnie poÂłudnie :spiewa: Dobrze by byÂło bo juÂż siĂŞ troszkĂŞ stĂŞskniÂłem :spiewa:
adam
Fan Forum
Fan Forum

caÂły sejm to takie disco polo,dlategomoÂże Joasia tak siĂŞ tam dobrze miewa :D
zmarnuje siĂŞ tam ta nasza Joasia :hmm:
Cytat:
Joasiu nic siĂŞ nie bĂłj -jestem trochĂŞ nieÂśmiaÂły i takiego planu nie mam w gÂłowie
Spokojnie sobie pracuj z mojej strony nic ci nie grozi

dobrze ,Âże JÂą uspokoiÂłeÂś :roll: My jako fani musimy JoasiĂŞ wspieraĂŚ i dodawaĂŚ otuchy :spiewa:
WygladaÂła na takÂą wystraszonÂą Âże musiaÂłem.Jeszcze dziewczyna manii przeÂśladowczej siĂŞ nabawi :spiewa:
MoÂże znĂłw pojawi sie w sobotnie poÂłudnie :spiewa: Dobrze by byÂło bo juÂż siĂŞ troszkĂŞ stĂŞskniÂłem
TeÂż troszeczke siĂŞ za tÂą dziewuchÂą stĂŞskniÂłem :(

Co do tego filmu to mam jeszcze jednÂą uwagĂŞ :cicho:
Od kiedy to wÂłosy poprawia sie przy pomocy mikrofonu :cicho:
Wynaleziono szczotki grzebienie itp.
troszeczke mi smutno Âże Joasi nie staĂŚ na szczotkĂŞ ,tylko poprawiaĂŚ wÂłosy musi za pomocÂą mikrofonu.
Albo(mam teoriĂŞ na ten temat) to taki specjalny wielofunkcyjny mikrofon dla PaĂą dziennikarek,przypomocy ktĂłrego mogÂą poprawiaĂŚ wÂłosy i komunikowaĂŚ sie z nami jednoczeÂśnie :mhm:
CÂżego to ludzie nie wymyÂślÂą :mhm:
maxxx

zmarnuje siĂŞ tam ta nasza Joasia
..no ale nie mĂłwmy tego gÂłoÂśno bo zaraz JÂą gdzieÂś wytranswerujÂą i tyle JÂą bedziemy widzieĂŚ ;( :xx: Niech zaÂłoÂży partiĂŞ-ma mĂłj gÂłos :spiewa:
WygladaÂła na takÂą wystraszonÂą Âże musiaÂłem.Jeszcze dziewczyna manii przeÂśladowczej siĂŞ nabawi
JeÂśli chce to moÂżemy byc Jej bodyguard :aniol
TeÂż troszeczke siĂŞ za tÂą dziewuchÂą stĂŞskniÂłem
A dziewuchy dalej nie ma ;( ;( ;(
troszeczke mi smutno Âże Joasi nie staĂŚ na szczotkĂŞ ,tylko poprawiaĂŚ wÂłosy musi za pomocÂą mikrofonu.
To moÂżemy Jej zakupiĂŚ :tanczy: Ale jak faktycznie takÂą fryzurkĂŞ jaka miaÂła wytworzyÂła za pomocÂą mikrofonu to jestem peÂłen podziwu :spiewa:
Kiedy speÂłni nasze Âżyczenie i zepnie wÂłosy :roll: Ale niech tego nie robi bo byÂśmy oszaleli na Jej punkcie :xx: :spiewa:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

sobotnie popo³udnie i jak na razie naszej piêknoœci nie ma...Brydzia dzier¿y cugle TVN24.póŸniej bêdzie mieÌ dy¿ur Knapik,£ukasik albo Sakowska?w¹tpiê,¿eby Krynia dziœ 'reporterowa³a',ale mo¿na mieÌ nadziejê.ja nie oczekujê zbyt wiele,aby siê nie zawieœÌ...³atwo mówiÌ,trudniej zastosowaÌ........................................
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze raz oglÂądaÂłem ten filmik -mam jeszcze kilka uwag.
Joasia nie moze ustaĂŚ w miejscu caÂły czas sie krĂŞci-mĂłj brat miaÂł to samo :spiewa:
ÂŁadnie z jej strony Âże przy ziewaniu zakrywa usta -u mnie bywa z tym dobrym zwyczajem nieco gorzej :spiewa:
Mocno zgniata usta -na takim zimnie jeszcze jej popekajÂą :spiewa:
Na chwile sie zamysliÂła i o czymÂś przyjemnym rozmyslaÂła-uÂśmiechaÂła siĂŞ :spiewa:
No i tym jĂŞzyczkiem buszuje po jamie ustnej-sorry ale nie wiedziaÂłem jak lepjej to ujaĂŚ :spiewa:
wÂątpiĂŞ,Âżeby Krynia dziÂś 'reporterowaÂła',
nie widziaÂłem jej dzisiaj ;(
bĂŞdzie mieĂŚ dyÂżur Knapik,ÂŁukasik albo Sakowska?
Knapik
Cytat:
TeÂż troszeczke siĂŞ za tÂą dziewuchÂą stĂŞskniÂłem

A dziewuchy dalej nie ma ;( ;( ;(
dziewucha nas olewa -nie przychodzi do pracy :mhm:
Cytat:

To moÂżemy Jej zakupiĂŚ :tanczy: Ale jak faktycznie takÂą fryzurkĂŞ jaka miaÂła wytworzyÂła za pomocÂą mikrofonu to jestem peÂłen podziwu :spiewa:
moÂże to taki specjalny lokĂłwko-mikrofon :spiewa:
Kiedy speÂłni nasze Âżyczenie i zepnie wÂłosy :roll: Ale niech tego nie robi bo byÂśmy oszaleli na Jej punkcie :xx: :spiewa:
KoĂączyÂłem kurs fryzjerski -mikrofonem zaczesac wÂłosy chociaÂżby w konski ogon byÂło by ciĂŞÂżko-chyba Âże ma sie wprawĂŞ :devil:
maxxx

sobotnie popoÂłudnie i jak na razie naszej piĂŞknoÂści nie ma...
Nasza piêknoœÌ ma inne plany na sobotnie popo³udnie-co zrobiÌ :neutral:
Joasia nie moze ustaĂŚ w miejscu caÂły czas sie krĂŞci-mĂłj brat miaÂł to samo
no tak ca³y czas coœ musi robiÌ :D Jakby nauczy³a sie jeszcze robic piruety mog³aby zaj¹Ì siê tez ³y¿wiarstwem :roll: Ktowie jakby to nagranie by³o d³u¿sze mo¿e takie coœ te¿ mia³o miejsce :spiewa: Trochê mnie fantazja ponosi coœ :cicho:
Mocno zgniata usta -na takim zimnie jeszcze jej popekajÂą
..no niedobrze by byÂło :hmm: -w koĂącu usta Joasi to dobro narodowe :xx: :spiewa:
Na chwile sie zamysliÂła i o czymÂś przyjemnym rozmyslaÂła-uÂśmiechaÂła siĂŞ
moÂże o zakupie nowej mikrofono-lokĂłwki :spiewa:
No i tym jĂŞzyczkiem buszuje po jamie ustnej-sorry ale nie wiedziaÂłem jak lepjej to ujaĂŚ
Moim skromnym zdaniem uj¹³eœ to bardzo zgrabnie :aniol:
nie widziaÂłem jej dzisiaj
Z du¿¹ doz¹ pewnoœci jak Ty nie -to ja te¿ :nie:
dziewucha nas olewa -nie przychodzi do pracy
od Królewny spad³a do miana dziewuchy-a to tylko dlatego ,¿e Jej nie ma-có¿ fan tez istota wymagaj¹ca :spiewa: w kazdym razie w mgnieniu oka mo¿e znów byÌ królewn¹ :spiewa:
A co do mikrofono-lokĂłwki-moÂże Joasia podejmujÂąc prace zaÂżyczyÂła sobie takie cudo w kontrakcie :spiewa:
KoĂączyÂłem kurs fryzjerski -mikrofonem zaczesac wÂłosy chociaÂżby w konski ogon byÂło by ciĂŞÂżko-chyba Âże ma sie wprawĂŞ
Specjalista widze 8) Ciekawe co byÂś wyczarowaÂł na Jej gÂłowie jakby Ci daÂł wolna rĂŞke,nie chce wiedzieĂŚ :devil: :spiewa:
ODPOWIEDZ